Újra indul az MAFK Tippjáték értékes nyereményekért! Játssz , és nyerd meg a 70.000 Forint összértékű nyeremények egyikét! http://www.mafk.hu TIPPJÁTÉK!
Egy alrovatot szerkesztek, elsősorban laikusoknak címezve az amerikai fociról. Próbálom a hazai helyzetet,c sapatokat minél jobban bemutatni.
Ehhez kérném a segítségeteket, hogy ha van kedvetek,küldjetek nekem infókat, híreket, képeket, vagy bármit,amit szeretnétek hogy minél többen megtudjanak Rólatok!
hello steelers! nem tom nálatok milyenek az állapotok, egy kérdésem lenne hozzátok. Miskolc egy viszonylag nagy város, következő érdekelne hányan vagytok ált egy edzése? esetleg nem akartok junior csapatot létre hozni? köszi szépen és sok sikert a csapat építgetéshez...
Beírom ide is, hátha a másik fórumot még kevesebben olvassák:
A Grizzly nevű műintézménybe február 5-én, vasárnap fél 12-re (este), össze lehet jönni, együtt nézni a Super Bowlt! (Ennél kevesebb emberért nem marad nyitva vasárnap este fél 12-től hétfő hajnal 4-ig..) Aki részt akar venni, az a steelers.try.hu-n lévő fórumban jelezze!
Egy dologt ne felejtsen el senki. A bajnokság időpontjának eldöntése szövettségi jogkör. Viszont nem csak a szövettség döntött így. Szavazás volt és aott levő csapatok képviselői döntötték el. Aki nem volt ott annak el kell fogadnia ezt a döntést. Aki késöbb lép be a szövettségbe annak ugyanúgy el kell fogadnia.
Félreértés ne essék talán én voltam aki a legjobban lobbizott az őszi kezdés miatt, de nem jött össze. Ezt elfogadom és ennyi. A Te indokod volt az egyik amivel én is érveltem. Ez van.
mivel hivatalosan nem vagyunk még MAFL tagok, tartózkodnék a véleménnyilvánítástól, de elég sajnálatosnak tartom, h ilyenek történnek... azt azért megjegyzem, h az a döntés sem volt minden érdektől mentes, h az őszre tervezett II. Magyar Bowl-t tavasszal rendezzék, az elsődleges "cél" érdekében figyelmen kívül hagyva az olyan csapatoknak az érdekét, mint a miénk, akiket ezzel elég nehéz helyzetben hoztak...