Keresés

Részletes keresés

figyelő Creative Commons License 2005.07.05 0 0 66
Kérdés, melyet a kérdező hibbantságán kívül semmi sem indokol.
Előzmény: Wic (65)
Wic Creative Commons License 2005.07.05 0 0 65

vajon mikor szól Gyurcsány a karhatalmistáknak?

Előzmény: Fortissimo (58)
tfa Creative Commons License 2005.07.05 0 0 64
Miért, nekünk most talán van kormányunk?
Nekem aztán Gyurcsány Ferenc nem miniszterelnököm!
Előzmény: Vokálpatrióta (60)
figyelő Creative Commons License 2005.07.05 0 0 62
Gyurcsány - szvsz - lényegében visszafordítja az Orbán-dumákat: ez alighanem kudarcra vezet.
Előzmény: figyelő (61)
figyelő Creative Commons License 2005.07.05 0 0 61
Amit egyesek Gyurcsánytól elutasítanak, boldogan fogadták el (s ha úgy hozza, fogadják el újra) Orbántól.
Előzmény: Turulmadár (-)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2005.07.05 0 0 60
Ja, megfordítanám Gyurcsány kérdését: vajon nem volt e olyan időszak Magyarországon - különös tekintettel azon időszakra, amikor sok kabáton hetekig kokárda lobogott - amikor az ország egyik felének nem volt kormánya?
Vokálpatrióta Creative Commons License 2005.07.05 0 0 59
My dear Turul,
hiszed vagy sem, van énnékem egy igen jó barátom, aki mellesleg fideszes önkormányzati képviselő.
Jókat vitázunk politikáról. Ő azon, én ezen az oldalon.

Azt bírtam találni mondani egyszer: "Mondd meg nekem, melyik az a politikai erő Magyarországon, amelyik megérdemli az én értékes szavazatomat?"

Erre az történt, hogy hitetlenkedve kiröhögött, és kért, hogy ne legyek már ilyen nagyképű...
Én meg azóta gondolkodom, hogy ez általános gondolkodásmód e a fideszen belül.

Érted, hogy miért gondolkodom ezen? És azt, hogy a topicindítódhoz ez hogyan kapcsolódik?

(Egyébként, természetesen, ettől függetlenül jó barátok maradtunk...)
Fortissimo Creative Commons License 2005.07.05 0 0 58

GyF nagyon szeretne megszabadulni Orbán Viktortól..:(((

"nem fogjuk engedni, hogy az ő politikája legyen a meghatározó Magyarországon. "

mondja Fleto Orbán Viktorról..
vérlázító interjú a NOLban http://www.nol.hu/cikk/368319/

sashimi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 57
Ha mindenkepp valamely fideszes kijelenteshez akarod hasonlitani GYF kijelenteset, akkor mar inkabb mondd azt, hogy ez nem mas, mint a 2002 tavaszi hazaarulozas light kiadasban. Egy ilyen hasonlosag mellett meg lehet ervelni.

sashimi
Előzmény: Turulmadár (50)
ex_lx Creative Commons License 2005.07.05 0 0 56
1-2X már említ(h)ettem, és ha jövő áprilisig nem lesz a magyar szóláskincs része, arról nem GyF tehet, hiszen ő igyekszik: Orbánon bibircsók - Gyurcsányon szépségfolt.
Előzmény: Turulmadár (50)
taltam Creative Commons License 2005.07.05 0 0 55

"Mit kovettel el, hogy ilyen topik megnyitasara iteltek?"

Nem tudom, mit követett el, de büntetésül a következőt szabták ki rá: egy nagy tükröt kell a baloldal elé tartania. egy baj van csak: a tükör a ballib olvtársak buksijában létező Orbán-képet mutatja, így hát nem veszik észre a tükröt, nekirohannak, és beverik a fejüket...

:-)))

Előzmény: sashimi (44)
ex_lx Creative Commons License 2005.07.05 0 0 54
hez=vel
Előzmény: ex_lx (51)
sashimi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 53
Szamos kijelentes onmagaban nehezen ertelmezheto az adott idoszak ismerete nelkul. Itt is emlekeznunk kell a "hetente= harom hetente" egyenlosegre, az ellenzek kezdemenyezte vizsgalobizottsagok meg nem alakulasara, a kuratorium kreativ jogertelmezessel torteno elfoglalasara, hogy meg tudjuk erteni azt, hogy miert is valtott ki heves indulatokat OV idezett mondata.

sashimi
Előzmény: Wic (47)
ex_lx Creative Commons License 2005.07.05 0 0 52
Így valahogy.
Előzmény: taltam (9)
ex_lx Creative Commons License 2005.07.05 0 0 51
SzVSz nem 100%-os a párhuzam Gyurcsány szövege és Orbán szövege között. Gyurcsán mondanivalója sokkal inkább egyezik Kövér agyon-szájbarágott köteles beszédéhez - amiért persze még nagyobb volt a spontán hiszti.
Turulmadár Creative Commons License 2005.07.05 0 0 50
Ítélni, engem? :) Megyek én a magam feje után... Szórakoztat, hogy azok, akik drámai arccal emlegetik az orbáni mondat-töredéket, semmi kivetnivalót nem találnak Gyurcsány szövegében. Tudom, Gyurcsánytól még a reggeli rádió-interjú, a többszázmilliós kormány-fényezés is jobban esik. :]
Előzmény: sashimi (44)
Turulmadár Creative Commons License 2005.07.05 0 0 49
"Bácsfi Diána vallástörténész előadásai: március 16. kedd 18 óra Aranykor, mítoszok és visszatérés

Két Hollós Könyvesbolt előadótermében"

Ez a polgari-kor.hu hírlevelében volt, amihez egyrészt semmi köze Hendének, másrészt 2004 márciusiában Bácsfit még senki sem ismerte, mint magyarjövőcsoportost.

A jövedéki adó vs. áfa kérdést is hasonló nagyvonalúsággal kezeled. :)
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (42)
sashimi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 48
Asszem, ezt a rákeresést Te is megtehetted volna.

Alapveto vitatechnika az indexen az ilyen keresesek el nem kovetese.

sashimi
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (38)
Wic Creative Commons License 2005.07.05 0 0 47

"Úgy látszik, a Ház ellenzék nélkül is működik."

igen, tényleg úgy látszott. ugyanis akkori ellenzék kivonult, és ennek ellenére működőképes maradt a Ház. erre mondta Orbán: "Úgy látszik, a Ház ellenzék nélkül is működik." Tehát egy tényről beszélt. arról a tényről, mely szerint "Úgy látszik, a Ház ellenzék nélkül is működik."

Előzmény: sz (26)
voks02 Creative Commons License 2005.07.05 0 0 46
Amúgy nem szólnék, természetesen, de neked, megkülönböztetett tiszteletem jeleként, hadd hívjam fel a figyelmedet: "Szent István-terv".

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: Jo Tunder (34)
gyopárkocsond Creative Commons License 2005.07.05 0 0 45

Celsiusban vagy Farenheitben gondolod?

:-)

36 C= 96.8 F

:-)))

Előzmény: pannonbetyár (10)
sashimi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 44
Mit kovettel el, hogy ilyen topik megnyitasara iteltek? Tul nagyra nottel?

sashimi
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 42
Keress rá a polgári körök hírlevelében úgy 2004 május-június-július magasságában.

Előzmény: Turulmadár (40)
Ludovikás Creative Commons License 2005.07.05 0 0 41
"Azt, hogy ki a jó ellenzéki, én mondom meg." - szól Fletó parafrázisa Hermann Göring után szabadon...
Turulmadár Creative Commons License 2005.07.05 0 0 40
Erre azért várnék némi konkrét bizonyítékot...

.off

Én az ÁFA-kulcsról beszéltem, erre te beidézel valamit a jövedéki adóról. Lehet, hogy özv. K. Józsefné kisnyugdíjas csillogó szemekkel hallgatná az okfejtésedet, de nekem azért van halovány fogalmam arról, hogy egészen más adónemről van szó...

.on
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (38)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 39
A fidesznél úgy műxik a dolog, hogy vesztes csata után leváltják a pártot és ha úgyse megy, akkor a választókat.
Előzmény: sz (32)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 38
Diácska munkássága már régen ismert volt, mikor még mindig előadhatott a polgári körök forgószínpadán.

off:

http://www.eu2004.hu/index.php?op=magazin&id=212

"Új jogszabály az energiaadóról

2003. október 30. - Bruxinfo

A gázolaj jövedéki adójának EU-szinten szabályozott minimális szintjét megemeli és a jövedéki adót az elektromos energiára, a szénre, a földgázra is kiterjeszti az energiaadózásról szóló új irányelv, amelyet hétfői ülésükön hagytak jóvá a környezetvédelmi miniszterek. "

.....

"Szakértők hangsúlyozzák, hogy a jövedéki rendszer bevezetése mindenhol jelentős költségekkel jár majd. Azok a tagállamok, amelyeknek nehézséget okoz majd az új minimális adószintek bevezetése, 2007. január 1-ig átmeneti időszakot kaphatnak. Az átmeneti rendelkezések feltétele, hogy az illető ország fokozatosan, évről-évre közelítse adómértékét az általános uniós szinthez."

Asszem, ezt a rákeresést Te is megtehetted volna.

on:
Előzmény: Turulmadár (28)
banned Creative Commons License 2005.07.05 0 0 37

Pedig az országnak szép számmal akad ellenzéke , belül is . És a bibi az , hogy ezek nem azok akikre a Ferkó gondolt.

luis3 Creative Commons License 2005.07.05 0 0 36
Bocs , nem kormányoz, hanem kormányon van.
Előzmény: taltam (16)
NICK Creative Commons License 2005.07.05 0 0 35
Miért? Szted van szüksége az országnak ellenzékre?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!