Keresés

Részletes keresés

MLenke Lenkice Creative Commons License 2017.11.17 -1 1 16

A héten november 14.-én másodfokon pert nyertünk az abbazia appartman klubhotel ellen. 1,5 millió forintot a perköltsegekkel és kamatokkal vissza kell fizetniük.  Köszönöm az ügyvédnőnek aki hihetetlen energiával tudással mellém állt,  hitt nekem! Ajánlom mindenkinek pereljen! Vaskó lenke

atika6612 Creative Commons License 2017.01.04 0 0 15

Üdv mindenkinek  az abbáziátol nagyobb csalókat szemét embereket nem tudtok találni meggszüntetik a másfélmilliós üdülési jogod ha eladtad a jogodat vagy még biróságra adnak az elmarad hasznuk miatt sz.....háziak.

petneházy károsult Creative Commons License 2015.07.11 0 0 14

Üdvözlök Mindenkit!

Ahogy látom sokan vannak akiket ez a cég átvert és megkárosított, nos az én esetemben pedig a kenyeret vették ki a számból, szerintem eléggé elitélendő módon. Történt hogy a Petneházy Club Hotelben mint vagyonőr tevékenykedtem, 5 éve dolgoztam ott és ma kirúgtak. A főnököm és az igazgatónő is megvolt velem elégedve, de jött egy éjszaka az Abbázia vezérigazgatója és látta hogy mosom az autómat. Mégegyszer mondom ez éjszaka fél kettőkor volt és sajnos kényszerűségből tettem mivel a kevés fizetésemből már 4.000 forintra nem futotta hogy egy kúton mosassam. Ez a nagyember nagy bölcsességében úgy döntött hogy ez tűrhetetlen dolog, micsoda vétség és nagylelkűen kirugatott. Ezt csak azért írtam le mert szeretném ha tudnák milyen egy féreggel állnak szemben az itteni átvert emberek. Szóval ez a féreg azt hiszi mindenkivel mindent megtehet de a sors megadja majd neki amit kell, remélem a pokolban fog égni!

Köszönöm hogy meghallgattak!

mérges vagyok Creative Commons License 2014.05.24 0 0 13

ABBÁZIA- üdülőhasználati joggal rendelkezők figyelem!

 

Ellenörizétek az éves használati díj számláitokat,hogy az aktuális évi számlán az elöző évi díjat azonosan irták-e. S természetesen az elöző évi díjat kell növelni az elöző évi inflációval. Eddig rendben van.  Csak,hogy az én 2013-as évi számlámon a 2012 évi díj,hogy,hogy nem megemelkedett 1 925 Ft-al.

 A 2012 évi számlán nettó fizetendő 55 059 Ft.

 A 2013 évi számlán a 2012 évi összeget 56 984 Ft.-ra növelték.

S természetesen erre a megnövelt összegre tették rá az inflációs emelést.

 

Reklamáltam.Udvariassan magyarázatot kértem,de válaszra sem érdemesitenek. Kénytelen leszek jogi utra terelni a dolgot. Az eltelt évek alatt ez az összeg már 4 808 Ft.-ra nött.

Tudom sokaknak ez nem összeg,de nekem számit,föleg az igazság miatt.

"mérges vagyok"

Előzmény: mérges vagyok (12)
mérges vagyok Creative Commons License 2014.05.20 0 0 12

Már semmiféle üdülési jogot nem jegyeznek be a tulajdoni lapra.Erről van minisztériumi levelem. Ha megszünik a cég,s az új tulaj nem ismeri el az üd.használati jogod,csak polgári perres eljárást indithatsz a régi tulaj ellen.

Átverés az egész.

"mérges vagyok"

Előzmény: molandi (11)
molandi Creative Commons License 2014.03.07 0 0 11

Én is magánszemélytől vettem az üd. jogot dematerizált értékpapírként, sztem ezért nem kerül a tul.lapra bejegyzésként. Valami ilyesmi a lényege azt hiszem. Van egy üdülőhasználati jog, meg egy számla ahol vezetik ezeket a részvényeket:(   "megvanezbonyolítva" valamiért.

Előzmény: mérges vagyok (10)
mérges vagyok Creative Commons License 2014.03.07 0 0 10

T.molandi!

 

Nekem nincs összevont számla szerződésem,mert magán személytől vettem a részvényeket. Ezért azt nem tudom,hogy az mit tartalmaz. Az ABBÁZIA ilyet nekem nem mutatot. De az ár és az éves díj ügyében a Békéltető Testülethez fordultam.

Meglátjuk,hogy mit ott döntenek.

Üdv.

"mérges vagyok"

Előzmény: molandi (9)
molandi Creative Commons License 2014.03.05 0 0 9

Szia,

Ezek mikori szerződésekre vonatkoznak? Mert nekem az " üdülőhasználati szerződés"-nek nincsen sorszáma, van viszont az "összevont számlaszerződés"-nek, ami ugye a részvények kezeléséről szól. Valamint nekem a 8-as pontban csak az van számszerűsítve, h hány db törzsrészvényt vettem meg. Ár nélkül.

A 3-as pontban pedig annyi, hogy a fenntart.ktsg a hivatalos infláció arányában emelkedik. Ez egy 2007-ben írt szerződés, duplalapos, a hátulján a klubrenddel és dmajor leírásával.

Előzmény: mérges vagyok (8)
mérges vagyok Creative Commons License 2014.03.02 0 0 8

Tisztelt ABBÁZIA üdülési jog tulajdonosok!

 

Egyes jogászí vélemények szerint érvénytelen lehet a szerződés,ha

-nincs sorszáma,

- a 8.pontban nincs beírva a vétel ár,de ennek ellenére a 3 pontban a nem beírt ár 4%-t kérik éves díjként. Ellent mondás a szerződés pontjai között.

 

Ez egy vélemény,kérdezetek meg ügyvédeket. Kezdek  mozgolodni azért,hogy legalább annyit elérjünk,hogy csak akkor keljen díjat fizetni,ha igénybe vesszük az üdülési jogot.

 

"mérges vagyok"

Előzmény: Cedy (6)
moncsi7060 Creative Commons License 2012.10.20 0 0 7

Új csapat grázdálkodik VIP SMART HUNGARY néven. Bp. ARADI  u.  58 . sz. alá hívnak és 80.000 ft-ot akarnak előre és garancia nélkül.

Egy Papagáj külsejű nő fog hülyének nézni, ne menj el!

Cedy Creative Commons License 2009.10.09 0 0 6
Az egész Abbázia egy átverés, jól csak az jár aki a pénzt beszedi, amit ígérnek, azt meg be sem tartják.
Előzmény: Tenerife (5)
Tenerife Creative Commons License 2006.02.01 -1 0 5

Nos igen. Mi senkivel sem szeretnénk vitatkozni. Ezért amit ide írok, "csupán" a személyes véleményünk.

 

1. hogy vmi itthon nem működik, vagy nem jól csinálják, az nem azt jelenti, hogy rossz is.

 

2. én mindig azt hittem, hogy ez olyan középosztálybeli dolog. Veszek üdülési jogot, mert a szomszéd is jár Mexikóba, Thaiföldre, Olaszba... De tévedtem.  Igazán jól néhány gazdag ember csinálja. Legalábbis egy bemutatón volt aki "négyszemközt" elmesélte, ők bizony minden meghívásnak eleget tesznek, sőt, igen érdeklődők is. Mert így évente kb. 3-4 alkalommal FÉLÁRON járnak külföldre. CSak a repcsijegyet kell megvenni a szállás és néha az étkezés is ingyen van. A végén persze nem vesznek, de ezt az egymással versengő cégek úgy sem kötik a másik orrára.

 

3. Nekem van egy üzletviteli tanácsadó irodám. (marketing és kommunikációs tanácsadás). Több észrevételt tettünk hazai cégek munkájára, de itthon mindez süket fülekre talál. A legtöbb esetben azzal sem törődnek, hogy az emberek milyen szájízzel emlegetik őket.

 

4. MI MOST VOLTUNK A KANÁRI SZIGETEKEN ÉS NAGYON JÓ VOLT. A párom és a 7 hónapos kisfiam. Meghívást kaptunk az Astóriába, ahová csak a nyeremény miatt mentünk el. Húzni kellett borítékokból és aki ott volt, valóban nyert vmit. Mi egy hetet Tenerifén. Mások órát vagy tévét, vagy belföldi utat. Nem vettünk idehaza semmit. Mert ahogy számoltuk, az itthoni vagy az ausztriai üdüléseket valóban csak magas felárral lehet másra cserélni. Ezért ezeknek csak akkor van értéke, ha az ember itthon pihen, vagy a sógoroknál siel. De elmentünk a szigetekre. A szállásról igény szerint küldünk általunk készített jó és rossz képeket. Nos a kinti üdülésünk 7 nap tengerparti pihiből és egy fél nap előadásból állt. De kit érdek a fél nap, ha 7 napig ingyen szállás és ingyen étkezés van? Az előadás pedig csak azért tartott annyi ideig, mert bennünket érdekelt. Akit nem, az kb. egy óra alatt letudta. Megmondta, hogy nem érdekli, megnézte a meseszép új szállodát (bali stílus, minden extrával, luxusapartmanokkal...) és kész. Mi meg kérdeztünk. Kiderült, hogy kint nem kell ezt tukmálni az emberekre. Így az eladókat nem is nagyon érdekli, hogy vki vesz vagy sem. Mert vannak csehek, lengyelek, dánok, finnek angolok tömegesen és ők mindig elviszik, amit kínálnak. Ott más kultúrája van ennek. Nem a tukmákolós, agyonhazudozós, etc.

 

5. A MI "KONTÓNKRA" BÁRKI ELTÖLTHET 7 NAPOT PLAYA DE LAS AMERICAS-BAN! Pontosabban: ha vkinek van kedve a repülőjegyet kifizetni, eltöltheti kint azt a bizonyos hetet. Nem kell itthon előadásra jönni, vásárolni kint sem kötelező (csak ne mondjátok meg, hogy ezt írtam :) ). CSak szól nekünk, a társaság pedig elintéz neki mindent. Kb. egy hónapja 9.900 Ft volt a repülőjegy... Szóval ki lehet fogni jó akciókat. A kajaárak olyanok mint itthon.  Nekünk most minden barátunk és munkatársunk az akciós repülőjegyek után kutat. Mi most ezt adjuk ajándékba a céges ügyfeleink részére, ha 10.000 Ft felett vesznek igénybe pl. szolgáltatásokat. Szóval ha én a 7 hónapos fiammal bele mertem vágni, és őszintén szólva, elégedetten jöttünk haza, akkor ne az itteni botrányokból induljatok ki, hanem győződjetek meg róla saját szemetekkel. A pihenés mehet másképen is. Nem kell hozzá hazudni, csalni, rendőrt hívni.  Nem kell nyereményjátékokba bocsátkozni.

 

6. kérdezzetek bátran. Mi már kipróbáltuk , míg mások csak hallomásból okosak itt. Vagy nem?

zsu1965 Creative Commons License 2005.06.25 0 0 4
Sziasztok!

Kérdezném járt-e valaki a club hotelstől Murau-ba???
Van egy Nemesnép 30. heti 4 személyes,pont rendszerbe 52.000 pontot érő eladó üdülojugunk.
Ágibági Creative Commons License 2005.06.24 0 1 3

Köszi szépen, megnézegettem a  linkjeidet is, nagyon hálás vagyok hogy írtál.

 

(Természetesen ezek után nem csesszük el az időnket ezzel a bemutatóval)

 

Á.

Wormie Creative Commons License 2005.06.24 0 1 2

Először is: naív vagy, ha az utcán leálltál kitölteni bármit is. Csakis az adataidra kíváncsiak, hogy aztán elhalmozzanak time-sharing (üdülő üzletrész, üdülési jog) ajánlatokkal. Én még soha nem töltöttem ki ilyet, mégis egy időben szinte hetente hivogattak. :-( A jutalomút egyrészt mézesmadzag, másrészt parasztvakítás. Pl. fizetik az ott-tartózkodást, de az utazást neked kell megoldani - de pl. csak náluk veheted meg a repjegyet a piaci árnál jóval drágábban. A másik változat: fizetik az utat is, meg a szállást, de ott derül ki a helyszínen, hogy a kötelező reggelit neked kell állni, napi 30 Euro-ért (vagy többért). És még van néhány zsákbamacska. A garantált ajándékokat (digit fényképezőgép, stb. is mindenféle feltételhez kötik) Mindjárt ajánlok néhány topikot, ahol konkrét esettanulmányok vannak leírva. Az előadáson agresszív ügynökök próbálnak aláíratni veled üdülőrész/üdülési jog vételi szerződést, persze "csak itt és csak most" ilyen olcsón. Be ne dőlj!!!!

 

Nyertem a West Corona Kft-nél.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9073939&la=44317004

 

Kereknap Kft (RCI): totál átvágtak!! :-(

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9032925&la=42947810

 

Time sharing, RCI, Kereknap, üdülési jog

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9041080&la=45028639

 

Time sharing; RCI; Kereknap; üdülési jog

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9041079&la=41201592

Előzmény: Ágibági (1)
Ágibági Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1
Komolyan? De miért?
bindera Creative Commons License 2005.06.24 0 0 0
egy nagy 0 az egész.a környékükre sem mennék a helyedben.
parasztvakítás
Ágibági Creative Commons License 2005.06.24 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

A minap kitöltettek velem egy kérdőívet az utcán, s azóta hívogatnak, hogy menjek el valami 2 órás tájékoztatójukra, melyen az általuk kínált üdülési lehetőségeket ismertetik - mindezt egy GARANTÁLT 100e Ft értékű (Horváthországban, Mallrocán vagy Tenerifén a saját luxus-apartmajnaikban lenyaralható) üdülési kuponért cserébe.

A férjem mereven elzárkózik ennek a gondolatától is, de hátha Ti már voltatok ilyenen vagy ismertek valakit, aki tudja, hogy TÉNYLEG MEGÉRI-E ELMENNI?

 

Á.

 

(a meghívót esetleg szívesen át is adom)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!