Keresés

Részletes keresés

köszörűs XXI Creative Commons License 2012.10.02 0 0 13

daikin a nevedaikin 707

köszörűs XXI Creative Commons License 2012.10.02 0 0 12

jaj de jó én most vettem egy japán cuccot valami izé 707-est nagyon kevés ózont nyom a levegőbe, reggel kivánsi leszek a táncoló porszemekre a levegőben. bár nem süt a nap holnap :(

nyugodtan kilehet írni a tipust szerintem.

Előzmény: Stöpszlike (7)
Fido Dido Creative Commons License 2007.12.05 0 0 11

"A nézelődéshez nem kell regisztrálnod. Ez valami félreértés lehet"

Amikor belinkelted az oldalt, meg akartam nézni egy infót, és be akart loggoltatni.

Előzmény: Airfresh.hu (10)
Airfresh.hu Creative Commons License 2007.12.05 0 0 10
A nézelődéshez nem kell regisztrálnod. Ez valami félreértés lehet

Bármit megnézhetsz, ha nem regisztrálsz. Ha viszont regisztrálsz, kapsz kedvezményeket és hozzáférsz angol, német nyelvű tanulmányokhoz is. Ez korrekt, nem?

Üdv

Tamás
Előzmény: Fido Dido (9)
Fido Dido Creative Commons License 2007.11.28 0 0 9
Megnéztem. Baromi ellenszenves számomra, hogy egy webáruház oldalán csak beregisztrálva kereshetek. Ha rendelek, az más, de nézelődéshez miért kell regisztrálni? Az ilyen helyeken elvből nem vásárolok.
Előzmény: Airfresh.hu (8)
Airfresh.hu Creative Commons License 2007.11.27 0 0 8
Ezt nézzétek meg!

Levegőtisztítók

Légtisztítók

Levegőtisztítók
Stöpszlike Creative Commons License 2007.11.08 0 0 7
Sziasztok!

Mi asztmás gyermekünk miatt vettünk egy készüléket,nem azt amire Te utaltál, egy másikat.
A tapasztalataink szinte hihetetlenek a gyógyszert, sprayt elhagyhattuk egy idő után.
Nappal a nappali-étkezőbe van, éjjel a gyerek szobájába.
Mióta beszereztük az asztmája teljesen eltűnt.
Mivel itthon jó levegő van, így jobban tolerálja a szervezete, ha olyan helyen járunk ahol ez nem mondható el.
Már ott sem jelentkeznek a tünetek. Gondolok itt ködös időre, dohányfüstös helységre stb.

Amit még tud a levegőtisztítónk (a következő részt a leírásából másolom ki neked):
Amit nyújt az megfizethetetlen! A hegyi erdők friss levegőjét hozza otthonába! A kellemetlen szagokat, a dohányfüstöt eltávolítja. Hatásos a háziállatok nemkívánatos illatainak megszüntetésében. Használata az allergiás és asztmatikus tünetek csökkenését eredményezi. Fertőtleníti a szoba levegőjét.

Tapasztalatok szerint használatával javul a közérzet, az erőnlét. Ami nem is csoda, hiszen jobb, tisztább levegőben - gondoljunk a hegyi erdőre, - sokkal kellemesebben, felszabadultabban érzi magát az ember, tiszta levegőn jobban teljesít! Van még egy érdekes tapasztalat: a horkolást is megszüntetheti rendszeres használata!

Nem elnyomja, hanem megszünteti a szagokat! Ki kell hangsúlyoznunk, hogy ez nagy különbség! A szagokat illatokkal elfedni igyekvő légfrissítők ugyanúgy szennyezik a levegőt, mint például a gépjárművek motorjai! A levegőbe juttatott aeroszol részecskéik erősítik az asztmatikus megbetegedések esélyét, az allergia kialakulásának lehetőségét. És csak az enyhébbeket említettük.

Működésének alapjai: Negatív töltésű ionokat állít elő, amelyek egyrészt köztudottan jó hatással vannak az emberi szervezetre, másrészt a lebegő szennyező anyagokhoz kötődve semlegesítik, bontják azokat. Ugyanígy a lebegő baktériumokhoz, vírusokhoz, gombákhoz kötődve megölik őket. Az általában pozitív töltésű nagymolekulájú, vagy összetett légszennyezőket, mint a füstök, a por, elektromos szempontból semlegesítik és leülepítik. Ezután szó szerint kiseperhetjük őket!

Ezeket a hatásokat mi nap mint nap érzékeljük.

-Mivel amerikai konyhás az otthonunk,segít hogy az egész házba nem lehet érezni az étel illatát.
-Ha valamelyikünk elkap egy kis náthát, már nem adja tovább a többieknek.
-Mikor besüt az ablakon a nap, nem táncolnak a porszemcsék a levegőbe.

Sorolhatnám még,de nem szeretnélek feltartani bennetket.
Ha valakit érdekel írjon egy pár sort és szívesen elküldöm, amit még tudok róla, nevét, hol lehet megvenni, mennyibe kerül, stb.
Ezeket az infókat nem mertem ide írni. Nem nem vagyok benne biztos, hogy lehet-e?
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.28 0 0 6
Barátnőmnek van egy kis ionizátora, hangját meg lehet szokni és tényleg frissebb a levegő.
FOCUS Creative Commons License 2005.10.06 0 0 5

Ezek nem tudom mik, nekünk Zepter féle air akármink van. Kellemes illatot nyomat.

Szkeptikus alkat vagyok, de van a falon két egyforma virág. Ha az egyik alá tettük, feltünően kivirult a árfújt levegőtől, ha a másik alá tettük akkor az lett szebb a másik meg visszakonyult. Hihetetlen.

Előzmény: Catman (-)
Catman Creative Commons License 2005.10.05 0 0 4
Nincs senkinek tapasztalata, tanacsa ezzel kapcsolatban?
Catman Creative Commons License 2005.07.12 0 0 3
Es ez jo vagy rossz?
Előzmény: belagyi (2)
belagyi Creative Commons License 2005.07.12 0 0 2

Sterilizes your refrigerator once every 2 hours

hmmm....

Előzmény: Catman (-)
Tombolda Creative Commons License 2005.07.12 0 0 1
1 már van akkor.
Előzmény: Catman (0)
Catman Creative Commons License 2005.07.12 0 0 0
Ja, es 0-nal tobb hozzaszolast varok :)
Catman Creative Commons License 2005.07.12 0 0 topiknyitó

Van valakinek tapasztalata (ionizalo) legtisztito berendezesekkel? Esetleg van olyan forum, ami ilyenekkel foglalkozik?

Konkretan ezeket neztem ki:

http://www.heavenfresh.ca/catalog/xj100.php

http://www.heavenfresh.ca/catalog/xj2000.php

Varnam a velemenyeket, tapasztalatokat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!