Indult nemrég egy új kvízoldal, ahol teljesen ingyen lehet játszani, kvízjáték, de egy kis stratégiával, sok-sok érdekes kérdéssel. Pörgös játékok, nekem a kedvencem amikor minden más tag kikap tőlem :)
2. Hetente egyszer lehet jatszani mert nincs elég pénz arra hogy csatába menj?????? MII???? Ne menjünk már el mi is a fizess hogy rubinod legyen könyörgöm :DDD ez egy igazi tök jó játék volt régen mért kellet fizetős gazdagok játékává tenni. Ennyit erről - 999999999999999999 player gratulálok! EZ EGY FOS ugy ahogy van lehet törölni köszönöm
A Honfoglalon az egyik játékostárs minden abnormális kérdésre tudott válaszolni, valami "0niki0" nevű (ha jól emlékszem), például arra a kérdésre is, hogy Csíksomlyón mikor mutatták be először az István a király rockoperát (2003-ban). Hogyan lehet ilyen kérdésekre válaszolni? Ez valami csalás lehet. Mert ilyen alapon a Honfoglaló kérdés-összeállítói azt is megkérdezhetnék, hogy a XX. században öreganyám mikor kapott utoljára tüdőgyulladást. Idióták!!!
Ha a kiskölykök vállalják, akkor miért ne? Egyébként ez is közrejátszott abban, hogy sokkal ritkábban játszom, hiszen az ilyen kis emberkéknek sokszor elszáll az agyuk, és olyanokat írnak, hogy belepirulok, pedig nem vagyok egy szégyenkezős fajta. :) Tudom, a "cset"-et ki lehet kapcsolni, de a játék hevében ki gondol erre? :)
Én is rengeteget játszottam anno.. Nemrég a fiam kérte h játsszunk, nagy nehezen előkapartam a kódomat, de a különszobába több alkalommal is kiskölykök léptek be hozzánk.. Hát nemtom, nem volt jó érzés 13-14 éves kiskölyköket leverni:)
Én még annál is kevesebbet, tényleg! Az idejét sem tudom, hogy mikor játszottam a Honfoglalón utoljára. :( Pedig pár éve mindennapos rutin volt számomra. :) Na, azért néha, ha odatévedek robotokkal játszom egyet. :)
Azért, mert ezzel vádolnak, még nyugodtan játszhatsz. Egyszerűen kapcsold ki a párbeszédet, így nem kell olvasnod, hogy renick vagy. :) Meg mondjuk a sok ocsmányságot. Sajnos én is jártam így.
Sajnos az itteni nick nevemmel nem tudtam regisztrálni, mert az már állítólag foglalt volt. Ezután lettem a honfoglalón gummymacy67. Kb. 10 napja regisztráltam, mert az ÁTVÁGÓ játékon ajánlották. Szinte minden nap megkapom valakitől, hogy csaló renick vagyok a honfoglalón. Pedig én előtte tényleg soha nem játszottam ott. Ez az egész helyzet elkeserítő. Ha tényleg renick lennék, gondolom, már jobban állnék. Hiába, nem tudhatok én sem mindent. Az első lecsalózást akkor kaptam meg, amikor eltaláltam, hogy a Hunyadi László operát 1844-ben mutatták be. Ezt éppen az Átvágó-n tanultam meg.