Keresés

Részletes keresés

Berlusz Móni Creative Commons License 2011.06.07 0 0 58

LOL

Hahó emberek.Éppen nemrég fogyasztóttam el a mákot amit szereztem.egyedül nem szórakoztatom magam,várom,hogy valaki ittlegyen és írjón.

Plusz a szóközhiány a központozási jelek után, valamint mondat kezdése nagybetűvel.

Tényleg baromi jó a helyesírásod!

:-DDDDDDD

Előzmény: helyi srác (55)
helyi srác Creative Commons License 2011.06.07 0 0 57

Miért?A többi helyesen van írva!Senki se tökéletes.Meg nem használok újításokat .Van valaki aki a teázáshoz is tudna hozzászólni.

Előzmény: tuutuu (56)
tuutuu Creative Commons License 2011.06.07 0 0 56

Ezt sokan megírigyelhetnék.

Én nem fogom...:}}

Előzmény: helyi srác (55)
helyi srác Creative Commons License 2011.06.06 0 0 55

Vicces,de jó a nyelvtanom és a helyesírásom.Ezt sokan megírigyelhetnék.

Előzmény: Berlusz Móni (54)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.05.27 0 0 54

Szerintem inkább vegyél egy nyelvtankönyvet, azt egyedül is tudod tanulmányozni. :-D

Előzmény: helyi srác (53)
helyi srác Creative Commons License 2011.05.27 0 0 53

Hahó emberek.Éppen nemrég fogyasztóttam el a mákot amit szereztem.egyedül nem szórakoztatom magam,várom,hogy valaki ittlegyen és írjón.

flowerchild Creative Commons License 2011.03.03 0 0 52

aladin:  forróviz által, a gubóját érdemes.

Sokáig azt hittem csak egyféle recept van, a régi, de revideálva ezt, mondok egy újat. Alibaba nevű ismerősöm mesélte. 3 agysejtjét mind megdolgoztatva, nekiállt mákteát főzni, amikor hallotta, ha nincs lóvéja barnára olcsón hasonló hatásfokú cuccot lehet kreálni mákból. Így empírikus úton szerzett tapasztalatai alapján kifejlesztett módszerét csak neked leírom.  

Gondolj arra, amire akarsz, hogy a máktea csinálja veled, ha aktív vagy, boltban vegyél mákot, főzzed meg, fogyaszd el, és érezd amit akartál, ha lustább, moccanás nélkül agyból megoldod. a lábtörlőn ülve... akár. Sikerülni fog! Az elme hatalma nyúédzsesen, de akár placebo (orvososan). Próbálgasd mennyitől érzel valamit fejben. Írd meg, neked bejött-e.

Melósok :):) tudod hol? az afgán mezőgazdaságban.

Előzmény: Törölt nick (-)
flowerchild Creative Commons License 2011.03.03 0 0 51

szia. nem voltál pitlák, amit leírtál az szinte csak súrolja a valóságot, a fogakat kihagytad (részletkérdés)ámbár teát főzni a leírásból nem fog senki, de noxyron elvonás sem túl fenyegető, lévén már nincs forgalomban itthon. Szomszédaink nénikéi még kaphatják, és ami tény, a tea nox-al üt igazán, (barbiturát optimálisan katalizálja a teában lévő főalkaloida morfiummá bomlását), amúgy csak punnyad a gyomorban, és fáradt, erőtlenség érzésen túl, nem ad eufóriát. Így azt hiszem ma már nagyon szűk réteg él vele, rivóval helyettesítve a noxot, de a metát kiegészíti, és spórolni néha kell. Kérdésem az, hogy 5 év után nullát, semmit se tolsz, csak pipszi?

Bár off, de érdekelne, hogyan sikerült megőrízni opium mentességedet?

Ebből a hozzászólásból úgy tűnik szert nem váltottál, és amikor a tea is kiment a divatból, mert épp akkor tájt, amikor írtad, köszöntött be Mo-ra a barna, arra se mentél rá, a sebesség megszállotjává sem váltál, 15 depridol az kb. 4 nagy meta, ami ma átlagos fenntartó adag legalsó határát súrolja, viszont megszabadulni attól sem kéjhömpöly. Én próbáltam, lecsökkentettem egész jól ment 100 mg-ról 50-re simán, de 20-ról 10-re kínkeservesen, és 10-nél csúfos bukást szenvedtem, amikor is ismét növelni kellett az adagot.  Ma már csak ünnepnapokon metázok, (iv.), suboxone fenntartón vagyok, viszont sikerült okosan szert váltanom, gyakorlatilag egy véletlen folytán, amikor is, nyár közepén ajándékba kaptam kb 98% tisztaságú mefedront, rohadt sokat, amiről akkor még semmit se  tudtam, elmondhatom, a gyorsak barnája, vagyis élményben, intenzitásban a leghasonlóbb flesse van, mint az op-nek. Csillagokat láttam és el sem hittem, hogy ilyen létezik, valami ilyen baszottul jó lehet. Ártalmatlan kis cuccnak tűnt, semmi utószarság, a kattogást sem észleltem, olyan mennyiségben volt, mígnem elfogyott, és kiderült, kegyetlen sóvárgással jár a hiánya. És érzelmileg, mentálisan szétnyírva, zokogás és agresszivitás rohamok környékezve, kikészültem, amin semmi sem tudott segíteni. Démoni cucc. És hogy ne kattogjak gondoltam egy kis spurival megetetem szegény éhező sejtjeimet. Aztán így...

Most 20 kilóval könnyebben mentálisan éppen, hogy még felismerve helyzetemet, visszatértem a megszokott op-hez, amivel küzdöttem, most meg életetmet menti.

Relatívek a dolgok... Ezért vagyok baromi kíváncsi, mások hogy csinálják, NA, Hitgyüli stb-k nélkül. Kösz. hello

Előzmény: phare (41)
Abstract_HipHop Creative Commons License 2010.06.09 0 0 50
Hello !

Muszáj kiszárítva megfőzni ? Nyersen nem lehet ? Mármint még vizes állapotban..
És az adagolás szerintetek ? 2 dl vízhez 4 gubó ?
Aki tudja, írja meg pls ! :)

AHP
morbidangel1980 Creative Commons License 2010.01.19 0 0 49
Üdv.Na az a helyzet,hogy ha valaki úgy csinálja,h nem szed semmi gyógyszert rá,nem olyan káros.Viszont keményen rá lehet állni kb 1 hónap alatt,tehát nem ajánlom senkinek.Ezenfelül elég nehéz hozzájutni,érdeked,hogy az ember hamarabb hozzájut szintetikus drogokhoz mint ehhez.
Nearr Creative Commons License 2009.05.17 0 0 48
hm, aladin megtalálta végre a két csodagubót kívánt egyet, azóta............................. nem is hallottunk felőle. gyerekek, a máktea rossz tanácsadó, Dzsinek pedig nem léteznek................hm
1895 Creative Commons License 2009.01.04 0 0 47
A háború idején a csecsemőket mákteával itatták, ha bujkált a lakosság az ellenség elöl, mert a mákteától "leszedált" állapotba kerültek a babák, és nem sírtak hanem aludtak, nyugodtak voltak. Csak még nem tudták, hogy szétroncsolja az agyat, és a későbbiekben derült ki, hogy szellemi károsodást okozott náluk.
tuutuu Creative Commons License 2008.09.18 0 0 46

Kb. mint az alkohol.

Az is kismértékben orvosság, nagymértékben gyógyszer...:}}

Előzmény: csoda13 (42)
H_G Creative Commons License 2008.09.17 0 0 45
Álmatlanságra esetleg?
Előzmény: TTAMAS (44)
TTAMAS Creative Commons License 2008.09.17 0 0 44
Szerinted mit gyógyít?
Előzmény: csoda13 (42)
nyanyad Creative Commons License 2008.09.16 0 0 43
Ember! A máktea öl, butít és nyomorba dönt! Függő akarsz lenn?!Miért rohansz a vesztedbe? Ne ugorj fejest a veszélyes ismeretlenbe, keress másban élvezetet!
Előzmény: Törölt nick (33)
csoda13 Creative Commons License 2008.09.16 0 0 42
Hello! A Máktea nagy adgban kábítószer de kis adagban gyógyszer nem?
phare Creative Commons License 2008.04.04 0 0 41
Én még a máktea hőskorában, a 80-as évek végén, a 90-es évek elején használtam noxyronnal, mert a máktea magában nem jó. A hatása baromi jó, ellazultság, nyugalom, csendes szemlélődés és ez fokozozódik a teljes sztondulásig. A sztondulás a teljes bealvás, mély álom nélküli alvás. Általában napi kétszer 50-60 fej mákból és 10 szem noxyronból állt az adagon, vidékre jártam egy házhoz mákfejet venni, abban az időben 500 ftért adtak egy zsákkal, a noxyront meg egy orvos írta fel rendszeresen. Öt évig teáztam, fogytam 25 kilót, tönkrement a májam, alig ettem, elvonóról elvonóra jártam, iszonyatos volt a leállás. Nem is az ópiát elvonás a borzasztó, hanem a noxyron megvonása az iszonyatos. Az ópiát elvonása csak fázással, csontfájdalommal, általános rossz közérzettel jár, de a noxyron az durva: volt hogy egy nap háromszor kaptam epilepsziás rohamot, kemény megvonási tünetek, reszketés, félelem, paranoia, sóvárgás állapot, nem aludtam öt napig, már hallucináltam, nem lehet leírni a noxyron elvonást. Azért jellemző a hazai közállapotokra, nem az illegális ópium okozta a komoly elvonási tüneteket, hanem a legális noxyron, a máktea "csak" a májamat pusztította. Egyszer annyira tönkrement a májam, hogy a vérkép láttán azt hitték fertőző májgyulladásom van, beutaltak fertőző osztályra, egy hét múlva kiderült hogy nincs hepatitisem, egy hónapig voltam fenntartó metadon kezelésen (napi 15 szem depridol + noxyron), addig én sem mertem teázni, féltem elpatkolok. Már 15 éve nem használom ezeket a szereket, normális életet élek.

PS: Füvezni azt szoktam, de nem a fű volt a belépő drog, ugyanis a mákeát '93-ban abbahagytam és életem első jointját 1996-ban szívtam el.
savarin Creative Commons License 2008.01.03 0 0 40

Tiszavasváriban pedig feldolgozták gubóstul, szárastul, mindenestül:)

(Eléggé ismeretterjesztő jellegűnek tűnik ez a topik. Kicsit talán jobban is, mint szerencsés lenne.)

Előzmény: TTAMAS (21)
Mrs.PlantPageMorrison Creative Commons License 2008.01.03 0 0 39

Hellósztok! =)

Szóval egy kicsit itt olvasgattam,és lenne pár kérdésem...

Szóval ha veszek fehér vagy halványlila gumót,az ugye eláll egy ideig?Mert tél közepén nem igazán tudom elültetni...

Aztán elültetem őket, ha kinőttek, kihúzom őket a földből megkarcolom őket,a fehér anyagot hagyom megszáradni és aztán főzöm bele a teába...Ugye valahogy így? =)

És egy adag teába mennyit kell rakni az anyagból?

Egy-két alkalom után is rá lehet szokni?

=)Na...ne nézzetek hülyének,ha hülyéket kérdeztem :)

Előre is köszi!

Poppy Flower Creative Commons License 2008.01.01 0 0 38

Jééé, egy topic, ami rólam is szól :-))))

Naszóval nem kell kitépni a földből a mákot és megenni mindenestől, van egyszerűbb módszer.  A lényeg az, hogy a nagyit rá kell venni mák ültetésére. Ha kikelt, akkor még egyelnie is kell, mert egyébként túl sűrűn nő és nem nő szép nagyra. Akkor kell két hétre a nagyihoz utazni nyaralni, amikor a mákgubók már megnőttek, de még szép zöldek. A zöld mákgubókat egy hegyes tűvel 3-4 helyen függőlegesen meg kell karcolni. A karcokból szép fehér nedv csordul ki. Ezt már lehet nyalogatni, hogy jó hülye legyél tőle, de ez nem a legjobb módszer. Ha hagyod a fehér nedvet egy-két napig száradni, akkor egy barnás-feketés szilárd anyag lesz belőle a mákbubón. Ezt ügyesen le lehet pattintani a gubóról és ez már el is áll. Ez már tulajdonképpen ópium, a legkegyetlenebb és legveszélyesebb, tisztítatlan, de már felhasználható formájában. Ha ebből főzöl egy adag "teát", vagy a barnás szemcséket egy pipából elszívod, akkor gyakorlatilag máris lenulláztad magadat. Az ópium megtámadja a vesét, a szívás tönkreteszi a tüdőt, stb. stb.

Szóval azt javaslom, hogy ezt a máktea kérdést mindenki csak elméleti szinten közelítse meg!

rolh Creative Commons License 2007.05.18 0 0 37
És mivan akkor ha fogom a cuccot, kitépem a földböl és ugy bekajálom ugyanaz a hatás nem? mármint nyersen is...
homerx Creative Commons License 2006.11.13 0 0 36
jobb, ha fozod egy ideig a gubot, a forrazas lightos megoldas. amugy en egyszer kostoltam, az elso korty utan koptem is egy nagyot. ritkaszar
Előzmény: petike23 (5)
flowerchild Creative Commons License 2006.11.11 0 0 35

Betiltották már a száraz mákvirágot, illetve csak festve vagy lakkozva. Pedig nagyon szép szobadísz természetes állapotában is:)

petike23 Creative Commons License 2005.08.24 0 0 34

Miért nem szipuzol inkább..?

A hatás ugyanaz..

Előzmény: Törölt nick (33)
TTAMAS Creative Commons License 2005.08.23 0 0 32

Szerezz valami rettenetes házipálinkát. Áztasd bele a mákgubót.

Dupla élvezet és az mákszalma ízével és szagával se lesz gondod...

Előzmény: Törölt nick (30)
petike23 Creative Commons License 2005.08.23 0 0 31

Szerzen mákgubót, megfőződ teának, és jól elhülyülsz tőle !

Mi kell még ? Pontos mennyíségek, alkaloid-tartalom, stb ??

Előzmény: Törölt nick (30)
petike23 Creative Commons License 2005.08.19 0 0 29
A máktea sem jobb, hidd el..
Előzmény: Törölt nick (28)
petike23 Creative Commons License 2005.08.19 0 0 27

Ja, igénytelenség rulez.

Szipu, technokol, máktea.

Előzmény: sandorb (26)
sandorb Creative Commons License 2005.08.19 0 0 26
Hát akinek erre van szüksége...sok sikert hozzá!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!