Keresés

Részletes keresés

Dzsokko Creative Commons License 2021.01.13 0 0 4691

T.Begit. Ugye most már látod, hogy megált az idő Tápiószelén

Előzmény: Begit (4689)
Begit Creative Commons License 2020.12.11 -2 3 4689

Igen, megállt az idő Tápiószelén. Értelmeset, a város fejlődése érdekében nem tudnak írni, de lehetne kritizálni is, meg mondani a véleményt,  vagy dicsérni is, vagy ötleteket adni. Hallottam a 70 éven felüliek az önkormányzattól    tíz ezer forintot kaptak karácsonyra, és a napokban viszik ki a karácsonyi csomagot is. Köszönet az önkormányzatnak, hogy gondolnak az idősekre, köszönet Dobos Imre polgármester úrnak.                                                                                                                                                                                                                                 

Dzsokko Creative Commons License 2020.12.11 -1 0 4688

Meg állt az idő T szelén ??,

Operator Creative Commons License 2020.11.26 -2 2 4687

__________________________________________________

Lipák István Creative Commons License 2020.11.18 0 5 4685

A Nagykátai Járásbíróság előtt október 30-án tett kőtelezettség vállalásom alapján ezúton kérek elnézést Majoros Tibor Tápiószele város volt polgármesterétől, amiért az elmúlt egy évben külőnbőző nick nevek alatt rá vonatkozóan sértő kijelentéseket tettem, ugyanakkor teljes mértékben megalapozatlanul tőbb alkalommal azt állítottam, hogy a fórumon más nick nevek alatt sértő kommenteket kőzzé tevő írások mőgőtt ő személye van.

Távozom és a fórumozóktól elkőszőnők, akik maradnak, azoknak pedig békességet és vitamentes fórumozást kívánok.

Lipák István Creative Commons License 2020.11.18 -2 1 4684

Kedves Fórumozók,

az utóbb másfél évben - inkább talán tavaly novembertől - annyira durván elharapózott egyes nick nevek által beírt provokatív, bántó és nem fórum tag személyiségi jogait sértő bejegyzés, hogy bátorkodtam nyomozásba kezdeni, ki lehet az illető és merről, melyik tábor felől fúj a szél? Lehet, hogy sokan úgy vannak vele, miért is szóljunk arra, aki nem tudja elvinni a saját szemetjét a kukáig? Miért is kell itt nyomozni, mert nem szerettem volna, hogy folytatódjon tovább mások nyílt lejáratása itt a fórumon névtelenül. Sajnos moderáció nélkül eddig jutottunk, mert Majoros Tibor által az ügy a nagykátai bíróságon folytatódott. A bíróságon végül megegyezés tőrtént, melybe kérte Majoros úr, hogy a vele egyeztetett helyreigazítást tegyem nevemmel kőzzé, ismerjem el, hogy hibáztam amikor személyének tudtam be azokat a bejegyzéseket, amik időkőzben tőrőlve lettek - nekem ugyan elmentve megvannak - de nem tehetem kőzzé, azokat sem említhetem amik ugyan olvashatók még itt a fórumon mely nick nevek írták; elég, ha valaki elolvassa a 2019 november - decemberi bejegyzéseket.

Ígéretet tettem arra is, hogy nem írok a helyreigazítás után ide a fórumra.

Most pedig kommentár nélkül új bejegyzés lesz a helyreigazítás szó szerint, ahogy kérte Majoros úr.

Érdekes.. Creative Commons License 2020.11.16 -3 1 4683

Valóban sokan visszaéltek az anonimitással! Mint lentebb is olvashattuk, volt olyan személy, aki egyszerre három néven osztotta az észt és támadott. Vajon miért volt szüksége három névre? Nyilván azért, hogy a tömeg látszatát adja.

Véleményem szerint az nem baj, ha vitatkozunk, hiszen egy fórumnak éppen ez a rendeltetése, de nem szabad másokba belegázolni.

MT Infó írását olvasva esett le a húszfillér, amikor végigfutottam az írásaimat. Olvassátok csak el a 2020.02.27-i „4494” írásomat.

Már kilenc hónappal korábban milyen nagyszerűen ráéreztem a sajnálatos igazságra.

 

Nekem most úgy tűnik, hogy ezek az emberek vannak megsértődve és tüntetően „átmennek” egy nyilvános fórumra, ahol csak valós névvel lehet írogatni. Bár én csak egy porszem vagyok, de támogatom a távozásukat, mert erkölcsi fertőt hoztak az index fórum becsületes nevére.

 

Ez valóban ÉRDEKES!

Barby123 Creative Commons License 2020.11.15 -2 1 4682

Teljesen igazad van, ezért is mennek innen a hozzászólók, hiszen

- ahogy mások is említették -

ez a csoport már nem az, ahova éppen hozzászólásra regisztrált és jelentkezett valaki.

Ennél sokkal értelmesebb és hasznosabb csoportja van már Tápiószelének a fészbukon ahogy említettem,

persze ott csak névvel kommentelhet minden hozzászóló és nem anoním módon megalázva másokat.

Előzmény: Begit (4681)
Begit Creative Commons License 2020.11.15 -1 4 4681

A gond azzal van hogy nem a közérdekű témákkal foglalkoznak, hanem személyeskednek.

Barby123 Creative Commons License 2020.11.14 -3 0 4680

Azt hiszem nekem is kár itt maradnom, hiszen sokkal jobb, ha nem anonim módon fikáz itt valaki valakit, 

de most egy jó helyi témát beszélünk meg - névvel - a fészbukon a szelei csoportba úgy,

hogy senkinek sincs jogi bántódása, ha elmondja véleményét.

Persze abba a csoportba csak belépővel lehet bejutni.

Kíváncsi leszek azért, kik és miért maradnak még itt ?

Legjobb lenne, ha megszűnne ez a fórum.

Pallos2 Creative Commons License 2020.11.12 -3 0 4679

Prófétai tevékenységét - másokhoz hasonlóan - ő is azzal a meggyőződéssel kezdte, hogy a nép majd megtér a szavára. Azonban reménye hamar kétkedésbe fordult, amikor szavai nem váltak valóra, beszéde hatástalan maradt. A templomban  az őrültek közé sorolták, a város vezetői részéről megvetést tapasztalt.

Ez most is így lesz Jeremiás2

Előzmény: Jeremiás2 (4678)
Jeremiás2 Creative Commons License 2020.11.12 -2 0 4678

Üdv az Operátornak, aki végzi a dolgát,

végre van valaki aki a szülő szerepét is tudja ...

Gondolom és szerintem biztos nem volt még itt akkor, amikor ez a csoportot megalkotta az Index-ből valaki 15 évvel ezelőtt.

Tehát ha van egy Család akkor szerintem illő lenne odafigyelni ki és mit cselekszik ott, erre jó lenne ott a csoportból valaki.

Ha az se végzi a dolgát, mert meghalt? akkor ki az, aki számon kérhető?

 

Azt hiszem jó jogászuk van az illetékeseknek, hogy a felmerülő problémákat - az alapszabályból adódóan is - tudják kezelni, munkájukhoz a továbbiakban is minden jót kívánok.

 

Előzmény: Operator (4676)
Begit Creative Commons License 2020.11.09 -1 2 4677

 Meghátráltak a kommentelők. Nem kellett volna ilyen rossz indulatunak lenni, hanem a város fejlődése érdekében kellett volna írni. Halottam, nagyon örültek a hetven éven felüliek a 10 ezer forint támogatásnak. Tehát a polgármester úr betartotta  a szavát, köszönet érte, ilyen még nem volt, pedig ettől sokkal jobb anyagi helyzete volt az önkormányzatnak. Más, a Coop előtt baleset volt, nem tudom  mi történt, de a kerékpár támaszt el kellene oda vinni, oda ahol régen volt. Megállnak a parkolóban beszélgetni, és láttam hogy tolatna ki a kocsi, de nem tud, mert ők nyugodtan beszélgetnek tovább. Kár volt az előző önkormányzatnak elvenni azt pár métert. Nem beszélve arról, hogy sokan, akik a központban dolgoznak, és kocsival mennek dolgozni, elveszik a vásárlóktól a parkolási helyet.

Operator Creative Commons License 2020.11.02 -2 1 4676

Nagyon szívesen jövök sűrűbben is, ha a kedves felhasználók nem tartják be azt az alapszabályt, hogy olyanokat nem írkál senki, ami miatt perbe rángatható -- akármilyen jogalanyként is -- az oldal fenntartója. Legyen ez mocskolódás, rágalmazás, becsületsértés, bármi.

 

Köszönöm az együttműködést.

levaieniko Creative Commons License 2020.10.31 0 5 4675

Kedves 'tököm televan'!

 

Eljutott hozzám a jóindulatú érdeklődése és meg kell mondjam, gondolkodtam rajta, hogy méltassam-e válaszra ezt az ostoba felvetést, miszerint a város központjában illegális, ahogy Ön fogalmazott, szabad kőműves páholy működik... Végül úgy döntöttem segítek informálódni Önnek, mert biztosan elszigetelten él, közösségi életét csak ez a platform jelenti és pont most próbál ezen változtatni, ezért a nagy érdeklődés. Nos, először is nyugodjon meg, tánciskolám több éve sikeresen működik és most kapaszkodjon meg, LEGÁLISAN, SZABÁLYOSAN! Képzelje, még iparűzési adót is fizetek.. a francba is... Aranyos volt, azt hiszem a harmadik megnyilvánulása, hogy jelentkezni szeretne, miután kapott néhány információ morzsát rólunk. Gondolom sejtette már, hogy mégis tartozik valakihez ez a fránya stúdió, menti ami menthető. Javaslom, ha talál egy újabb kikapcsolódási lehetőséget, amit szívesen kipróbálna, először ne hordja le mindenféle kőműves páholynak, hanem próbálja körüljárni a témát! Ha ezt tette volna jelen esetben is, megtudhatta volna, hogy évek óta fellépnek táncosaink óvodás kortól a kamaszokig, a helyi és környező települések rendezvényein, számos tehetséges tápiószelei gyermek hoz kiváló eredményeket országos bajnokságokról és muszáj megemlítenem, hiszen olyan büszke vagyok rá, még Európa Bajnoki címünk is van. 😊 Diplomás tánctanárként nincs szükségem semmiféle sunnyogásra, tánciskolám létét, a tehetséges tanítványaim eredményeit világgá kürtölném! De újságot sem olvas? Ott is szerepeltünk nem egyszer...nem? Hát jó. Tényleg jót tenne Önnek egy kis tánc. Vannak a környéken tanfolyamok felnőtteknek! 😉

 

Végezetül, az, hogy az ember nem tud valamiről, nem jelenti azt, hogy nem létezik, vagy illegális..miért negatívan áll hozzá egyből? A rosszindulat megbetegít, ezt nem szabad elfelejteni!

Azért az mindenképpen elgondolkodtató, hogy ilyen indulattal próbálja az infót megszerezni rólunk, de Ön még a nevét sem vállalja... 🤔

Ha máshogy döntene, egy bemutatkozást követően személyesen szívesen tájékoztatom a működésünkről, ha az itt leírtak nem lennének elegendőek. Fáradjon be hozzánk, amikor a csinos sárga gépjárművemet látja a stúdió előtt parkolni. 😁 Ó, a nyitvatartás... Na olyan nincs, mert nem vagyunk üzlet. 

 

Üdvözlettel: Lévai Enikő 

Előzmény: tököm televan (4638)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.26 -2 2 4674

Kedves nyitott akármi ami lapozható és olvasható.

Szépen kérlek nyugodj meg, minden írásoddal egyetértek és én voltam mindig az egyik +.

Jogilag óriási hibák sorozata van jelen esetben, de legen vigaszod semmi rosszat nem tettél, a hozzászólás szabad és érdekes módon az említett személyt sem sértetted meg, tehát nyugodj le.

 

Azt hiszem, aki obszcén néven jelentkezett be és írt itt bejegyzéseket valami hibát azért vétett, nem ezt érdemelte M. T.

 

Mivel nem kívánok én sem további vitákat, maradjon itt az, aki meg sem említi M. T. nevét véletlenül sem, távozom.

Előzmény: Törölt nick (4673)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.25 -1 2 4673

Tisztelt M.T úr.

 

Szerintem félreértett, mivel nem azonosítottam senkivel ( más nicknévvel ), nem is gondoltam arra, hogy esetleg más nickneveken írogatna.

 

Az információját köszönöm, amit írt.

 

Nem gondolom, hogy bármi bántót írtam volna. Azt sem gondolom, hogy bármilyen negatív kommentet írtam volna. " Tököm televan " bejegyzésére reagálva írtam azt amit írtam.

Nem érzem azt sem, hogy tiszteletlen lettem volna önnel szemben....

Azt is leírtam, hogy nem szeretnék a továbbiakban a múlttal foglalkozni....

Nem gondolom, hogy ha a múltat emlegetjük azzal előrébb leszünk.

Nem vontam kétségbe az ön akkori munkáját, amit tett a településen a településért.

Nem írtam semmilyen a személyét bántó kijelentést sem.

Nem én hoztam önt szóba, nem is volt ilyen szándékomban.

 

Én a késöbbiekben sem szeretnék semmilyen formában sem önnel sem az ön nevével foglalkozni, mint már előzőekben is leírtam.

Ez biztosan nem én voltam :

 

"személyemet újból és újból békétlenkedő, másokat molesztáló és lejárató embernek jelenítették meg."

 

A jelen és a jövő az ami foglalkoztat jónéhányunkat itt a fórumon...

 

Maradok tisztelettel.

 

Előzmény: M T info. (4671)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.25 -3 1 4672

Tisztelt MT. !

Igaza van engem is korábban Ön-nel azonosítottak ezek e "billentyű huszárok".

Pedig tudniuk kellene,hogy ÖN saját nevén ír midig. Minden elfogultság nélkül írom ez a valóság amit leírt Talán kimaradt a 2002-2004 közötti időszak amikor múzeum baráti kör képviselői voltak többségbe,még így is két évig állta a sarat

Tisztelettel "Tököm televan"

Előzmény: M T info. (4671)
M T info. Creative Commons License 2020.10.24 -3 2 4671

 

Akármilyen hihetetlen, de mindig akad egy-egy  szimpatizáns, aki jelzi számomra a fórumon olvasható  velem kapcsolatos bejegyzéseket.

Jelen pillanatban még nem tudom, hogy azok az emberek, akik újból és újból a személyemet emlegetik (negatív megközelítésben) valóban ennyire szűklátókörűek, esetleg tudatos provokátorok vagy egyszerűen buták.

A felsorolt variációk közül kell választani, mert egyszerűen hihetetlen számomra, hogy ezek a személyek komolyan gondolják az egyedül létemet. Vagyis azt, ha valaki pozitív véleményt ír a polgármesteri eredményeimről, akkor az csak én lehetek SZEMÉLYESEN!

Körülbelül féléve olvashattátok, hogy az alvó oroszlán bajuszát ne huzigáljátok, s mint a tények mutatják a figyelmeztetés nem vezetett eredményre.

Valamikor a választások után írtam, hogy legyen béke Tápiószelén, mert ez az alkotó munka alapja.

 

Tehát rendkívül sérelmezem, míg én pozitív hozzáállással kezeltem a választás eredményét, addig többen alantas módon a személyemet újból és újból békétlenkedő, másokat molesztáló és lejárató embernek jelenítették meg.

 

Ez, kedves fórumozók, az előzmények tükrében nagy hiba volt.

 

Isten ments, hogy „nyitottkönyv” állításaira és feltételezéseire teljeskörűen válaszoljak, mert az minimum harminc oldal lenne. Viszont két dolgot megemlítenék.

 

Minap került a kezembe egy 14 évvel korábbi Pest Megyei Bíróság jogerős ítélete, melyet a személyiségi jogaim megsértése miatt indítottam egy mindenki által ismert személy ellen.

Mi volt a bűne? „Amikor megtudtuk, hogy ki a gyanúsított, elakadt a lélegzetünk”.

Tehát kedves „nyitottkönyv” Ki volt a gyanúsított?  A helyes válasz: SENKI! Igen ám, de a testületi ülésen  elhangzott előzményekből a kábeltévét néző személy a személyemre gondolhatott.

Nos, ez a sanda fogalmazás egyéb jogi kötelezés mellett 400 ezer forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére kötelezte az alperest. Ez volt 14 éve! Mit gondolsz a te sanda fogalmazásod napjainkban mennyibe fog kerülni?

 

Említetted az 1998 évi választást és BF győzelmét. Akkor most segítek!

Az önkormányzatok történetében addig példanélküli módon meghirdettem, hogy az önkormányzat beruházásait házilagos kivitelezésben fogjuk végezni, vagyis nagyszámú közhasznú munkás alkalmazásával. 

 

(Megjegyzem. Ez a  kezdeményezésem hozta létre az ellentábor (Tápiószeléért Társaskör) megalakulását, s mint tudhatod, később a pozícióba kerülésük után semmi eredményt nem tettek le a település asztalára, a létezésük során  személyem folyamatos támadása és lejáratása mellett az önkormányzat vagyonának felélését végezték.)

 

 

Tehát a beruházások során 50-60 közhasznú dolgozót foglalkoztattunk, ugyanakkor kb. 80 főnek félévre megszüntettük a jövedelempótló támogatását, mert megtagadták a munka félvételét!

Mit gondolsz, hogy ezek az emberek és a családtagjaik plusz a kocsmai haverok 1998-ban kire szavaztak? Különösen akkor, amikor a vetélytársam (a későbbi győztes) a programjában meghirdette a RABSZOLGAMUNKA megszüntetését!

De ugyanez a kérdés vonatkozhat arra a dolgozóra, akit munkaidőben a vízóraaknában találtam meg egy ötliteres demizson társaságában, vagy aki a kerékpárja csomagtartóján zsákos oltott mészt akart lopni, csakhogy a kilyukadt zsákból csepp, csepp, cseppek    a dolgozó házához vezettek. Említhetném még a Liliom úti iskola olajtartályából ellopott gázolaj ügyet is, mely további három dolgozó azonnali elbocsátását eredményezte.

 

Megemlítem, hogy a Tápióvidéken minden települést megelőzve megterveztettük Tápiószele csatornahálózatát. Akkor ingatlanonként 25 ezer forintot irányoztunk elő.

Mit ígért BF? „Kell a csatorna, de úgy, hogy senkinek ne kelljen fizetni!”

Mit gondolsz hány szavazatot hozott BF-nek?

 

A választási kampányban meghirdették, hogy az előző években általunk megvalósított gázberuházás közműfejlesztési hozzájárulás összegét (59.720 Ft) visszafizetik a lakosságnak!

Mit gondolsz ez hány szavazatot hozott BF-nek.

 

Említhetem még a Luxin Kft ( 80 fő mozgáskorlátozott alkalmazott) ügyet. Ha győz, akkor a cégnek adja a volt napközi épületét. Mint tudjuk ez is csak egy aljas, gerinctelen hazugság volt. Ugyanis a győzelem után jelentkeztek az ígérvény teljesítéséért. Igen 38 milliért eladó az épület, hangzott a válasz.

 

Mint tudjuk BF. egyetlen választási ígéretét nem teljesítette, hatalomra jutásához szinte mindenkinek anyagi előnyöket ígért.

 

Tehát amikor felteszed a nagy nyilvánosság előtt, hogy „valami oka lehetett” a „bukásomnak”. Hát igen volt oka: Rend és fegyelem, minden tudásommal Tápiószele javát szolgáltam, ami Tápiószele igényes és látványos fejlődését eredményezte. Az ellenfeleim, pedig a hatalomra jutásuk érdekében mindent megígértek, s közben engem támadtak azzal, amit valójában ők valósítottak meg.

 

És ha nem tudnád, hogy mi jött BF győzelme után, akkor ajánlom a figyelmedben az egyesületünk honlapját. „www.tapioszele.net”

 

Befejezésül még egy kérdésre válaszolok:

 

„hogy semmi bajom nincs Majoros úrral, hol volt az elmúlt 15 évben?”

Írhatnám, hogy milyen hülye kérdés! Miért hol kellett volna lennem? Éltem az életemet! Talán arra gondolsz, hogy a szakmai ismeretemet és egyéb tudásomat Kovács Ferenc polgármester munkájának  segítésére kellett volna használnom? 

 

Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy a jelenlegi polgármester úron is számon kérd, hogy hol volt az elmúlt 15 évben? Esetleg még azt is megkérdezhetnéd, hogy éveken át tartó  Kovács szekerének tolása közben, miért csak a választások előtt félévvel jutott el a tudatáig, hogy „ez nem mehet tovább!” ? Miközben KF ténykedését másfél évtizedig a vagyonfelélés és a semmittevés jellemezte.

 

 

Mint írtam, 30 oldalt is kitenne, ha részletesen válaszolnék, az itt és most nem minősített írásodra.

 

A fórumra írogató a személyemet lejárató és lejáratni szándékozó billentyű huszároknak ajánlom a figyelmébe a következőket.

 

Akik közelről ismernek azok tudják, hogy rendkívül toleráns és segítőkész ember vagyok, de ennek egy bizonyos szint alatt vége.

Így adódott, hogy nyolc nick név  mögött megbúvó ember ellen kezdeményeztem eljárást.

Napjainkig öt nick névnek van meg a gazdája, mely három személyt jelent!

A háttérben megbúvó személyek nevét csak a büntető és a polgári perek lezárta után teszem közzé, de intő példaként egyet megemlítek.

 

Pontosabban a „Patkányirtó 1” a Tűzokádó 1” és a „Schurken Feind” nevek mögött megbúvó emberke ugyanaz.

Érdemes végigolvasni az elmúlt 10 hónapban általa írottakat.

Bűnt követett el ellenem! Többek között azért, mert más nick nevek alatt megjelent írásokat  személyemmel hozta összefüggésbe, s ezáltal közeli ismerőseimmel állított szembe, ugyanakkor mint a folyamatos békétlenség okozójaként tüntetett fel.

 

A másik két nicknév mögött megbúvó  személyek minden szempontból az alsó kategóriát képviselik, ráadásul az egyik szoknyát is hord.

 

Tehát kedves fórumozók, ismételten önmérsékletet kérek mindenkitől, mert őszintén úgy gondolom, hogy a korábbi társaimmal együtt letettem annyit a „város” asztalára, hogy méltatlan módon ne legyek primitív támadások célpontja.

 

Mindenkinek  jó egészséget és az elkövetkező években sok sikert kívánok!

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (4656)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.23 -2 1 4670

Kedves vesszőcske!

Nekem már nem savanyú szőlő csak szeretném, ha olyan vezetője lenne a falunak, aki valóba tesz is valamit. Koromnál fogva engem már nehéz megetetni mint bennetet , ha csak valamiért nem érdeketek Pl. ( családtag , kedvezményezettek ) vagytok.

Előzmény: Törölt nick (4668)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.23 -1 0 4669

Szép estét!

Ó ez igen ez teljesítmény. Bocsánat tévedtem mert ezek szerint nem 200 pontos a program, hanem kétszáz oldalas. Ezt már felsorolni is sok nem hogy eldönteni a fontossági sorrendet. Ép ezért javasoltam  segítsünk megvalósítani  Mi támogatók teljes erőnkből. Tovább kell segíteni,hogy ne csak a buszmegállók festése, temetők takarítása legyen ingyen elvégezve. Sajnos nem olvastam a programot mert akkor Én is tudnék belőle válogatni. Hát ha így könnyeben a ciklus végére szebb lenne a falu.

Tisztelettel "tököm televan"

Előzmény: Törölt nick (4668)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.22 -2 0 4668

Hagyni kell, hagy csinálja. Előbb-utóbb majd abbahagyja....

 

Belegondolhatunk a vélemény szabad, de kit is érdekelhet a rengeteg negatívval? Valaki említette a szölő savanyú? 

 

Az a szőlő már ilyenkorrahova lett?

Előzmény: Törölt nick (4667)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.22 -1 3 4667

Bejegyzéséhez csak annyi hozzászólni valóm lenne még, hogy nem 200 pontos volt a program, hanem 200 oldalas. Az meg ugye nem ugyanaz...

 

Azt gondolom, nem nagyon van értelme vitázni. Sajnos az amit itt ön csinál, az provokáció.

 

 

Előzmény: tököm televan (4662)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.22 -1 1 4666

Köszönöm szépen az info -t! Érdekes lesz a közmeghallgatás akár létszám, akár más tekintetben is. Arra is kiváncsi leszek, hányan mennek majd el elégedetlenkedni... számonkérni stb.

Ott aztán ellehet mondani a problémánkat, kérdéseket feltenni stb. Bízok benne, hogy pozitív lesz a dolog...

 

Előzmény: Barby123 (4664)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.22 -3 0 4665

Ezt nem úgy hívják, hogy provokáció hanem úgy, hogy javaslat. Minek szaporítani a programot amikor az is éppen  elég  a kétszáz pontból megvalósítani a dolgokat.

Tudtommal ez a fórum hozzászólásokról szól.

Tisztelettel " tököm televan"

Előzmény: Törölt nick (4663)
Barby123 Creative Commons License 2020.10.22 -1 0 4664

Az októberi Önkormányzati Híradó 4.oldal alján olvasható, hogy október 28-án 18 órakor lesz a művházban 7 napirendi pontban. Megtudtam azt is, hogy ezt kötelező megtartani. Azt is megtudtam, hogy nagyon kevés ember ment el az utóbbi években ilyen közmeghallgatásra, de majd figyelik a létszám alakulását....

Előzmény: Törölt nick (4660)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.22 -1 2 4663

Ezt hívják úgy, hogy provokáció.. Na erre aztán itt tényleg nincs szükség.

Előzmény: tököm televan (4662)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.21 -3 0 4662

Nosza segítsük Tápiószele fejlődését.  Kezdjük a polgármester által választáskor emlegetett 200 pontos programjával. Hozza nyilvánosságra és ebből válogassuk ki melyikbe tudunk segíteni.

Annál is inkább mert ez alapján lett megválasztva és Ő is szeretné ,ha fejlődne szele.

Tisztelettel " tököm televan"

Előzmény: Begit (4661)
Begit Creative Commons License 2020.10.21 -2 2 4661

Elég  már ezzel semmitmondó kommentekkel. Nekem az a lényeg, hogy, hogy városunk fejlődéséről beszéljünk, és tegyün k érte. A györgyei uti temetőben voltam, és gyönyörüen ki vannak irtva a bozótok. No erről beszéljünk, és arról mit tegyünk még városunk fejlődéséért. Utak, és hogy az utelőágazásnál ne ültessék be egyéb magas növényekkel, mert balesetveszélyes. No, é s még sok egyébrőllehetne beszélni.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.20 -1 0 4660

Bocsánat keresem, de nem találom sehol a közmeghallgatásos sztorit... Hol tudok utána nézni mikor lesz?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!