Háromnapos bérlet eladó az idei Nova Rock Fesztiválra állóhelyre, amellyel parkolni és kempingezni is lehet. Időpont: június 11-13. Az eredeti ár (136€) helyett 125€-ért, illetve 33.750 Ft-ért.
ha valakit érdekel: költségcsökkentés okán keresünk 1 embert kocsiba szeged-novarock irányba, és kettőt vissza irányba. jóval olcsóbb és kényelmesebb, mintha vonat busz kombót választana az ember, és kb 3-4 óra alatt oda lehet így érni.
hat, sem elson, sem masodikon sem tudtam ottlenni. teny h gyengebb, de pl en a motorheadnak ponthogy orulok. volt alatt gorogorszagban leszek, ill osszes olyan fesztival alatt is ahol elcsiphetnem a ministry bucsutourt. ez van, orulok a novarocknak :)
Hát tévedtem, semmi nagy nem maradt a tarsolyban.. Ez a lineup szerintem egy vicc! Az első novarockon Audioslave, System Of a Down, Prodigy, M.Manson, Nightwish, Soulfly volt. A másodikon Metallica és Guns. Ehhez képest most az egyszem Rage édeskevés az üdvösséghez. Ezért nem fogok kimenni sörönként arcpirító 1300 forintot tömni a sógorok zsebébe. Bekaphatják..
A legviccesebb, hogy az előzenekarként korábbi Novarockon fellépett Motörhead és Die Arzte most főbandák.
A Volt felhozatala kétszer durvább, kétszer annyi ideig tart és feleannyi pénzből ki lehet jönni. Nem kérdés..
lemmyt en meg sosem lattam, szal en orulok neki h iden (is) lesz raget egyre inkabb szigetre is josoljak, ugyhogy lassan a ket lineup megeggyezik :) vannak uj bandak mar azota, de semmi BUMMM, max az Chris Corlel megint lemondta :)
maZo, ertsem ugy h te is keszulsz? :) azt hittem mar senki nem er ide a forumra :):):)
Na es iden? Keszul valaki? Kicsit talan gyengusabb a lineup mint multevben, de azt mondjak h meg szamitani lehet 10 nevre... hatha nagy nevek leszenk :)
Itt a nyár - fesztivál! KETTŐNÉGYünk megkukkolta Ausztriában a NOVAROCK rendezvényt, ami nem is volt rossz, sõt még inkább! Koncertrészletek: MACHINE HEAD, INCUBUS, PAPA ROACH, MASTODON. Egyébiránt egy kellemes hangulatjelentés a helyszínrõl, bemutatva az infrastruktúrát és a fesztiválozókat, mindez egy csöppnyi Machine Head interjúval fûszerezve, amit kedvenc metálújságírónõnkkel Hédával közösen készíthettünk. A lányok, a lányok, a lányok angyalok! Tagek: Csókolózás, dinnye, nova rock, machine head, fesztivál, sör, hányás, bier-bong, ausztria, sógorok, fagyi, monarchia.
Hol máshol, itt:http://webcsatorna.hu/sorozatok/kettonegy
Van még itt valaki? Találtam egy érdekes videót: http://www.youtube.com/watch?v=7lewXgljWvQ , tisztán emlékszem, ott álltunk a zuhanyozó előtt és onnan néztük végig a két okos gyereket. Emlékek felidézéséhez érdemes YouTube-on körülnézni "novarock" kulcsszóra.
Nem, elvileg csak a tükörreflexes gépek voltak kitiltva... és nem videókamerám van, hanem fényképező, csak tud ilyet is szerencsére ;)) de ennyire mélységben nem vizsgálták.. pedig jó sokat vizsgálták (Fuji S5500).. de mindig csak a reflexre kérdeztek.
Haha, igen, a sátrat láttuk, a papírt én nem vettem észre rajta. :D Igen, volt min nevetni a 3 nap alatt, az is igaz. :)
Szóval te videókamerát vittél be?? Hűha...Én csak fényképezőt, de elvileg minden hang- és képanyag tilos volt a koncerteken, nem? (Mint minden koncerten.) De én is mindig be tudtam vinni, hiába motoztak meg, bár egyszer az egyik csaj észrevette, de mégis beengedett vele...
Azon mi is csodálkoztunk, hogy hogy élhet valaki ennyire a szemét közepén, de úgy, hogy minden egyes négyzetcentiméteren (a sátrán belül is!) van vmi szemét...Szerencsére ahol mi sátraztunk, ott nem volt se pocsolya, se szemétdomb, bár 3. nap végére, már az is máshogy nézett ki, mint mikor odamentünk...Úgyhogy talán elég is volt ebből a 3 nap. :D Bár, ilyen koncerteket el tudnék viselni mondjuk havonta is. :))
Igen-igen.. a szekuritisek rendesek voltak :) először aggódtam, hogy nem engedik be a kamerát.. aztán kiderült, hogy csak az érdekli őket, hogy tükörreflexes-e?? mivel nem.. így mindig beengedték :)) tényleg, miért jó, ha tükörreflexes?? Az is tetszett, hogy bárkivel beszélgettem, mindenki tudott annyira angolul, hogy ne legyenek problémáink a nyelvvel. A szemét-kérdés tényleg húzós volt.. mi alig félig tudtuk megtölteni a szemeteszsákjainkat, más sátraknál meg még dugigtöltés után is halmokban állt a szemét... komolyan nem értem, hogy lehet így létezni.. mármint egy szeméthalom közepén üldögélve, de úgy tűnt ez majd' mindenkinek megy :))) Egy kis humor a végére; ezt biztos láttátok... lefordíttattam:
"Kiadó! Kis ház közvetlenül a tópatron. Csendes fekvés, folyóvízzel Érdeklődni: szemben Sabina-Ingatlan"
Hát igen a vízkérdés nagyon NEM volt megoldva...Jó, lehet, hogy senki nem számított ekkora hőségre, de hogy többtízezer sátrazónak 2 azaz KETTŐ vizesblokkot állítsanak fel, azért az hihetetlen volt...Aztán amikor ez egyik mellett sártenger lett az úton, amit csak úgy lehetett kikerülni, hogy a sátrak között szlalomozik egyesével a tömeg, és ezt 3 napig ÍGY is HAGYTÁK a szervezők, a másik, ami enyhén bosszantó volt. A sok szemét az minden fesztiválon ott van, szóval az annyira nem volt meglepő (bár azért mégis...én ENNYI szemétre azért nem számítottam...).
De hogy pozitív dolgokat is említsek: a security gárdával én meg voltam elégedve, és másoktól is eddig csak jót hallottam, a shuttlebus viszonylag gyakran járt (igaz, minden út 2 Euro/fő...), az állomáson is ott voltak a szervezők, és segítőkésznek néztek ki...Szóval ilyen szempontból jó volt a szervezés. Az más kérdés, hogy odafele gyalog mentünk egy k***a hosszú úton, tűző napon, gondolván, nem lehet olyan messze a fesztivál a vonatállomástól...Hát de, messze volt. Aztán kiderült, hogy még a shuttlebus is egy rövidebb úton jár.
A koncertek viszont olyanok voltak, amikért tényleg érdemes volt ott lenni...És pont ezért, még így is ez volt a legjobb fesztivál, amin valaha voltam. Ilyen bandákat nem gyakran lát az ember a közelben (főleg nem 3 nap alatt)...
Sztem általában ki lehetett bírni a sorbanállást. A zuhany volt az ami húzós volt kicsit :) Utolsó nap már négyes oszlopba állítottak bent, és kb két-három percenként mehetett be négy ember, úgy bő egy óra várakozás után, a tűző napon. Ivóvizet lehetett ingyen szerezni, kb negyedóra alatt. És hát igen, a napsütés. Napközben még piálni se volt kedve az embernek olyan meleg volt, inkább kerestünk valami árnyékot és ott döglöttünk. De a koncertek utána mindenért kárpótoltak. Válaszolva eredeti kérdésemre, lehetett bevinni piát fesztiválterületre, igaz üvegben elvileg nem, de nem nagyon nézték meg. Amikor egyszer meglátták a pálinkásüveget a sátor előtt, akkor is csak azt mondták hogy tegyük be a sátorba.
lehetett bent a fesztivál területén belül forinttal fizetni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
egyébként azt lehet a honlapjukon olvasni, hogy idén sokkal emberibb körülmények lesznek és a hangosítás is komolyabb lesz.