Keresés

Részletes keresés

PROWL Creative Commons License 2005.06.28 0 0 118

PuPu atyafi, eszt még ki akartam tőlled emelni, csak elfeledtem, most megteszem:

 

Lássátok embörök, PuPu +tanálta a +oldást, arra az esetre, ha inzultálnak a magyar testvéreink:

 

 

"Hát, ezzel sokat kezdeni egymagadban nem nagyon tudsz, - talán költözz

máshová."

 

Itt a megoldás.

Egy életben 8x-10x elköltözni - még mindig jobb, mint mondjuk ha kinyitják az ember bőrét dupla élű bicskával + még valami maradandót...

 

Csak ennyit akartam még mondani erről.

 

Előjöhecc.

Előzmény: PuPu (20)
friss nick Creative Commons License 2005.06.21 0 0 117

Ajjaj, bocsesz, ezért még muszáj beszólnom, de csak most vettem észre! Egy nagyon jó barátom nagyszüleinek (már nem élnek) becsületét kell megvédenem.

 

Szóval, a nagypapa (akkor még fiatal) jön haza a Don-Kanyarból, gyalog, kicsit fárasztó út volt, meg messze is van. Meg odakint is akadt tennivaló... Naszóval, arra lép be a házába pár ezer km séta után (talán ketten értek haza a 60 fős induló brigádból), kenyérillat helyett, hogy két orosz "katona" éppen erőszakolja a feleségét.

 

Képzett katona volt ő is, meghaltak. Aztán menekülés, bujkálás, majd általános amnesztia.

 

És a falujukban nem csak az ő felesége volt peches, azt hiszem, ez sem szorul magyarázatra. És bizony nem is csak az ő falujukban volt ez így.

 

És bizony nekem is meséltek a nagyszüleim az orosz hordákról, és bizony nem felszabadítani jöttek ezek ide - de ha erre valaki nem jött rá a rákövetkező 45 év alatt, pedig itt élt, ebben az országban, annak valami baj van a fejével, nem tudok mást mondani.

 

Egyelőre ennyit a Pupu által "jobbos legendának" titulált, a legyengült országba dögevő hiéna módjára betörő, fosztogató orosz hordák által megerőszakolt magyar anyákról.

Előzmény: PuPu (60)
friss nick Creative Commons License 2005.06.21 0 0 116

OFF

 

A vita folytatása előtt sztem Pupu számára kéne összedobni az elektrosokk kezelésre valót :))

 

Nem szoktam alpárian beírogatni mindenféle topikokba, csak nagy néha, de ez már igencsak kikívánkozott belőlem, ahogy az elmúlt hetekben Pupu több száz (ezer?) buta, demagóg és gyakran kifejezetten sértegető beírását olvasgatom.

 

Állítása szerint sokan ismerik személyesen. Ez az ember:

 

A.) nyugdíjas ex-párttag (saját bevallása szerint is továbra is szívesen éldegélne a Kádár-rendszerben), ezért ér rá mindenhol felütni a bomlasztó fejét, és mindezt kedvtelésből teszi?

B.) jelenleg is párttag8esetleg pártonkívüli szimpatizáns), és fizetésért csinálja ezt?

C.) ingyen csinálja és mellette alkalmazott - ez esetben kirúgnám, mert ennyi firkálás mellett hogy lehet dolgozni??

D.) ingyen csinálja, és a maga ura? - akkor kicsit irigylem a sok szabadidejét :))

 

És hidd el Pupu, nem a különféle témákban képviselt álláspontoddal van a baj, a vélemény szabad. Inkább azzal, hogy ezek bizonygatása érdekében görcsösen csúsztatsz, rombolsz, sértegetsz. Már szerintem legalábbis.

 

Nem kell válaszolnod, tanulva mások hibájából, én nem kezdek vitába veled, viszont cserébe nem is sértődök meg semmin, nyomathatod Te is a fikázást, ez egy ilyen délután :))

 

Ajj, bocs, de annyira jólesett már ezt megírni, csak dagadt a fejem a sok tereléstől, Pupu (meg pár kollega) ügyesen dolgozik.

PROWL Creative Commons License 2005.06.21 0 0 115

GORILLA, sajnos, tuti a diagnózisod, és ahogy kisérted a soraidat, totál rávall: 0)))

 

Mindig, mintha a legnagyobb békeapostol lenne, förtelmesül leanyázza a máskéntgondolkodót, utána meg odabiggyeszti standard "jópofa vagyok" jelképét, és nem fejlődik.

 

Pedig biztos, hogy már nem fiatal, ha nem is öreg... És nincs elég esze... sajnálom ám ezt!

 

Hogy lehet valaki ilyen álságos, mert most politikai divat a szemhunyás a romák visszaéléseivel szemben.

 

Holott minden visszásságot tetemre kell hívni, nem szaros lepedővel letakarni, hanem GONDOZNI kellene az elmaradottakat, de úgy ám, hogy magukat is csipkedjék, és ne érezhessék úgy, hogy "na most aztán elszaladhat velem a ló"!

 

A romák ugyanúgy kisemmizik a saját szegényeiket, TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!, ugyanúgy megerőszakolják gyerekeiket azok, akik a nagy pozitív diszkrimináció előtt is megtették, ugyanúgy kiskamasz lányokat teherbe ejtenek, feleségeket öklöznek, koszosak, közönségesek stb, stb.

 

Másik oldalról pedig:  Érdekes mód: Nincsenek ÖNKÉNTESEK, holott elmaradott országokba CSAPATOSTUL mennek segíteni!

Men jenek az országon belül! Segíteni! 

 

Fizessék meg az áldozatkész (mert az kell hozzá, áldozatkészség!) pedagógusokat, néptanítókat, vöröskereszteseket, egészségügyiseket, mentál- és háztartáshigiéniásokat, több védőnőt(-bácsit),  államilag támogatott takarítóvállalkozókat,

 

Ingyenes, sorozatos oktatásokat! Menjenek közéjük! 10 éven át egyfolytában! Folyamatosan!

 

A mások által magas színvonalon karbantartott, takarított, légkondícionált médiából és a parlamentből könnyű ám a szolidarítást pofázni mind az EU-ban, mind pedig az összes  kbsztt "elegáns" pártszékházakból!

 

MUNKA VAN!

 

PuPu!! Menj, és csináld!

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 114

Neki hiaba magyarazod, mert o beteges kisebbsegi komplexusban es fltunesi viszketegsegben szenved:O)))

Nezd csak meg az irasait allandoan. Mindig olyat ir, hogy valami "jofejseg" legyen benne, amin altalaban szanalmasan mosolyognak. Irt mar vagy 30 ezer hozzaszolast, de annak a joresze ilyen.:O)))) Kb 5-10 sosor semakra epul, es ez a "megmondom a frankot, vicesen, gunyosan, jaj de jo fej vagyok" stilusban:O))Es most van ez a kekkel iro stilusa, ami azert van, hogyha valaki atporgeti a topikot, egybol lehessen latni, hogy irt valamit. Ez egy sajnalatra melto "jaj, vegyetek eszre engem, en is itt vagyok" tipusu segelykialtas. Hogyha a tobbieket nem is veszik eszre, legalabb az o hozzaszolasat legyenek kedvesek az erre jarok elolvasni. Az is erdekes, hogy allandoan az asztaltarsag fogyatekossagaira probal ramutatni, amit ezzel a beteg vigyorral tetez, ugyhogy en valami freudi elszolast gyanitok mogotte:O)))) Figyeld meg, erre is mit fog irni, ha egyaltalan ir valamit:O)))

Ugyhoghogy kar bele a szo. Sematikus ember, es szerepet jatszik.:O))))))))))))))

 

Előzmény: PROWL (113)
PROWL Creative Commons License 2005.06.19 0 0 113

Te + egész 1xűen hülye vagy. Nagy, ostoba, hülye.

 

És még egy valami: ŐSZINTÉTLEN!

 

Mert éppen hogy ki kell tenni az asztalra mindent, nem pedig ÁLSÁGOSAN behúnyni a szemeinket a fennálló, állandó problémák előtt.

És ha hozzá mernének nyúlni állami-törvényi- és rendekezési (gyakorlati) szinten a problémához, akkor talán nem az álságos, fizetet bizoccságok száma szaporodna, és nem az ilyen álságos állásfoglalás dívna, mint pl. a tijed is, hanem MINT AHOGYAN A MAGYAROKKAL szemben oly bátran és magától értetődően megindítják és le is folytatják a klf. regulát, ugyanúgy a MAGYAROKKAL (értst itt: romákkal/cigányokkal, ahogy tetszik neked) szemben is, POZITÍV és NEGATÍV diszkrimináció nélkül tegyék meg!

 

A sorsukat pedig IGENIS, tessék rendezni ! (általuk jól elvégezhető munkalehetőségek teremtése, rendes fizetés, folyamatosan, rendes orvosi ellátás, rendes - és kötelező - iskoláztatást, stb., stb.!!!

 

 

Legyél értelmes! És ne bolond! És legyél igaz! és ne légy Álságos! Mert ha ez vagy, akkor te is csak egy púp vagy...

Előzmény: PuPu (20)
figyelő Creative Commons License 2005.06.18 0 0 111

Arra lettem figyelmes, hogy megint jön a "rasszizmus, uszítás, közösség elleni izgatás,..." duma és hogy a BM-hez, meg a BRFK-hoz fordulnak.

 

Na, máskor arra is figyelj, miről beszéltek, aztán hőbörögj, ha van miért.

Előzmény: a cigányok sátora... (107)
a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.18 0 0 110

Ja és még ráadásul azt is megkérdeztem a közönségszolgos hölgytől telefonon, hogy ismétlik-e? Azt mondta, hogy a hétfői adás ismétlése volt.

3319799

No és az még plussz röhej, hogy szegénynek nincs számítógépe (mtv honlapja), csak sima tv képernyő, egy telefonkönyv, meg műsorfüzet.  Kész.

Ez az MTVs közszolgálat.

Előzmény: a cigányok sátora... (109)
a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.18 0 0 109
mindíg tanul az ember (én)
Előzmény: szarvasmarha (108)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.06.18 0 0 108

köszi.

ha ezt a topiknyitódban is leírod akkor  nem kérdeztem volna semmit.

Előzmény: a cigányok sátora... (107)
a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.18 0 0 107

Tényleg nem érted, vagy én vagyok almásfüzítő?

 

Két nő beszélget.

Dr Izsák Rita, az Európai Roma Jogok Központjától (ERRC) és a műsorvezető.

Arra lettem figyelmes, hogy megint jön a "rasszizmus, uszítás, közösség elleni izgatás,..." duma és hogy a BM-hez, meg a BRFK-hoz fordulnak.

Úgy állítva be, mintha a náci Németországban lennénk.

A műsorvezető kész tényként elfogadta, semmi ellenvetés, semmi: nade magyarországon nincs is ilyen.

Megbeszélték, aztán jött a következő riport.

Semmi ellenvélemény.

Mi ez, ha nem uszítás?

 

Ha most sem érted, akkor elmegyek ebihalnak.

 

 

Előzmény: szarvasmarha (101)
irnik Creative Commons License 2005.06.18 0 0 106

a nagyrasszok miatt tettem be. az emberfajták szándékosan van idézőjelben. a belinkelt oldalon ezzel a főcímmel szerepel.

 

nem jelentettem ki krekkperec, hogy csak általánosításból élek. de az ember alapvetően halmazokat képez. viszont a halmazoknak lehet metszete.

Előzmény: Ghanima (103)
Ghanima Creative Commons License 2005.06.18 0 0 105

"mert senki nem utálja úgy a cigányokat, mint a másik cigány."

Bezony, bezony, a magyarok, meg mint tudjuk, ha már kettőnél többen vannak együtt, akkor... Ha nem így volna, lenne akár itt is, két oldal? :-)

Homousion - homoiusion...

Előzmény: irnik (98)
Ghanima Creative Commons License 2005.06.18 0 0 104
Sajnos, nem láttam.
Előzmény: Törölt nick (90)
Ghanima Creative Commons License 2005.06.18 0 0 103

"És ezt most így mégis hogy?" Ráadásul, emberfajták!!! ha csak belekukkantasz, már fel köllene tűnjék. Emberfaj manapság egy db van, a Homo sapiens sapiens. Bár a kétszeres jelzővel időnként igen nehéz egyetérteni :-)


Ami az általánosítás szerepét illeti: meg kell tudni tanulni, hogy van helye és ideje az általánosításnak. Viszont, illetve emellett azonban azt is, hogy van helye és ideje az egyéniesítésnek is.

Régi példa: ha embergyerek vagy, tanuld meg, hogy ha feléd megy egy nagytestű, csíkos bundájú állat (általánosítás), akkor még legyen rá időd, hogy elfuss előle, mert tigrisnek bizonyul, illetve hogy elővedd a lándzsádat, mert zebra az illető (egyéniesítés).

Előzmény: irnik (86)
irnik Creative Commons License 2005.06.18 0 0 102

;)

 

ha az egyik megpróbál beilleszkedni, a többi utálni kezdi, mert érzik, hogy különb náluk. ha sikerül kitörnie, akkor utálni fogja azokat, akik miatt őt is utálják.

 

és én úgy még nem hallottam senkit szitkozódni (finom voltam) egy cigányra, mint egy másik cigányt. a legtöbb balhé is köztük van. mert a "paraszt" jámbor, vagy félős. a többség lehetőség szerint kerüli a velük való bármiféle összeütközést.

 

pölö volt rá példa, h egyik cigánygyerek ellopta valakinek a biciklijét, az persze rájött, hogy ki volt a tettes és önbíráskodott. visszaszerezte a biciklijét és a cigánygyereket nagyon megverte, hogy ne legyen többé kedve az ő biciklijére ránézni. ebből az lett, hogy etnikai alapon kapott a cigánygyerek és "sátánizmus, sátánizmus!" párdon, rasszizmus.

 

pedig engem is elvert volna, ha én loptam volna el a biciklijét. 

 

mondjuk nekem nem kell ilyen okból veréstől félnem, mert nem szoktam lopni.

Előzmény: Hösurg21 (100)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.06.18 0 0 101

nemazér,de legalább pár szóban leírhattad volna,hogy szerinted milyen uszítás volt az mtv-én.

én még  vagy a negyedik hozzászólásban erre kértelek.

Előzmény: a cigányok sátora... (99)
Hösurg21 Creative Commons License 2005.06.18 0 0 100

'mert senki nem utálja úgy a cigányokat, mint a másik cigány'

 

le a kalappal..nehéz lehet így szaporodni......................................................................................................................................................

Előzmény: irnik (98)
a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.18 0 0 99

Ha ennek a nemközszolgálati MTV-nek lenne például olyan szolgáltatása, -mint több egyébb csatornának-, ahol például lelehet tölteni az adott műsort, vagy a szöveget, akkor szívesen beraknám.

Mitöbb, ezzel kezdtem volna.

De az MTV honlapon a "Roma Magazinnak" még elérhetősége, belső külön műsorleírása sincs. Ráklikkelni sem lehet. (Illetve lehet, de semmit nem csinál.)

A kissebbségi akármilyen szerkesztőségnek sincs elérhetősége, az impresszumukban a honlapszerkesztés is hazament.

 

Na mit tehetek még érted közszolgálatilag?

Előzmény: Törölt nick (97)
irnik Creative Commons License 2005.06.18 0 0 98

figy! ez olyan, h te + én tudjuk, h műbalhé, a ballibeknek meg kell ez a kis buli. hadd csinálják magunak:I nyugaton meg sajnálnak minket miattuk. a gyökerebbeknek meg úgyis az összes magyarországi ember cigány.

 

pár hete orvosnál sorbanállás. cigány pár egyből be akar rontani a rendelőbe. egy órák óta várakozó beteg szólni mert. rögtön megkapta a cigányoktól, hogy akkor ő most rasszista, és fasiszta és jobb lenne, ha elhúzna a rendelőből, meg az országból.

 

hányszor hallottam már, hogy "csák ázér' mer' cigán vátyok?"

ilyenkor szoktam válaszolni, hogy "azért _is_!"

erre nem tdunak mit mondani... nem is értem. ismerik a saját fajtájukat.

mert senki nem utálja úgy a cigányokat, mint a másik cigány.

 

Előzmény: a cigányok sátora... (94)
a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.18 0 0 96

BM,- BRFK,.....

 

 

Előzmény: a cigányok sátora... (94)
irnik Creative Commons License 2005.06.18 0 0 95
megint megszúrt valaki-valakit szaros bottal?:)
Előzmény: a cigányok sátora... (93)
a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.18 0 0 94

Nézd vissza.

 

Tk. Lamperth Mónikához is.

Nem elég felsőbb hívatal?

Előzmény: irnik (92)
a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.18 0 0 93

Te nem tudsz olvasni?

Leírtam.

Folytatják a lerasszistázós hisztijüket.

 

Nyílt provokáció, mert ellen véleményt nem szólaltattak meg.

 

Közszolgálat:

Pártatlan, kiegyensúllllyozott, objektív, minden véleményt bemutató, ...nak,-nek kellene lenni!

Előzmény: Törölt nick (90)
irnik Creative Commons License 2005.06.18 0 0 92

"Mindenféle felsőbb hívatalokhoz fordultak"

 

:)

szarvasmarha Creative Commons License 2005.06.18 0 0 91
én ugyanerre várom a választ már a topik eleje óta.
Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.18 0 0 89
"bantu              valamivel világosabb bőrszín, középmagas, izmos, egyenes
                         széles orr; D-, KAf
Előzmény: irnik (86)
Hösurg21 Creative Commons License 2005.06.18 0 0 88
Nekem, meg annak a sorsüldözöttnek aki neked ételt italt adott valaha is.
Előzmény: PuPu (83)
irnik Creative Commons License 2005.06.18 0 0 87
:)
Előzmény: PuPu (85)
irnik Creative Commons License 2005.06.18 0 0 86

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!