Franco Nero-nak az újságírók között megjelent Kiszel Tünde is feltett egy kérdést – Milyennek tartja a magyar lányokat, mit néz meg először egy nőn? –, ám nem várta meg a színész válaszát. Rögvest odapattant a filmsztár elé, hátat fordított Nero-nak, és pózolni kezdett a kameráknak.
A színész ügyelve rá, nehogy megsértse Tündét, kedvesen megkérdezte, érdekli-e őt a válasza, mert ha igen, figyeljen rá. Ekkor Tünde zavartan ismét szembefordult Franco Nero-val, aki elmondta, hogy a magyar nőket nagyon szépnek látja, először mindig az arcot nézi, de ahhoz, hogy valakiben valóban meglássa a szépséget, meg kell ismernie, ez pedig nem mindig könnyű.
Ezután a sztár kedvesen mosolyogva maga mellé hívta Tündét: „Na, most már jöhet egy közös fotóhoz!”.
Kiszel Tünde nem hazudtolta meg önmagát, igazi rózsaszín álomvilágban fogadta vendégeit. Szebeniéket meglepte a látvány, de mindenről megfeledkeztek, amikor Tünde - közkívánatra - felvonultatta szexi fehérnemű-gyűjteményét.
Mint ahogyan arról már beszámoltunk, Tündét "bulvárdíszpintynek" nevezte Nagy Sándor, majd a beszélgetés végén, élő adásban aprópénzzel fizette ki a gázsiját. A szőke televíziós csütörtökön telefonon beszéltMagyar György ügyvéddel, aki azt kérte tőle, hétfőn személyesen beszéljenek a lehetőségekről.
Hát kérem Kiszel Tünde kinek tudnia kell hogy a skatula duó rólam is énekel Héj kezeket a magasba
Refrén: Nem tudom, hogy Kiszel Tünde asszony-e vagy lány, De csipkés bugyogója van ezer is talán, Hát Európa-hírű a kollekciója, Csak Donatella nem tudja, hogy hol az apja, Hát Európa-hírű a kollekciója, Csak Donatella nem tudja, hogy hol az apja.
Kiszel Tündés naptár lóg a falamon, Hát pörgeti a szellő ha nem is akarom, Hát mosolyogva néz rám a bugyi-királynő, Milyen kár, hogy meglátszik rajta az idő, Hát mosolyogva néz rám a bugyi-királynő, Milyen kár, hogy meglátszik rajta az idő.
Sej nanan ...
Fotómodell is volt az eszemadta, A ritka szemöldökét megnyíratta, Értelemmel néz a végtelenbe, Hát azt hittem, hogy jár még egyetemre, Hát értelemmel néz a végtelenbe, Hát azt hittem, hogy jár még egyetemre.
Hát híres emberekkel műsora is volt, De megnéztem volna a Tutti-frutti showt, Hát műsorvezetőnek is nagyon vagány, Csak ne hívjon fel engem, ha rátör a magány, Hát műsorvezetőnek is nagyon vagány, Csak ne hívjon fel engem, ha rátör a magány.
Refrén: Nem tudom, hogy ...
Hát Európa-hírű a kollekciója, Csak Donatella nem tudja, hogy hol az apja.