Adam Ant - Adam Ant Is the BlueBlack Hussar in Marrying the Gunner's Daughter (2013)
01 - Cool Zombie 02 - Stay in the Game 03 - Marrying the Gunner's Daughter 04 - Vince Taylor 05 - Valentines 06 - Darlin' Boy 07 - Dirty Beast 08 - Punkyoungirl 09 - Sausage 10 - Cradle Your Hatred 11 - Hardmentoughblokes 12 - Shrink 13 - Vivienne's Tears 14 - Who's a Goofy Bunny? 15 - How Can I Say I Miss you? 16 - Bullshit 17 - How Can I Say I Miss You? (Reprise)
persze, nincs hosszú í. :D na csak vigyázz, nehogy ezentúl hosszú í-vel írjál valamit, mert akkor lebuksz. ;) nagybetű már nem trendi, szinte senki nem használja. kisbetű a király.
Bakeliten nekem a következő lemezek vannak meg: Prince charming, King of the wild frontier, friend or foe, Vive le rock, Strip. Cd-n Tubeway Army, Válogatások, MP3-ban az összes. üdv: mzsa
36 éves vagyok. Az utána lévő dolgokon a szoló karrierjét értettem. Egyébként most a live8 is megjelent (van egy kis kép a sztárok nevű bulvárhavi lapban róla, ilyen volt egy régi kép, és így néz ki most. alig lehet fel ismerni.) mzsa
szia, molnarzsoltatilla, hát én úgy voltam evvel a zenekarral, hogy sokáig nem tetszett, mondjuk nem is nagyon hallgattam meg, aztán most pár hete meghallgattam a Dirk Wears White Soxot és rájöttem, hogy tök jó, és hülye voltam, hogy eddig nem tetszett. hát ez az én történetem.