Keresés

Részletes keresés

renesains Creative Commons License 2011.11.28 0 0 12

Az lenne a kérdésem, hogy a beengedés hogy történik a villaparkban? Arra gondolok, hogy figyelik-e, ha többen megyünk egy házba mint az korábban a foglalásban írtuk. Van sorompó, ahol megszámolják az embereket vagy mi?

Köszi

bakibabi Creative Commons License 2011.01.10 0 0 11

Sziasztok,

 

Lenne 1-2 kérdésem azokhoz, akik jártak már a villaparkban..

 

- az AQUA PLUS VILLA -ban a belső medence hőmérséklete állítható-e? Ha nem, akkor kb. hány fokos a medence vize?

- Lehet-e a bowling pályát (már megérkezés előtt) előre foglalni? (hallottam olyat, hogy szinte lehetetlen foglalni páyát.. (?))

- az Aqua Plus házakban a 2.0 házimozi rendszer pontosan mit takar?

 

előre is köszönöm,

bb

clara39 Creative Commons License 2010.07.26 0 0 10

Kedves leendő villalakók!

Ma jöttünk haza a családal a villaparkból. Írok néhány tapasztalatot azoknak, akik most készülődnek oda nyaralni.

Mi 1 hétért 170000 ft-ot perkáltunk, amiben még reggeli sem volt.

Mindenért fizetni kell, jóformán még a levegőért is, nem is keveset.......

Lovaskocsizás 1 órára 6000 ft, lovaglási lehetőség  a honlap szerint van, gyakorlatilag én még egy árva szamarat sem láttam.

Szalonnasütést és bográcsozást tervezhetsz, ám ez is fizetős, csak az étteremben vásárolt alapanyagot sütögetheted a tűz mellett, magánakció nincs.

Még jó, hogy a gyerek hozott otthonról ping-pong felszerelést, így INGYEN tudtunk ütögetni, máskülönben ezért is fizetni kellett volna.

Kerékpárkölcsönzés 500ft/fő/óra. Mi négyen vagyunk és nem csak órát tekertünk volna......

Játékterem van, bár fizetős, ám éppen a július végi főszezonban van műszaki hiba miatt zárva....

STRAND...A kültéri beach kb. 10x15 méter, kánikulában ott nyomul az összes villalakó

(125 villa van) +a külsős látogatók, tehát egymásba ért a ........nk.

Beltéri medencék: valamivel jobb a színvonal, bár eső esetén mindenki rácuppan a welness részlegre és akkor ott sem tudsz mozdulni. A szauna klassz.

Vannak, akik reggel 8-kor befészkelik magukat a jakuzziba és este 8-kor úgy kell őket kiműteni onnan, más meg-ugyanannyi pénzért- a közelébe sem jut a szolgáltatásnak.

A villapark éttermét a horrorárak miatt nem volt szerencsénk kipróbálni, ám a közeli falvakban van lehetőség elfogadható áron étkezni.

Összefoglalva: Az menjen Várgesztesre, akinek k.......a sok kidobni való pénze van és szeret együtt welnesselni sok német és holland turistával. Én azt hiszem, nekünk ez volt a tanulópénz......

anam Creative Commons License 2005.08.09 0 0 9

Sziasztok!

 

Szeptember közepén készülünk a várgesztesi villaparkba.

Múlt héten elmentünk felderíteni a terepet. Nagyon szép a környék, szépek a házak kívülről, sokféle szórakozási lehetőség van.

Szerettünk volna egy komfort házat belülről is megnézni, de mind a 125 ház épp foglalt volt, vagy csak nem volt kedvük eljönni velünk:)

 

Sokan mennénk, három házat bérelnénk ki, mégsincs csoportkedvezményük, ami fura, mert más vendéglátó helyek ezt felajánlják.

 

További kellemetlen meglepetés volt számunkra, hogy az ágyneműért/törölközőért is fizetni kell.

Ez olyan lehúzós szagú, lehetne elegánsabban is. Építsék bele az amúgy sem túl olcsó bérleti díjba, aki el akar oda menni, 1.300 ft már nem oszt nem szoroz..

 

A konditermet ki fogom használni, a társaság miatt biztos jól fogjuk magunkat érezni.

 

Ha kiváncsiak vagytok, beszámolok majd az élményeimről is ha visszajöttünk:)

 

sziasztok

 

tündérvölgy Creative Commons License 2005.07.27 0 0 8
Tényleg nagyon szép a hely, de azt hiszem, hogy egy átlag magyar családnak ez nehezen megfizethető.  Mindig felmegy bennem a pumpa, ha egy hely bababarátnak nyilvánítja magát, és meg is fizetteti a szolgáltatást, holott ennek már rég természetesnek kellene lennie. Na, mindegy nem dühöngök, felesleges. Azért én is szívesen pihennék itt kicsiny családommal.
Angiszeged Creative Commons License 2005.07.26 0 0 7

Remekül éreztük magunkat, csak ajánlani tudom! Bababarát komfort villát béreltünk, szinte minden szempontból megfelelt. Szívesen válaszolok kérdésekre!

www.villapark.hu

 

 

Kriza Creative Commons License 2005.07.14 0 0 6
Azta, velünk pont ezt csinálták, kb. ugyanakkor. Annyi a különbség, hogy mi nem voltunk hajlandóak kifizetni a többletet, lévén papírt adtak róla, hogy x összegért ekkor és ekkor ezt és ezt foglaltuk és ezzel nem nagyon tudtak mást kezdeni, mint hogy beraktak bennünket a legvacakabb medencés házba, ahol a víz jéghideg volt, és a pezsgőfürdő folyt, ha használuk tudatlanul, utána 2 napig söpörtük vissza küszöb alól a vizet a medencetérbe... :(( Azóta nem mentünk oda, előtte voltunk sima házban is. Nekünk amúgy a sima ház jobban tetszett, nekem ez a high tech luxusnak kinevezett stílus nem jött be, a sima ház IKEA-s egyszerűsége a fenyőcuccokkal, barátságos napplival igen :)) Akkoriban csak inti medence volt, az időmeg hideg volt, nem próbáltuk ki. Tatán a tó környéke szerintem szép, legalábbis régen az volt. A turulmadár Tbányán szintén érdekes lehet, van ott egy jó nagy barlang is. Sütni a ház teraszán szerintem lehet, bár hogy sütőjük van-e, nem tudom, de hordozhatót lehet vinni magatokkal. Szerintem meg úgyis a társaság a lényeg! Jó nyaralást! :))
Előzmény: csirketojas (3)
Angiszeged Creative Commons License 2005.07.13 0 0 5
Nagyon köszi a hozzászólásokat!!
G.B.Bejja Creative Commons License 2005.07.13 0 0 4

Szia!

Mi 2 éve voltunk husvétkor, nagy társasággal, gyerekekkel.

Ilyenkor túrázni szoktunk, az idő nem is enged mást. A szállás jó volt, szerintem nyáron méginkább.

A házak kicsit sűrűn vannak, szerintem is csak akkor fog tetszeni, ha nem magánházból mentek.

Majd számolj be légyszi, tetszett-e ?

Előzmény: Angiszeged (-)
csirketojas Creative Commons License 2005.07.07 0 0 3

Szia,

mi 5 eve voltunk ott normal villaban (osszel), es lefoglaltunk 1 evvel kesobbre egy luxus villat. Kifizettuk az eloleget, majd 3 honap mulva felhivtak minket, hogy arat emeltek, meghozza ugy emlekszem, 50%-kal, es azonnal fizessunk ki az eloleg kulonbozetet. Ezen es a stiluson ugy felhaborodtunk, hogy lemondtuk a foglalast. Ezutan kb. 3 honapig tartott, amig sikerult szamtalan telefon, fax, email es igeret utan visszaszereznunk a penzunket. :-( MI azota nagy ivben elkeruljuk oket. :-(((

 

Visszagondolva (akkor meg gyerektelenek voltunk), pici gyerekekkel szerintem klassz lehet. A kornyeken lehet setalgatni az erdoben, kisebb kirandulasokat tenni, van egy nagyon klassz ret a domboldalon, ahonnan szep a kilatas. Aztan fel lehet menni a varba, bar az turistaszallokent uzemel. VAgy el lehet menni lovas setakocsikazni is. Tata egy setat es egy jo ebedet meger, Tatabanya felejtos....:-(

Es van egy jo jatszoter, meg a szabadteri strand, es azota a fedett elmenyfurdo is. Szerintem jol fogjatok erezni magatokat! :-))))

 

CSt.

Előzmény: Angiszeged (2)
Angiszeged Creative Commons License 2005.07.07 0 0 2
Köszönöm!
Előzmény: belagyi (1)
belagyi Creative Commons License 2005.07.06 0 0 1

én már jó régen voltam ott (akkor épültek az ujabb házak).. baráti társasággal (akkor még még se gyerek se feleség).. valamint kb. egy éve kerültünk arra egyet és bementünk körülnézni..  lényeges változás nem történt (kicsit több _bolt_ és sokkal több ház :))

amikor a baráti társasággal voltam, akkor hétvégére vettük ki, majd hosszabbítottunk egy hétre.. a legtöbb időt a házban és a medencében töltöttük (jó, hog yéjjel is lehetett fürödni)..

a környéken nincs semmi.. a gesztesi vár inkább kőhalom mint vár (a tetején a sok aluminium kémény rendesen elkeseríti az embert)..

van egy reptér pár kmnyire (ez talán az egyetlen jó dolog)..

tatabánya, tata elkeserítő..

 

családdal nem mennék oda. bulizni, piálni, stb. jó volt...

 

mondjuk akkor zavart a sok holland nagyképű barom...

 

 

én családi házban laktam világ életemben ezért a ház körüli kert nem nagyon hatott meg, de lehet, hogy aki panelből megy annak jó..

 

jut eszembe: a házak baromi közel vannak. anno hétvégén teljesen tele volt minden ház és qrvára zavarja az embert a szomszédok hangoskodása.. hétköznap volt igazán jó, mert akkor scak elvétve voltak ott emberek..

 

 

 

szerintem egy hajduszoboszlói nyaralás nagyságrendekkel jobb.. vannak apartmanok nagy kerttel és a környéken is több minden található...

Előzmény: Angiszeged (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.06 0 0 0
nem 0 napot fogtok ott tölteni
Angiszeged Creative Commons License 2005.07.06 0 0 topiknyitó

Sziasztok,
hamarosan indulunk Várgesztesre a Villaparkba nyaralni.
Szeretnék tapasztalatot gyűjteni -előre-, hogy ha voltatok, írjátok le légyszíves, hogy tetszett.
Bababarátnak hirdetik magukat, de sajnos csak 3 kiságy van, mi 5 kisgyerekkel megyünk - 3 család.
Ágyneműhuzatot is vinnünk kell ha nem akarunk bérelni 1300Ft/fő árért.

Kérdéseim:
Milyen a strandja? Az nyitva van-e egész nap? Mert az élményfürdő csak délután .
Merre érdemes elmenni a környéken kirándulni?
Szeretnénk grillezni, bográcsosozni, szalonnát sütni. Tudunk-e a ház mögött, vagy van egy rész kialakítva erre a célra?
Hangos-e a diszkó?

és egyáltalán, jól éreztétek ott magatokat?

Köszönöm válaszotokat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!