Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.23 0 0 65
Ezt ugye te sem gondolod komolyan???
Előzmény: mmormota (63)
bormester Creative Commons License 2005.08.22 0 0 64
Tárgytalanná vált a topik, közben megtörtént a feljelentés:

"Hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a K and H-ügy egyik gyanúsítottja Kerék Csaba, mert véleménye szerint ki kell vizsgálni: van-e felelőse annak, hogy a Kulcsár Attila kihallgatásáról készített jegyzőkönyv és videofelvétel között lényeges tartalmi eltérések vannak." - legalábbis ezt írja a népszava, máshol csak az elfogultsági kifogásáról beszélnek. [Amúgy, ugyancsak a nszava szerint, a videó is rövidebb 26 perccel, mint a kihallgatás jegyzőkönyvben rögzített időtartama (2 óra 44 perc vs 3 óra 10 perc). Továbbá a volt ügyész Zámbó ügyvédet az ügyészség kerítette kulcsár számára. Pletyi vége.]
mmormota Creative Commons License 2005.08.22 0 0 63

Felmerült már valakiben az a kérdés, hogy milyen ügyészség az, ahonnan egy ilyen kazetta csak úgy kikerülhet a nyilvánosság elé???

Miért feltételezed, hogy az ügyészségtől került ki?

Kért pl. egy példányt Kerék ügyvédje, meglátta benne a lehetőséget egy beadványra. Érdekében állt a kiszivárogtatás, hiszen számíthatott a szoci hátszélre a médiában.

Előzmény: Törölt nick (35)
lát6atlan Creative Commons License 2005.08.22 0 0 62
– 0 – 0 –

Előzmény: perecske (60)
perecske Creative Commons License 2005.08.22 0 0 61
„Egyre kevésbé lát tisztán a közvélemény a brókerbotrányban.”

Ezért is kell alaposan megkutatni a közvéleményt.
Szegény Medián.
Nem irigylem őket.
Jól lehet vele terelni.
Előzmény: perecske (60)
perecske Creative Commons License 2005.08.22 0 0 60
A Fideszes ügyészség a hibás.
Szándékosan félretájékoztatta a közvéleményt.
Hát miért tartjuk mi az ügyészséget?
Ezért fizetjük őket?
Bezzeg a kormány, a szólásszabadsága, a Medián, az igen.
Mindig időben, Korrektmódon tájékoztat bennünket.
Most is megmondták a frankót!

„Egyre kevésbé lát tisztán a közvélemény a brókerbotrányban.”
Előzmény: lát6atlan (56)
perecske Creative Commons License 2005.08.22 0 0 59
Te csak ne feltételezz!
Mindig megmondják nektek, sőt dicsekednek is vele.
-Mi tudatosan megmondtuk a embereknek időben.
Még sem értik meg.
Mi korrekt módon tájékoztattuk őket, ezért fizetnek bennünket.
Nem tehetünk róla, hogy buták az emberek.
A Fideszes(?) Polt Péter a hibás.

„Egyre kevésbé lát tisztán a közvélemény a brókerbotrányban.
Két évvel ezelőtt, a botrány kirobbanása után is csak az emberek szűk egyharmada mondta azt, hogy legalább nagyjából el tud igazodni ebben az ügyben, mára ez az arány 24 százalékra csökkent.”
http://www.nol.hu/cikk/374397/

Miért nem jelentik föl Ihászt és társait?????????????????
Előzmény: talán (54)
pikdáma Creative Commons License 2005.08.22 0 0 58
Polt-nak ilyesmire az válasza, hogy az ügyészség a törvény alapján mérlegel, aztán eldönti, hogy mit tesz.
Dönthet úgy hogy nem tesz semmit, az a lényeg, hogy az sikeres és eredményes legyen. :-))
Előzmény: talán (57)
talán Creative Commons License 2005.08.22 0 0 57
Ha törvénytelenséget tapasztal az ügyészség - ahogy Polt maga mondta -, ráadásul épp az igazságszolgáltatást veszélyeztető törvénytelenséget, akkor nem kutya kötelessége az ügyészségnek hivatalból eljárni?
Előzmény: pikdáma (55)
lát6atlan Creative Commons License 2005.08.22 0 0 56

Kinél lehet feljelenteni a főügyészt? Legfeljebb visszahívni lehetne, de az nem megy. Ha az említettek benne lennének, már rég a bíróságon lenne az ügy. de úgy látszik, hiába vették el a rendőrségtől a nyomozást, ez az analfabéta Kulcsár még mindig nem igazán akar a Fidesz és Polt úr szája íze szerint vallani.

Előzmény: Wic (53)
pikdáma Creative Commons License 2005.08.22 0 0 55
"..az ügyészség még arra is képtelen, hogy az általa törvénytelennek tartott kiszivárogtatásokat - már csak hivatalból is - kinyomozza, leleplezze és ezügyben vádat emeljen,..."

Ez nem képtelenség, nincs is olyan szándék, hogy ezirányban nyomozzon az ügyészség.
Ha nagyon akarná, csak be kellene menniük a szomszéd szobába az ügyintézőhöz! :-))
Előzmény: talán (54)
talán Creative Commons License 2005.08.22 0 0 54
Felmerült korábban, hogy ha az ügyészség még arra is képtelen, hogy az általa törvénytelennek tartott kiszivárogtatásokat - már csak hivatalból is - kinyomozza, leleplezze és ezügyben vádat emeljen, akkor milyen alapon feltételezzük, hogy a kissé bonyolultabb Kulcsár-ügyben képes lesz szakszerűen és eredményesen eljárni?
Wic Creative Commons License 2005.08.22 0 0 53

jó, azt még megértem, hogy Te nem teszel feljelentést. miért tennéd?

de ha ilyen nyilvánvaló törvénysértésről van szó, miért nem lép a kormány vagy az mszp, esetleg az szdsz szerinted? Tehetnének ők is feljelentést... csak azért nem lépnek szerinted, mert béna balf@szok gyülekezete, vagy azért, mert ők is benne vannak nyakig?

Előzmény: lát6atlan (50)
lát6atlan Creative Commons License 2005.08.22 0 0 52

"Én birka" nem szopom be Polt meséjét, vannak arra okos emberek, akik elhiszik. Higyjétek. Vigyázzatok, nehogy a tények megzavarjanak, szemeteknek se higyjetek, csak annak, amit a központból mondanak.

Előzmény: perecske (51)
perecske Creative Commons License 2005.08.22 0 0 51
„De. Ezért kellene Poltnak már rég egy tisztességes bíróság előtt a vádlottak padján ülni. Meg egyéb törvénysértései miatt.”

Még nem késő, jelentsd fel!
Valahogy így.
Én birka állítom, Polt Péter megsértette a törvényeket.
Előbb jegyzőkönyveztek, videofelvételét készítettek, majd megvádoltak, hogy h… voltam.

Előzmény: lát6atlan (50)
lát6atlan Creative Commons License 2005.08.22 0 0 50

"Tudatosan megvezetni a közvéleményt, nem bűncselekmény?"

De. Ezért kellene Poltnak már rég egy tisztességes bíróság előtt a vádlottak padján ülni. Meg egyéb törvénysértései miatt.

Egy szemétséget hogyan lehet rosszindulatúan tálalni? Sajnos bűzlik a főügyészünk, és ejt a törvényességre.

Előzmény: perecske (49)
perecske Creative Commons License 2005.08.22 0 0 49
"Számára a legföbb gond, hogy a kazetta kikerülése a törvénysértő, bűncselekmény, a kihallgatás maga volt a tökély és törvényesség"

Tudatosan megvezetni a közvéleményt, nem bűncselekmény?

"az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat rendíti meg a Kulcsár kihallgatásáról készült videó felvétel”D. Ibike

Szerintem nem a videofelvétellel volt a baj, hanem a körítéssel.
Egyoldalúan (rosszindulatúan) volt tálalva.
Máshogy is be lehetett volna mutatni.
Úgy viszont nem annyira érdekes.
Kevesebb gyógyszer, lottó fogyott volna.
Azt meg mégsem lehet, ugye?

Korrektebb lett volna több szakértő véleményének egy idejű ütköztetése.

D. Ibolyka majd látványosan megmagyarázza.
Ott van ugye, a nézhetetlen Napkelte.

„-Ö nem is gondolta volna, hogy így manipulálnak”
Előzmény: lát6atlan (48)
lát6atlan Creative Commons License 2005.08.22 0 0 48
A főügyésznél? Számára a legföbb gond, hogy a kazetta kikerülése a törvénysértő, bűncselekmény, a kihallgatás maga volt a tökély és törvényesség. És még csak nem is pirult közben.
perecske Creative Commons License 2005.08.22 0 0 47
„Hülyék Bukarest!”

Csak kérdezni!
Gondolkodni engedni!

„Segítettem?”

Igen!
Most sokat segítettél.
Csaunak is megmondták (időben szóltak!) nem hite el.
Az lett a veszte.
Előzmény: wizes (46)
wizes Creative Commons License 2005.08.22 0 0 46

Hülyék Bukarest!

Segítettem?

Előzmény: perecske (45)
perecske Creative Commons License 2005.08.22 0 0 45
Csak aztán kezdik az ügyet vizsgálni, a telefonjait lehallgatni,……?
Mit is mondott a Molnár?
Mit nem ért?
Előzmény: bormester (-)
perecske Creative Commons License 2005.08.22 0 0 44
„Itt az ábra rendkívül világos, az ún. jegyzőkönyvek kulcsárnak jegyzőkönyvezett szavai mögött tekintélyes arányban ügyvédje ill. az ügyészek szavai állnak. A jegyzőkönyv egyszerűen hamis.”

Ha a butaság fájna,………

Aztán mégis, hogy képzeled?

Kulcsár írásban, szóban vallomást tesz, amit a védője, az ügyészek diktálnak.
Persze előbb videót is készítenek.
Csak aztán jelenti fel magát Kulcsár önszántából?
Előzmény: bormester (-)
sashimi Creative Commons License 2005.08.22 0 0 43
P0lt válasza az, hogy van lényegre szorítkozó jegyzőkönyv, és szószerinti. Szerinte a kihallgatás jegyzőkönyve az előbbi vótt, és az vótt a kihallgatás lényege, ami le van írva a jegyzőkönyvben.:

Az tehat nem lenyegi korulmeny Polt szerint, hogy kinek az szavait rogziti
a jegyzokonyv?

sashimi
Előzmény: Lusta Kígyó Gyógyszertár (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.22 0 0 42

Nem új szereposztás... csak újraírják a szövegeiket.

Én a művészeti vezetőt is lecserélném.

Előzmény: kobaltselyem (41)
kobaltselyem Creative Commons License 2005.08.22 0 0 41

A ügyészek számára nem ártana azért egy másik szereposztás!

Nem új szereposztás... csak újraírják a szövegeiket.

Azért gondold csak el: amikor videofelvétel készül - mégha szigorúan belső használatra is - a jelenlevők csak-csak összekapják magukat. Milyen lehetett a kihallgatásnak tűnő beszélgetés, amikor nem rögzítették? 

Előzmény: pikdáma (39)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.22 0 0 40

És ezt az ügyészség hagyta magán száradni, nem rendelt el vizsgálatot.

Sajnos ez jellemző a mai ügyészségre.

És mint tudjuk, fejétől büdösödik a hal.

Előzmény: kobaltselyem (37)
pikdáma Creative Commons License 2005.08.22 0 0 39
"Semmilyen akadálya nincs, hogy most egyes részeket újraforgassanak."

:-))

A ügyészek számára nem ártana azért egy másik szereposztás! :-)
Előzmény: kobaltselyem (38)
kobaltselyem Creative Commons License 2005.08.22 0 0 38

Lehet, hogy Polt a Fridi után már meg is ette a videót! :-))

Semmilyen akadálya nincs, hogy most egyes részeket újraforgassanak. Ki tudná meg? És már kész is a makulátlan kihallgatás, szigorú ügyészekkel.

Előzmény: pikdáma (34)
kobaltselyem Creative Commons License 2005.08.22 0 0 37

"Az még magyarázható volt azzal, hogy biztos az ügyvéd asztaláról vette el valaki."

Ajánlom figyelmedbe, mit mondott erről Zámbó 2004 októberében FriderikusznaK.

- Mv.: Persze van újság, amely mindent tud. Tényleg, ha az ügyészség határozottan azt állítja, hogy kizárt, hogy tőlük bármi kikerüljön, ön fecseg egyes lapoknak?

- Z.Gy.: Nem, természetesen nem. Mi ebben ellenérdekeltek is voltunk és vagyunk, már csak azért is, mert például én sokáig gondolkodtam is azon, hogy kérjem-e a védencem szabadlábra helyezését, abban a helyzetben, amit az elmúlt két hét sajtóhírei teremtettek, féltem ugyanis, hogy ez alapvetően rossz irányban befolyásolja a mi esélyeinket.

- Mv.: Védő úr, akkor ki nem mond itt igazat? az ügyészség azt mondja, hogy tőlük nem kerülnek ki az információk, ön azt mondja, hogy öntől nem kerülnek ki az információk, harmadik fél van?

- Z.Gy.: Nem tudok harmadik félről, de hozzá kell tennem, abban is bizonyos vagyok, az ügyészségnek éppúgy az az érdeke, hogy ne kerüljenek ki információk, akkor sem, ha ezek az információk valósak és akkor meg főleg nem, ha nem.

- Mv.: Értem, hogy mi az érdeke, de ennek ellenére kikerülnek, mint a példa mutatja.

- Z.Gy.: Én ez ügyben nem nyomozhatok, nem tehetek semmit, nem tudom megmondani, hogy hogyan kerülnek ki, illetőleg azt sem tudom mondani, hogy ezek valóban az eljárás adatai, vagy, hogy pontosan az eljárás adatai-e.

És ezt az ügyészség hagyta magán száradni, nem rendelt el vizsgálatot.

zuglo_14 Creative Commons License 2005.08.22 0 0 36
Itt meg a többi rész:-))

"http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1012217"

1-10-ig

Előzmény: mmormota (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!