Mert gondolom van egy nagyobb összegben eurója valutában/devizában és azt szeretné elvásárolni olyan célra, ahol paypallal lehet fizetni.
Közvetlenül nem lehet, mert a számla, amire a paypal a feltöltéseket fogadja, egy forint számla az unicreditnél, és mindenképpen forintra váltódik beérkezésekor inkább rossz, mint jó árfolyamon.
Egy megoldási lehetőség van, egy eurós számla bankkártyával, azt hozzáadni a paypal fiókhoz, és tranzakciónál beállítani, hogy a bank váltson, így megoldható az árfolyamveszteség elkerülése.
senki nem érti, minek akarsz eurót rakni a paypal számládra. miért nem a paypalhoz kapcsolt kártyáddal fizetsz? minek akarod bonyolítani az életedet? a fizetés előtt meg választhatsz majd, hogy a bankod váltson/ne váltson (ha például revolut kártyával fizetsz)
Közben annyi történt, hogy válaszoltak a pay pal tól. Azt értettem, hogy ha 3 napon belül nem érkezik meg hozzám a jóváírás a pénzt visszautalták. Csak nem tudom hova . Az Unicredit nem mondta meg a pénz sorsát mert a számla az amerikai bankké amihez semmi közöm sincs. Mondta a tisztviselő hogy az állásával játszik ha nekem bármit mond. Hova mehetek, hol a pénzem?
Nincs bankom ezért a pay palra szánt pénzemmel befáradtam a szt István krt-i Unicredit- be, ahol valaha pay pal számlát nyítottam. De még sohasem adtam fel pénzt csak a nyitáskor, így a közélemény részt kihagytam. Tudom, h. oda kellettt volna írni a profilommal kapott azonosítót, ez nem történt meg. Bár a számlaszám nem lett elírva, az adataim sem 10 nap után rájöttem, hogy képtelenek összerakni a befizetett pénzt személyemmel. Most írtam nekik, -nehezen, mert titkolták az elérhetőségüket - csatoltam a szkennelt befizetést de kétségeim vannak. Most várok , aztán jöttök ti, mit tegyek ha nem reagálnak.
Sziasztok! Nagy bajban vagyok! Kérem segítsetek! A régi telefonszámom már rég megszünt, Nem tudom fogadni az ellenörzö kódot, nem tudok belépni használhatatlan a PayPal! Mit tegyek? Köszönöm!
Nagyobb összegű kifizetést kaptam a PayPalre, de mivel sokaig inaktív voltam, részben zàroltak a szamlamat es kérték, hogy küldjek személyazonosságot es címet igazoló dokumentumokat. Ez megy egy hete, már mindent elküldtem nekik személyit, jogosítványt, villanyszámlát és mindig visszautasítjak. Agyrém lassan. Arra hivatkoznak hogy a személyimen nincs rajta a címem, a lakcímkártyán pedig nincs rajta a fotóm. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Üzenetet sem tudok írni nekik, hiába van egy message center, lehetetlen. kösz!
Egy kis segítség kellene: szeretnék belépni az oldalamra, telefonos azonosítóval szeretne beléptetni, de rossz a szám amit kiír (pedig megváltoztattam egy napja) és nem ajánl fel emailes, vagy más lehetőséget! Ilyenkor mi a teendő? Üdv és köszönöm. stromajerati@gmail.com
Ugy tudom, hogy, ha magyar szamlaszamot adsz meg, arra csak forintot tudsz PP-n keresztul kiutalni. A multkor hozza szerettem volna adni az EUR-s devizaszamlam, de az adatok megadasanal is feljott az uzenet, hogy csak HUF-os szamlaszamot adhatsz meg.
Ez így van, rosszul vált a paypal,de nem lehet az,hogy a valutát küldje a Magyar bankba, és a bank váltsa át deviza vételin, vagy devizaszámlán maradjon devizában?
Eladni szeretnék és az oldal csak PP kifizetés biztosít euroban.
Kérdésem: az appban (IOS) nem találtam ilyen lehetőséget hogy bankszámlára utalás csak email címeket dob fel. Nincs arra mód hogy PP-ról bankszámlára kiutaljam a megkapott összeget?
Ha van ilyen milyen költséggel kell számolni pl 300€-ból forintba?
A Paypal számlámról szeretném levenni a pénzemet, de nem tudom. Mert nem tudom a magyar bankszámlámat a fiókomhoz csatolni. Amikor csatolni szeretném a számlámat, akkor ezt írja ki az oldal:
"Csak magyar forintban vezetett bankszámlát csatolhat."
Pedig a számlám magyar, és így magyar forintban vis vezetve!
Mit tehetek? Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a probléma? Köszönöm! :)
Úgy néz ki feltörték a paypal fiókomat. Ha bejelentkezek az e-mail cimemmel és jelszavammal egy idegen fiókba jutok. Az enyémet meg valaki használja. Megterhelték a bankkártyámat is. Azt már letiltottam, de a paypallal nem tudom hogy lehet felvenni a kapcsolatot. A saját fiókomhoz ugye nem tudok hozzáférni és a tranzakciót sem tudom igy letiltani. Tudna valaki segiteni?