Keresés

Részletes keresés

zobi01 Creative Commons License 4 órája 0 0 16340

Jobbátlövő. Pár hete hét góllal mutatkozott be a Telekom Veszprém színeiben az NB I-ben a Budakalász ellen.

Előzmény: birka_zoli (16339)
birka_zoli Creative Commons License 12 órája 0 0 16339

Ez durva, milyen poszton játszik?

Előzmény: zobi01 (16338)
zobi01 Creative Commons License 18 órája 0 2 16338

Mai Nb1/b meccs: Barna 19gól 22 kísérletből 

 

https://bfakademia.hu/nb-i-b-ferfi_2324/13-fordulo_891

Gaga84! Creative Commons License 18 órája 0 0 16337

Mégis miért lenne jó,ha a Dapro által felvázolt megoldás ellenében tovább eszkalálódna az egész…!? Azt akarjuk,h válság legyen!?

Előzmény: Gaga84! (16336)
Gaga84! Creative Commons License 19 órája -1 0 16336

Egesz pontosan erről van szó!!!! Ez kellene

Előzmény: dapro (16335)
dapro Creative Commons License 19 órája -1 1 16335

Jó, hogy Lacit felvetetted, bár más miatt....szerintem is legfontosabb lenne most a csitítás, higgadás, talán Laci ha megszólalna...riportokban elég nyugodtan tud beszélgetni, mindenesetre higgadtabban Csíknál. Csak pár szó kellene, "kedves szurkolók, csapat, együtt család, nincs semmi baj, közös cél a FF, együtt elérjük"

Előzmény: Dr. Jack (16313)
Gaga84! Creative Commons License 22 órája -2 1 16334

Már mindenki leírta mit gondol az egészről.Vajon mi következik most? Nem szabdna összeugrasztani a feleket,egy kellene,h legyen a cél,én nem eszt látom jelenleg. A csapat/vezetőség/O szektor külön külön összezárt és egyik sem hajlandó engedni illetve konstruktív párbeszédet folytatni. Itt egy valaki mozdíthatná el az álóháborút az pedig Dr Csík…. De ő már megtette a maga pökhendi/ fellengzős stílusában!!😡 

Taggart09 Creative Commons License 22 órája 0 0 16333

Ráadásul ezek nem szakmai dolgok? 

Taggart09 Creative Commons License 22 órája 0 1 16332

Nem tudom, én nem beszéltem vele, hogy sértődés, rosszul esett neki, vagy esetleg úgy érezte, hogy nincs mögötte a b közép...

Én úgy gondolom, hogy ha például Biosca megfog 2 hetest és megint büntető van, akkor Corrales se veszi negatívan, ha a kollegáját követelik ismét a kapuba. 

Nem jól jött ez ki most szerintem. 

De hagyjuk is, remélem megoldódik, de szerintem ezek nem jó dolgok. 

csakaveszprem Creative Commons License 22 órája 0 0 16331

Nem értem a felvetés kapcsolódását az általam írtakhoz.

Előzmény: rasmus82 (16328)
csakaveszprem Creative Commons License 22 órája -2 3 16330

Amikor meghallotta a rigmust, Corrales egyértelmű iróniával intett az O-szektor felé, hogy tessék, akkor lehet jönni a helyemre (mármint a szurkolóknak); ezek után látható sértődöttséggel/csalódással az arcán megindult a kispad felé, ahonnan Ilics visszaterelte. Ezt követően volt egy időkérés, ahol a Sterbik-Biosca-Nagy B.-Manevski quartett vigasztalta, majd visszaállt kedvtelenül a kapuba (és fogott további két labdát). Volt ilyen és lesz is még - ezen a szinten szerintem ezt tudni kell jól kezelnie minden érintettnek.

Előzmény: Taggart09 (16326)
Sulic Creative Commons License 22 órája 0 0 16329

ma vaksz ha jól tudom, kíváncsi vagyok Egriék mit -hogyan láttak evvel kapcsolatosan.

rasmus82 Creative Commons License 22 órája 0 3 16328

A Final Four esélyek nem a szurkolók miatt vannak.....Kellenek,de nem ők nyerik.

A Barcelona a  B közép miatt nyert Final 4-t?

Előzmény: csakaveszprem (16319)
Sulic Creative Commons License 22 órája 0 1 16327

ő sértődés miatt akarta elhagyni a pályát miután be mutatott a  B-közép felé nem  nézői akaratot akart teljesíteni 

Előzmény: Taggart09 (16326)
Taggart09 Creative Commons License 23 órája 0 2 16326

De hát Ilics terelte vissza a pályára.. 

Akkor viszont "levette" a szurkolói akaratot... el akarta hagyni a pályát.. 

Sulic Creative Commons License 23 órája -2 0 16325

nem hiszem mert akkor nem fakadt volna ki...

Előzmény: Taggart09 (16324)
Taggart09 Creative Commons License 23 órája 0 1 16324

Nem is tudom, akkor a "Biosca" rigmus nem azt jelenti, hogy Corrales helyett a másik kapust szeretné látni a skandáló tömeg?

Corrales nem ennek akart eleget tenni?

Ezt lehet magyarázni? 

Sulic Creative Commons License 23 órája -1 0 16323

Cupara ritmus azért volt mindig hangosabb Rodrinál mert sokkal többet kontaktolt a szurkolókkal is Cupi  minden téren .Cupara védesei után egyből O szektorhoz fordult Rodri a padhoz .Cupara sokkal jobban kifejezte az érzelmeit is mint Rodri és ez szimpatikusabb volt a szurkolóknak (ami érthető is) .. Mindig valakihez közelebb kerül a szurkolói csapat és nem feltétlen a teljesítmény okán...

Előzmény: csakaveszprem (16321)
Taggart09 Creative Commons License 23 órája 0 0 16322

Lehet, hogy félreértettél, de most is egyetértek veled, mint ahogy a tömören, de jól megfogalmazott 2 bekezdéseddel is. 

 

Előzmény: Psenior (16320)
csakaveszprem Creative Commons License 23 órája -4 2 16321

Volt "Rodri-Rodri" rigmus; még mosolyogtunk is magunkon a lelátón, hogy lám ilyen a szurkoló. Felfokozott küzdelem a pályán és -hangulat a lelátón; ilyen egy igazi rangadó - tényleg értetlenül állok a történtek előtt (ha már Rodri: nekem inkább volt kellemetlen a megelőző években, hogy Cupara - bármit is tett - mindig hangosabb éltetést kapott, mint Corrales: de lehet, hogy csak a nevének jobb a skandálhatósága; annak idején a "Perics" is elég jól zúgott, míg a "Nándi" viszonylag erőtlenül hangzott. Tanulság: nem elég jó kapusnak lenni, még a neved dallama is fontos:).

Előzmény: Psenior (16320)
Psenior Creative Commons License 23 órája 0 4 16320
Ok. Sok féle szempontból és sok féle értékrenddel lehet ehhez közelíteni. Elfogadom a tiédet is. Viszont az fontos szerintem, hogy Corrales kimondottan jól védett és akár félre is tehetjük a sérülésből fakadó önfeláldozását. Jól védett és ráadásul a végén Ilicnek lett igaza, mert Rodri a védéseivel kulcslabdákat adott Remiliék kezébe, de nem éltek vele. Ekkor én nagyon vártam újra a Rodri-Rodri rigmust, azzal azt hiszem helyére került volna minden... de nem jött! Vajon miért?
Előzmény: Taggart09 (16317)
csakaveszprem Creative Commons License 23 órája -3 4 16319

E szó jó: aránytalanság (csönded vagyok). Az ügy minden szereplője részéről.

O-szektor:

10mp-es, marginális "bioscázás" után szükséges-e vezéráldozatot követelni? (vannak vállalhatlan rigmusok, az ellen könnyebb lenne fellépni - mégsem teszik). Egyrészt: nem emlékszem olyan csapatunkra az elmúlt bő 30 évből, ahol ne lett volna ilyen megnyilvánulás egy-egy mellőzött(nek vélt) játékos esetében - ebben semmi újdonság nincs, csak annak, aki nem jár meccsekre. Másrészt: a csütörtöki időpontok ellenére kimondottan jó hangulat van a kisebb téttel bíró BL-meccseken is, a Barcelona elleni pedig elég pazar volt. Elég megnézni a közvetítéseket: ilyen miliő egyetlen csarnokban sincs. Harmadrészt: még a játékosok is megvallják, hogy a magyar bajnoki meccsek többsége nem motiválja őket (teljesen érhetően), miért várjuk el ezt a közönségtől? Továbbegyenlő: voltak itt remekül megszervezett és megvalósított kölni vonulások-szurkolások, van fanatizmus és karizma; ezekkel együtt járhatnak kellemetlenségek is, de az összkép mégiscsak pozitív, ld.: a német-dán tapsikolást. Dupla zárójel: kiélezett helyzetben, háromesélyes meccsen nem felállni az utolsó 5 percre, megpróbálni, hátha ezen fog múlni - szintén nehezen minősíthető. 

Rodri:

 

Kedvelem, nagyszerű ember; de csak vártunk türelmesen 1,5 évet arra, hogy a csapat céljainak megfelelő teljesítményt nyújtson - emiatt valóban kialakult vele szemben a frusztráció: az inkriminált eset is közel 20 perces "védéscsend" után történt, egy teljesen kiszorított, reménytelen helyzetből született gólt követően.

Edzői stáb, játékosok:

Rendkívül magas színvonalon megfizetett, a közönség által a tenyerén hordozott, sehol máshol nem megélhető módon kezelt emberek - ennyi kritika talán elviselhető. Hazatérés, szerződésbontás ezért: na, ne már.

Vezérigazgató:

A legkevésbé ez a nyílt levél hiányzott. Fontoskodó, túlírt, arrogáns, az egyes szám első személyt teljesen indokolatlan használó, az utolsó bekezdésében pedig egészen nevetséges: mi lesz a szankció alapja? Éppen a padon ülő játékos nevének a kiabálása/skandálása, egyénileg vagy csoportosan (ha igen, hány főtől tekintjük azt annak)? Ki fogja ezt figyelni, ki azonosítja be az elkövetőt és foganatosítja az intézkedést? Teljesen felesleges, öncélú hangulatkeltés; onnan érkezik a Cancel culture, ahonnan a legkevésbé lehetett számítani rá.  

Így lesz egy rendkívül magas színvonalú, jó hangulatú, minden igényt (kivéve a pontszerzést) kielégítő derbiből egy roppant kellemetlen, a hazai és nemzetközi sajtót bejáró, a jelentőségét messze maghaladó visszhangú ügy; pont akkor, amikor valós FinalFour esélyekkel, jól megy a csapatnak.

Thor. Creative Commons License 23 órája 0 2 16318

Megnéztem, időpazarlás. 

Előzmény: paulscholesy (16309)
Taggart09 Creative Commons License 24 órája 0 0 16317

Igen, csak itt jön a Corrales reakció, hogy le akar menni a pályáról.. 

A kapus is nyilván felfokozott állapotban van, ő is a legjobbat akarja, innentől kezdve az ilyen rigmusok nem a csapatot segítik. 

Azt hiszem, hogy Gaga írta, hogy akkor majd ugyanez előfordulhat más posztokon is, például ha Fabregasnak nem megy, akkor Peschmalbecet követelik?

Mégis mit hittek, hogy Ilicsék szót fogadnak?

Még ha a szurkeszek jól is látták, hova vezetne a dolog?

A bl meccsekre az O szektor adná le a játékos nevezéseket?

Sajnos már odáig fajult a dolog, hogy egyes fórumokon Corralest ideggyengézik, meg hogy keresnek annyit, hogy tűrjenek a játékosok.. 

(na, igen be is ugrott a jó öreg Cantona) 

Volt korábban vita arról, hogy a bérlet / jegy mire jogosítja fel a szurkolót?

Biztosan sok mindenre, de azért határok is vannak, ami ha nincs is kőbe vésve, de nem is olyan bonyolult. 

Ugyanakkor a klubvezető tisztában lehetne azzal, hogy miért járhat kitiltás, csak ebben az esetben nem vagyok túl optimista Csík úrral kapcsolatban, látva mondjuk a Remili kivásárlásáról szóló sztoriját... 

Nálam egészen megdöbbentő volt. 

 

 

 

Zso_Re Creative Commons License 24 órája -2 2 16316

Nekem elsőre a változtatási igény ugrott be a “Biosca” rigmusról, nem az, hogy Rodri ellen szól.

Egy ilyen feszült, tipikus egy gólos meccsen nyilván a közönség is minden pillanatban a maximumot akarja.

Akkor volt pár védekezés védés nélkül, jött a reakció.

Többen említik, hogy Rodri sérülten védett. Ezért külön köszönet jár neki.

Bennem van pár kérdés, ami árnyalja a képet.

Nem lehet, hogy elég lett volna Rodrit 40-45 percig “kínozni”, és szinte hősként levonultatni, lehetőséget adva másnak is?

Az edzők döntöttek úgy, hogy marad, nyilván tudva azt, hogy érkezhet olyan lövés a kapura, amit a sérülés (amit biztos nem javított az addig lejátszott másfél félidő) miatt nem tud fogni..?

Az edzők dönthetnek esetleg rosszul, és az O szektor (egy része)?

Nacho és Benedek most akkor azt gondolja, hogy Rodri még sérülten is többet ér mint ő?

 

Sajnos jött még a főnök levele, ami csak olaj a tűzre. Ezt házon belül egy beszélgetéssel meg kellett volna oldani.

 

Előzmény: Psenior (16312)
Gaga84! Creative Commons License 24 órája 0 0 16315

Túl jó csapatunk van ahhoz,h emiatt boruljon minden rövid és hosszútávon…

Előzmény: Gaga84! (16314)
Gaga84! Creative Commons License 25 órája 0 2 16314

Kössön békét a három fèl és felejtsük el ezt az egészet! Nem nyilt levelekben kellene üzengetni,hanem leülni és megbeszélni. Nagyon remélem,h Csík felvette már a kapcsolatot Istvánnal és vagy fordítva…! C

Dr. Jack Creative Commons License 26 órája 0 2 16313

+ Mahét nem egy játékos helyett lehet hozni, illetve az elég ritka, hogy mezőnyben valaki végig játszik egy találkozót. Teljesen más a kettő, de igen már ott is szóvá lett ez téve Ilic és Nagy Laci álltal is. 

Előzmény: Psenior (16312)
Psenior Creative Commons License 27 órája -1 4 16312
Van igazságod, de ez most szerintem egy kicsit cizelláltabb, mert a védési teljesítmény már szezon elejétől problémás volt. Mindenki kritizált, Ilic nyíltan a kamerák előtt is Gudméban. Aztán nagy kűzdéssel elkezdtek visszajönni a kapusaink. Rodri láthatóan sérülten hoz egy igen jó teljesítményt és ekkor az ezerfejü jelzi, hogy ezt nem értékeli. És paff, összeomlik lelkileg. Megalázták... Miért kellett ez? Miért nem gondolkoznak? A játékosok egyik legfontosabb szempontja és érve ideigazoláskor a tábor és annál rosszabb nem lehet, mikor ez a tábor eltapossa őket.
Mahe esete annyiban más, hogy vele szemben alapból másik játékost favorizál az edző, akik eddig jól teljesítettek. Nincs miről beszélni. Egyébként Ilic a Mahezás ellen is kikelt. Mivel ElDeraa-éknak jól ment Ők nem reagáltak, nem voltak ennyire a figyelem középpontjában.
Egyébként Mahe jól reagál a helyzetre, hajt ezerrel és szerintem tegnap az edzőknél is javított a pozícióján.
Előzmény: paulscholesy (16311)
paulscholesy Creative Commons License 1 napja -7 3 16311

Én egyébként őszintén szólva nem értem, hogyan jutottunk ide. Amióta világ a világ, volt ilyen Veszprémben, hogy valakit a csapatba követeltek - ebből a csapatból is. Nem látok különbséget, hogy a Mahé! Mahé és a Biosca! Biosca! rigmus között. De, ha a kapusposzttal akarja valaki védeni az álláspontját, azt sem igazán értem. Korábban, amikor Sterbik volt a kapus és Nándi nem védett, vagy akár Sola, Perics és a többiek idejében is volt hasonló. Csak ezt azoknak nehéz megmagyarázni, akik nem jártak meccsre). 

Én kicsit túlreagáltnak érzem mindegyik aktor részéről ezt az egészet. Rodri, Ilics, a játékosok, akik posztolgatnak (mintha támadás érte volna a csapatot - pedig nem), de némely szurkolóra is igaz ez. Csík levele szerintem olaj volt a tűzre, ezt belül kellett volna rendezni és csak bízni tudok benne, hogy Gyurák sem bánja meg a döntését később.

Különösen azért fájó ez az egész, mert nem volt semmi jele annak, hogy valami kibillentheti a FF-hoz vezető úton a Veszprémet. Egy góllal ki lehet kapni, öttel verni a Barcát meg a Magdeburgot kint, pedig több, mint bravúros. Ez viszont most veszélyes story azért minden szempontból!

 

HAJRÁ VESZPRÉM!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!