Keresés

Részletes keresés

Fekete szurok Creative Commons License 2019.06.24 0 0 8

Projektoros?

Előzmény: Fekete szurok (7)
Fekete szurok Creative Commons License 2019.06.24 0 0 7

Sziasztok!

 

Érdeklődni szeretnék, létezik-e olyan elemlámpa  amivel meg lehetne találni a házszámot, az autóból ki sem szállva?

profMORiARTY Creative Commons License 2015.10.06 0 0 6

Sziasztok!

 

Ezt nézzétek!

 

www.expackt.com

 

Vélemények érdekelnek, de nem a weboldalról, hanem ami ott van írva.

 

dfhdf Creative Commons License 2014.11.27 0 0 5

Iszkiri futárszolgálat? Iszkolj onnan!!!

Mivel nem vagyok járatos az efféle dolgokban, így a csomag leadásnál sem tudtam még, hogy hogyan működnek az effajta szolgáltatások.

A végére a megrendelés szerinti összeg háromszorosába került a csomag kiszállítása, mivel felszámoltak plusz költségként várakozási időt, és visszaigazoló szelvény visszaküldésének a díját is.

Ez eddig rendben is van, valóban felmerültek ezek a költségek, de úgy gondolom, hogy az esetleges plusz költségekről a megrendeléskor illet volna tájékoztatni.  Azt is nonszensznek tartom, hogy a mai világban nem lehet megoldani, hogy esetleg e-mailen visszaküldjék az átvétel igazolását. Ne is beszéljünk arról, hogy személyesen ezt már át sem tudtam venni az irodában, mivel nem volt rá mód.  Amikor meg panaszkodni mertem volna az arogáns telefonközpontos hölgy kiosztó stílusban úgy lekezelt, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Egy biztos, Iszkiriből többet nem kérek!

sanykoo Creative Commons License 2010.04.21 0 0 4
Hali van itt még valaki?
:):)
v86 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 3

Szia

Hát attól függ mit szeretnél szállítani. Pizzázni inkább robogóval szoktak. Erre nagyon alkalmasak árban is és nyúzhatóság szempontjából is a japán kisrobogók. Yamaha Jog, Honda Dio. Én személy szerint a Diomat 80 ezer pengőért vettem és kaptam rá fél év szereléséi garanciát, amit nem kellett kihasználnom. Két hónapon keresztül heti egy-két nap leállással használtam és kibírta mindenféle hiba nélkül.

Egyszer kaptam deffektet, ill. utolsó hétvégémen a karburátorba egy kis szennyeződés került és 10 méter után lefulladt mindig, de magától megoldódott ez a probléma.

Ha küldeményeket szállítasz inkább, ami nem olyan kényes mint a pizza, vagy a leves akkor az általad felvázolt motor jónak tűnik. Csak azt azért vedd figyelembe, hogy ezek napi 100-150 kilométert is mennek.

Ha van kérdésed még szívesen válaszolok.

Előzmény: kawabiker (2)
kawabiker Creative Commons License 2006.01.16 0 0 2
Ha valaki tudna segíten,hogyan kezdte/kezdjem
érdemes belevégni?
van ahol nemkell saját motor?(egy zxr -t csak nem fogok erre használni)
Simsonnal érdemes belevágni?(tipptopp minapi használatba használom)
Ha bewlevégok milyen motort érdemes erre a célra venni?(turaneduro vagy öregebb urasport idomok nélkül? pl. vfr400 vagy valami enduro? pl. kle,klr?)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 1
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 0
0k
v86 Creative Commons License 2005.07.28 0 0 topiknyitó

Nah remélem nem volt még ilyen topik!

Szóval én kb. május elején (érettségi szünet) határoztam el, hogy futárkodni szeretnék. Kedvezőbb pénzajánlat miatt a melegétel házhozszállítást vállaltam a levélkézbesítések helyett. Bár így lassan két hónapot lehúzva azt mondom, hogy a levelekkel kevsebb gond van, mint pl. egy műanyag tálban lévő forró levessel a budapesti utakon...

 

Mivel újkeletű a hely ahol dolgozok, így jelenleg én vagyok az egyedüli futáralkalmazott, így nehéz megoldani a szabadságolást, jelenleg az egyik hétvégi napom szabad. A munkaidőm 10-22:30-ig van (aztán ha 22:30kor bejön egy rendelés akkor persze tovább). Pénzt most nem írnék, majd talán később, bár rédekelne hogy a pénz amit kapok mennyire jó. Igazából a melónek nem nagyon jártam utána. Kereséstől számított második napon már dolgoztam. Egy aprilia nagytestű robogóval kezdtem, de nem szándékszom tönkretenni így vettem egy Honda Diot. Sajnos most egy defekt miatt parkolópályán van.

 

Két hónapos munkaviszony után úgy tűnik számomra hogy ezt nem lehet egy életen át csinálni (nem is célom, nyári melónak ideális), érdekelne hogy ki az aki legalább lehúzott már két évet futárkodással. A tél hogy telik a motoron?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!