hmarosan nem ide kell irkalni, de most meg igen. szeretnem megmutatni a tervezetet az uj honlapnak:
tobb kerdes van: - most lekerult a felirat a tetejerol, maradjon e - a betutipus milyen legyen (az eredeti, vagy ez a mostani, netan valami mas?) - valami otlet meg az utolso pillnatban?
leültünk egy parkban, és eccer csak a föld alól kijött egy locsoló:) aztán énekeltünk a siófoki templomban, semmi extra csak mindenki legyen már balaton!!!, aztán végre mentünk fürödni! szal jó volt
B14-ben C csoportban vagyunk 4 cseh és 1 svéd csapattal B16-ban G csoportban 3 cseh 1 norvég 1 svéd csapattal B18-ban E csoportban 3 cseh 1 norvég csapattal
Azért irok hogy szeptembertol valoszinuleg Pestre fogok jarni. Egerben kb 4eve floorballozok. Ket evig U19ben jatszottam aztan ebben az evben a tanulas miatt csak edzesekre jartam. Arrol erdeklodnek, hogy lehetne-e csatlakozni a csapathoz valamikor szeptember korul, ha minden ugy alakulna.
holnap, szerdan lehet floorballozni a Kolozsvari Tamas utcai palyan. mufuves, de most 14.00 - 17.00-ig korlatlanul hasznalhatjuk. challenge day van, es mi vagyunk a floorball bemutatok:)!
aki nezte a dan-lett meccset, lathatta a Bankava tesokat. ok is jatszottak abban a lett csapatban, akikel 1-1-et jatszottunk. azaz annyi lett a vege:).
holnapra hajra csajok!!!!!! 14 ora www.sport4u.dk!
én megpróbálok menni ezen a héten pénteken menni edzésre,csütörtökön szinte biztos h megyek...8-11-ig nekem is erdei suli van,de ha szükség lenne rám,tudok menni,vagyis megpróbálok...csak elengednek 1 estére..
lassan meg kell kezdeni a Praga Gamesre a szallas foglalasat. jelen pillanataban 29+3 fonek van szuklsege szallasra. ha valaki akar meg velunk jonni (Sztrokay Anna, lanyok, akarki), legyen szives mihamarabb, azaz a majus 2-aig szolni!