Minimum Draganhoz hasonló képességű beállós kellene. Én továbbra is azt mondom,hogy hiába távozhat Ludo 25től ingyen nem adtuk puszira a katalánoknak….
A spanyol oldalak inkább azt találgatják, hogy D. Cikusa mutat-e annyit a Montpellierben, hogy jövőre visszavihessék Mem mellé..?
Szerintük sanszos, hogy j2-ben ez a páros lesz.
Egy időben erősen lehetett hallani, hogy K. Costát leigazolják, még azt is lehetett olvasni, hogy előszerződése van a Barcával, de most ezek nincsenek jelen.
Kicsi rá az esély, de ha pl Mem mégiscsak Veszprém, akkor egy K. Costa-D. Cikusa fiatal kettőst bevállalna-e Barcelona a balkezes posztra?
Ez amolyan Vujin-Markovic(Veszprém) féle vállalás lenne.. :)
Szerintem Dragan mögé kellene igazolni! Lehet, hogy az utóbbi időben nem volt formàban, de ki fog jönni ebből szerintem! A válogatottban most például 9 gólt lőtt.
"A spanyol Granollers balhátvédjének, Ferran Castillonak a Sporting Lisszabonhoz kellene költöznie, és a veszprémi átigazoláshoz köthető Matim Costát helyettesíteni –
Az egyiptomi Al Ahly jobbhátvédje, Moshen Ramadan a jövő nyárról a portugál bajnok Sporting Lisszabonhoz készül. Francisco Costa jól játszik ott, de sok csapat radarján is szerepel, így a Sporting már keresi a cserét."
Akkor a klub miért ne vizsgálhatná meg, hogy jöjjön-e helyette valaki, mert azért nem váltotta meg a világot és olyanok is elhangzanak, hogy Xavi nem véletlen mellőzte eddig.
Mint más is írta, az még nem átjáróház, ha valakinek nem hosszabbítanak és van helyette jobb.
Ha rendszeres lenne, hogy évente cserélődne a keret, mindig új csapatot építve, akkor azt mondanám, hogy van igazad..
A másik, hogy nemcsak én reagáltam erre a hsz-re...
Ugye Casado helyett jöhetett volna Fazekas. Ez nem lesz.
Fabregasnal se jön jöbb játékos, de valaki biztosan kell.
Ezért ballövőben mindenképp klasszis kell, pláne ha Casado esetleges elengedésével Palmarson lesz Cindric mögött is, Kosorotov és a potenciális ballövő helyett is, már hogy a kispadon.
Kapus posztra valószínűleg jövőre még nem érkezik komoly játékos, az lehet kérdés, hogy Rodri mellé/mögé ki lehet-e már próbálni Palasicsot.
Marguc helyett lehet akár jó jobbszélsőt hozni, de nem ott fogunk meccseket nyerni, középre kell tehát klasszis.
Azért is hangsúlyozom a klasszist (és ez valahol Costánál kezdődik), mert Barta Csabának, a One-nak is illik villantani egyet, fura lenne, ha ilyen anyagi lehetőségekkel megelégednénk csupán a csapat egybetartásával és egy-egy szolídabb cserével (Fabregas, Marguc, Jensen).
Kérdés,hogy az egyiptomi vonalat miért hoztuk anno....fontos-e még a klubnak.Szerintem egy ilyen sérülés után egy semmi extrát nem hozó játékos nem biztos hogy a jövő lesz.Kosorotov kevés lesz oda,így az a poszt kiemelten fontos kellene ,hogy legyen.Én egy Mensinget tudnék oda elképzelni