Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.25 -1 2 4673

Tisztelt M.T úr.

 

Szerintem félreértett, mivel nem azonosítottam senkivel ( más nicknévvel ), nem is gondoltam arra, hogy esetleg más nickneveken írogatna.

 

Az információját köszönöm, amit írt.

 

Nem gondolom, hogy bármi bántót írtam volna. Azt sem gondolom, hogy bármilyen negatív kommentet írtam volna. " Tököm televan " bejegyzésére reagálva írtam azt amit írtam.

Nem érzem azt sem, hogy tiszteletlen lettem volna önnel szemben....

Azt is leírtam, hogy nem szeretnék a továbbiakban a múlttal foglalkozni....

Nem gondolom, hogy ha a múltat emlegetjük azzal előrébb leszünk.

Nem vontam kétségbe az ön akkori munkáját, amit tett a településen a településért.

Nem írtam semmilyen a személyét bántó kijelentést sem.

Nem én hoztam önt szóba, nem is volt ilyen szándékomban.

 

Én a késöbbiekben sem szeretnék semmilyen formában sem önnel sem az ön nevével foglalkozni, mint már előzőekben is leírtam.

Ez biztosan nem én voltam :

 

"személyemet újból és újból békétlenkedő, másokat molesztáló és lejárató embernek jelenítették meg."

 

A jelen és a jövő az ami foglalkoztat jónéhányunkat itt a fórumon...

 

Maradok tisztelettel.

 

Előzmény: M T info. (4671)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.25 -3 1 4672

Tisztelt MT. !

Igaza van engem is korábban Ön-nel azonosítottak ezek e "billentyű huszárok".

Pedig tudniuk kellene,hogy ÖN saját nevén ír midig. Minden elfogultság nélkül írom ez a valóság amit leírt Talán kimaradt a 2002-2004 közötti időszak amikor múzeum baráti kör képviselői voltak többségbe,még így is két évig állta a sarat

Tisztelettel "Tököm televan"

Előzmény: M T info. (4671)
M T info. Creative Commons License 2020.10.24 -3 2 4671

 

Akármilyen hihetetlen, de mindig akad egy-egy  szimpatizáns, aki jelzi számomra a fórumon olvasható  velem kapcsolatos bejegyzéseket.

Jelen pillanatban még nem tudom, hogy azok az emberek, akik újból és újból a személyemet emlegetik (negatív megközelítésben) valóban ennyire szűklátókörűek, esetleg tudatos provokátorok vagy egyszerűen buták.

A felsorolt variációk közül kell választani, mert egyszerűen hihetetlen számomra, hogy ezek a személyek komolyan gondolják az egyedül létemet. Vagyis azt, ha valaki pozitív véleményt ír a polgármesteri eredményeimről, akkor az csak én lehetek SZEMÉLYESEN!

Körülbelül féléve olvashattátok, hogy az alvó oroszlán bajuszát ne huzigáljátok, s mint a tények mutatják a figyelmeztetés nem vezetett eredményre.

Valamikor a választások után írtam, hogy legyen béke Tápiószelén, mert ez az alkotó munka alapja.

 

Tehát rendkívül sérelmezem, míg én pozitív hozzáállással kezeltem a választás eredményét, addig többen alantas módon a személyemet újból és újból békétlenkedő, másokat molesztáló és lejárató embernek jelenítették meg.

 

Ez, kedves fórumozók, az előzmények tükrében nagy hiba volt.

 

Isten ments, hogy „nyitottkönyv” állításaira és feltételezéseire teljeskörűen válaszoljak, mert az minimum harminc oldal lenne. Viszont két dolgot megemlítenék.

 

Minap került a kezembe egy 14 évvel korábbi Pest Megyei Bíróság jogerős ítélete, melyet a személyiségi jogaim megsértése miatt indítottam egy mindenki által ismert személy ellen.

Mi volt a bűne? „Amikor megtudtuk, hogy ki a gyanúsított, elakadt a lélegzetünk”.

Tehát kedves „nyitottkönyv” Ki volt a gyanúsított?  A helyes válasz: SENKI! Igen ám, de a testületi ülésen  elhangzott előzményekből a kábeltévét néző személy a személyemre gondolhatott.

Nos, ez a sanda fogalmazás egyéb jogi kötelezés mellett 400 ezer forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére kötelezte az alperest. Ez volt 14 éve! Mit gondolsz a te sanda fogalmazásod napjainkban mennyibe fog kerülni?

 

Említetted az 1998 évi választást és BF győzelmét. Akkor most segítek!

Az önkormányzatok történetében addig példanélküli módon meghirdettem, hogy az önkormányzat beruházásait házilagos kivitelezésben fogjuk végezni, vagyis nagyszámú közhasznú munkás alkalmazásával. 

 

(Megjegyzem. Ez a  kezdeményezésem hozta létre az ellentábor (Tápiószeléért Társaskör) megalakulását, s mint tudhatod, később a pozícióba kerülésük után semmi eredményt nem tettek le a település asztalára, a létezésük során  személyem folyamatos támadása és lejáratása mellett az önkormányzat vagyonának felélését végezték.)

 

 

Tehát a beruházások során 50-60 közhasznú dolgozót foglalkoztattunk, ugyanakkor kb. 80 főnek félévre megszüntettük a jövedelempótló támogatását, mert megtagadták a munka félvételét!

Mit gondolsz, hogy ezek az emberek és a családtagjaik plusz a kocsmai haverok 1998-ban kire szavaztak? Különösen akkor, amikor a vetélytársam (a későbbi győztes) a programjában meghirdette a RABSZOLGAMUNKA megszüntetését!

De ugyanez a kérdés vonatkozhat arra a dolgozóra, akit munkaidőben a vízóraaknában találtam meg egy ötliteres demizson társaságában, vagy aki a kerékpárja csomagtartóján zsákos oltott mészt akart lopni, csakhogy a kilyukadt zsákból csepp, csepp, cseppek    a dolgozó házához vezettek. Említhetném még a Liliom úti iskola olajtartályából ellopott gázolaj ügyet is, mely további három dolgozó azonnali elbocsátását eredményezte.

 

Megemlítem, hogy a Tápióvidéken minden települést megelőzve megterveztettük Tápiószele csatornahálózatát. Akkor ingatlanonként 25 ezer forintot irányoztunk elő.

Mit ígért BF? „Kell a csatorna, de úgy, hogy senkinek ne kelljen fizetni!”

Mit gondolsz hány szavazatot hozott BF-nek?

 

A választási kampányban meghirdették, hogy az előző években általunk megvalósított gázberuházás közműfejlesztési hozzájárulás összegét (59.720 Ft) visszafizetik a lakosságnak!

Mit gondolsz ez hány szavazatot hozott BF-nek.

 

Említhetem még a Luxin Kft ( 80 fő mozgáskorlátozott alkalmazott) ügyet. Ha győz, akkor a cégnek adja a volt napközi épületét. Mint tudjuk ez is csak egy aljas, gerinctelen hazugság volt. Ugyanis a győzelem után jelentkeztek az ígérvény teljesítéséért. Igen 38 milliért eladó az épület, hangzott a válasz.

 

Mint tudjuk BF. egyetlen választási ígéretét nem teljesítette, hatalomra jutásához szinte mindenkinek anyagi előnyöket ígért.

 

Tehát amikor felteszed a nagy nyilvánosság előtt, hogy „valami oka lehetett” a „bukásomnak”. Hát igen volt oka: Rend és fegyelem, minden tudásommal Tápiószele javát szolgáltam, ami Tápiószele igényes és látványos fejlődését eredményezte. Az ellenfeleim, pedig a hatalomra jutásuk érdekében mindent megígértek, s közben engem támadtak azzal, amit valójában ők valósítottak meg.

 

És ha nem tudnád, hogy mi jött BF győzelme után, akkor ajánlom a figyelmedben az egyesületünk honlapját. „www.tapioszele.net”

 

Befejezésül még egy kérdésre válaszolok:

 

„hogy semmi bajom nincs Majoros úrral, hol volt az elmúlt 15 évben?”

Írhatnám, hogy milyen hülye kérdés! Miért hol kellett volna lennem? Éltem az életemet! Talán arra gondolsz, hogy a szakmai ismeretemet és egyéb tudásomat Kovács Ferenc polgármester munkájának  segítésére kellett volna használnom? 

 

Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy a jelenlegi polgármester úron is számon kérd, hogy hol volt az elmúlt 15 évben? Esetleg még azt is megkérdezhetnéd, hogy éveken át tartó  Kovács szekerének tolása közben, miért csak a választások előtt félévvel jutott el a tudatáig, hogy „ez nem mehet tovább!” ? Miközben KF ténykedését másfél évtizedig a vagyonfelélés és a semmittevés jellemezte.

 

 

Mint írtam, 30 oldalt is kitenne, ha részletesen válaszolnék, az itt és most nem minősített írásodra.

 

A fórumra írogató a személyemet lejárató és lejáratni szándékozó billentyű huszároknak ajánlom a figyelmébe a következőket.

 

Akik közelről ismernek azok tudják, hogy rendkívül toleráns és segítőkész ember vagyok, de ennek egy bizonyos szint alatt vége.

Így adódott, hogy nyolc nick név  mögött megbúvó ember ellen kezdeményeztem eljárást.

Napjainkig öt nick névnek van meg a gazdája, mely három személyt jelent!

A háttérben megbúvó személyek nevét csak a büntető és a polgári perek lezárta után teszem közzé, de intő példaként egyet megemlítek.

 

Pontosabban a „Patkányirtó 1” a Tűzokádó 1” és a „Schurken Feind” nevek mögött megbúvó emberke ugyanaz.

Érdemes végigolvasni az elmúlt 10 hónapban általa írottakat.

Bűnt követett el ellenem! Többek között azért, mert más nick nevek alatt megjelent írásokat  személyemmel hozta összefüggésbe, s ezáltal közeli ismerőseimmel állított szembe, ugyanakkor mint a folyamatos békétlenség okozójaként tüntetett fel.

 

A másik két nicknév mögött megbúvó  személyek minden szempontból az alsó kategóriát képviselik, ráadásul az egyik szoknyát is hord.

 

Tehát kedves fórumozók, ismételten önmérsékletet kérek mindenkitől, mert őszintén úgy gondolom, hogy a korábbi társaimmal együtt letettem annyit a „város” asztalára, hogy méltatlan módon ne legyek primitív támadások célpontja.

 

Mindenkinek  jó egészséget és az elkövetkező években sok sikert kívánok!

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (4656)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.23 -2 1 4670

Kedves vesszőcske!

Nekem már nem savanyú szőlő csak szeretném, ha olyan vezetője lenne a falunak, aki valóba tesz is valamit. Koromnál fogva engem már nehéz megetetni mint bennetet , ha csak valamiért nem érdeketek Pl. ( családtag , kedvezményezettek ) vagytok.

Előzmény: Törölt nick (4668)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.23 -1 0 4669

Szép estét!

Ó ez igen ez teljesítmény. Bocsánat tévedtem mert ezek szerint nem 200 pontos a program, hanem kétszáz oldalas. Ezt már felsorolni is sok nem hogy eldönteni a fontossági sorrendet. Ép ezért javasoltam  segítsünk megvalósítani  Mi támogatók teljes erőnkből. Tovább kell segíteni,hogy ne csak a buszmegállók festése, temetők takarítása legyen ingyen elvégezve. Sajnos nem olvastam a programot mert akkor Én is tudnék belőle válogatni. Hát ha így könnyeben a ciklus végére szebb lenne a falu.

Tisztelettel "tököm televan"

Előzmény: Törölt nick (4668)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.22 -2 0 4668

Hagyni kell, hagy csinálja. Előbb-utóbb majd abbahagyja....

 

Belegondolhatunk a vélemény szabad, de kit is érdekelhet a rengeteg negatívval? Valaki említette a szölő savanyú? 

 

Az a szőlő már ilyenkorrahova lett?

Előzmény: Törölt nick (4667)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.22 -1 3 4667

Bejegyzéséhez csak annyi hozzászólni valóm lenne még, hogy nem 200 pontos volt a program, hanem 200 oldalas. Az meg ugye nem ugyanaz...

 

Azt gondolom, nem nagyon van értelme vitázni. Sajnos az amit itt ön csinál, az provokáció.

 

 

Előzmény: tököm televan (4662)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.22 -1 1 4666

Köszönöm szépen az info -t! Érdekes lesz a közmeghallgatás akár létszám, akár más tekintetben is. Arra is kiváncsi leszek, hányan mennek majd el elégedetlenkedni... számonkérni stb.

Ott aztán ellehet mondani a problémánkat, kérdéseket feltenni stb. Bízok benne, hogy pozitív lesz a dolog...

 

Előzmény: Barby123 (4664)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.22 -3 0 4665

Ezt nem úgy hívják, hogy provokáció hanem úgy, hogy javaslat. Minek szaporítani a programot amikor az is éppen  elég  a kétszáz pontból megvalósítani a dolgokat.

Tudtommal ez a fórum hozzászólásokról szól.

Tisztelettel " tököm televan"

Előzmény: Törölt nick (4663)
Barby123 Creative Commons License 2020.10.22 -1 0 4664

Az októberi Önkormányzati Híradó 4.oldal alján olvasható, hogy október 28-án 18 órakor lesz a művházban 7 napirendi pontban. Megtudtam azt is, hogy ezt kötelező megtartani. Azt is megtudtam, hogy nagyon kevés ember ment el az utóbbi években ilyen közmeghallgatásra, de majd figyelik a létszám alakulását....

Előzmény: Törölt nick (4660)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.22 -1 2 4663

Ezt hívják úgy, hogy provokáció.. Na erre aztán itt tényleg nincs szükség.

Előzmény: tököm televan (4662)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.21 -3 0 4662

Nosza segítsük Tápiószele fejlődését.  Kezdjük a polgármester által választáskor emlegetett 200 pontos programjával. Hozza nyilvánosságra és ebből válogassuk ki melyikbe tudunk segíteni.

Annál is inkább mert ez alapján lett megválasztva és Ő is szeretné ,ha fejlődne szele.

Tisztelettel " tököm televan"

Előzmény: Begit (4661)
Begit Creative Commons License 2020.10.21 -2 2 4661

Elég  már ezzel semmitmondó kommentekkel. Nekem az a lényeg, hogy, hogy városunk fejlődéséről beszéljünk, és tegyün k érte. A györgyei uti temetőben voltam, és gyönyörüen ki vannak irtva a bozótok. No erről beszéljünk, és arról mit tegyünk még városunk fejlődéséért. Utak, és hogy az utelőágazásnál ne ültessék be egyéb magas növényekkel, mert balesetveszélyes. No, é s még sok egyébrőllehetne beszélni.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.20 -1 0 4660

Bocsánat keresem, de nem találom sehol a közmeghallgatásos sztorit... Hol tudok utána nézni mikor lesz?

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.20 -1 1 4659

Abszolút egyetértek mindkettejükkel!

 

Igen, vannak valóban kérdések, amikre én is szívesen várnék válaszokat, akár a 23 -ai rendezvény, akár a közmeghallgatás.

 

Ugyanakkor meg a közmeghallgatást nem tartom hátrányos dolognak, lehet menni és javaslatokat tenni, valamint a kérdéseinkre választ kapni. Ebben nem vagyok elég tájékozott, de nem a kormány írja elő a kötelező közmeghallgatást? Tényleg nem tudom, ezért kérdezem. Lehet azért fontos most megtartani. Arra mondjuk kiváncsi leszek, hogy mennyien mennek el akár számonkérni, akár javasolni...

Talán több értelme lesz, mint eddig bármikor. Persze nem biztos! Azért bízok abban, hogy a reményt nem ölik le bennem jelen vezetők, hogy vannak akik bíznak az előrehaladásban! Meglátjuk...

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.20 -5 0 4658

Még jó, hogy nem a Kádár rendszert emlegeti valaki, 

mert ott lehetett talán még lopni is?

 

Más világban élünk valóban és szerintem is jobb a békesség.

 

Azt viszont nem értem,

miért is kell pont most és pont ilyenkor ķözmeghallgatást tartani? 

Mikor még a 23.-ai ünnepségre a művházba is CSAK a MEGHÍVOTTAK mehetnek el?

 

Akkor hogy is van ez?

A közmeghallgatásra nincs létszám korlátozás?

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.20 -1 0 4657

Szerintem is kár minden további szó és vita. 

Nagyon szomorú, hogy folytatása lenne, de egyetlen szó sem volt amivel megbántva lett volna M. úr,

az okokról azt hiszem kár lenne már itt további vitákat gerjeszteni.

Ami tény, hogy a másik két vesztes pm sem, de támogatói sem vagdalkoznak tovább, tudomásul vették, hogy ez van,

ezt akarta a szavazók tábora és kész.

Az a szomorú, hogy még mindig a múlt van emlegetve,

pedig ma már más világban élünk, mint M T idején éltek egykor a szelei emberek, eltelt két évtized...

 

Előzmény: Törölt nick (4656)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.20 -1 2 4656

Értem... Akkor gondolkodjunk együtt....

 

Majoros úr 1994 - 1998 ig majd 2002 - 2004 -ig, illetve 2014 - 2015 ig volt hivatalban. Egy ciklust vitt végig, az 1994 - 1998 ig ciklust. A másik két hivatali ideje egyszer 2 év, egyszer pedig 1 év volt. Persze ez is akkor igaz, ha nem bontom le hónapokra.

Na már most. Ha annyira jó volt akkor mikor ő hivatalban volt, akkor hogy hogy nem tudta megtartani a pozíciót? Akkor ott mégiscsak valami hiba volt... Ezt nem kezdem el megfejteni, mert fogalmam sincs, így aztán nem akarok feltételezésekbe és teóriákba bocsátkozni.

De a kérdésem valóban az, hogy miért nem választották meg többször? Hogy hogy nem tudott pm maradni, ha az emberek többsége mégis őt akarta volna? Nyilván a többség nem akarta, ezért nem tudott tovább dolgozni a hivatalban.

 

Aztán persze most jöhetne az a rész is, hogy azért, mert elcsalták a szavazást KF -ék. Rendben. Na de akkor Balázs Ferenc is elcsalta? Ugyanis ő váltotta 1998 -ban Majoros urat. Majd visszaszerezte a pozíciót 2002 -ben Majoros úr, de már csak 2 évet volt pm. 2005 -ben leváltotta KF, s ez így is volt egészen 2019 -ig úgy, hogy 2014 -ben rövid időre vissza sikerült kerülni a székbe.

Hangsúlyozom, nem szeretnék senkit megbántani, Majoros urat pedig végképp nem, de ezek elgondolkodtatóak.

Számomra egyértelműen kiderül a fenti adatokból, hogy sajnos sosem volt többségben a Majoros úr szavazóbázisa, csak egyszer 1994 - 1998 -ig. A "nagy dolgok" a településen gondolom ebben az időszakban teljesedtek ki. Tehát tulajdonképpen erre mutatunk vissza, mikor a " tettek éveiről" beszélünk.

Azthiszem, ha az emberek olyannyira meglettek volna elégedve a polgármesterükkel akkoriban, biztosan nem váltják le.

 

A választási csalással pedig - ha erre hivatkozunk -, hogyan hivatkozhatnánk, mikor :

 

"Sajnos évtizedek óta a szelei nép egy része felcserélte , meg is lett az eredménye( Balázs, Kovács, Dobos )."

 

Tehát a nép cserélte le, nem elcsalták... Tehát valami csak nem volt jó nem? Ráadásul 1 ciklust élt meg a dolog, ellenben nekem olyan mikor olvasom bejegyzését, mintha akár 10 év hivatali munkáról beszélnénk...

 

Szóval nem gondolom, hogy most mindannyiunknak azon kellene bánkódnunk, hogy nem Majoros urat választották pm nek a tavalyi évben. Most sem volt többsége. Persze most meg lehet fogni másra, például elvitték a szavazatait régi csapattársai... Mitől lett volna olyan biztos, hogy a szavazatok összeadódtak volna? Semmi nem biztos...

 

Megmondom őszintén, én ezzel a dologgal a továbbiakban nem szeretnék foglalkozni, mert felesleges. Ez a vonat elment, ezt is elkell tudni fogadni. Azzal, hogy ezen és hasonlókon rugózunk, nem leszünk előrébb sajnos.

 

Azt gondolom a véleményemet kifejtettem ez ügyben, tehát erre több szót nem pazarolnék. Majoros urat tisztelem, de továbbiakban nem szeretnék vele foglalkozni.

 

Sokkal inkább érdekel az ami most van, ami most zajlik....

 

 

 

 

Előzmény: tököm televan (4655)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.19 -1 2 4655

Biztos ismeritek azt a mondást " járt utat járatlanra ne cseréld fel" . Sajnos évtizedek óta a szelei nép

egy része felcserélte , meg is lett az eredménye( Balázs, Kovács, Dobos ). Ami épült az is hitelből azt pedig,ha nem fizette volna ki az Állam,akkor T.szele most csődbe lenne. Magyarul semmi nem lenne a tulajdonába minden a bankokhoz került volna ( iskola, müv.ház stb.).Azt írtad "tettek évei sajnos elmúltak" ez igaz. Hozzátenném a közösségért jártak le. Helyette jött a saját zsebre való harácsolás 

a közösből.

Tisztelettel " Tököm televan"

Előzmény: Törölt nick (4654)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.19 -1 3 4654

Na máris példa arra, amiről írtam előzőekben....

 

2 megjegyzésem lenne....

 

1. A múltba mutogatni szerintem hatalmas butaság, hogy akkor mi volt, mik történtek. Egyrészt, nagyjából 20 - 25 évre mutogatunk vissza. Másrészt ez alapból szerencsétlen dolog.

 

2. Gondolom az lenne a gondolatmenet lényege, hogy ha most is MT -t választottuk volna meg, akkor most ugyanolyan nagy dolgok mennének volna végbe, mint akkor. A "tettek" évei sajnos elmúltak.

 

Azt gondolom ez a az a szegényes gondolkodás, amit említettél. Én nem ajnározom jelen pm -et, csak azt mondom, hogy attól, hogy nem más lett megválasztva, attól még van előre.... Ha más lett volna a pm, beleértve Majoros urat, aki kétségkívül sokat tett a településért AKKOR. Nem gondolhatjuk azt, hogy most ugyanaz bekövetkezett volna. Ezzel kapcsolatban nagyon sok a "ha" és a "volna" ... 

 

A másik probléma, amire utaltam a vélemények tiszteletben tartása. Így kezdeni a válaszbejegyzést :

 

"Nem kellene kinyitnod azt a könyvet, ha ennyire telik tőled. Az természetesen legyen a te dolgod, ha a semmivel meg vagy elégedve, de most itt túlzásba viszed a lojalitást."

 

Nem azt mondom, hogy nekem mennyire igazam van és aki nem ért velem egyet, az mind hülye. Szó nincs róla. Én nem tudom a tutit, de úgy látom van aki tudja. De tényleg miért kell így tálalni dolgokat? Egyszerűen ezt nem értem. Miért kell rögtön leoltani a másikat? Miért kell rögtön ledegradálni a másik embert a véleményével együtt? Nem gondolom, hogy ez előre visz! Sőt...

 

Amikor megkérdezem, hogy hol vannak a többiek akik pm jelöltek voltak és próbálnak a településért tenni, arra persze nem érkezik reagálás, csak annyi, hogy közülük egy mennyi mindent tett anno. Mindaz mellett, hogy semmi bajom nincs Majoros úrral, hol volt az elmúlt 15 évben? De mondom el mégegyszer, hogy engem nem bántott, tehát nincs miért bántsam én sem!

 

Én komolyan sajnálom a mindennel elégedetlen embereket! Sajnos akik saját magukkal nincsenek kibékülve, hogyan lehetnének a világgal vagy azon belül bármivel is kibékülve?

 

Sajnálom... Én biztosan nem szeretnék vitatkozni vagy veszekedni itt, csak és kizárólag beszélgetni. Ha tudunk emberi hangon, nagyon szívesen, ha nem, abban nem leszek partner az biztos. Van itt mostanában is épp elég mocskolódás, én nem ezért írok bejegyzést....

 

 

Előzmény: Érdekes.. (4653)
Érdekes.. Creative Commons License 2020.10.18 -2 2 4653

Nem kellene kinyitnod azt a könyvet, ha ennyire telik tőled. Az természetesen legyen a te dolgod, ha a semmivel meg vagy elégedve, de most itt túlzásba viszed a lojalitást.


Tudod, vannak igényes emberek is, akik egyszerűen azt várják egy vezetőtől, hogy vezető legyen. Tudjon irányítani, szervezni, legyen kezdeményező és nem utolsó sorban legyen kisugárzása, tekintélye. Az már valóban Tápiószele tragédiája, hogy Kovács után egy Dobos a városunk vezetője.

 

Veled ellentétben én kíváncsi lettem volna arra a kétszáz oldalas programra. Persze tudjuk, hogy ez is csak egy hazugság volt, mint a közgazdász végzettség és minden más.

Nem kell itt szövegelni, nem kell ajnározni a polgármestert, csak meg kell nézni egy testületi ülést. Ez az ember egy névelőt sem tud magától kimondani, azt is olvasnia kell.

Kifogásolod, hogy „Megoldásokat, javaslatokat senki nem mond vagy ír”. Bízok benne, hogy viccelsz! Abban a soha senki által nem látott 200 oldal programban benne kell lenni a megoldásnak is.


Ebből is kiviláglik, hogy Dobosunk csak a pozícióra hajtott és természetesen az ezzel járó tisztes fizetésre.
Valaki megkérdezte már tőle, hogy utoljára mikor volt tisztességes állása? Mert az utolsó ténykedéséről tudjuk, hogy a Törvényszék számolta fel a vállalkozását és szinte példanélküli módon öt évre eltiltotta a cégvezetéstől. Persze Tápiószele egy milliárdos éves költségvetését rá lehet bízni.


’”Tököm televan” rövidke két kis mondatocskájára igen bőven –hetet- havat- összehordva reagáltál. Pedig az a két kis mondatocska egyszerű tényt állított!
Persze te Kovácsot emlegeted, tehát a horizontod igen beszűkült. Pedig csak az első két ciklus eseményeire kellene gondolnod, vagyis Majoros úr időszakára a „tettek” éveire. Több tucat közhasznú dolgozó ésszerű foglalkoztatására, uniós pénzek nélküli „gigantikus” építkezéseire. Említetted az alpolgármestert is, igen nála is volt egy Rédei F úr alpolgármester és egy Buzás Józsi bácsi, mint falugondnok. Ők hárman álltak a magaslaton és alkották meg azt a csúcsot, melyet sajnos mai napig senki meg sem közelített.


Állításoddal ellentétben én pozitív gondolkodású ember vagyok, de a realitást soha nem szabad szem elől téveszteni.
Kapaszkodj meg! Dobos Imre György polgármestersége semmivel nem hoz nagyobb eredményt, mint Balázs F időszaka.
Ezek az elvesztegetett évtizedek okozzák a városunk tragédiáját.


Javaslom csukd be a könyvedet és próbálj új fejezetet álmodni.

Begit Creative Commons License 2020.10.18 -1 2 4652

Állítólag a 70 éven felüliek novemberben 10 ezer forintot kapnak. A piacon beszélgették, hogy nagyon várják. A facebookon közölte a polgármester úr. Kérdezték, hogy én hallottam-e róla. Nem tudtam hozzá szólni, de azt mondtam, ha tényleg  így van akkor biztos betartja az igéretét minden 70 éven felüli megkapja.

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.18 -1 1 4651

Üdvözlök Mindenkit!

 

Évekkel ezelőtt fórumoztam, akkor sem voltam aktív igazán, sőt. Néhány hete újra kezdtem olvasgatni, hogy mégis miről van szó mostanában. Hát... mostanában is elég elkeserítő a helyzet. Egyet tudok érteni Nyitottkönyv fórumozóval mindaz mellett, hogy persze tudnék néhány dologban vitatkozni is vele akár, de azt gondolom, ennek most nincs helye. Mindenkinek lehet és van véleménye dolgokról. Az már megint más kérdés, ki hogyan tálalja. Szerintem.... PM személye engem sem tett eleinte boldoggá, de eltudtam engedni a a negatív nézeteimet. Ugyanis nem tudok mit csinálni. Talán tényleg nem ellene kellene összefogni, hanem vele. Mert ha ellene vagyunk, igen nehéz lesz a fejlődés, már ha persze lesz olyan. Én is úgy látom, hogy azért van próbálkozás a részükről, az megint más kérdés, hogy ez mire elég. Azonban tényleg tesznek ezt - azt. Én személy szerint nem vagyok ezektől elájulva úgy, mint Nyitottkönyv, de próbálom elfogadni.  

Ami viszont érdekes, hogy a választások elötti időben ide jártak fórumozni a pm jelöltek is! Ők hová lettek? Példaként akár MT -t tudnám felhozni, aki igen aktív volt akkoriban, itt is kampányolt, sőt volt szép számmal támogatója is ( állítólag ). Azt hírdették, hogy nekik milyen fontos Tápiószele és annak fejlődése. Mivel elvesztették a választást, már úgy látszik nem fontos egyáltalán a település jövője? Érdekes... Ha fontos lett volna valóban, akkor most összefogva a PM -el kellene dolgozniuk. Jó, az is igaz, hogy elég csúnya kampányra sikerült, legalábbis ami itt a fórumon zajlott. Na de könyörgök! A személyes sértettségem fontosabb, mint a település, azzal együtt több, mint 6000 lakos jövője, sorsa? Én ezt nehezményezem a választások óta. Nyilván ehhez mindenki kellene, tehát mindkét oldal, ami lássuk be, az egók miatt nem fog sikerülni. Nem gondolnám én sem, hogy ha bárki más nyerte volna a választást, most sokkal előrébb lennénk. Nagyjából pont ugyanitt tartanánk. A baj okát én is a széthúzásban látom, nem az összefogásban. "Mivel DI nyerte a választást, akkor dolgozzon meg a pénzéért, lássuk mire jut, tegyünk neki keresztbe ahol csak tudunk! "  Na így borzasztó nehéz lesz fejlődni a településnek... Azthiszem az önkormányzat kevés lesz ahhoz, hogy a település olyan legyen mihamarabb, amilyet mi elképzeltünk. Ahhoz mindannyian kellenénk, nem lenne szabad azt gondolni, hogy majd a közmunkásokkal rendbe lesz rakatva az egész. Azonban úgy érzem a választások óta mindenki hátradőlt és vár.... Mire??? 

Tényleg az kellene, hogy odafigyeljünk egymásra, a településre. Ebben mindenképpen egyetértek az előttem szólóhoz!  

 

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.16 -1 2 4650

Azt senki nem gondolhatja, hogy a pm személyesen fog kimenni kaszálni ugye? KF idejében mit csináltak a közmunkások? Amiről nem ők tehettek akkor... Leginkább semmit. A központban sepregettek... PM -nek a feladata, hogy mozgassa a közmunkásokat. Természetesen az alpolg.mesterrel egyetemben. Most éppen ez történik.... Akkor most ez is baj? Ha még ennyit sem csinálnának, akkor azért lehetne szidni őket. Erre mondom azt, hogy a baj az, hogy azt csinálhatnak amit akarnak, olyan nem lesz, hogy mindenki meglegyen elégedve! Amivel nincs is semmi probléma, de ezzel hangulatot kelteni szerintem elég visszás! Vagy csak én gondolom így?

Azt gondolom az pedig, hogy itt az megy a fórumon, hogy valaki elfogadja a pm személyét és munkáját, van aki nem tudja elfogadni és egymásnak feszülnek, fröcsögnek... Senki nem javasol semmit, senki nem ad konkrét javaslatot arra, hogy mit lehetne tenni esetleg, senki nem megy be és beszél a pm -el vagy F.Gy -vel, hogy megbeszélje velük milyen javaslatai vannak. Ehelyett ide beírogat butaságokat, hangulatot kelt stb.

A borzalmas az, hogy ma bármelyik netes oldalra felmegyek, mindenhol a hangulatkeltés az ami folyik. Megoldásokat, javaslatokat senki nem mond vagy ír, ellenben ők tudják a tutit! Miért kell ezt csinálni? Nem jó a béke senkinek? Üres az élete ezeknek az embereknek és itt töltik ki az idejüket? Érdekes dolgok ezek! Mindenki elégedetlenkedik, mindenki fröcsög ( tisztelet a kivételnek )! 

Kíváncsi vagyok, hova fut majd ki ez az egész....

Mikor lesz az, mikor nem itt elégedetlenkednek, hanem bent az irodában, amikor leülnek a pm -el szemben és mondják el személyesen a problémájukat.

Törődjünk már bele, hogy ez van emberek!

Persze bárki is nyert volna a választásokon, ugyanez lenne most... az emberek azt gondolták, hogy ha KF leváltásra kerül, itt hirtelen robbanásszerű fejlődés lesz, lesz pénz, nekiugranak az egész településnek és 1 éven belül eljön a Kánaán, amit az új pm elhoz!? Hogy?
Amúgy meg igen, én is kiváncsi lettem volna D.I 200 oldalas programjára, hogy mit ígért abban, s hogy ahhoz képest most hol tartunk. De nem lovagolok rajta. Tudnék én is pm ellen fröcsögni hidd el. Azonban egy részt nem látom értelmét, mert azzal biztosan nem leszünk előrébb úgy sem. Probálok azzal megelégedni, ami zajlik, amit tesznek, amit a pénz enged...

Próbáljátok meg Ti is. Egész másképp látnátok a települést... ( Nyilván attól még nem lesz szép rögtön, de legalább van történés, ami eddig nem volt )

Manapság annyira sok a negatív ember, akik egy kevés pozitívnak sem tudnak örülni, ha valami kis jó történik. Inkább a negatívra helyezik a hangsúlyt, mindenhol azt emelik ki, ami tényleg csak arra jó, hogy hangulatot keltsenek. Nem érzitek, hogy ez borzalmas? Amúgy is fel van bőszítve az ország, sőt a világ ezzel a Korona őrülettel, amiről nyilván nekem is megvan a véleményem, de nem kezdek semmilyen fórumon fröcsögni ezzel kapcsolatban, mert minek? Jobb lesz? Nem lesz jobb. Azért tegyem meg, hogy kivívjam a hasonló véleményen levők szimpátiáját? Hogy like vadász szerepében tümdököljek? Van ennek értelme? Pont semmi nincs.

A baj az, hogy minden beszélgetés és eszmecsere vége akár itt a fórumon is a fröcsögés és gyalázkodás...

Csak változtatni kellene ezen nem érzitek? Borzalmas!

A világ technikailag már hová elfejlődött??? Azonban az emberek milyen szinten korcsosulnak? Nincs sem tisztelet, sem megbocsájtás egymás iránt! Ezeken kellene első sorban elgondolkodni én azt gondolom!

Előzmény: tököm televan (4649)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.15 -2 1 4649

Végül is a közmunkásoknak munkát kell adni, amit a állam finanszíroz. A bölcsődének csak telket kellet biztosítani. 

Előzmény: Törölt nick (4648)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.12 -1 3 4648

Például próbálják az utak menti bozótosokat megszüntetni, kiraktak tükröket a nehezebben belátható kereszteződésekbe, kihozták a Viczián villából a kopjafát, hogy ne eldugva egy udvarban kelljen megemlékezéseket tartani október 6 -a alkalmával. Elhelyezték egy olyan méltó helyen, ahol mindenki láthatja! Ezek azok a dolgok, amiket én látok, de ezeken kívül is biztosan tettek ezt - azt, de az hogy én nem veszem észre, nem mondhatom nem megtörténtnek... Na meg persze épül a bölcsöde ( ami tudom, nem az ő érdemük, mivel kötelező államilag ), bár pénzzel neki is hozzá kell járulnia. Próbálták megdönteni, de nem sikerült, tehát elkell fogadnunk, hogy ő a pm. Még ha nehezen is sikerül, de muszáj beletörődnie mindenkinek.... Nem gondolom, hogy fröcsögnünk kellene. Hazudnék, ha azt mondanám, én örültem mikor megnyerte a választást, de bekell látni, hogy megnyerte. Elkell tudni fogadni. Pénzükhöz mérten dolgoznak... KF úr az elmúlt tizen évben jóval többet keresett meg, s még ennyit sem tett. Vagy az senkit nem zavart? Engem eléggé....

Maradok tisztelettel...

 

 

Előzmény: tököm televan (4647)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.06 -3 1 4647

Mit is csinált a mostani polgármester az el múlt egy év közel 5 000 000 Ft fizetésén kívül?

Tisztelettel " tököm televan"

Előzmény: Törölt nick (4646)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.06 0 4 4646

Sajnos moderátor csak akkor van itt és töröl egy - egy bejegyzést, mikor őt kezdik ki... Egyébként mehet a mocskolódás...

Sajnos a fórum teljesen elvadult, szerintem nem ezért lett létrehozva. Sokan idejárnak fröcsögni, meg hangulatot kelteni, de persze senki nem vállalja fel, hogy valójában ki ő!

Szele tele van olyan emberrel, aki mindennel elégedetlen! Itt volt a választás pl. Leakarták váltani KF -et, sikerült. De már a jelen pm sem megfelelő! Bármit csinál, miért ezt csinálja? Miért így csinálja? Miért most csinálja? Miért nem csinál már valamit?

Azt gondolom, talán elindult Szelén valami, ami meglátjuk meddig visz....

Niért nem lehet normális keretek között eszmecserét folytatni? Miért nem lehet emberi hangot megütve beszélgetni itt a fórumon?

Előzmény: Barby123 (4641)
zritams Creative Commons License 2020.10.03 0 3 4645

Kedves Fórumozó

 

A Facebookon "Duende Tánciskola" néven fellelhető. Lévai Enikő üzemelteti az iskolát. Hétköznaponként délután a helyszínen tartózkodik az esetek 99-% ában. Egy sárga Ford KA típusú gépkocsival közlekedik. Ha a kocsi ott áll a tánciskola előtt akkor Ő is ott lesz. Sajnos most hirtelen a telefonszámát nem találom, de a közösségi oldalon keresztül elérhető.

Előzmény: tököm televan (4644)
tököm televan Creative Commons License 2020.10.03 -2 1 4644

Tisztelt fórumozók!

Nagyon nagy tisztelettel kérdezem, hogy a volt mezőgazdasági üzlet helyén levő tánc stúdióba hol lehet jelentkezni .Mikor van nyitva vagy egy telefonszámot kérek.

Köszönöm a fáradozásokat. Tisztelettel "tököm televan"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!