Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ddevil Creative Commons License 2005.08.03 0 0 22
Egy cikk a boxlatogatasrol: www.note.hu
KoPe50 Creative Commons License 2005.07.31 0 0 21
Nem a topicot, az egész fórumot...
Ez az igazi megoldás.
Tegnap gondolkoztam, hogy lementem az egészet, valahogy várható volt ez a lépés. Nincs meg valakinek? :)

Gondolkoztunk pár barátommak, hogy kimegyünk fényképezni a pénteki szabadedzésre, de ilyen melegben, és ilyen szervezés mellett azt hiszem nem vesztettünk sokat azzal, hogy nem mentünk.
Előzmény: petikeke (19)
b.73 Creative Commons License 2005.07.31 0 0 20

én ezeken nem csodálkozom hisz a palik nevében bennne volt a megfelytés bePALikozott mindenkit.remélem a félház a milliárdos hiány és az elözöleg emlitett körülményekután leváltják a vezérigazgato úrat. amugy egyáltalán nem csodálkozom semmin mert 20év után is ugyan azokat a képeket lehet látni mint évekkel ezelött lásd az index cikkét A forma -1 röl szép jubileum

petikeke Creative Commons License 2005.07.31 0 0 19
Ha jól láttam, a Hungaroring.hu oldalról törölték a topicot...
petikeke Creative Commons License 2005.07.30 0 0 17

Én is csak véletlenül jöttem rá, hogy Szilasligetnél kell leszállni, és a falun keresztül ballagni a pályához. Hungaroring megálló, az a világon egyedülálló...nincs semmi, csak a szántóföld, se tábla, semmi, mész hang és megérzés után, ott ahol a traktor se jár... HIHETETLEN

Autóval se jobb, visszafelé 3 és 1/2 óra volt az út. Tömegközlekedéssel emlékeim szerint hamarabb abszolváltam.

b.73 Creative Commons License 2005.07.30 0 0 16
én kb ezt vártam palik úr meg dörzsöli a kezét mert eladot plusz 20000jegyet
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.07.29 0 0 15
Igazság szerint nélküle is az.
Előzmény: Eni27 (14)
Eni27 Creative Commons License 2005.07.29 0 0 14

Üdv mindenkinek!

 

Egyike voltam azon "szerencséseknek", akik tegnap részt vettek (volana) a boxlátogatáson, de hála Palik kiváló szervezésének sajnos ez nem sikerült...

 

Nagyon fel vagyok háborodva! Hogy engedheti meg magának valaki, hogy egy  nemzetközi szintű sportrendezvényt így elcse..szen???

Az a baj, hogy ezzel a szervezéssel Lacikánk nemcsak magát minősítette, hanem országunkat is!!! Hála Paliknak mostmár mindenki tudja hogy milyen sz...r a magyar Forma-1.

 

"Köszönjük neked Palik!"

 

 

ddevil Creative Commons License 2005.07.29 0 0 13
Teljesen egyet ertek a topiknyitoval!
A HÉV Hungaroring ideiglenes megalloja egy vicc. A preri, a szantofoldek kozepen, min. 5 km-re a palyatol. Es meg csak egy min. tajekoztatas sincs, h merre induljon az ember, es kb. mennyi a tavolsag (a HEVen volt egy csalad 2 gyerekkel, az egyik babakocsiban, plusz meg a 3. a no hasaban... nem hiszem, h ok bejutottak). Es 5 km gyaloglas a 3. fokozatu hosegriado alatt, min. 35fokban, tuzo napon vegigcaplatva tobb, mint extrem sport.
Matol vasarnapig mennek kulon ingyenes buszok, amik szinten nem visznek el a palyaig, hanem Mogyorodig. Onnan szinten seta.
Mehet az ember meg taxival 9600HUF-ert (es ugyanennyiert vissza).
15h-kor indultam, kb. 17.45-re ertem be, ekkor mar volt olyan box, ami zarva volt, volt, amiben le volt takarva minden.
Sosem tapasztalt tomeg volt, a rengeteg biztonsagi or meg csak arra volt kepes, h neha a tomegre formedt, h ne nyomjatok mar be a kordont. Pedig akar terelhettek volna is a nepet, mert haladni azt nem lehetett.
En is remelem, h nem lett senki rosszul, mert mar eppen kifele tartottunk, amikor jott be egy mento, es a kordon mellett allo szekuritistol kerdezte, h hol az 'ambulancia', de nem tudta megmondani.
Remek szervezes, remek otlet volt :o((.
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.07.29 0 0 12
Palik mint "televíziós személyiség" is a legvisszataszítóbbak közé tartozik, ha nem éppen õ van a toppon. (Talán csak Anettka vagy Kiszely Tünde lenne még esélyes)
A pletykák szerint üzletembernek sem jobb.
Matt Creative Commons License 2005.07.29 0 0 11
nekem is volt jegyem, tiszta szerencse hogy nem mentem ki................. blama.
fokhagymabors Creative Commons License 2005.07.29 0 0 10

ejjajaj sejtettem én ezt, már amikor harsonázta a múltkori futam alatt, hogy minden jeggyel be lehet menni a boxutcába, lelki szemeim rögtön vetíteni kezdték, ahogy a nép bemegy az utcába, és ott van. tudtam, hogy ez lesz.

 

jaj, Laci, megint téged szídnak, asszony is elment, miénk a leguncsibb pálya a népek szerint, nem jó ez így! Legalább a verseny alatt próbálj meg viselkedni, légyszi!

Gab-Chi Creative Commons License 2005.07.29 0 0 9

Pontosan! Sőt mi több kötelező érvényűnek éreztem volna magamra nézve a helyzet megoldását, ha Palik Lászlónak hívnának...

 

Ti.: az olimpia és a focivébé mellett (melyek 4 évente vannak csupán) ez a Föld legnézettebb és leglátogatottabb sportrendezvénye!

 

Szerintem illene a helyzethez méltóan kezelni a XXI. században.

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 8
Ez nem kérdés, de megoldható lett volna a dolog.
Előzmény: pimpa51 (7)
pimpa51 Creative Commons License 2005.07.29 0 0 7
Várható volt a tömeg.
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 6
10 évvel ezelőtt is sokat kellett gyalogolni a HÉV-től és még mindig nem oldották meg. A rohadt utat sem tudták lebetonozni a páya körül, nyelje csak a port az ember. Kaja és pia arany árban. A rendőrök csak dísznek vannak. Gondolom a VIP-ben minden rendben.
Gab-Chi Creative Commons License 2005.07.29 0 0 5
Hát igen, mi is sajnáljuk. De nagyon. Az a legrosszabb, hogy olyan értetlen képpel tudják mondani a szervezők is, hogy "igazán nem értik, miért fogy a jónép, miért csökken a jegyeladás, a látogatottság, stb.". Hát ezért. Illetve ezek után még jobban.
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 4
Ezek szerint csak lexikális tudásra tett szert.
Hallottam én is a dologról. Sajnálom, hogy nem jött össze, pedig megoldható lett volna.
Előzmény: Gab-Chi (3)
Gab-Chi Creative Commons License 2005.07.29 0 0 3
Legjobb tudomásom szerint el, igen.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 2
Elvégezte?
Előzmény: Gab-Chi (1)
Gab-Chi Creative Commons License 2005.07.29 0 0 1
(Szervezésben) mindenképp! Valószínűleg a "kultúrált szórakozás" kifejezés tanulásánál a közgázon hiányzott és úgy látszik, a vizsgán sem ezt a tételt húzta!
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.29 0 0 0
Laci=0 ?
Gab-Chi Creative Commons License 2005.07.28 0 0 topiknyitó

Kedves Lacikám!

 

Nem ismerjük egymást, de engedd meg, hogy a fiatalabb révén tegezzelek Téged!

Egyszerűen csodás élményeim vannak manapság! Már-már vízionálok tőle! Azt képzeltem én (balga), hogy bent vagyok a boxlátogatáson csütörtökön és egy életre szóló pozitív élménnyel gazdagodom...

 

Már látom vannak hamis álmok e Földön Lacikám!

 

Hát képzeld, felebarátom, mi történt velem, ill. nagyjából 10.000 (vagy még több) rajongótársammal ma délután:

 

Jegyekkel (kamerával, álmokkal, remélt emlékekkel előre) megrakodva és az asszonnyal kettesben kilátogattunk a Forma-1 mai, boxutca-látogatási napjára.

Már a neten gyanús (baljós) felirat feszengett: ("belépés csak a 8-as kapun").

Hmm... mindegy. Gyerünk!

Az még hagyján, hogy aki pl. HÉV-vel, majd gyalogosan közelíti meg a pályát, az a megállóhelytől egy "könnyed" 4-5 km-es gyalogtúrára számítson (semmiféle gyalogút, kultúrált kiépített szakasz, bármi), még a lucernát is meg-megkóstolja a talpa. Ez egy élmény. Mondom én.

 

De hajrá, mindent a boxutcáért! Sokan vagyunk gyalogosan, nagyon sokan. Az autóval érkezők is kultúráltan haladtak a tömeggel, úgy látszott minden szép és jó, végre lát az ember egy-két autót testközelből, s ne adj' Isten még pilótákkal is találkozik (vagy legalább a szemkontakt létrejön, ahogy a kedvenc pszichológusom mondaná).

 

Már éppen a "csuda kellemes" 37-38 fok Celsiusban sétáltunk a tömeggel és úgy tűnt, a bejárathoz (egy darab, a 8-as kapu) vezető kaput soha nem érjük el, szembe jött velünk egy "pöttyedt" fáradt hölgy, aki elég hihetetlennek tűnő mondatot ejtett meg: "forduljatok vissza, esélyetek sincs bemenni, minket is két biztonsági őr segített kifelé a kapun" - mutat rá barátnőjére akiről, a víz apró cseppekből óceánná duzzadva pergett le.

A melletünk álló lány (akinek a kijelentést célozta) hitetlenkedve fogadta a hírt: "nem fogok visszafordulni, majd hülye leszek, ha már eddig eljöttem"

 

Mi is így.

 

Majd a kanyar után (tudod jól Lacikám, persze hogy tudod, az a kanyar, ami után már a hetes kapu következik) elképesztő látvány fogadott minket! Megszámlálhatatlan ember hömpölygött a poros, koszos, forró talajú terepen, reményük vesztve csapkodtak, dühükben sok mindenki felmenőit szidva aki a szervezésben élen járt biza Téged sem kímélve, Lacikám!

 

(A HÉV-en visszafelé egy az USA-ból érkezett manus "terrible"-nek, "unbelievable"-nak, és "this is Hungary, so this is Hungarian Formula-1"-nak titulálta a kialakult helyzetet és a vele szemben ülő holland pár bőszen helyeselt rá. Nem hinném Lacikám, hogy az amúgy is foghíjas jegyeladásoknak ez jótt tett vagy tenne)

 

Nem jutottunk tehát be, ráadásul a hőguta fenyegette Magyarországon egy ilyen bődületes és életveszelyes "bakit", mint hogy egyetlen kaput nyittatsz ki ennyi embernek azzal a jelszóval, hogy"keljetek korán" szerintem épp elég ahhoz, hogy a nagyívű mogyoródi pályafutásod ezennel véget is érjen itt és most!

 

Remélem senki sem lett rosszul az irtóztató hőségben azért, mert nem nyitottak ki több kaput és úgymond betartotta a Ti játékszabályotokat, azaz sok-sok órával a 15.30-az hivatalos ajtónyitás előtt már ott feküdt (a hőségben), hogy bejusson és lássa amit nem is lát (ti. állítólag a Ferrari lehúzott redőnnyel "várta" a szurkolóit a boxutcában, mármint azokat, akik bejutottak).

 

Akik bejutottak, azok pedig óriási szervezési katasztrófának minősítették a benti állapotokat is (semmit se látni).

 

Ez az egész hatalmas, egetrengető felelőtlenség volt Tőleg, Lacikám!

Ne fogd arra, hogy a boxutca látogathatósága kb. 800 fő. Mert akkor vagy nem szervezek ilyen széleskörű (nyereményjegyes, ingyenjegyes, stb.) reklámot a dolognak (boxutca-látogatás) vagy ha mégis, akkor megoldom, hogy a sok-sok ezer ember mégis lásson valamit.

 

Egyik sem sikerült!

 

Nem tudom, hogy tudnál ezek után annak a sok ezer embernek a szemébe nézni, akik nemcsak az ország másik végéből jöttek el ide (illetve a Föld "másik oldaláról"), hogy autócsodákat lássanak, de csütörtök, azaz munkanap révén még szabadságot is kivettek miatta, pontosabban a semmi miatt!

 

Gratulálok Laci, méltóképpen ünnepled meg a vasárnapi 20. jubileumi futamot!

 

Már csak a hangod várom a televízióban vasárnap, az teszi majd fel a koronát minderre!

 

UI.: Ezt a linket pedig a feltétlenül a figyelmedbe ajánlom:

 

http://www.hungaroring.hu/forum/forum/162/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!