Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 348

a "tanár úr" eléggé sötétke:

http://youtube.com/watch?v=Y7GVYFHyTZY

szarvasmarha Creative Commons License 2006.05.03 0 0 347
2006-05-02 20:58
Jogerősen elmarasztalták Havas Henriket

Az ORTT panaszbizottsága egyhangúan, jogerősen elmarasztalta Havas Henriket. A műsorvezető az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában arra tett célzást, hogy a Fidesz a volt parlamenti elnök anyagi gondjait kihasználva csábította magához Szabad Györgyöt. A rágalmazás miatt bírósági eljárás is indult.

takeover Creative Commons License 2005.09.27 0 0 346
Fú vazzeg...!
Előzmény: nagyrobot (341)
takeover Creative Commons License 2005.09.27 0 0 345

Hej gyerekek!

Most mi a baj ezzel a Havassal? Tévés személyiség, elmondja a véleményét mert a csatorna ahol dolgozik ezt lehetővé teszi neki. Ennyi és nem több. Ha nem tetszik küldj neki egy sms-t a mokkábba, vagy válts csatornát vagy kapcsold ki a tévédet. Én néztem egy időben a magyar királyi tévét, napkelte vagy mi...

Most mondjak neveket?    Hát vazze inkább a Havas százszor mint azok közül akármelyik. Meg különben is, csinálja meg az okosságát az a szemét Havas ha van rá lehetősége, kaszáljon és flegmáskodjon ha megteheti.

Amúgy a  Himnuszunk meg tényleg nem jó, ezt belül még az is érzi aki díszmagyarban született. Olyan himnusz kell amitől az ember úgy érzi, na most nekimegyek akár egyedül ennek a kozák hordának! És harcolok az utolsó csepp véremig!             Nem az, hogy meghallom és kiszedem a pengét a borotvámból és eret vágok...

Ja, én már megtaláltam a tv kapcsolót, és te?

Bimbum Creative Commons License 2005.09.04 0 0 344
Kölcsey Ferenc: Hymnus  ex turbidis populi Ungarici saeculis

Auge Deus Hungaros
Re, iucunditate;
Dextera tuere nos
Hoste turbidante:
Saeclum da iucundius
Genti passae dura;
Praeterita luimus,
Luimus futura!

Atavos induxeras
Karpatinis sanctis;
Per Te sedes prosperas
Cepit Almi sanguis:
Tisiae, Danubii
Qua volvuntur undae,
Fortis gentis Arpadi
Sunt plagae fecundae.

Agris in Cumaniae
Spicas maturabas,
Vites Tokaj nectare
Tu stillare dabas;
Superabant duce Te
Turcas nostra signa,
Tristem Martem Matthiae
Gemuit Vienna.

Heu, sed nostris vitiis
Es incensus ira,
Fulminaque noxiis
Detonabas dira:
Nunc sagittas Mongolum
Stridebas super nos,
Tunc Turcarum sub iugum
Nos agebas servos.

Miles quotiens ferus
Turcigena caesis
Nostri iublat superus
Martis in acervis!
Quotiens et filius
In Te vertit arma,
Patria, civilibus
Armis prolis urna!

Fugit, latit bonus
Persecutus civis;
Exsors iam domi domus
Quaerit antra quivis:
Monte, valle deviat
Tristis, desperatus;
Sanguinem pede vadat
Flammis circumflatus.

Arx erat, nunc rudera…
Laeta volitabant:
Gemitus ad aethera 
Dirae mortes halant.
Nec libertas, ah, viget, 
Necis ex cruore;
Lacrim’ orphani riget,
Servi sors in ore.

Salva Deus Hungaros
Tot periculorum,
Dextera tuere nos
In mari dolorum!
Saeclum da iucundius
Genti passae dura;
Praeterita luimus,
Luimus futura.

orgazmus szakértő Creative Commons License 2005.09.01 0 0 343

Mert az ünnepeken nem mocskos szájjokból jött, jön?

Soroljam a közjogi méltatlanságokat mocsok ügyben?

Susanne Corbis Creative Commons License 2005.09.01 0 0 342
Sok ilyen tudsz még? Tudod ez egy fórum. Itt beszélgetni, eszmét cserélni, érvekkel szemben érveket állítani szoktak. No meg egyetérteni is lehet. Gondolom, velem együtt sokan úgy gondolják: kedves szavaid rendkívül buta, iskolázatlan, modortalan, alantas jellemre utalnak.
Indulatoskodni is lehet persze, hiszen szemtől szembe is szoktunk néha. De kevesen vagyunk rá büszkék.
Előzmény: nagyrobot (341)
nagyrobot Creative Commons License 2005.08.31 0 0 341
Elmész te a büdös picsába te gecifajzat parasztgilisztapöcs
Előzmény: things (335)
Bujdoshow Creative Commons License 2005.08.31 0 0 340

A déli harangszó varázslatos hatása:

Megőrülnek tőle az emberszabású bacilusok!

"Győrffy Miklós újságíróval, a pályázók egyikével beszélgetett Havas Henrik a TV2 tegnap reggeli műsorában. Havas kifejtette: az intézmény környékén járva nem érez nosztalgiát egykori munkahelye iránt, mindössze a déli harangszó jut az eszébe, amitõl megõrül. – Különösen attól, hogy ekkor mindig elhangzik az éppen megszólaló harang története is – tette hozzá a műsorvezetõ,"

Havas Henrik:

1. betiltaná a Himnuszt

2. utálja a déli harangszót

Or Kán Creative Commons License 2005.08.27 0 0 339

"Mocskos szájból ne jöjjön a Himnusz"

A "mocskos száj" hogy definiáltatnék by Havas?

hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2005.08.27 0 0 338
Bizonyára, ha polgári módon az asztal alá hány, akkor békerül a csapatba. Dobálózással esélye sincs.
Előzmény: takacsi (336)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.27 0 0 337

Bár egyáltalán nem gondolom, hogy az én tisztem lenne Havasékat kimosdatni, de ebben az esetben nyilvánvalóan fradista bértollnokok dezinformációjáról van szó.

Állításom alátámasztására felsorolnék egy pár közvetett bizonyítékot.

1. Újpesten (és gondolom máshol is) a standart műanyag pohárba töltik a sört, ami csak arra alkalmas, hogy igyanak belőle, amennyiben a fogyasztó rendelkezik az ehhez szükséges kifinomult technikával. Eldobni képtelenség, illetve bárki megpróbálhatja, max nyakon önti magát és társait.

2. Nem tudom elképzelni, hogy ha egy magára valamit is adó sörivó olthatatlan  dobálózási vágyat érez, akkor pont a folyékony kenyérhez nyúl, ez abszurdum!

3. Az újpesti szurkolók messze földön híresek sportszerű, és kiegyensúlyozott buzdításukról, amelyben a lelkesítésre helyeződik a fő hangsúly megfűszerezve egy pár mulattató, az ellenfél táborát ízlésesen kifigurázó rigmussal.

Csak legszélsőségesebb esetekben hallhatók indulatszavak a lelátóról, úm. nemár, ejnye, nocsak-nocsak, na de ilyet stb.

Remélem mindenkit meggyőztem, hajrá lilák!

Előzmény: póráz (334)
takacsi Creative Commons License 2005.08.27 0 0 336
A fiáról irt a tegnapi MN-ben ezek szerint. Nagyon elvetemültnek tartja, dehát mit tegyünk? Apjára hajaz.
Egyszerűen lecsőcselékezi a fiát...
Miatta nem megy meccsre.
Pedig a fia, lehet, nem örökölte a náci beütést. Sima garázda.
De Havas henrik náci felütésű megnyilvánulása felér egy örökös kitiltással a negyedik hatalmi ágból.
Előzmény: póráz (334)
things Creative Commons License 2005.08.26 0 0 335

.....mert mi vagyunk többen......

Khm......

Előzmény: cserép virág (327)
póráz Creative Commons License 2005.08.26 0 0 334
A mai Havas levél miatt idézem be , csak ezt találtam , pedig volt még több is :

"A botrány akkor tört ki kis híján, amikor a lelátók irányából egy teli söröspohár repült a partjelző irányába, a célzott nem kis megkönnyebbülésére viszont hamarabb földet ért, minthogy eltalálta volna őt.

A magát baseball-meccsen érző "dobójátékos" pedig nem volt más, mint Havas Henrik fia, aki apjához híven lelkes Újpest-szurkoló. A szabályok értelmében a renitens szurkolót nemcsak azonnal ki kell vezetni a stadionból, de bizonyos időre eltiltás jár neki a meccsek nézésétől. Csakhogy az első pillanatok döbbenete után a biztonsági őrök felismerték ifjabb Havast, így a büntetés mindössze némi ejnye-bejnye volt. Talán neki többet szabad...
"
Előzmény: takacsi (332)
póráz Creative Commons License 2005.08.26 0 0 333
takacsi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 332
Havas-Rokobauer Henrik, a hazai zsurnalisztika alja: náci szemléletű?
Magyarországon?
Ismét hódítani mernek?
Támadni?
Magyar szimbólumokat?
takacsi Creative Commons License 2005.08.26 0 0 331
Nincs ez a Rokobauer Hányrik elmegondozás alatt?

És még néhány magyarellenes itt még védi szegény megháborodottat.
A mai Magyar Nemzetben mossa a pelenkáját tancsibácsi.
A felsőbbrendűség (német) tudatával csőcselékezik.

Egyszer már ráfáztunk az ilyenre...
Volksbund, ha valaki emlékszik...
cserép virág Creative Commons License 2005.08.26 0 0 330
Hát, ha ajánlod a saját orvosodat, megyek utánad, majd a váróban találkozunk. Legalább meglátom, nálad milyen eredménnyel járt, bár ahogy elnézem, nem javul a helyzet!
Előzmény: figyelő (329)
figyelő Creative Commons License 2005.08.26 0 0 329
Kezeltesd magad.
Előzmény: cserép virág (327)
cserép virág Creative Commons License 2005.08.26 0 0 328

És, ha netán abból lenne, mi közöd neked ahhoz?

Állandóan papoltok a demokráciáról, és közben folyton beledumáltok abba, hogy ki mit csinálhat, olvashat, ti akarjátok megmondani, hogy ki a jó és ki a rossz!

Milyen szép lenne, ha egyszer legalább a saját házatok előtt pucolnátok a ..

Előzmény: Törölt nick (311)
cserép virág Creative Commons License 2005.08.26 0 0 327
Vagyunk néhányan, akik nem meccsen énekeljük a Himnuszt, nem obégatunk, és nem iszunk-legfeljebb vizet. Ugyhogy légyszives nem általánosítani, mert mi vagyunk többen. Obégatni meg a jelek szerint ti szoktatok, meg Havas a kereszttel a nyakában!
Előzmény: figyelő (320)
cserép virág Creative Commons License 2005.08.26 0 0 326
Figyelő egyfolytában bőg, és figyelmen kivül hagyja azt az apróságot, hogy Székhelyi barátja mit művelt a Himnusszal. Végülis rokonok, vagy nem?
Előzmény: Törölt nick (316)
figyelő Creative Commons License 2005.08.25 0 0 325

Milyen jellemző: minden mocskolódásotok oka ti magatok vagytok. Bizonyíték: minden mocskolódásotok torzításra, hazugságra épül.

Havassal való hülye cirkuszolásotok is.

Előzmény: Or Kán (323)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.25 0 0 324

"Az árokásásos hülyeség már nagyon uncsi."

Nekem mondod?

Már alíg bírom tartani a lapátot:-)

Előzmény: figyelő (320)
Or Kán Creative Commons License 2005.08.25 0 0 323

"A DVSC-MU meccsen kétszer is szólt a Himnusz. Nem tudom, Havasnak tetszett-e."

Gondolom végighányta az egész meccset. (Mint ahogy én is nagyon szívesen lehánynám őt.)

Előzmény: Etheow (310)
figyelő Creative Commons License 2005.08.25 0 0 322

Ezt papolta apát urunk is...

:-)

Előzmény: Törölt nick (321)
figyelő Creative Commons License 2005.08.25 0 0 320

Hülyeséget beszélsz: ehhez untig elég egyszer kimenni mondjuk egy Újpest-FTC vagy Újpest-MTK mérkőzésre. De hagyjuk - ez a része a dolognak nem idevaló.

Azon pedig, hogy nem zavar az az iszonyú, részeg óbégatás, amit a Himnusz éneklésének tekint egy-egy ilyen társaság, csodálkozom. Mi a nemzeti szimbólunm gyalázása, ha nem ez..?

Az árokásásos hülyeség már nagyon uncsi.

Előzmény: Törölt nick (316)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.25 0 0 319

Én meg a Havast tiltanám be (lehet, h ezt már írták korábban, de nem olvastam végig az össze hozzászólást). De nem feltétlenül ezért a kijelentésért, mindenkinek meg van a jogai, h ugy álljon hozzá a világ dolgaihoz, ahogy akar. Ezt ő is megteheti, és ha ez a véleménye, akkor ez a véleménye. De azt h ennyire arrogáns legyen!! az már súlyos. Lehet h média suliban tanít, meg minden, de ilyemn stílust én nem hagynék a képernyőn, plána naponta.

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.25 0 0 318
Basszus, a Havas is Újpest drukker:-)
Előzmény: Törölt nick (317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!