Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2005.12.17 0 0 2

 

Csak tudnám, mi a fészkes fenének nyitott az Index egy halom olyan celeb-topicot -  mint például ezt is: Ez a topic Komár László hivatalos topicja. -, ha maguk az érintettek lehet, hogy nem is tudnak róluk, de ha tudnak is, nem válnak a beszélgetések résztvevőivé.

Micsoda idők és mennyi nagyszerű zenész kerekedett ki a vidékünkről.

Komár Lacival jó pár alkalommal buliztunk együtt, még amikor a Jaszenovics Ivánékkal (Fórum zenekar) kooperált, rendszeresen Bajára járt próbákra, illetve pontosabban a bokodi kultúrházba, ott találtak maguknak alkalmas helyszínt a zenéléshez. Oltári egy szilaj fazon volt a Komár világéletében, pezsgett körülötte a levegő. A halászlé volt a sláger, mellé töméntelen mennyiségű alkoholokkal, belevaló faszagyerek volt a Laci, szerette a nagy zabálásokat és részegeskedéseket. Mintegy 15 év elteltével futottam össze vele véletlenül Pesten, és azonnal megismerve úgy ropogtatta meg a csontjaimat, mintha pár nappal előtte láttuk volna egymást.

Hazánk egyik legnagyobb énekes egyéniségének tartom őt.

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.07.25 0 0 1

 

Khmmm! Én a nagyszerű ALAN PARSONS PROJECT formáció több, nekem tetsző zenei anyagát linkesítettem fel, de ezek közül valamilyen oknál fogva csak egyet fogadott el megjelenítésre a rendszer. Remélem csak futó technikai malőr volt a jelenség.

 

 

Előzmény: Mijo (0)
Mijo Creative Commons License 2005.07.19 0 0 0

 

ALAN PARSONS PROJECT

 

 

The Raven

 

 

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.07.19 0 0 topiknyitó

 

Már van egy zenei témakörünk (Prélók-sváb bálak-mozgalmi idők dallamai), de itt azt szeretném, ha ennek jellegétől eltérő egyéb irányzatok kapnának helyet.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!