Keresés

Részletes keresés

addom Creative Commons License 2023.11.07 -1 0 30

Dominans pasit keresunk, mi 35 eves par vagyunk, Nyugat Magyarorszagrol

Pervman87 Creative Commons License 2023.11.05 0 1 29

Kecskeméten keresek sub lányt, lehetőleg a fiatalabb korosztályból. Vékony, csinos és alázatos legyél aki szereti ha közepes dominanciával van használva. Te egy kis kurva vagy és annyi a dolgod hogy hagyod magad kemémyen baszni, szopatni miután elpaskoltam a kis pinádat, picit felpofoztalak és elpicsáztalak.

Lehet párod is, nyomot nem hagyok rajtad. Utazni nem tudok de fogadni igen. 

 

 

Attoooo Creative Commons License 2023.05.18 -1 0 28

Szegeden nő alázhat ditry dolgok izgatnak ! Pervikebaba@gmail.com



SzegediAndrea Creative Commons License 2022.04.07 0 0 27

SZEGED és környékén keresek idősebb Domináns férfit vagy Párt! Én alázható full passzív crossdress srác vagyok!

 

andiszeged@gmail.com

BiShooter Creative Commons License 2021.12.29 0 1 26

Bisex, aktív, gyakorlott (kapcsolatban élő) 50+s pasi keresi alázatos SUB nőjét/pasiját. Cél az hogy egy izgalmas kapcsolatban a tökéletes szolga kinevelése, élvezet és a tanulás. Szolgalelkek, erotikus BDSM kedvelők előnyben! Kérem akkor jelentkezz, ha valóban hű alattvaló tudsz lenni, elfogadod és tudod a helyedet. Ha érdekel ez a világ, akkor jelentkezz! Tanítok és segítek megismerni ezt a gyönyörűséges világot.
A jelenlegi helyzetben először online kommunikáció, mail és viber. A diszkréció és a higiénia elvárt és kötelező. 

A következőket kérem: egy udvarias levelet, amiben kellő megalázkodást tanusítasz, arc és egész alakos fotót, egy alapos bemutatkozást, kapcsolat, munka, tartózkodási hely, szexuális beállítottság. Legyen benne a levélben az hogy miért szereted, szeretnéd a BDSM-et, mit keresel, mire vágysz! Fedezzük fel együtt!

 

 

mail: vadvagyvadasz (kukac) gmail pont com

cerkatom Creative Commons License 2016.11.30 0 1 25

sziasztok 

két egri bipasi szivesen elfenekené a  játszopajtásait

fétist is szeressük és élvezzük sőt belefér egy kis pisisex is

 

 

tv_tamara Creative Commons License 2016.11.01 0 0 24

szioka...női rucis srác vagyok ...imádom ha megkötöznek..ha érdekel írj

Előzmény: Palczer Viktor (23)
Palczer Viktor Creative Commons License 2016.09.12 0 0 23

Erősen Dom 34-Éves Budapesti jó anyagi egzisztenciával rendelkező pasi erősen Sub hölgyet keres alkalmi kapcsolatra,anyagi tám megoldható.

 

stefano.s@freemail.hu

diego500 Creative Commons License 2013.07.06 0 0 22

40-es kulturált, jó megjelenésű, gyakorlott és fantáziadús férfiként elfenekelésre vágyó hölgyekkel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolat céljából közös, kölcsönösen örömszerző élvezetekre. Éld át a titkos fantáziáidat, aggódjanak mások :) Diszkréció biztosított, búvóhely van. Keress itt: diego500@freemail.hu.

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.02 0 0 21

Sziasztok. Pontosan egy ilyen harmadik típusú Nőt ismertem meg 2 éve. Azthittem sinen is vagyunk, de szerintem nem voltam elég domináns, ezért valószínűleg volt, van egy másik élete amiről én nem sokat tudok, ahol a domjával vannak együtt.

Vaniliának néztem sokáig, mert nagyon óvatos, én viszont nem vagyok teljesen vak :)

Ezt a hatalmas titkot őrzi minden áron, hogy van "pasija" méghozzá nem is akármilyen...

Elmondanám, ha nem vagy atombiztos, erős dom, esélyed sincs ilyen Nőre :( én is lecsúsztam róla...

Előzmény: Richelieu, a macskapecér (8)
tomas69 Creative Commons License 2005.11.24 0 0 20
Munka és élvezetek közben sosem szabad inni!
Előzmény: BÁTHORY BÖBI (19)
BÁTHORY BÖBI Creative Commons License 2005.11.24 0 0 19

Ááállllllítólag egy igazi Dom nem is pijál6,me' még elbassza az egész ceremóniát.

Eztolvastam.

 

 

BÁTHORY BÖBI Creative Commons License 2005.11.24 0 0 18
1ikőtöknek sincs igaza. Egészségemre!
tomas69 Creative Commons License 2005.11.23 0 0 17

Egészségünkre!

De más látod nem nyilvánít véleményt... :(

Előzmény: botladozó (16)
botladozó Creative Commons License 2005.11.23 0 0 16
  mindkettőnknek igaza van, igyunk Egymás egészségére!
Előzmény: tomas69 (15)
tomas69 Creative Commons License 2005.11.23 0 0 15
De dominánsnak, illetve submissivnek is többféle értelemben lehet lenni.
Előzmény: botladozó (14)
botladozó Creative Commons License 2005.11.23 -1 0 14
 ugyazt értjük. manapság inkább tanult! viselkedésminták alapján csinálják,de genetikusan sub minden lány=nőstény. Dominánsnak kell lenned= vagy kurva gazdagnak, vagy lehengerlőnek a szexben. Lehet bonyolítani,de valójában ilyen egyszerű.
Előzmény: tomas69 (13)
tomas69 Creative Commons License 2005.11.23 0 0 13

Lehet, hogy mást értünk ezen a fogalmon??

Te ismersze egyet is?

Előzmény: botladozó (12)
botladozó Creative Commons License 2005.11.23 0 0 12
Csak sub lányok vannak!
tomas69 Creative Commons License 2005.09.12 0 0 11

Tehát nincsenek sub-lányok?

 

tomas69 Creative Commons License 2005.08.29 0 0 10
Ne haragudj Niki, de nem tudom pontosan mire gondoltál...?
Előzmény: Niki76 (9)
Niki76 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 9
kevésbé tudományosan, de hivatkoznék eddigi hozzászólásaimra
Richelieu, a macskapecér Creative Commons License 2005.08.25 0 0 8
Hogy őszinte legyek, ezek nem az én tapasztalataim.
Azok az s/m - be hajló A/D kapcsolatoknál jóval lájtosabbak - ez a kinevelés, én úgy vélem, bizonyos határon túl nem működne - de hogy hol ez a határ, nem tudom, és persze sok mindentől függ.
Én bízom magamban, de az én elvárásaim némiképpen különböznek a hagyományosnak tekinthető sub-dom kapcsolatoktól, nekem lényegesen egyszerűb a helyzetem.

Amit leírtam, az egy viszonylag bonyolult kapcsolatrendszerből leszűrt tanulság - több tucat emberrel, sub-okkal, domokkal, mindenféle fokozati kategóriában találkoztam, beszéltem - gyakran éjszakákon át, és sokat tanultam olyanoktól, akik régóta ilyen életmódot folytatnak.

Én úgy látom, alapvetően három féle sub(nő) van:
Az egyik, amelyet te is említesz; az olyan nő, akinek viszonylag (vagy éppen nagyon is) gyenge az akaratereje - rászorul, hogy a hétköznapokban is megmondják, mit hogyan csináljon, és természetes a számára, hogy a szexben is csupán a szó szoros értelmében rabszolga.
Én úgy gondolom, hogy ebből a típusból eredeztethető a sub sztereotípia, nem csoda, hogy a kevésbé dominánsabb férfiak az ilyenekre utaznak elsősorban, és az az elképzelés alakul ki bennük, hogy az alárendeltséget igénylő nőnek ilyennek _KELL_ lennie.

A második az olyan nő, aki előnytelen külsejű, és aktív szexuális életre csak akkor van esélye, ha képes kielégíteni extrém igényeket is - mint pl. a BDSM jellegű perverziók.


A harmadik az olyan nő, aki erős jellem - domináns típus, és éppen a magáénál erősebb akaratot hiányolja az életéből.
Ez a típus rendkívül művelt, határozott elképzelései vannak az élet minden területéről, kimondottan csinos, és okkal vannak magas igényei a párjával kapcsolatban.

Mivel az A/D kapcsolatok természetes velejárója az s/m és gyakran más jellegű, deviánsnak tekinthető szexuális aberrációk is, az ilyen nő a saját műveltségi-társadalmi köreiben elég kis eséllyel talál olyan férfira, mint aki pl. a második típus igényeit képes kielégíteni, aki elsősorban a szexuális kapcsolat miatt szívesen veszi a szintén nem túl előnyös külsejű, többnyire csupán szadista férfiak közeledését.

Mivel az első típusba szintén gyakran tartoznak kimondottan szép nők, a velük tapasztalatot szerzett "dom"-ok természetesnek veszik, ha az ott bevált módszereiket a harmadik típusúakon próbálják kamatoztatni - ami természetesen hamar kiütközik.

Szerintem nem nehéz belátni, ha egy ilyen nő párt keres - és természetes, hogy a szexen kívül érzelmeket is szeretne a kapcsolatba belevinni, rendkívül nehezen fog társat találni, aki

-szintén előnyös külsejű
-azonos/közel azonos intellektusú és társadalmi helyzetű, pozicíójú
-rendelkezik olyan tulajdonsággal, amivel a harmadik típust lenyűgözheti
-domináns (értelmiségieknél mintha ez a tulajdonság hatványozottan csökkene, mint az alacsonyabb iskolázottságú rétegeknél)
-Hajlamos a bevett társadalmi normáktól elérő, tabuktól (csaknem) mentes szexuális életre
-hajlandó azonos/közel azonos emóciót belevinni egy A/D kapcsolatba a subjával szemben (na ez az, ami ilyen szinten a leginkább valószínűtlen - egy ilyen dom kizárt, hogy monogám legyen)
-hajlandó legyen azokra aberrációkra, ameyeket a szubja várna el (pl. az szub szájbavizelésre izgul - a dom inkább korbácsol)

És ha mindez meglenne még ki kellene alakulni olyan fokú, szimpátián alakuló bizalmi kapcsolatnak, amelybe mindketten méllyebb érzelmeket vihetnek.

Ugye belátod, ezen a szinten kicsi a maximális egyezés valószínűsége?

Amikor azt a kijelentést tettem, amelyet idéztél, éppen arra gondoltam, hogy ez a szitáció, ez a követelményrendszer rossz a subnak és persze annak is, aki benne a vanilla nőt látja, és nincsen tisztában annak a vágyaival, és soha nem is lesz képes átérezni, ha esetleg ilyen nővel hozza össze a sors - nem a subot kárhoztattam, amiért olyan, amilyen.

Bizonyos szint felett a dolgok bonyolultsága exponenciálisan növekszik, tehát egy megfelelő illeszkedés esélye hatványozottan csökken.
Előzmény: milliam (7)
milliam Creative Commons License 2005.08.25 0 0 7
Nincs rosszabb, mint egy olyan "sub", akinek határozott elépzelése van arról, hogy őt hogyan, mikor, milyen módszerekkel dominálják - egy ilyen kapcsolatban ritkán találozna a két fél elképzelése, és ez hosszú távon óhatatlanul viszályokat fog szülni.

Esetleg másnak ebben más tapasztalata van, mint neked. Nem gondolod? Sosem a határozott elképzelésekkel van gond, egyik fél részéről sem, hanem azzal, ha a két ember nem illik egymáshoz, bármilyen szempontból, vagy ha nem tudják lekommunikálni ezeket az elképzeléseiket.

Nem tudom, mikor jön már el az az idő, amikor a domok nem képzelik azt, hogy csak az a sub, akinek nincs semmi elképzelése, saját vágyai. Elkeserítő.
Előzmény: Richelieu, a macskapecér (6)
Richelieu, a macskapecér Creative Commons License 2005.08.25 0 0 6
És miért nem jó egykezdetnek egy hagyományos kapcsolat?

Az emberek -férfiak, nők túlnyomó többségében ot szunnyad az alávetettségre, behódolásra való hajlam - mintegy a túléléshez szükséges ösztönként.

Ha te valóban domináns vagy, el tudod érni fokozatosan, hogy a te akaratod érvényesüljön bizonyos dolgokban - és ha (mivel elsősorban ebben az esetben legalább is szexről van szó) egy bizonyos szerepjáték szerű szituációban a te kezedben van a gyeplő (akár a szó szoros értelmében), és ezt a barátnőd egy újszerű, kellemes élménnyel párosítja, ezt az A/D _jellegű_ játékot fokozatosan valóban dom-sub kapcsolattá tudod fejleszteni.
Pesze ehhez elsősorban nagyfokú, nagyjából azonos töltésmennyiségű emóció szükséges mindkét fél részéről (persze, az elvben még ideálisab, ha a sub jelölt van érzelmileg elkötelezve a domináns fél felé, de ezt a felállást én nem tartom jónak), szükség van egy erős karizmatikus tulajdonságra valamilyen téren, kreativításra, empátiára, és persze sok türelemre.

De ez ebben a szép.
Nincs rosszabb, mint egy olyan "sub", akinek határozott elépzelése van arról, hogy őt hogyan, mikor, milyen módszerekkel dominálják - egy ilyen kapcsolatban ritkán találozna a két fél elképzelése, és ez hosszú távon óhatatlanul viszályokat fog szülni.

Sokkal egyszerűbb, bár bizonyal időigényeseb, ha valaki saját maga vezeti rá a párját, hogy ő miként szeretné a dominálást.
Előzmény: tomas69 (5)
tomas69 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 5

Igazad van, mivel ebben a témában igen nehéz kapcsolatot találni.

És már az is eredmény, ha valakivel beszélgetni lehet róla.

Előzmény: Richelieu, a macskapecér (4)
Richelieu, a macskapecér Creative Commons License 2005.08.25 0 0 4
Ha tudnád, hogy most mekkorát tévedtél... :-)))

Pusztán megfelelő hozzáállás kérdése, hogy valaki kitárulkozzon ebből az aspektusából - hidd el, alig várja egy-egy ilyen beállítottságú nő, hogy beszélhessen valakivel erről.

Persze, nem mindegy, hol és milyen körülmények közöt keresed a kapcsolatot ebben a témában.
Előzmény: www.arvai.hu (2)
tomas69 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 3

Nem értek veled egyet!

Nézz szét a topikokban, vannak itt cifra dolgok.

Előzmény: www.arvai.hu (2)
www.arvai.hu Creative Commons License 2005.08.25 0 0 2
Õszintén szólva nem hiszem, hogy bárki is feltárná egy idegen elõtt ilyen jellegû beállítottságát. Másfajtát sem.
Előzmény: tomas69 (1)
tomas69 Creative Commons License 2005.08.25 0 0 1
Hát hosszú szünet után tértem vissza, és az utolsó pár száz közt nem találtam...
Előzmény: akasa (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!