"Sziasztok Rajongók!! :-DDDD Igen, jól látjátok én tényleg az a Dínom Dani vagyok a híres énekes STÁR Dínom Dani! :))) Társaimmal, Szintis Szilivel és Bugis Balival (és Csillám Cicával aki a Nő a project-ben :-PP jó uton haladunk a STÁR-ság felé és hamarosan meg jelenik az Első Nagy Lemez cimmel a első nagy lemezünk is!!! Ehez már csak az kel hogy küldjetek pénzt Nekünk jó helyre kerül a Pénzetek hidjétek el!!!4 ;-OOO Dínom Dani (Dínom Ddani Entretamnet Managment)"
Van még egy hely az ágyamban búj ide mellém Van mág egy hely az ágyamban búj ide mellém
Szia, Dani! :-) Sziasztok, Rajongűk! :-) Igazad van dani nem lett volna szabad hagynom magam provokálni. Nem kelett volna odafigyelnem ezekre a férgekre ezek csak por szemek nem sokat árthatnak. De ha sok van belöllük veszélyessek is lehetnek... Szereéncsre a Rajongóink töbségben vannak és el itélik ezt a hertz-kampányt ami itt folyik ebbe a témába.
És kalóz lemezeket tényleg ne terjesszetek mert úgy tudom kivégzés jár érte.
Bke és Szeretet,
Szintis Szili
Van még eggy hely az ágyamban búj ide mellém Van még egy hely az ágyamban búj ide mellém
Már meg bocsáss de Te mit tettél le az asztalra. Nem hiszem hogy jogod lene Minket -- engem és Dinom Danit -- ki csufolni ki nevetni. Majd ha valamit elértél az életben akkor lessz jog alapod hogy ilyeneket irjál az eggyik legnagyobb fiatal Maygar előadómüvészről.
EGgy undorittó féreg vagy a belem ki fordul tölled. Dögölj meg.
Sziaszok Rajongük :-)) Szia Szili :-(( Szili szerintem ne irjál ebe a topic-ba, én úgy látom, ezek nem igazi Rajongók, eggy értelmóen provokáció, hangulat keltés céljábol nyitotta meg a topic-ot az illető :( Mivel még nem kapható eggyetlen cd-m se (bár hamarosan meg jelenik, Rajongók, maradjatok képbe :-)) ), a illető aki megcsinálta a topic-ot eggyértelmüen a Dinom Dani botleg-cd-kre utalt a cimben. A Dimom Dani Entertanmen Managment el itéli a kalóz lemezek másolását, vásárlását és halgatását, és aki ellen meg tudjuk hogy ilyesmit csinál az ellen jogi eljásrást kezdeményezünk, akár mekkora RAajongonk is az illetö!
Most Jó Kedvemben találtatok mert hála az Égnek törölték a Rollam szóló hetz-Topicot ("Szili diktatúrát akar") ezért gondoltam +10telM Jelen Létemmel a Topicot és megmutatom Nektek hogyan kell verset irni. :o) Figyeljetek nagyon Én országos STÁR vagyok, Töllem egycsomó hasznos fogást tanulhattok, amit a költészetbe alkalmaszhattok.