Keresés

Részletes keresés

lingar4 Creative Commons License 2019.02.09 0 1 15

Csak nem árulod ezeket a csodákat? A bemutatkozásod mellett pont ezek a termèkek szerepelnek.

Ami a gyomorfekély tüneteit enyhítette, nyilván gyógyítja a gyomorrákot is. 

Előzmény: Fazer GT (14)
Fazer GT Creative Commons License 2019.02.02 -2 0 14

Érdemes megpróbálni az Aloe Vera gélt és az active pro kapszula kombinációját.

Vagy legalább a géllel megtámogatni a szedett gyógyszereket a  felvett kezeléseket.

Nyíregyházi ismerősöm (46éves) reflux, gyomorfekély, erős fájdalmak.  1 év alatt különböző dokikra, ilyen-olyan klinikákon kb 3-400 ezer forintot költött el.

Már gyomorráktól, nyelőcsőráktól tartott, erős fájdalmak, hajnali ébredések, álmatlan éjszakák tucatjai.  Rábeszéltem 4 üveg Aloe Vera gélre. Nem volt nehéz, már semmi reménye nem volt. 1,5 hónap múlva személyesen keresett meg hogy csoda történt, mint akiről ellopták a betegséget.

Ez tavaly novemberben történt. Amúgy vadász meg ralicrossz versenyző, és nem hisz az ilyen hülyeségekben.

ildesz0108 Creative Commons License 2006.10.20 0 0 3

Sziasztok..

Kérem aki tud segíteni, tanácsot adni az írjon nekem.

Nagyimnak még decemberbe gyomorrákot diagnosztizáltak ( intestinális típusú adenocarcinoma) és megműtötték.Azóta 6 hónapig jártunk kemóra,mert az egyik nyirokcsomóján volt áttét,de azt is kivették..Azóta a legutóbbi ct-je negatív lett..

A daganat T2, N1-es volt GII. Nem volt áttét..

Ha valaki tud segíteni,tanácsot adbi v személyes tapasztalata volt az írjon..

Köszönöm

asta Creative Commons License 2005.11.23 0 0 2
Sajnos az onkológiai osztályokon kevés tanácsot kaphatsz az alternativ kezelési módokról. Pedig sok van. A barátnőm esetét csak azért mondom el, mert erre szokták azt mondani, hogy csoda történt. Egy éves intenziv agykontrollozás után - természetesen a hagyományos kemoterápiás kezeléssel együtt, gyógytea fogyasztás, vegetariánus étrend, talpmasszázs után a sokáttételes rákja már három hónapos agykontroll után kezdett visszafejlődni, most pedig teljesen negativ CT-t produkált.
Nem hinném el, ha nem a szemem láttára történt volna.
És ez itt nem a reklám helye - valódi, megtörtént eset. Érdemes lenne neked is és édesapádnak is sürgősen elmenni egy agykontroll tanfolyamra, ahol megtanitják a technikákat, és ahol sok sorstárssal is találkozhatsz, akik biztosan utbaigazitanak egyéb alternativ gyógymódokkal kapcsolatban is. A barátnőm is a lányával együtt programoz minden nap. Meggyőződésem, ha egy évvel ezelőtt a barátnőm feladta volna, ma már nem élne - ő ugyanis nagyon rossz állapotban volt akkor. Felére fogyott, urémiás tünetei voltak, egyik veséje sem működött, ma pedig vidáman él és dolgozik, visszaszedett a kilóiból a veséi majdnem tökéletesen működnek - szinte hihetetlen - és a múlt heti kontrollon negativak voltak a leletei.! Mindenhonnan eltünt a rák. Ez az az eset, hogy veszteni nem tudsz, de van remény a gyógyulásra. De tenni kell érte! Persze nem lehet bizonyitani, hogy ez az agykontroll eredménye, de olvastunk arról, hogy a gyógyult rákbetegek 90%-a agykontrollozott és a pusztán kemoterápiás kezelés három hónapja alatt semmi pozitiv változás nem volt, sőt az áttétek száma és helye szaporodott. A kontroll eredmények után az orvosok most abbahagyják a kemoterápiát. Nagyon boldogok vagyunk!
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.19 0 0 1

Sziasztok!

 

Tanácsot szeretnék kérni, lehetőleg azoktól akik jártak hasonló cipőbe. Édesapám hasában a minap fedeztek fel egy méretes daganatot, egyelőre még folynak a vizsgálatok, szövettan stb, de az orvosok nem sok jóval kecsegtetnek, eddig csak lemondó tekinteteteket, csóváló fejekket láttam a korházban.A dolgot tovább nehezítí egy kissebb agyvérzés is, ami miatt egyelőre nem lehet altatni.Nehéz elfogadni, tehetetlenül nézni ahogy szerettünk, aki amúgy mindig életerős, kiváló egészségnek örvendett,és jelenleg is jó általános fizikai állapotban van (még), minden nap egy kicsit közelebb csúszika szakadék széléhez, és nincs egy mentő kéz sehol.A kérdésem az lenne milyen alternatív vagy bármilyen gyógymódok léteznek a gyomorrák gyógyítására? Hol, mivel lenne érdemespróbálkozni ?

 

Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel János.

 

 

petike23 Creative Commons License 2005.07.12 0 0 0

Helló,

 

egy kicsit többet kellene tudni.

 

Stádium, voltak-e metasztázisok, és hogy mi lett az eltávolított tumor szövettani eredménye.

 

Üdv: Péter

rendes gyerek Creative Commons License 2005.07.08 0 0 topiknyitó

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!