Keresés

Részletes keresés

Gáborbakter Creative Commons License 2005.08.18 0 0 2
Ha már a 90es éveknél járunk és az Antenna-Austria eltünt,megtaláltam a pozsonyi Rock-Fm-et am pótolta és tele volt ilyenekkel,majd aztán színtén a pozsonyi Radio-Funn ami csak hab volt a tortán.Vasárnap délelőtt tele régi mixekkel.És még jön a fojtatás,de most ti jöttök
Gáborbakter Creative Commons License 2005.08.18 0 0 1
Én  jelenleg is Internetest hallgatok/RTL-Oldies/.Valamikor még a 90es évek végéig analog hallgattam,csak aztán a sok új humbuk adó miatt már nem lehet.Viszonr a neten sikerült megtalálni.
Előzmény: e_dora (0)
e_dora Creative Commons License 2005.08.18 0 0 0

Nulla Magyar Ker adót hallgatok. Kűlföldit meg végképp nem.

Internetrádiókat próbáld, vagy vegyél egy iPodot. :)

Gáborbakter Creative Commons License 2005.08.18 0 0 topiknyitó

Üdvözlet!

E topicot azért nyitottam mert sajnos ebbe a mai elvadult világban a Magyar Ker.adók szinte nagyon ritkán sugároznak igényes zenét.Sajnos én már nagyon régóta ezekre tekerek mert szinte itt lehet igényes zenét hallani.Arről várok vélményeket mind pozitív mind negatív vonatkozásban.

Az egyik pozitív élményem még a 90es évek elejére vezethető vissza.Már a Magyar ker adóknál akkor kezdett elharapózni ez az ún. élj a mának stílus,vagyis csak az akkori zenéket adták csak semmi mást.Akkor rátaláltam az osztrák Antenna-Austriára ami segítségével megtört a jég.Nagyon sok régizene megállás nélkül kevés szöveg.És még néha magyar nyelvű adás is volt,.csak aztán az adó eltünt.A következőt majd később.Kíváncsi lennék a ti élményeitekre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!