Keresés

Részletes keresés

Gaga84! Creative Commons License 9 órája 0 0 23787

Jensennel mondjuk bárki jobb lenne,de itt èvek óta kapusgondok vannak! Remèlem 26tól jön Nielsen,egy normális vàltótàrssal mellèjük pedig új kapusedzőt!!!

Előzmény: FrancisBade (23786)
FrancisBade Creative Commons License 9 órája 0 0 23786

Akkor ő se jön Veszprémbe...

Előzmény: Gabho28 (23785)
Gabho28 Creative Commons License 1 napja 0 2 23785
Drazen Creative Commons License 2 napja 0 0 23784

nem úgy van,hogy Bodóval már hosszabbítottak 2 évre Szegeden,csak még nincs bejelentve?

Kalarashsal és Garciandiaval kapcsolatban Tatabányát is pletykálták...

Előzmény: rasmus82 (23780)
atfd Creative Commons License 2 napja -3 5 23783

Én nem, de talán nem is baj. Köszönjük a magvas hozzászólást!

Előzmény: Kocka79 (23782)
Kocka79 Creative Commons License 2 napja -7 2 23782

Értjük. 

Darlen Creative Commons License 2 napja -6 6 23781

Vagy Bodónak még esetleg Győr is szóba jöhet. Úgyis szeretnek volt szegedieket igazolni

Előzmény: rasmus82 (23780)
rasmus82 Creative Commons License 2 napja 0 1 23780

Bodó Fradi vagy Tatabánya,Garciandia mehet haza

Előzmény: Lifeofbrian2 (23779)
Lifeofbrian2 Creative Commons License 2 napja 0 0 23779

Garciandiat vihetitek most, sőt igazából tegnap és adunk mellé grátisznak egy Bodót is ha megegyezünk!

Előzmény: Boymadi (23777)
rasmus82 Creative Commons License 2 napja 0 0 23778

Ennyi pénz biztos nem lesz.álmodozni lehet…

Előzmény: Boymadi (23777)
Boymadi Creative Commons License 3 napja -2 2 23777

Mem hosszabbítása sincs még bejelentve 2027-től... és róla voltak korábban pletykák is. Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ha mondjuk Mem jönne, akkor megérné Remilit megtartani.

Kérdés, hogy mennyi a realitása Memnek?

Két dolgot tudunk ezzel kapcsolatban:

1. 5 évig XP volt az edzője.

2. A Barcelonánál azt mondták, hogy Nielsennek annyit ajánlottak mint Memnek és Nielsen mégsem maradt.

Az említettek alapján a Veszprém tud olyat ajánlani Memnek is, hogy anyagilag is megérje neki a váltás (ha Nielsennek megérte akkor valószínűleg neki is megérné) és valószínűleg van közöttük olyan nexus XP-vel, hogy Mem igent mondjon neki, ezért szerintem könnyen elképzelhető, hogy Memért is versenyben lehet a Veszprém 27-től.

Az alapján, hogy mikor jöttek a hírek Nielsenről, szerintem valószínűsíthető, hogy Mem sorsa is valamikor mostanában dőlt/dőlhet el.

Nekem az a véleményem, hogy ha  Mem amúgy jönne, akkor lehet okosabb lenne nem mindenáron megtartani Remilit, a 26-27-es szezont meg lehozni a Martinoviccsal (ha igazak a pletykák) és még valakivel (Magnusson, Sandell, Röd, Garciandia sincs még bejelentve sehova 26-tól.)

Irányítóban El-Deraa és Martinovic is tud hasonló stílusban irányítót játszani mint Remili. Végképp spekuláció, de akkor már inkább jöhetne Minne 26-tól, mert ő más stílus, jobban kiegészítené a többieket.

Szóval bár Remili szerintem is fantasztikusan jó játékos, de ő is pótolható.

Előzmény: Dr. Jack (23761)
Gabho28 Creative Commons License 3 napja 0 0 23776

Rosta még 1 évet marad Bukarestben.

Előzmény: rasmus82 (23774)
rasmus82 Creative Commons License 3 napja -1 2 23775

Final 4 közelébe nem leszünk….aki ezt nem látja az eléggé vak.

ez volt az utolsó esély.

Előzmény: VP83 (23772)
rasmus82 Creative Commons License 3 napja -2 0 23774

Rostán elgondolkodni?Megy Szegedre.

Bánhidi meg ide

Előzmény: Psenior (23768)
rasmus82 Creative Commons License 3 napja 0 0 23773

Kapus már van,Bartucz

VP83 Creative Commons License 3 napja -1 3 23772

Valószínű nem lesz sok változás a jövő évi keretben. Pedig jól támadó beálló kell (minimum Iturizza), egy klasszis irányító/ballövő (ez csak kivásárlással működhet), egy jobbszélső (szintén kivásárlás) és Jensen helyett egy kapus.

Kapus, a klasszis középső ember hosszútávra, szélre-beállóban lehet 1 éves megoldás. Enélkül szerintem nem lehet Final4 várakozásokról beszélni Fabregas-Kosorotov nélkül, és az ismert érkezőkkel.

Bembi86 Creative Commons License 3 napja 0 1 23771

szerintem se

Előzmény: Drazen (23770)
Drazen Creative Commons License 3 napja 0 3 23770

Az én véleményem az, hogy Remili ne játszon irányítót nálunk

Psenior Creative Commons License 3 napja 0 2 23769

Valahogy olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy itt pillanatok alatt kiderülne, hogy Ő csak nagy darab és erős, de nem több... Ez csak egy érzés persze...

Előzmény: Gabho28 (23765)
Psenior Creative Commons License 3 napja -2 0 23768

Egyet értünk. A gondolatom lényege, hogy a három beállóból kettő megy és eddig konkrét érkezőről nem hallani. Van két hónapunk...

És igen Rostán el kéne gondolkodni, Grahovacnál előre mutatóbb lenne sok szempontból. Bár itt valaki írta, hogy faxkalapul viselkedett a Veszprémi szurkolókkal, azt nehéz lenyelni...

Előzmény: Dr. Jack (23763)
Bembi86 Creative Commons License 3 napja -1 0 23767

az 50 ezer euróval az a baj, hogy ennyit adunk Emilnek.

lehet 40-re is jött volna.

így azért várható volt, hogy a csapat egyik kulcsembere is szeretne ennyit

Gabho28 Creative Commons License 3 napja -1 0 23766

Egy Martinovic, Remili, Jørgensen, Hesham belső négyes nem lenne rossz 26-tól.

Gabho28 Creative Commons License 3 napja -1 0 23765

Nekem egy Iturizza bőven elég lenne!

Előzmény: Psenior (23762)
birka_zoli Creative Commons License 3 napja 0 2 23764

Érdekes, h Rosta Miki nem jött szóba mint lehetséges beálló!? A formáját most nem lehet tudni, de magyar és nem annyira kutyaütő, volt Pascual játékosa (lehet épp ezért?). Egy kis izom és karcsúsodás, gyorsulás és önbizalom mellett sztem jó választás lenne.

Dr. Jack Creative Commons License 3 napja 0 1 23763

Grahovac azért nem tett le semmi pótolhatatlant. Védekezett, nem rosszul de azért nem is kimagaslóan. Támadásban pedig nem volt bevethető csak a magyar bajnokikon. 

Előzmény: Psenior (23762)
Psenior Creative Commons License 3 napja 0 0 23762

Én is remélem, hogy marad Remili, mert az Ő pótlása Ludóéval együtt nem gyenge kihívás lenne. Ha marad Nedim, akkor belső posztokon nagyjából az lesz mint idén egy Hesham-Kosorotov cserével. Védekezésben ez egy kicsit jobb, főleg ha ElDeraa felépül. Viszont Grahovac és Fabregas távozása után nem látom a fényt az alagút végén. Eléggé úgy tűnik, hogy kényszerhelyzetek vannak a posztokon és erős a gyanú, hogy kompromisszumokra kényszerül a vezetés. Ezzel kapcsolatban most - annak ellenére, hogy többször védelmembe vettem korábban - úgy gondolom, hogy NL munkáját érintően jogos kritika fogalmazódhat meg.

Dr. Jack Creative Commons License 3 napja 0 0 23761

Én ezzel egyetértek. Megtartanám. Ha kompetensek akarunk maradni jelenleg biztos hogy, nem engedhetjük meg, hogy ő is menjen. Szerintem ezt ő is tudja és az ügynöke is tudja és ezért próbálkoznak magas összeggel - ismétlem már ha ez igaz. 

Előzmény: Gaga84! (23760)
Gaga84! Creative Commons License 3 napja 0 1 23760

Ha már Ludot elveszítjük a mezőnyben,sztem Remili körè kellene êpíteni a csapatot + két posztos + vèdekezik! Mondj jobbat (Dikan,Gidselen kívül akik elèrhetetlenek) ?

Előzmény: Dr. Jack (23758)
Dr. Jack Creative Commons License 3 napja 0 1 23759

Nem hiszem, hogy ezt megadnák neki.  + a magyar adórendszer jóval kedvezőbb a játékosok számára mint a külföldi. Szóval egy itteni X összeg máshol annál többel egyenértékű. Utánaszámolás nélkül ha mondjuk itt 50-et kér máshol ez lehet 60-65-nek felel meg.  

Előzmény: Psenior (23757)
Dr. Jack Creative Commons License 3 napja 0 0 23758

Ezek csak találgatások és nem gondolnám hogyha az induló összeg ennyi is volt - akkor ha megállapodás születik - a végső összeg is ennyi lesz. 

Előzmény: rasmus82 (23756)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!