Jensennel mondjuk bárki jobb lenne,de itt èvek óta kapusgondok vannak! Remèlem 26tól jön Nielsen,egy normális vàltótàrssal mellèjük pedig új kapusedzőt!!!
Mem hosszabbítása sincs még bejelentve 2027-től... és róla voltak korábban pletykák is. Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ha mondjuk Mem jönne, akkor megérné Remilit megtartani.
Kérdés, hogy mennyi a realitása Memnek?
Két dolgot tudunk ezzel kapcsolatban:
1. 5 évig XP volt az edzője.
2. A Barcelonánál azt mondták, hogy Nielsennek annyit ajánlottak mint Memnek és Nielsen mégsem maradt.
Az említettek alapján a Veszprém tud olyat ajánlani Memnek is, hogy anyagilag is megérje neki a váltás (ha Nielsennek megérte akkor valószínűleg neki is megérné) és valószínűleg van közöttük olyan nexus XP-vel, hogy Mem igent mondjon neki, ezért szerintem könnyen elképzelhető, hogy Memért is versenyben lehet a Veszprém 27-től.
Az alapján, hogy mikor jöttek a hírek Nielsenről, szerintem valószínűsíthető, hogy Mem sorsa is valamikor mostanában dőlt/dőlhet el.
Nekem az a véleményem, hogy ha Mem amúgy jönne, akkor lehet okosabb lenne nem mindenáron megtartani Remilit, a 26-27-es szezont meg lehozni a Martinoviccsal (ha igazak a pletykák) és még valakivel (Magnusson, Sandell, Röd, Garciandia sincs még bejelentve sehova 26-tól.)
Irányítóban El-Deraa és Martinovic is tud hasonló stílusban irányítót játszani mint Remili. Végképp spekuláció, de akkor már inkább jöhetne Minne 26-tól, mert ő más stílus, jobban kiegészítené a többieket.
Szóval bár Remili szerintem is fantasztikusan jó játékos, de ő is pótolható.
Valószínű nem lesz sok változás a jövő évi keretben. Pedig jól támadó beálló kell (minimum Iturizza), egy klasszis irányító/ballövő (ez csak kivásárlással működhet), egy jobbszélső (szintén kivásárlás) és Jensen helyett egy kapus.
Kapus, a klasszis középső ember hosszútávra, szélre-beállóban lehet 1 éves megoldás. Enélkül szerintem nem lehet Final4 várakozásokról beszélni Fabregas-Kosorotov nélkül, és az ismert érkezőkkel.
Valahogy olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy itt pillanatok alatt kiderülne, hogy Ő csak nagy darab és erős, de nem több... Ez csak egy érzés persze...
Egyet értünk. A gondolatom lényege, hogy a három beállóból kettő megy és eddig konkrét érkezőről nem hallani. Van két hónapunk...
És igen Rostán el kéne gondolkodni, Grahovacnál előre mutatóbb lenne sok szempontból. Bár itt valaki írta, hogy faxkalapul viselkedett a Veszprémi szurkolókkal, azt nehéz lenyelni...
Érdekes, h Rosta Miki nem jött szóba mint lehetséges beálló!? A formáját most nem lehet tudni, de magyar és nem annyira kutyaütő, volt Pascual játékosa (lehet épp ezért?). Egy kis izom és karcsúsodás, gyorsulás és önbizalom mellett sztem jó választás lenne.
Grahovac azért nem tett le semmi pótolhatatlant. Védekezett, nem rosszul de azért nem is kimagaslóan. Támadásban pedig nem volt bevethető csak a magyar bajnokikon.
Én is remélem, hogy marad Remili, mert az Ő pótlása Ludóéval együtt nem gyenge kihívás lenne. Ha marad Nedim, akkor belső posztokon nagyjából az lesz mint idén egy Hesham-Kosorotov cserével. Védekezésben ez egy kicsit jobb, főleg ha ElDeraa felépül. Viszont Grahovac és Fabregas távozása után nem látom a fényt az alagút végén. Eléggé úgy tűnik, hogy kényszerhelyzetek vannak a posztokon és erős a gyanú, hogy kompromisszumokra kényszerül a vezetés. Ezzel kapcsolatban most - annak ellenére, hogy többször védelmembe vettem korábban - úgy gondolom, hogy NL munkáját érintően jogos kritika fogalmazódhat meg.
Én ezzel egyetértek. Megtartanám. Ha kompetensek akarunk maradni jelenleg biztos hogy, nem engedhetjük meg, hogy ő is menjen. Szerintem ezt ő is tudja és az ügynöke is tudja és ezért próbálkoznak magas összeggel - ismétlem már ha ez igaz.
Ha már Ludot elveszítjük a mezőnyben,sztem Remili körè kellene êpíteni a csapatot + két posztos + vèdekezik! Mondj jobbat (Dikan,Gidselen kívül akik elèrhetetlenek) ?
Nem hiszem, hogy ezt megadnák neki. + a magyar adórendszer jóval kedvezőbb a játékosok számára mint a külföldi. Szóval egy itteni X összeg máshol annál többel egyenértékű. Utánaszámolás nélkül ha mondjuk itt 50-et kér máshol ez lehet 60-65-nek felel meg.