Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 2005.07.06 0 0 5

Ugyan már, a németek előbb-utóbb beállnak az angolok mellé, valszeg elegük van már a teszetosza csigazabálók melletti hoppmesterkedésből, akiket az elmúlt kétszáz évben mindig hülyére vert, de valahogy mindig rosszul jött ki belőle, aztán azok puffoghatnak majd magukban. :-))))

Sarkozy erre jött rá, ezt akarja megelőzni, előrefelé menekülne.

Ghanima Creative Commons License 2005.07.06 0 0 4
Na ja. Mindenkinek jobb, ha ezek ketten együtt vitézkednek, mint ha egymással szemben... az utóbbi megoldás már minimum kétszer nem hozott fényes eredményt.
Előzmény: dSh2 (3)
dSh2 Creative Commons License 2005.07.06 0 0 3

Ja, de emögött inkább a németekkel való szakítás érzem, ami qrwára nem jó ötlet.

Szerintem Francianémetország: über allez (álé)

Előzmény: Ghanima (1)
Morgue Creative Commons License 2005.07.06 0 0 2
Helyes.

Előzmény: dSh2 (-)
Ghanima Creative Commons License 2005.07.06 0 0 1
Hmmmm. Ha jól tudom, Sarkozy közgazda, aki olyatán ismeretei mellett valószínűleg tud egy s mást a cuciálpicológia működési folyamatairól is. Azaz: egy hat fős "csapatot" egy két fős vezetőség még valóban el tudhat igazgatni, de egy 25 fős kompániát - demokratikus elvek hangoztatása mellett - talán tisztességesebb többeknek vezetni.
Ebben szerintem is van ráció.
Vagy te arra gondolsz, hogy a %*'§ franciák már megenyst elitizálni akanának? :-o
Wic Creative Commons License 2005.07.06 0 0 0
0
dSh2 Creative Commons License 2005.07.06 0 0 topiknyitó

Idejét múltnak nevezte az Európai Uniót irányító francia-német tengelyt Nicolas Sarkozy. A 2007-es francia elnökválasztások nagy esélyesének számító belügyminiszter szerint a két állam az egykori hattagú Európát még vezethette, egy 25 tagú EU-ban azonban már több állam szövetségére van szükség.

Hatan erősebbek lennének

Sarkozy szerint Franciaország vezető szerepének megőrzéséhez az együttműködés kiszélesítésére van szükség, a németek mellett az olaszokkal, a spanyolokkal és elsősorban Nagy-Britanniával is szövetkezni kell. Az öttagú motort később Lengyelország bevonásával hattagúvá kell bővíteni.

Szárkozi egy nagyon nagy 0

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!