4-kor le kellett lépnem a meccs miatt a kossuth térről, este nyolcra értem haza, és játszottam 12 percet (mondjuk nem volt benne köszönet... :( ) - ennek semmi értelme, 4 óráért cserébe
mondjuk az is baj, hogy mindig csak ültél, mert olyan hirtelen jöttek le lihegve emberek, hogy sose tudtál felpattani, hogy bemenj cserébe, mondtam is, hogy állj fel, hogy ne ez legyen az akadály!
de a legnagyobb "baj", hogy sose lehet előre tervezni a létszámot, mert minden héten van legalább 2 bizonytalan ember, aki csak "talán" jön, meg "megpróbál odaérni". aztán vagy 6-an leszünk vagy 9-en.
szeretnék Indiánhoz csatlakozni, hogy amennyiben vagyunk elegen akkor inkább más délutáni szórakozás után néznék, mint negyedórát ülni a pálya mellett a második félidőben.
Patyik Mester! HA a többiek nem reagálnak, sztem akkor is érdemes beszélni a Sördögökkel, max csak ketten fogunk menni kéthetente csütörtökönként...mondjuk így kútbaugrik az együttjáték lehetősége.
én asszem nem tudok játszani majd a Pasarét meg a SZLIE ellen (mondjuk pont ezeken a meccseken nem is lenne semmi hasznom) és még a Hegyvidék is kérdéses. Meg veszélyben van a Zöld Sasok és a Sördögök meccs is, de azt valszeg megoldom. No, de nem is nekem kell megnyerni a meccseket...
MI van HUbival? Péntek óta nem írt, ez nem jellemző rá... Egyébként Istvánon kívül is reagálhatna valaki a focikra, március közepe van, mire eldöntjük mit szeretnénk, itt a nyár.
Hát, így utólag én azt mondom mégiscsak, hogy a Nérit jó elkerülni, amíg lehet - de persze nem verhetetlenek. Majd jövőre meglátjátok, mert simán feljutnak az első-osztályba. 2004 őszén 4 pontot szereztek, tavasszal már 24-et.
Amúgy akit én személy szerint esélyesnek tartottam arra, hogy megverjen minket (így szerényen), az a 4 elsőosztályú csapat mellett a Skorpió, IFK, MDB, Bosi, Néri, Római, Ferencesek volt - de közülük is igazán veszélyes talán csak az MDB, a Néri, a Ferencesek - persze attól függően, hogy hogyan állnak fel.
Bár ez a társaság nem a logikus lépésekről hires :))
Tavaly, ha jól emlékszem, az egy csoportból továbbjutó ellenfelek pl. azonos ágra kerültek...
Amugy nekünk mindegy volt, mert összesen két csapattól tartottunk (az egyik a Zöld Sasok, a másikat nem mondom meg, nehogy elbízzátok magatokat), tehát muszáj volt az első helyet megszerezni a csoportban.
Egyébként mindenkit levertünk volna, mint a szeget :)