Tudtommal a Paypal beutalós számlája az Unicredit bankhoz tartozik. Fordulj a saját bankodhoz és kérj visszahívást vagy hogy mik a lehetőségeid egy utalás visszavonására. Szerintem a visszavonáshoz az Unicredit is hozzá fog járulni, mivel így nem tudják a megfelelő Paypal egyenlegre vezetni a pénzt.
Egy problémára szeretnék valamilyen választ kapni, de a PP oldalon lévő AI nagyon buta, állandóan a súgóra mutogat, ahol pedig a gondomra nincs válasz, email címet nem találok ahol leírhatnám az esetet, a telefonos beszélgetés pedig az angol nyelv hiányos ismerete miatt nehézkes lenne.
Remélem tud valaki segíteni, mi a teendő. A probléma a következő. Én még nem társítottam sem kártyát sem pedig bankszámlát a PP fiókhoz, 2017 óta normál banki átutalással töltök elkölteni való pénzt a PP számlámra. Legutóbb figyelmetlen voltam, és kimaradt az egyéni azonosító szám a közleményből, és az egyenlegen 3 hét után sem jelent eddig meg a feltöltött összeg. Valaki hasonló problémával találkozott már? Mi a megoldás?
Na tehát az elmúlt néhány hónap hozzászólásából is látható, hogy milyen alja retek cég ez.
Lenyúlnak többszörösen, büntetéspénzt fizettetnek, sarcolják a dollárforgalmat, ha Wise-os USD számlát adsz hozzá. Nagyobb összeget indoklás nélkül zárolnak... Adatokat nem fogadnak el, ügyfélszolgálat elérhetetlen vagy képtelen olyan élő embert biztosítani, aki felfogja, hogy a világ bármelyik civilizáltabb végéről hívhatja vagy fogadhatja hívását beszélgetőpartnere, tehát lassabban, érhetőbben kéne angolul kommunikálnia, nem hadarni, mint állat.
Bankkártyát nem kapsz, mert azon keresztül ELVILEG (ha lenne is, ez ennél a cégnél is kétséges) gyorsan és zökkenőmentesen juthatnál a pénzedhez.. gondolom megfelelő sarcok mellett.
Magyarországi címmel regelve, kiutalás csak forintban, nehogy már itt kiügyeskedje a jónép, hogy ne kelljen a konverziós árfolyamukat fizetni.
Szóval hacsak nem fogadsz külföldről milliárdokat (bár azt se paypalon keresztül kéne!), semmi értelme egy paypal account fenntartásának. Csak viszi a pénzt, időt húz, körülményeskedik. Arra meg minek, hogy be legyen regisztrálva egy bankkártya, hogy azon keresztül vásárolni tudj? Ahhoz nem kell regisztráció, mert ahol lehet fizetni paypallal, ott ad hoc is megadhatók a kártyaadatok reg nélkül.
Ha pedig nincsen pénzed rajta és nem fogadsz senkitől, csak azért utalnál be, hogy elköltsd valahol a neten, azt javaslom NE TEDD!
Lehet, hogy az USA-ban élő US belföldi állampolgárként más lenne erről a véleményem, de magyaroknak ez egy katasztrófa!
Egy okos dolgot tehetsz velük kapcsolatban: menekülsz tőlük, amint lehet!
egy perfekt angolos barátot megkérni és felhívni a számot.
Ahogy már írtam is itt lejjebb, engem Írországból hívott egy nő, amikor a Wise számla hozzáadásával szenvedtem. Csak azt nem értem, hogy lehet egy nemzetközi cég (alkalmazottja) olyan tajparaszt, hogy direkt hadar és letojja, hogy értetted-e. Aztán ha megkéred, hogy ismételje el, ugyanolyan gyorsan elhadarja, mintha mindenki anyanyelvi beszélő lenne.
a pénzügyi ügyfélszolgálatok nem szeretik, ha két ember van a telefonkapcsolat egyik oldalán
A legszebb az, amikor így kötik az ebet a karóhoz, aztán közlöm, hogy de a rokonom nagyothalló, tehát lehet, hogy el fogja tudni mondani, hogy mi a problémája, de nem fogja érteni a választ vagy ötször fog visszakérdezni lehet, hogy jól, de az is lehet, hogy tök hülyeséget. Na onnantól fel szokták adni a további próbálkozást. :DD
Kizártnak tartom, hogy van magyar telefonos ügyfélszolgálata. Azon meg se lepődök, hogy letiltották a pénzhez való hozzáférésedet, azon se, hogy nem indokolják. Ez egy bugris banda, nincs ezen mit szépíteni.
egy éve csatoltam hozzá a WISE számlát (szóval lehet, hogy már nem lehet),
Meg az is lehet, hogy egyedi elbírálás alá esett (vagy esik), hogy kiknek engedélyezték a hozzáadást és kiknek nem.
a paypal accountom Business account (nem tudom számít-e)
Az enyém is az volt, amíg meg nem szüntettem az egészet. De persze anno azt sem kommunikálták egyértelműen, hogy ha a personal accountodban feloldod az összes korlátozást, automatikusan business accountra váltanak.
hát utóbbi igaz is lenne, de a paypal 3%-ot (!!!) kér,
Igen, hallottam hírét. Milyen "korrekt" is ez nem? Meghagyják a MAGYAR accountoknál az USD számla hozzáadása menüpontot, aztán körülményessé teszik azt, mert egyedileg bírálják el, hogy kinek méltóztatnak a hozzáadást lehetővé tenni és kinek nem, aztán utólag azt mondják, hogy na jó, akkor kevésbé szívatjuk meg az ügyfeleket a hozzáadással, cserébe 3%-ot kérünk. Undorító egy banda!
Időnként meglep, hogy az USA-ban is élnek épeszű emberek, de akik ezt a céget működtetik, biztosan nem azok.
Az imént utaltam adományt egy adománygyűjtő számlára, régebben nem számírott fel díjat, ma meg számított kb 1300 forintot. majdnem annyival többet utalram sikerült
Nekem volt nemrég olyan, hogy egyvalakinek nem tudtam az USA-ba. Viszont szintén az USA-ba, más személynek ugyanakkor tudtam. Nem derült ki a probléma.
Mitől lehet hogy az eddig már többször használt és működő számláról nem tudok fizetni vagy küldeni mert érvényes címet kér. Persze a cím érvényes és nem volt változtatva.
Egy bankszámlát hányszor lehet össze kapcsolni a paypalal össze volt kapcsolva bank számlám a paypalal de töröltem és ujra nem birom össze kapcsolni hogyan tudom össze kapcsolni vagy kell uj fiokott regisztrálni?
Most, hogy felmerült a kérdés, sajnos én sem találtam. A magyar oldalon a kontaktra kattintva angol nyelvű oldalra navigál. :-(
Ott viszont van telefonszám. Érdemes volna egy perfekt angolos barátot megkérni és felhívni a számot. De alaposan készülni kell, mert a pénzügyi ügyfélszolgálatok nem szeretik, ha két ember van a telefonkapcsolat egyik oldalán. Egyszer párom segíteni akart a 75 éves szomszédnéninek egy banki ügyintézésben (telefonbankos mifene volt). Az ügyintéző azonnal bontotta a vonalat, amikor szomszédnénim odafordult páromhoz, hogy kérdezzen valamit, és az ügyintéző meghallottal, hogy szomszédnéni nincs egyedül. Kiderült, hogy azt feltételezik, hogy kényszerítés alatt telefonál az ügyfél és valamiféle banki csalás áldozata lett.
Szóval minden infót meg kell osztani a segítő tolmáccsal, hogy tényleg a "nevedben" tudjon telefonálni.
Nem biztos, hogy ez a probléma, de a PayPal a szabályzat megszegésének tekinti azt, ha VPN alól használjuk, erre nagyon is ugranak, szóval oda kell figyelni arra, hogy ha amúgy VPN-nel neztezel, akkor a PayPal használat alatt kapcsold ki.
2005-től van paypal számlám, de ritkán használtam.
Tavaly, 2024 novemberében használni akartam, de kért valami dokumentumot.
Próbáltam feltölteni, de sosem fogadta el valami miatt. Többszöri sikertelen próbálkozás után egyszercsak azt írta, hogy véglegesen töröltük a számlát, soha többé nem tudom használni. Nem volt rajta pénz, letojtam.
Nem sokkal rá, 2024 decemberében eladtam egy cuccot. A francia vevő Paypal-lel fizetett volna, ezért csináltam egy ujabb accountot. Meg is jött az 598 euro rendben.
Amikor most 2025 januárjában fizetni szeretettem volna vele, láttam, hogy ezt az accountot is véglegesen törölték, a pénzt zárolták 120 napra, az indoklás annyi, hogy megsértettem valami szabályt, de, hogy mit, azt nem lehet megtudni. Ügyfélszolgálat elérhetetlen.