ez alapján nem volt nagy kaland :( , én pl betegség miatt nem tudtam menni, gondolom sokan pedig a rossz idő és szél hiányában választhattak másik programot...
A www.kites.hu Magyarország egyik legrégebbi sárkányos weboldala új design-nal, megújult tartalommal, és folyamatosan frissülő hírekkel várja régi és természetesen új látogatóit.
Most hétvégén (2011.06.11-2011.06.12.) lesz a 21. Nemzetközi Sárkányeresztő Fesztivál Pákozdon, ahol a magyar sárkányosokon kívül német, holland és osztrák reptetők is tiszteletüket teszik. Mindenképpen érdemes eljönnöd, hisz ahogy a kép is bizonyítja, itt szinte mindenki “repül a boldogságtól”! Helyszín: Pákozd (A helyszín a Bella tó és a Kalmár pihenőház mellett kijelölt útvonalon közelíthető meg)
Akár családi programnak is tökéletes, hisz lesz játszóház és gyerek foglalkozás is, ügyességi versenyek, trükktanulási lehetőség és persze rengeteg sárkány. Szelet illetve remek időt mindenki hozzon magával!
Nézem a topikot, lképesztő, milyen atom sárkányokat lehet ma már kapni a boltban ;-)) Engem gyerekkoromban, több, mint 25 éve tanított meg apám sárkányt csinálni, de az még közönséges rombusz alakú, egyzsinóros sárkány volt, nádból meg csomagolópapírból, kábé 1 méteres hosszabbik átlóval. Marha jól elszórakoztunk vele, a Duna gátján rohangáltunk, és emléxem, baromi nagyokat lehetett ugrálni vele :))) Most, hogy így elolvastam a topikot, lehet, megint próbálok magamnak csinálni egyet, apám receptje szerint :))
az urban ninja nevű sárkányról vajon találok-e részletesebb magyar leírást? esetleg valakinek saját tapasztalata? életem első sárkánya egy a már emlegetett kétzsinóros lidli-féle... hát.... :) meg aztán apám azzal kezdte, hogy két zsinór?! micsoda hülyeség?! add csak ide, egy igazi sárkány egyzsinóros! aztán a következő pillanatban már egy egyzsinóros sárkányom volt. mondjuk ez se repült rosszabbul :D szóval az urban ninja rettenetesen tetszik... hozzá lehet jutni a hazában? érdemes egy dilettánsnak az építésébe fogni? mennyibe kerül?
Szia, itt is körülnézhetsz: <a href="http://repulomodellezes.hu/forum/index.php?c=9" target="_blank">http://repulomodellezes.hu/forum/index.php?c=9</a>