Bozóki a Hit Gyülekezeténél
augusztus 9. 18:30
[]
A minisztert Németh Sándor vezető lelkész és Hack Péter, a Szent Pál Akadémia igazgatótanácsának tagja, a pünkösdi-karizmatikus vallási közösség diakónusa (korábbi SZDSZ-es országgyűlési képviselő és ügyvivő) fogadta. "Én vagyok a magyar demokrácia történetében az első kulturális miniszter, aki ellátogatott ide, és ennél fogva ennek a látogatásnak szimbolikus jelentősége is van" - mondta újságíróknak a megbeszélés után a miniszter.
Az ötvenezer fősre becsült Hit Gyülekezetéről azt mondta: "rendkívül fontos szereplője a magyar hitéleti tevékenységnek" oktatási és kulturális szempontból egyaránt. Bozóki András hozzátette: úgy gondolja, hogy lezárult az a korszak, amelyben a Hit Gyülekezete csak "megtűrt vagy szektásnak bélyegzett szereplője volt a magyar hitéletnek".
"Jövetelem célja annak megmutatása volt, hogy konszolidálódik a viszony a magyar állam és az egyház különböző szervezetei, például a Hit Gyülekezete között" - közölte.
"Ez is igaz: a hitgyüli legalább nem az állami csecset szopja, csakis önkéntes pénzekből tartja fenn magát, ez is valami..." -- És azt se felejtsd el, hogy az állami csöcs mögött a mi faszunk áll! :o)
Bozóki nemrég egyik Napkeltében elmondta, hogy a kisegyházaknál tett látogatásainak milyen nagy szerepe volt a ballib oldal választási győzelmében. Ügyes. (Míg a jobboldal nem ügyes.)
Egyáltalán, milyen vallás ez a hitgyülis - nem keresztény, nem zsidó, nem muzulmán, nem budha, marad a szekta, ami nem vallás csak mint a neve is mutatja egy gyülekezet - csürhe.
semmi baj nem lenne, ha pölö olyan lenne, mint a fideszes popcorn, akinek háőta mögött orbánc állt; akkor semmi nem került ki a minisztáriumokból, reggelente szabad nép eligazítások, megfélemlítések voltak, sajnos, a szoclib kormány nem diktatórikus, és a beépített fidesz aknákkal nem tud elbánni
hát, Levente legújabbkori heppője ellenére is ember, szerintem tényleg kiakadtak, hogy Bozóki minisztáriumában a fideszes hivatalnokok elszabotálták a koszorút; és akkor jóhiszemű voltam; Bródi más, ő tudja, hogy éppen Beozóki idejére matradt, amikor a modern könnyúzenére hoztak rendeletet, valami támogatásfélét, hogy ne csak a nagyonmagyasrnagyonkereszténykonzervativnagyonnemzeti szar tudjon megélni
Bozóki intelligensebb annál, azért kerültilyen helyzetbe; mert a sok fityiszes főtisztvisleő a minisztáriumban csak ellene dolgozik, neki viszont fogalma sincs az igazgatásról, ügymenetről
Örs már az első Búcsúkoncerten os dobolt, egy szám erejéig; úgy volt bemutatva, mint Pásztori Zoli tanítványa; őt azért nem kellene bántani; meg a többieket sem; ez a Mari állítólag rohadt jól kézben tartja a jogdíjakat, egyebeket; én sem örülök, hogy Levente elment követhetetlen irányokba, de, nekem az István, a királyig nagyon jók voltak; olyat még nem követett el egyik sem, hogy ne hallgatnám szívesen számaikat
Jó, hát én sem voltam ott személlesen, csak este láttam valamelyik híradóban a zesetet...
Én is kedveltem őket - a politikai nézetek különbözősége ellenére is -, de mióta Szörényi csakrákat kezdett érezni a Pilisben, és polihisztornak képzeli magát, már én is csak régi bakeliton hallgatom őket, ha éppen kedvem van hozzá....
Akkor - ha jól következtetek -, nem a Leventénél van érdekelve a "hölgy"....Szegény Szabolcs, mosmá teljesen megértem, miért fordította minden szabadidejét egy legalább 100 nélgyzetméteres, nagyon klassz vasúti-terepasztal építésére...
:-)))
OFF
...a koncerttel kapcsolatban még:nekem elég visszataszító volt, hogy a Szörényi Örsike dobolt, viszont Bródy türelme és toleranciája úgy tűnik határtalan!