Sziasztok!
Mint új tulaj, szeretném, ha ezen fórumon belül osztanánk meg tapasztalatainkat.
Kezdetnek:
Én nemrég vettem, szerintem nagyon jó gép, bár 130-nál már erősen fúj a szél és hasalni kell. Néha kicsit nehezen indul, ezért gyakan szivatózok. Fogyasztása 5 lityó körül. Kényelmes, bár utasként még nem próbáltam. A váltója király. A tükrőket egy kicsit nehezn tudtam beállítani.
Nektek milyen élményeitek vannak?
Banan
Nekem ugyan még nincs mocim, illetve volt régebben egy cb125-öm. És most szeretnék vmi komolyabb gépet venni, na nem a "nagy vasakra" gondoltam, csak vmi megbízható jól motorozható gépre ami elbír két embert. a cbf 250 és 500-as jött szóba eddig. Ezért érdeklődnék hogy neked mint tulajnak mik a tapasztalataid. Újonan vetted a Tiédet egyébként? Elég furcsákat írsz a beindításról illetve arról a visszaváltásról... Amiket eddig én olvastam róla az mind pozitív volt, persze a motort egy kicsit "elavultnak" tartják már. A vázról meg az a vélemény hogy erősebb motort is elbírna, ez persze jó oldala. Fékek milyenek???
ja még annyit, h az ára szerintem eltúlzott ahoz képest hogy nem sokkal többért(+200) lehet cbf600-ast kapni és akkor az már csúcs gép a kategóriájában.
Legyen ez a kis kedvencünk topicja, osszul meg jó és rossz tapasztalatainkat stb.
Én nemrég vettem, és eddig nagyon elégedett vagyok. Kezes, jó a váltó, fürge, kényelmes. Indításnál viszont gyakran leáll. Meg 2-esből vissza 1-es be során hülye hangot ad.