Keresés

Részletes keresés

setepate Creative Commons License 2005.06.15 0 0 11
Ja, legalább nem lesz száraz a szemem, wicesnek tűnik, de nem is rossz ötlet, köszönöm segítő javaslatodat! Mi is a bajod a 2. ponttal? Ja, bocsesz, rájöttem! Ez nem neked szólt, neked Orbán Viki nyújtja majd ezeket a szolgáltatásokat, kérem, itt mindenki személyre szólóan kapja az ígéreteket!
Előzmény: Wic (8)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.15 0 0 9
egyelőre semmit sem ígért a Fidesz, s nem is kell !
Wic Creative Commons License 2005.06.15 0 0 8
szerintem az ilyen hozzászólással, mint az általad 2. pontban felsorolt, nyugodtan szemenköpheted magad.
Előzmény: setepate (5)
Powersystem Creative Commons License 2005.06.15 0 0 7
Pedig a traktoros vitya most igért 7%-os gazdasági emelkedést tessék neki örülni és várni! :-)
Előzmény: flétóunfan (4)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6
Hiú remény! Nem másznak bele ebbe a csapdába.
Én elhatároztam, hogy magánszorgalomból összegyűjtöm a Fidesz ígéreteit,hogy szembesíthessem vele őket. Eddig nem hallottam egyet sem.
Csak bírálatok hangzanak el, de olyan jól csomagolva, hogy a hallgatónak az az érzése támad, ők másképp, sokkal jobban fogják csinálni.
A szlogenjük is milyen jóvolt. A jövő elkezdődött!
Nem írták oda, hogy a szebb jövő, sem azt hogy mi fogjuk elhozni, sem azt hogy neked ebben a jövőben jobb lesz.
És a jövő valóban elkezdődött. Semmi hazugság. Teljesen igaz.
setepate Creative Commons License 2005.06.15 0 0 5
flétóunfannak adott fideszes ajánlat

1. egy darab Orbán bánya járadéka
2. Orbánné hetenti kétszeri használata (francia nélkül)
3. Naponta 3 volt úttörő felakasztásának lehetősége
4. Szerszámnagyobbító műtét
Előzmény: flétóunfan (4)
flétóunfan Creative Commons License 2005.06.15 0 0 4
Ez nagyon gyenge volt....másra nem futja? Valami ésszerű, igaz dologra, nem csak mocskolódásra. Ki kormányoz most?

Először a kormányodnak az igéreteit sorold fel ide légyszives.

Van már amúgy is topik
Előzmény: baloldali határérték (-)
setepate Creative Commons License 2005.06.15 0 0 3
3. baloldali határértéknek egy munkásőr ruha, kalasnyikovval (szibériai vadászengedéllyel)
4. baloldali határértéknek egy dácsa (Moszkvában)
5. baloldali határértéknek egy hosszútávú pszichlógiai program kidolgozása, hogy felfejlődjön egy átlagos 12 éves gyermek szintjére
6. baloldali határértéknek egy hároméves gulagbeli táborparancsnoki beosztás, szabad jegyes vadászat a szökött jobboldali rabokra

Milyen szemetek mi? Mindent megígérnek neked, amit csak akarsz, de biztos nem teljesítik!
Wic Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2
Előzmény: Wic (1)
Wic Creative Commons License 2005.06.15 0 0 1
van már 2006 kampányszöveg topic
ellenforradalmár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 0

0!

baloldali határérték Creative Commons License 2005.06.14 0 0 topiknyitó
Gyűjtsük össze a Fidesz ígéreteket!

1. Lényegesen alacsonyabb adókulcsok (Orbán nem szeretné az egykulcsos megoldást, de nem is zárja ki)
2. Gazdasági Konzultáció (Fideszes kormányzás idején vajon mennyire lesznek figyelmesek a gazdaság szereplőivel - megkérdezik majd őket akkor is?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!