Keresés

Részletes keresés

silversurfer79 Creative Commons License 2016.12.11 0 0 81

gohér zsuzsa nevű polgári búcsúztatót ismeri valaki? esetleg tud hozzá elérhetőséget?

confiance Creative Commons License 2016.02.24 0 0 80

kegyelet kft bp leggjobb temetkezése 2 leggagyobb ajánlom.

Előzmény: Preziosi (79)
Preziosi Creative Commons License 2016.01.17 0 0 79

Szeretném együttérzésemet kifejezni minden idelátogatónak. Egy célból jövünk és az mindig nagyon szomorú. Én az urnás temetésről szeretnék érdeklődni. Ki mit javasol. Budapest, XI., Farkasréten van egy koporsós sírhely 2000. óta de hozzátartozónk kérését tiszteletben tartva nem szeretnénk bolygatni, jobban érdekelne egy méltó hely egy urnának valahol a Kodály körönd közvetlen közelében. Nem tudom, hogy milyen árak vannak és nem tudom, hogy milyen lehetőségek a legméltóbbak. Azt olvastam, hogy Farkasrét az egyik legdrágább temető de nekünk az a legmegfelelőbb mivel már van ott egy halottunk. Tudom, hogy csak telefonálnom kell de a véleményeket szívesebben elolvasnám előtte. Gondolkodtam azon hogy vannak ezek az urnafülkék pld. a temető bejáratánál is de sokkal jobban elfogadhatónak tűnt régebben/igaz, hogy jóval drágább is lehet azok a kis oszlopok amelyeken rögzítve vannak ezek az urnák de a legmegfelelőbb mégis talán a templomban elhelyezhető urnák lennének az mégiscsak egy különleges hely és azt talán nem bolygatják később. Tudomásom szerint viszont nincs Farkasréten Templom csak egy kegyeleti búcsúztató? A koporsós temetésnél 25 évre lehet megváltani a sírhelyet és utána majdnem ugyanannyiért lehet meghosszabbíttatni vagy az egésznek annyi, az urnásnál ez hogyan működik? Nagyon közeli hozzátartozómról és későbbiekben a családomról és rólam lenne szó és számomra fontos lenne hogy ha megoldható a neve mellett a fényképét is láthassam az urna előtt azoknak akik majd ott lesznek elhelyezve végső nyugalomra, ez megoldható? A válaszokat hálásan megköszönöm. 

-stukker- Creative Commons License 2015.12.23 0 0 78

Mindenkinek át kéne térni a hamvasztásra meg az utána szétszórásra.Nem kellenek temetők.Egy ilyen kis országba tök gazdaságtalan.

Amúgy is ocsmány,ahogy messzire virít a sok beton meg márvány.Mint valami felturbózott emésztő fedlap.Hol vannak már a szép diszkrét füves dombocskák meg kopjafák...

Van ahol 65e ft-ból megvan a töltött urna.Meg kell kérdezni, nem kérünk urnát(viszünk edényt),akkor még olcsóbb vsz.Aztán szétszórni vmi szép helyen.Visszaadod a természetnek,ő meg úgyis benned él tovább...ja és nem kell kimászkálni a temetőbe.

Ez a legolcsóbb.Akkor nem kinlódna sok család hogy a nagyi milyen baszottdrága volt!

la mancha Creative Commons License 2015.10.12 0 0 77

Sziasztok!
Elnézést, véletlenül küldtem el, mielőtt mindent beírtam volna. Szóval:
Tudtok-e róla, hogy a temetkezési cégek, miért nem köteles - más cégekhez hasonlóan, - mindenki számára hozzáférhetően közzétenni áraikat

la mancha Creative Commons License 2015.10.12 0 0 76

A temetkezési cégek, miért nem köteles - más cégekhez hasonlóan, - mindenki számára hozzáférhetően közzétenni áraikat?

confiance Creative Commons License 2013.11.10 0 0 75

érdekes dolgokat olvastam . fájdalmas dolog a halálozás . és anyagias is . rengeteg lehuzó cég van bp.-en

nagymamam Creative Commons License 2012.12.31 0 0 74

A szombathelyi temetőben nincs tapasztalatom, de azt ajánlom, hogy nem kell temetkezési vállalkozóhoz fordulni. A temetési költségek hatósági árasak a köztemetőkben. ( minden városban községben köztemető van, az önkormányzatnak kötelezően kell fenntartani.) Én sajnos a 32 éves lányomat búcsúztattam 2011-ben Farkasréten, hamvasztás után. Mindennel együtt 250 000 forint volt, de Farkasrét a legdrágább temető. A temetkezési intézet ügyintézői nagyon tapintatosak és értik a szakmájukat. Csak a halotti anyakönyvi kivonatot kell neked beszerezni. ( a kórház kiadja az ehhez szükséges papirokat, a születési anyakönyvi és esetleg a házassági anyakönyvi kivonat és a személyijével be kell menni a lakóhelye szerinti önkormányzathoz és azonnal kiadják a halott anyakönyvi kivonatot. A válalkozónak is neked kéne ezeket az íratokat odaadni.

Az árban a Makovec teremtől (ravatalozó) a virágokig, a zenéig, polgári búcsúztatóig minden benne volt és az urnahely 10 évre. Menj közvetlenül a temető irodájába, sokkal inkább figyelembe veszik a kívánságaid, mint a vállalkozó. Paphoz a vallásos barátok ragaszkodtak, mit ne mondjak pocsék volt, nem is fizettünk neki semmit, utólag meg nem merte kérni. A polgári beszédnél válaszhattam több olyan ember közül, akik rendszeresen ezzel foglalkoznak és előtte maximálisan megbeszélte velem, mit szeretnék, hogy elhangozzék. Őszínte részvétem és ne engedd, hogy kihasználják a bánatod.

Sopronban 2008-ban anyukámat meglévő sírhelyre temettettük hamvasztás után, a húgom vállalkozóval intéztette, 400 000 forintot  fizettünk!!

Előzmény: doky67 (73)
doky67 Creative Commons License 2012.12.17 0 0 73

Várom azon SZOMBATHELY-i Sorstársaim válaszát akiknek a közelmúltban volt koporsós temetéssel kapcsolatos (ár) tapasztalata, szombathelyi temetőben. Elnézést, de itt elég nehéz fogalmazni. Így sikerült. :(

farovó Creative Commons License 2012.11.27 0 0 72

Aki érdekel,kérem írjon,vagy hívjon fel.

A Szent Gellért Plébánia urnatemetőjében 10-éve vásárolt két személyes urnafülkét külföldre költözés miatt,eredeti árán átadnám.A mai ár jóval magasabb.06-20-229-0869      imre56@t-online.hu

Deemami Creative Commons License 2012.07.11 0 0 71

Sziasztok!

 

Először is részvétem, akinek szüksége van itteni információkra.

 

Én saját tapasztalatom szeretném megosztani. Spanci és egyéb netes információk alapján felhívtam őket:
http://www.gyaszhuszar.hu/

 

Nem konkrétan a reklám a célom, hanem az, hogy mindenki, aki ebbe a nehéz és sajnálatos helyzetbe kerül, hogy egy hozzátartózójának végső nyughelyet kell intéznie, olyan az ügyhöz méltó, részvétteljes, gyors és a kívánalmának megfelelő ügyintézésben és bánásmódban legyen része, mint nekem, nekünk.

Az Úriember az első hívásom után pár órán belül eljött hozzánk és több mint 2 órás beszélgetésünk alatt teljes körű felvilágosítást adott minden lehetőségről, árakról és tényleg annyira kedves volt, hogy ugyan én a szolgáltató iparban tevékenykedem, de tényleg le a kalappal előtte, hogy nem a pénzéhség a vezérmotiváció, hanem valami egészen megfoghatatlan.

 

Amit kértünk, az pontosan minden úgy zajlott, a lehető legszebben és legkorrektebben.

Nem utolsó sorban az ár is számunkra nagyon-nagyon kedvező volt.
Máshonnan is volt árajánlatom, nagyságrendekkel többről szólt és azokon a helyeken szóba sem kerültek olyan dolgok, amit bizony inkább csak a személyes találkozás alkalmával lehet megbeszélni, mert kell hozzá egy bizonyos körülmény, hangulat.

 

Köszönöm, hogy elolvastatok és tiszta szívemből javasolom őket.

Aki privátban szeretne részleteket, írjon az e-mailemre.

deemami kukac torzsasztal pont hu

Nem vagyok sem reklámszakember, nem most regisztráltam az index-re, nyugodtan meg lehet nézni.

Ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni kedves L. Z. Úr ezt a korrekt és részvétteljes hozzáállását és pontos ügyintézését!

Minden jót!

vermon Creative Commons License 2012.06.04 0 0 70

Ha lakáson történik a haláleset, akkor a lakásról történő elszállítás ebben az árban nincs benne. A díszurna ára sincs.

Előzmény: Coupe86 (66)
judit56 Creative Commons License 2012.05.17 0 0 69

sajnos a római katolikus pap semmit nem olvas fel.

Annak idején anyósomnál mi is írtunk, de nem volt hajlandó rá, csak a saját mondandóját mondja el:-((((

Előzmény: mnetimi (67)
mnetimi Creative Commons License 2012.05.09 0 0 68

Bocsánat most látom nem olvassa olvas akart lenni!

mnetimi Creative Commons License 2012.05.09 0 0 67

Üdvözlök mindenkit!

 

Segítséget szeretnék kérni !Olyan búcsúztató szövegre lenne szükségem amit a pap olvassa fel, amikor a halottat búcsúztatja a családjától!Római katólikus szertartás lesz és havasztás!

Találhatok ilyen szöveget valahol?Létezik ilyen a neten?

Köszönöm ha valaki segít!

Coupe86 Creative Commons License 2012.05.05 0 0 66

A dij tartalmazza az osszes szallitasi koltseget (persze bizonyos km-en belul ) A korhazi koltsegek rakodnak csak ra az osszegre ( pl. hutesi dij) 

Előzmény: vermon (61)
Spanci Creative Commons License 2012.04.11 0 0 65

Mi az alábbit választottuk, de van a XI. kerületben is, csak az valamivel drágább. Ahol a szórás volt és anyukám emléktáblája áll, gyönyörű, telis-teli virágokkal. Gyergyát gyújtani az udvaron lehet, egy nagyon szépen kialakított helyen.

 

http://www.szentmargit.hu/

Előzmény: alex.kincse (64)
alex.kincse Creative Commons License 2012.04.11 0 0 64

Kedves Spanci,

 

Megmondanad, melyik templomrol beszelsz?

 

Koszonom a segitseged!

Előzmény: Spanci (56)
csikkecske Creative Commons License 2012.04.02 0 0 63

Sajnálatos a kérdésfelvetés oka, de: kb. mennyibe kerül egy egyszerű hamvasztásos temetés (egyház kizárva) manapság vidéken ( konkrétan Baja)?

vermon Creative Commons License 2012.02.24 0 0 61

Ezek az árak, amit írtál azért egy kicsit mindig megtévesztőek!

Hiszen az esetleges kórházi költségeket, illetve lakásról a halottasházba való szállítás díját ez nem tartalmazza.

Ez a díj kizárólag a hamvasztást tartalmazza, amire van ennél kedvezőbb ár is.

Előzmény: Coupe86 (59)
buttha Creative Commons License 2012.02.21 0 0 60

A hozzászólásod miatt kerestem rá a cégre, és sokat nézelődtem másfelé is, majd úgy döntöttem, hogy őket hívom fel.

Nagyon elégedett voltam a szolgáltatásukkal.

Édesapámat temettük. Korrekt, precíz, pontos és nagyon figyelmes volt a vállalkozó. Elképesztően olcsón, és mindent pontosan leszámlázottan bonyolított.

 

Jó segítség volt a bajban!

Előzmény: Spanci (49)
Coupe86 Creative Commons License 2012.02.08 0 0 59

 

Akciós hamvasztás!!

Bruttó 95.000 Ft, mely tartalmazza:

  • Hamvasztó koporsót
  • Elhunyt szállítását, és a hamvak visszaszállítását a krematóriumból.
  • Urnabetétet
  • Egészségügyi csomag
  • Vállalkozói ügyintézést

www.graftemetkezes.hu

vélemény Creative Commons License 2011.04.26 0 0 58

Szia!

Palotai temetőt nem tudom, Rákoskeresztúron most újítottak meg ismerősök 2 személyes sírhelyet 200 ezer ft-ért.

Én most 130 ezret fizettem a temetkezési vállalkozónál: holttest szállítása hűtőbe, krematóriumba és onnan a templomba, hamvasztás, urna, urnaterítő. Egy átlagos urna 20-25 ezer. A templomban 30 ezer a temetés, az urnahelyet már korábban megvettem.

Ezek belvárosi árak, lehet, hogy város szélén olcsóbb.

Előzmény: Urbán Gorilla (57)
Urbán Gorilla Creative Commons License 2011.04.26 0 0 57
Sajnos keso este meghalt egy kozeli rokonom, es ugy fest, hogy kulonbozo okok miatt nekem kell allni a temetesi koltsegeket. Hozzavetolegesen, Budapesten ( nincs sirhely ) mi az ara egy egyszeru-kozepes koporsos vagy hamvasztos temetesnek, pl Palotai temetoben? (a tobbi rokon is ott van) kerlek segitsetek egy tol/ig osszeggel, hogy el tudjak kezdeni kalkulalni. Koszonom
Spanci Creative Commons License 2011.04.24 0 0 56

Sziasztok!

 

Ma lenne anyám 81. szülinapja, így elmentünk a templomba, ahol szét lett szórva osszáriumba. Ezt a temetkezési formát és itt, a temetkezési vállalkozó, akiről alább írtam ajánlotta, ill. intézte.

Gyönyörű az altemplom, ahol a hamvak vannak, telis-teli virággal. Becsületkassza van, ahol lehet százért és ötvenért mécsest venni, bár mi vittünk személyre szabottat, amit valszeg ki sem dobnak, csak a noném mécseseket, ha elégnek. A gyertyagyújtás a templom kertjében egy nagyon szép lugasban van, a templomban/altemplomban nem lehet gyújtani, tűzveszély miatt.

Megható és egyben szép volt az ottlétünk, virágnak rengeteg váza van, az emberek jöttek, altemplomba le virággal, utána a kertbe gyertyagyújtáshoz, főhajtás és elmenés (gondolom ők húsvét miatt jöttek). Szóval úgy tűnik a legmegfelelőbb formát választottam. Ja és anyu neve már fent van aranybetűkkel egy oszlopon, a múltkor még nem volt, mert osszáriumosoknál 8 ember van egy táblán. Szerintem ez jobb, mint egy temetői szórás, elképzelem ott a becsületkasszát meg a mécseseket (meg cserepes orchideát), onnan egyesek visznek mindent, nemhogy hoznak :o/

Spanci Creative Commons License 2011.04.20 0 0 55

Szerintem nincs ilyen ügynökség. Meg sem élnének, mert már nem "divat" az újságokban a gyászjelentés. Szerintem az régebben volt szokás és értelme is csak szűk régiónak az újságjában van. Meg miért is fizetnél valakinek, hogy helyetted adja fel a hírdetést? De ezt én csak gondolom, nem tudom.

Előzmény: vélemény (54)
vélemény Creative Commons License 2011.04.19 0 0 54

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni.

Anyukám gyászjelentését szeretném újságban megjelentetni. Külön-külön meg kell keresnem az egyes újságok ezzel foglalkozó részlegét, vagy van egy ügynökség/ iroda amelyiken keresztül ez intézhető.

Köszönöm.

Spanci Creative Commons License 2011.03.02 0 0 52

Jól gondolod. Mond meg, hogy annyira bánatos vagy, hogy a jelenléted rossz hatással lenne az ünneplő családra.

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 51

Üdv Mindenkinek!

Következő kérdésem lenne.

Ha valaki a közeli hozzátartozója halála miatt, a temetés előtt visszautasít egy

születésnapi ebéd meghívást, az illetlenség?

Én szerintem természetes dolog, ha ilyenkor nem akarunk ünnepelni, és szerintem

ezt tiszteletbe kellen tartani, vagy nem jól gondolom???

 

Köszi a hozzászólást.

Minden jót mindenkinek!

Hoofdstad Creative Commons License 2011.02.24 0 0 50

Akkor valamit elszúrtam. Sajnálom, de a választ köszönöm szépen.

Előzmény: Spanci (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!