Sziaszto! Nem láttam olyan topicot, amin a Colt-ososkat gyüjtené össze.
másfél hónapja vettem 1 97-es 1,6 Coltot, szeretnék minnél több infót megtudni a Coltokról, tuningolhatósági lehetőségeket, ajánlott mitsu-s szervízek, megismerkedni más Coltos társakkal. Esetleg, ha a topic jobban belendül találkozót szervezni, stb.
Remélem minnél több Colt-os társam fogja lakni a topicot!
Sziasztok! Van egy 2005 ös 1.3as 95 lovas coltom. A gondom az hogy az alapjárat ingadozik. Néha le is fullad ha a kocsi 1 helyben áll. Cseréltem már a trafókat / gyertyákat. A pillangót és a map szenzort takaritottam. Mi lehet a következő ami okozhatjana hibát?
Sziasztok. Édesapám 2008-as, 1.3-as Mitsubishi Colt -jához keresek magyar nyelvű kézikönyvet, de a neten eddig csak angol nyelvűt találtam. Tudna valaki linket adni, ahol esetleg le tudnám tölteni magyar nyelven, ha elérhető magyarul egyáltalán? Köszönöm
Három hete feleségem 2006-os Mitsubishi Colt 1,3 Invitel típusú autójának nekimentek. Az autó bal oldala sérült. A baleset után a motor járt, rendőri kérésre feleségem lekapcsolta, azóta nem indul. Hibakód nincs, baloldali gyorsulás érzékelő kábele szakad el, amit újra forrasztottam. A motort forgatja, a szerelő szerint mintha nem lenne kompresszió. Tud valaki segíteni, mi lehet a gond?
Valamint keresnék MN105207 baloldali sárvédőtartót.
Adott egy 2005-ös 1.3-as 5 ajtós colt. Az első futóműből hallatszik erős kopogás ha rossz úton megyünk vele. A lengőkarszilentek és a stabilizátor rendben vannak. Marad a lengéscsillapító és a toronycsapágy(ezeket még nem vettem ki). A kettő közül van gyenge pontja a típusnak? Tapasztalat alapján melyik szokott ilyen hibát okozni?
Mitsubishi colt 1.1 mpi 75le, benzin, 2006 gyártású gépsárkányhoz milyen hűtő folyadék kell pontosan? Nem találok infót róla sehol. autodoc-ról rendelném, de rengeteg fajtát kiad rengeteg színben.
Melyiket ajánlanátok arról az oldalról? Valamint mennyi kell bele, ahogy olvasgatom 4,6 liter. Ez valós?
Üdv. colt 1,5 turbó 2006. Gyújtásnál a ventilátor bekapcsol a hűtőnél, indításnál az önindító működik és nem történik semmi. Nem indul a motor. Mi lehet az oka?
Hello!Picit hasonló hibánk van,egyenlőre nem találok
megoldást.Viszont ha száraz az idő,hihetetlen jó az auto!Jelenleg feleslegessé vált!Egy jó ideje nem használjuk,és meghirdetném,de nem szeretnék senkit átverni!Mindenképp megkellene javíttatnom!Ha tudna valaki segíteni,nagyon hálás lennék!
Sziasztok!Feleségemnek van egy coltja2007 ből 1.5dizel robotváltós.Egy ideje ha megázik megbolondulna váltó!Volt már itt ott,de nemtudnak vele mit kezdeni!Tud esetleg valaki valami okos tanácsot?
Sziasztok Colt-osok! 1997-es 1.3-as Gl Colt - ezt a típust 96-tól 2000-ig gyártották - gyújtáselosztó pontos gyári száma érdekelne (az a T2T59571 Stb.), mert az enyém nem gyári, valami maszek megoldás és a napokban megadta magát, gyári bontottat szeretnék szerezni hozzá. Fénykép is megfelelne.
Segítségeteket szeretném kérni: ma-holnap testvéremnek néznék meg 2005/9-havi Colt 1.3 Invite autót (Ausztriából hozták be), szervizkönyves, elvileg olyan 120000km van benne. (Leginkább városi autó lenne,, havi néhány alkalom amikor a városból kijönne de nem autópályázni kellene. A kereskedés szimpatikus, sok évre visszanyúló családi működtetésű kereskedés, tehát ezzel a részével szerintem rendben minden. Ellenben a Mitsubishi autókhoz (sem) értek, nem tudok róluk gyakorlatilag semmit.
Tudnátok abban segíteni, hogy mit érdemes nagyon megnézni/kipróbálni ennél a típusú autónál?
Kuplungtárcsát cseréltek benne, csak elfelejtették műszeresen beállítani (ami ugyebár ennél a típusnál elengedhetetlen). Az "érdi mester" kétszer is utána állított, azóta (most már több, mint 1 éve) nem jött elő a probléma. Elsődlegesen erre a hibára gondolok, de bármi lehet, amitől időszakosan meghülyül az elektronika. (Bocs a késői válaszért.)