Az en appom szerint 35-kor indult (es a valosagban is). A kiirt szerint 30-kor es ezt "reklamalta" o is (csak csodalkozott), mert mindig azzal megy es ez nem a tereles elso napja volt.
Tehat vagy nem jo menetrend van kint, vagy jo, de nem aszerint jott a kispesti vegallomasrol.
Nem katasztrofarol beszelunk, hanem csak nem ertettuk.
Valami nem kerek, de nem tudom, mi. Meg vagyok zavarodva :)
A 268-ast varvan egy holgy a megallohelyi menetrendet tanulmanyozva mem ertette, hogy miert nem ugy jon a busz, "ahogy szokott". Nekem nem volt problemam, mert a Menetrend appot neztem, es aszerint pontos volt (a ketto kozott talan ot perc kulonbseg volt). De most, hogy utana neztem a bkk.hu-n, ott is a megalloban kiirt szerinte kene mennie, ami elter a Menetrend apptol, meg, a konkret esetben, a valosagtol is. Eloszor azt hittem, hogy a tanszuneti menetrend miatt valami mast nezett a no, de olyan meg nincs is, szoval nem ertek semmit.
(Nem hinnem, hogy a julius 3-tol ervenyes valtozas okozza a kavart, mert az utas konkretan a laptablan lathato ora/percet reklamalta, hogy "eddig mindig ugy jott").
A legújabb "zuhanyhíradó" szerint (nem vagyok mostanában SZE-közelben) június 30-án "lejárt" az ukránok útlevéllel történő utazása, és új SZE nem jelent meg a hosszabbításról. Valaki tudja, hogy mi az igazság?
A BKK mikor méltóztatik kicserélni a 26, 91, 191, 291 menetrendjét eaf kiírás nélkülire, ha már felfüggesztették az eaf-et rajtuk a Szent István körúti vágányzár miatt?
Egyelőre a ForTe-ba se vezették át, a 91 tegnap a Gábor Áron utcában a kijelzőn ugyanúgy kiírta az eaf-et.
A BKK a tervezettnél korábban, június 30-tól bevezeti a 105-210-es és 178-as autóbuszvonalakon az eredetileg július 5-től tervezett elsőajtós felszáli rendszert (a belvárosi szakaszon csak 20 óra után van első ajtós felszállás) ezzel segítve a belvároson áthaladó buszok közlekedését.
A társaság június 27-től ideiglenesen feloldja a nagykörúti villamosok vágányfelújításának időtartamára a Margit hídi – Szent István körúti szakaszon közlekedő 9-es, 26-os, 91-es, 191-es és 291-es járatokon az elsőajtós felszállási rendszer alkalmazását.
A 9, 26, 91, 105/210/210B, 191, 291 eaf jelölés nélküli új menetrendje így mikor lesz kint?
Bezzeg a 125-ös buszról Istvántelek vasútállomás megállónál most semmi pótlás nincsen. Pedig tapasztalat szerint rengetegszer futott ott az utas a vonatmegálló felé, mert a 125-ös busz mindig késéssel ér oda...
Így kérték. A 12-esről dedikáltan Központban van az átszállítás M3-ra. Felesleges a 14-es alap utasmennyiségével végig utaztani a vonatosokat Angyalföldön.