Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 992
Jellemző a szocialistákra, ahogy a bírósági ítéletre reagálnak. Ha a bíróság nekik nem tetsző ítéletet hoz, akkor ők akarnak ítélkezni....

Uhum, uhum, uhum

"A HÍR TV 2004. július 1 1-ei, Pörzse Sándor által vezetett "Terítéken" c. műsorában Bencsik András, Bayer Zsolt, M. Szabó Imre és a műsorvezető azon - Bencsik András és társa, valamint dr. Reisz Terézia és társai ellen - rágalmazás vétsége miatt folyamatban volt büntetőeljárások kapcsán beszélgettek egymással, n az első fokon eljáró bíró én voltam. A beszélgetés során több esetben elhangzott a nevem, és a résztvevők a személyemet sértő kijelentéseket tettek. A műsor első fele egyértelműen arról szólt, hogy ítéleteimet nem függetlenül, hanem külső (párt) befolyástól vezérelve hozom. Egyértelműen személyemre vonatkozóan M. Szabó Imre a következő valótlan tartalmú tényállítást tette: "Csak ezekkel a kirívó emberekkel van baj, akik pártutasításokat hajtanak végre. Ez a néhány ember lejáratja a bírói társadalmat."

Itt az indexen meg az alabbi ket topik rola.

BaluIst válasz | megnéz | könyvjelző 2004.10.03 14:50:03 (topiknyitó)
Sumér válasz | megnéz | könyvjelző 2004.07.05 19:12:20 (topiknyitó)

Előzmény: comeback (989)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 991
Hehe, van normális, meg nem normális jobboldali újságíró is?

Előzmény: Törölt nick (988)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 990

Már csak az van hátra, mit lép erre az ítéletre a Fidesz.

 

Vagy felszínen tartja, és naponta elismételteti az újságírónak álcázott vakondjaival - vagy legyenek inkább csimaszok - , hogy nem is taggyűlésen szerezte az Orbán Viktor a javait, hanem olyan okosan gazdálkodott a miniszterelnöki fizetésével, hogy vehetett a feleségének egy ültetvényt részletre.
Hihető, elegáns, üvegzsebesen csengő nóta.

 
Vagy pedig ugyanezen csimaszok megfelelő instruálásával előrángatja Gyurcsány igen hasonló ügyeit. Utóbbi megoldás nyilván sok boldog percet szerez majd a bátor tényfeltáróknak, hiszen azt is tudja mindenki, hogy megvoltak a Ferinek is a hasonló machinációi, legfeljebb nem volt éppen miniszterelnök - ami nem mentség, csak plusz pont a játékban. Majdnem mindegy, mit lép a Fidesz, egyébként, ha lép bármit is. Mindkét stratégia ugyanoda vezet: az ország fele kiköp, átlát a szitán, sőt egyenesen átköp a szitán, és nem megy el szavazni. Legalábbis nem a kétpártrendszerre, az fix.

 

Tóta W-től idéztem, és ez a lényeg.

A többi csak szócséplés.

Előzmény: Törölt nick (983)
comeback Creative Commons License 2005.06.24 0 0 989

 Jellemző a szocialistákra, ahogy a bírósági ítéletre reagálnak. Ha a bíróság nekik nem tetsző ítéletet hoz, akkor ők akarnak ítélkezni. Ők képviselik a vádat, ők látják el a védelmet, és végül ők akarnak ítélkezni Orbán Viktor felett. Nincsenek kétségek, hogy az ítélet már előre meg van írva.

 

"Haza csak ott van, hol jog is van"
Petõfi Sándor: A nép

Előzmény: Törölt nick (977)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 985
És melyik fórumlakóra gondolsz amúgy?

Szerintem neked is nagy erőfeszítésedbe kerülne mondjuk egy TGM cikket végigolvasni, de mondhatnék jobboldali újságírót is.... mert tudod, a nevezett újságban valahogy mindenki megjelenhet, akinek mondanivalója van. Tudtad?
Előzmény: Törölt nick (983)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 982
Király vagy!

Nekem is feltűntek v. csataló hsz-i után ezek "finom" szóösszetételek:))
Előzmény: geszthi (978)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 981
Hányszor teszed már be, mit kell "betennie" az ÉS-nek?

Beteszik majd, tudod kedden van náluk lapzárta, és a jövő pénteki számban olvashatod. (ha egyáltalán olvastál az életedben ÉS-t.)
Aztán be is kereztetheted, és mindennap elolvashatod.
Előzmény: Törölt nick (977)
igric Creative Commons License 2005.06.24 0 0 979
Ő maga és a felesége nem pályázott.

A felesége résztulajdonában lévő cég pályázott, aminek a fene tudja hanyad részben volt akkor tulajdonosa Lévai Anikó.

Képzeld el azt a közgyülést, ahol egy töredék tulajdonos feláll és arra kéri a többieket, hogy álljanak el a jogos állami támogatás igénybevételétől, mert a férje miniszterelnök.

Előzmény: geszthi (978)
geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 978
Most komolyan, az elozmenyek linket miert nem nezi senki?

Ez nem Orban Gyozorol szolt, hanem a Viktor kepmutatasarol, hogy mig akkor eloadta a patetikus jaj de tisztesseges vagyok szolok a csaladomnak is hogy NE PALYAZZON az allamhoz semmire, mert a ME meg ezt sem engedheti meg, kozben lam o magaa es felesege megis palyazott ugyanakkor.

Ma meg mar (erre irtam, ezt masoltak be), ujraa jon a patetikus dumma, hogy jaj nem tudtam, hogy a ME meg ezt se engedheti meg.

Tehat hazudott...

Előzmény: igric (975)
geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 976
off

Szinvonal a' la Ven csatalo (675) CSAK egyetlen (mai) napon !

MOTTO: (2005.06.23 20:40:27 (434))
Sokat kell még küzdenem, mire lemászok egy aljadék komcsi rágalmazó szintjére.

MOTTO 2: Az ilyen visszamásolósdi elveszi az ember jókedvét, mert kiderül mennyire korlátolt alakok orrát veri bele a saját szarukba.

Ismetles a tudas anyja. De ennyire? Junius 23 termese....

Mondtam már, hogy vedd be a gyógyszered te agyi és érzelmi nyomorék
Hogy szántszándékkal próbálkoznál rombolni, fel sem teszem rólad, ahhoz túl hülye vagy...

Hapsikám, le kellett mennünk a proli szintetekre, különben nem értenétek meg a mondókánkat.

Úgyhogy nyugodtan ordibálj föklfelé, vagy szólj valamelyik komcsi moderának, hogy tiltson ki, mert nincs agyad a vitához.

Semmire sem vagytok képesek. A világ nem látott még egy ilyen impotens bandát. csak szopni tudtok, de az nagyon.

Ez ám nem több mint a tökhülye kocsmai proletár agyi színvonala. Hogy a képviselőnek az a munkája, hogy benn üljön és nyomkodjon.

Ennyi ésszel csoda, hogy képes vagy írni. Ennyire kőostoba vagy?

Funkcionális analfabétának kelll gondoljalak, hogy csak a neked tetsző részt vetted ki az általam leírtból.

Te teljesen hülye vagy.

Te olyan buta vagy, hogy az elképesztő.

Bocsesz, de minden hülyével nem érek rá foglalkozni.

Sajnos kettőt is léptem gondolailag, mindig elfelejtem, milyen csökkent-képességűekkel szövegelek itt.

HOgy te milyen buta vagy. Nem gyúőzök csodálkozni. Nagyon nehéz felfognod, vagy nem kapod meg a fizetésed, ha felfogod?

Nyuszi Viki! Ennyire óvodás vagy?

Azt meg leszarom, hogy A nyalizás szabadsága honlapján hogyan mesélik tovább Orbán szavait azoknak a retardáltaknak, akik nem képesek maguk végignézni és felfogni a műsort.

Az a jó! Vannak ezek olyan hgülyék, hogy most minden médiájukban lehozzák, hogy jogerősen szoptak. A többi már csak blabla.



A hozzaszolasaid allando ket kifejezeset (te sem veszed be a gyógyszered) illetve a (szopas) beirasaidat mar ne is nezzuk mert tul sokszor kellene ugyanazt beirni...

on

Előzmény: Vén Csataló (373)
igric Creative Commons License 2005.06.24 0 0 975
Valamit nem értek nálad, Orbán Győző vállalkozásának miért kellene szüneteltetnie a munkát, miért kellene elutasítania az állami megrendeléseket amiatt, hogy a fia miniszterelnök? A dolomitbánya ráadásul olyan, hogy a termékét szinte kizárólag állami megrendelőknek lehet eladni. Mert a temetői sírokat szegélyező fehérmurva igényt három vakond ki tudja termelni.

Egyébként itt egy jelentés darabka, Orbán Győző másik főbűne, a Dunaújvárosi Acélműveknél történt vizsgálatok után:

„…a jelentés emlékeztet arra, hogy 1999-ig az Acélművek Kft. szinte kizárólag a Mészkő és Dolomit Kft-től vásárolt.

Az idősebb Orbán Győző által birtokolt Dolomit Kőbányászati Kft. 1999-ben már szállított dolomitot, 2000-ben a Mészkő és Dolomitnál 10 százalékkal olcsóbban. Az alacsonyabb ár ellenére az Acélművek két helyettes vezetője 2000 januárjában 10 éves, kizárólagos szerződést kötött a Zarándok János tulajdonában álló Mészkő és Dolomit Kft-vel, évi 1,2 milliárd forint értékben.

A Dunaferr új vezetése később e szerződést korrigálni tudta. Az új szállítási megállapodás szerint a jövőben a mészkő 100 százalékát, a dolomit 33 százalékát a Mészkő és Dolomit Kft., a dolomit 67 százalékát pedig a Dolomit Kft. szállítja.

- Az új feltételek mellett az acélművek mindkét alapanyagot a korábbinál kedvezőbb áron vásárolja, ami éves szinten 150 millió forintos megtakarítást eredményez - derül ki a MeH jelentéséből….”


Bár csak a magyarországi „Kádkőművek” átvizsgálási jegyzőkönyvei is ennyi síbolást tudnának megállapítani.


FORRÁS
Előzmény: geszthi (974)
geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 974
"Ezen kívül Friderikusznál azt mondta, hogy a támogatás igénybevétele jogos és törvényes volt. Legfeljebb arra nem számított és az a tanulság a számára, hogy egy miniszterelnök még jogos és törvényes támogatást sem vehet igénybe."

Mind ossze ott bukik be a nagy vedobeszeded, hogy anno az autopalyaepites-Apuci banya kapcsan MAGA Orban Viktor kerte oket, a botrany es hazugsag (nem szallitanak oda, kozben vegig kovttek a teherautokat, hogy meg arra sem adtak, hogy atpakoljak valahol) kirobbanasakor, hogy ne kerjnek es ne uzleteljenek az allammal, mert egy Miniszterelnoknek meg a csaladjanak is adni kell a latszatra.

Hamar felejtett ugy latszik, hisz kozben o meg szepen vette a tamogatast fel az allamtol, mikozben az apjat kerte nagy patetikusan PR szempontbol, hogy az allamnal ne is palyazzon

Vegul is nem meglepo attol akinek Legfelsobb Birosagi itelete is van arrol hogy hazudik.... :-))))))
Előzmény: Vén Csataló (714)
igric Creative Commons License 2005.06.24 0 0 973
A József utcában a kerületi rendőrök tettenérték K.Erzsikét(53),aki fehér masnival a hajában éppen a bájait(?)árulta egy jól öltözött úrnak.
Egy nem stimmel:piros volt a masni.

akkor az egész nem igaz?Nyista qrva,nyista strichelés???


Ez nagyon rossz példa. Ugyanis nem a szalag viselése az elítélendő, hanem a stichelés. Senki nem tilthatja meg ellenben, hogy valaki a feleségének tanácsokat osztogasson, akár baráti társaságban is. Ráadásul olyan tanácsért kárhoztatjuk Orbánt amivel, pénzt spórolt a kincstárnak. Mert a minden magyar szőlőtelepítőnek alanyi jogon járó támogatás maximum összegének igénybevételétől óvott. – Ez a legkomolyabb bizonyíték, hogy megint egy lejárató kampánnyal hülyítenek bennünket.

- …a cég pert indított a lap ellen. A keresetben a kft. azt kérte a bíróságtól, hogy állapítsák meg, a kérdéses napokon nem is volt taggyűlés, így hiteles jegyzőkönyvek sem készülhettek.
Elsőfokon a bíróság elutasította a cég keresetét, mondván, a "sajtóhelyreigazításra nem adnak okot a helyreigazítást kérő személy szempontjából közömbös részletek, pontatlanságok". A bíró emlékeztetett rá: a felperes álláspontja annyi volt, hogy az egyetlen bírálandó kérdés, hogy az említett időpontokban volt-e taggyűlés….

…A jogerős ítéletben viszont a bíróság kimondta, csak a felperes kereseti kérelmére támaszkodhattak, azaz, hogy valóban volt-e taggyűlés az említett időpontban, a tartalmi részt nem vizsgálták….A bíróság szerint nem bizonyítható, hogy voltak taggyűlések, és az erre vonatkozó tanúvallomás és dokumentumok nem elegendőek, ráadásul a tanú bevallottan nem volt jelen ezeken a megbeszéléseken. A Fővárosi Ítélőtábla szerint az ÉS-nek közölnie kell, hogy "valótlanul állították", hogy a cikkben jelzett időpontban a kft. taggyűlést tartott volna.
Előzmény: mamicska (457)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.06.24 0 0 972
Es ezt ok ugy mondjak, hogy negyven evig ok voltak hatalmon egy egypartrendszerben, tovabba ugy, hogy semmilyen felelossegre vonas nem tortent ezugyben. N t.
Előzmény: Törölt nick (967)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 971
Kalapkam drága, tagadhatatlan az ügyészség irányultsága, ugyi?
De teljesen iagazt adok neked és bárkinek abban, hogy minden ilyen típusú intézménynek függetlennek kellene lennie...
Előzmény: fakalap99 (964)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 970
Egészségedre...én holnaptól Prágában teszem ugyanezt...jó szórakozást!
:)
Előzmény: fakalap99 (965)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 969
Épp a fideszkénél...
Előzmény: Törölt nick (967)
pirosfülű Creative Commons License 2005.06.24 0 0 968

Mi vagy te? Tanár? Vagy egyenesen Napóleon?

(ha megmondod mi a kedvenced, viszek neked látogatási időben)

 

Előzmény: toloba (959)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 966
"megintcsak nem vitatja senki, hogy a közszférában csökkent 2002óta az állások száma"

ez egész egyszerűen két szempontból nem felel meg a valóságnak:

nem igaz, hogy csökkent az állások száma
nem igaz, hogy nem vitatja senki

DE a tényekre térve:

A közszférában dolgozók jelenlegi létszámát a különböző források és a pártok 810 és 845 ezer közé teszik.

A Foglalkoztatási Hivatal munkaügyi adattára ( 2002.évi 4.szám) a következő adatokat tartalmazza:

foglalkoztatottak száma a költségvetési szférában 557.484


MIRŐL beszélsz????????

Üdv
Előzmény: Lore76 (944)
fakalap99 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 965
Legalàbb valamibol 5-st kaptam! Most sajna mennem kell!/Sorozès tudud/
Előzmény: toloba (962)
fakalap99 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 964

Szerintem az mindenkinek az èrdeke, hogy a biròsàg fuggetlen legyen!

De most az MSZP kormànyzàsa alatt szerintem Fideszirànyultsàg

teljesen kizàrt! Persz mindenki arra gondol amire akar..:-)

Előzmény: toloba (961)
árnyékgyuri Creative Commons License 2005.06.24 0 0 963

Az mondta hogy volt közgyűlés a bíróság meg azt hogy nem. Ezt a liberálisok, baloldaliak is így mondják: hazudott az És ebben vesztettünk nem volt közgyűlés. Ezt minden baloldali és liberális is tudja. Végre egy dologban egyet értünk a jobbosokkal: az ÉS hazudott.

 És azt
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 962
Nézd meg mikor nyílt ez a topik...értelmezésből egyes, félremagyarázásból ötös...leülhecc...
Előzmény: fakalap99 (960)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 961
...ma már a fidesz befolyásolja az ügyészséggel együtt...ez sem jobb annál...l
Előzmény: fakalap99 (957)
fakalap99 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 960
Persze ezt magukra èrtette!!
Előzmény: Törölt nick (958)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 959
Leülhetsz, egyes...
Előzmény: pirosfülű (956)
fakalap99 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 957

Szerencsère a Magyar Birosàgot màr nem tudjàk a komcsik

befolyàsolni mint règen!!! /na tovàbbi jò szòrakozàst/

Előzmény: toloba (954)
pirosfülű Creative Commons License 2005.06.24 0 0 956
Az elsőfokú tényleg az volt. Olyan ügyet tárgyalt ugyanis a bíró, ami nem volt a kereset tárgya. Persze a tényállást ott sem derítette fel. Megelégedett egy hiszterika nő vallomásával.
Előzmény: toloba (954)
Állományjavító Creative Commons License 2005.06.24 0 0 955

Nézd, beszéld meg a KSH-val, hogy nem hihetők az adatai, és te introspekció vagy béljóslás  útján más eredményekre jutottál.

 

A tavalyi utolsó negyedévi jövedelemcsökkenés a tizenharmadik havi juttatások januárra való átvitele miatt kövekezett be, amit januárban kompenzáltak.  Természetesen a három év alatti 24%-os reálbérnövekedés ettől változatlan marad.

 

 

Előzmény: marmota (938)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 954
Ez az ítélet világbotrány...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!