Gyurcsányról és Orbánról másképp... Az ország két legtehetségesebb politikusa - mondják politológusok, innen is, onnan is. A tegnapi vitát látva az a benyomása alakulhatott ki sokaknak, hogy csak azért nem "egy csárdában dudálnak", mert két dudás, ugye, egy csárdában... Ez a két vidékről, nem értelmiségi családból induló férfiú alázza a budapesti "nagy múltú" családokból jövő politikusokat. A fasorban sincs Budapest úri krémje, a "jó családból" jövő (elvtárs)úri fiúk és lányok Gyurcsány és Orbán mögött 100000 lépéssel kullognak. Ugye Medgyessy Péter, ugye Pető Iván? Usw.
Pusztán érzékeltetni akartam, hogy Kuncze teljesítménye cseppet sem hasonlítható mondjuk Orbánéhoz. A topicnyító sem Kunczéra (vagy a Kuncze formátumú politikusokra) értette az alázást.
OK. Szóval Tökölön, amely egyébként szimpatikus hely, de nem igazán a fővárosi "elit" terepe. Akkor már csak az jön, hogy Kuncze hány %-os párt vezére?
Nem vagy inyenc, fene tudja, a pedellus megformalasa keves kivanni valot hagyott maga utan, Nyilas Misi szerepen azert van meg mit csiszolni, de sokat igero probalkozas.
Sok sírnivalóan ostoba dolgot olvasni itt a fórumon, de ez aztán! Valami frusztrált vidéki próbál itt valamiféle elégtételt venni? Rajtam ne múljon: te vagy a jobb.
egy fővárosi (elitnek nem mondanám, de értelmiségi).
Aki Bpestről ér valamit, már külföldön van, naná, hogy a vidékiek jönnek. Egyébként itt a tartalék, csodálom, hogy nem több határon túli csinál még több potens dolgot, mondjuk székely!
A topikkal arra próbáltam rámutatni, hogy van a magát elitnek tartó budapesti értelmiség, amely egyetlen olyan tehetséges politikust sem tud felmutatni, mint a két vidéki: Gyurcsány és Orbán. Sőt, közel hasonlót sem. Vagy te például másképp látod?