Sziasztok. Patternt készítek, a minap sikerűlt is a képen is látható hogy jól megcsináltam, de látható hogy mikor kitöltöm a kört nem jól jelenik meg a kitöltés, miért van ez? A minta egyébként hibátlan! Mint írtam csináltam egy ugyan ilyet vagy 2 napja, és azt jól jeleníti meg. CS6 amúgy.
azt szeretném kérdezni hogy tudtok e megoldást arra, hogyha én illustrátorban kb 90 db artboardot kimentek Ai formátumban és beállítom hogy mindegyik artboardot szerparáltan mentse ki, akkor tudok e olyan beíllítást csinálni hogy mindegyik nevében szerepeljenek bizonyos adatok az artboard számán kívül? Pontosan jelenleg az kellene nekem, hogy a név és artboard számon kívül legyenek ott a méretei is az artboardnak ( pl.: title-01-300mmX500mm ) vagy valami hasonló.
Ajánlom a www.akonyv.hu elektronikus könyvkiadót. Ott van 3 pdf az Illustrator 10-ről.
Klikkelj az "Újdonságaink"-ra, azon belül "grafika, képfeldolgozás".
Azt hiszem darabja 650 Ft, és CD-n elküldik utánvétellel. Nekem az első kettő van meg, azóta a cég pénzéből megvettem a Illustrator CS Tanfolyam a könyvben :)
Megmondom őszintén, én csak hobbiból rajzolgatok az Illustrator-ral, annyira még nem ismerem, de lenyűgőző, hogy miket tud, és tudhat még.
Mi a lényeges különbség a 10 és a CS között? Azt tudom, hogy van a CS-ben 3D funkció, de van még több dolog is?
Fura dolog ez a magyarítás. Van szerencsém ismerni a CS magyar változatát. Hogy mitől magyar? Onnan, hogy a Photoshop menüje lehet magyar nyelvű is. Én sem tudok angolul, de kb. 1/4 óra szenvedés után visszaállítottam angolra. Valami idióta az almenüket ábécé sorrendbe állította, így minden máshol van, mint az angolban.
Sajnos jó és friss magyar szakirodalom soha nem lesz. Túlságosan kicsi a piac. Úgy saccolom, legalább 30e példányt el kellene adni, ahhoz, hogy legalább a kiadás költsége megtérüljön. Ebben a licenc díja nincs is benne