Nekem tetszett, amit a sajtótájékoztatóról olvastam.
Különösen Xavi hozzászólása: ...nem könnyű vele dolgozni, mivel mindig a maximumot követeli meg magától és másoktól is. „Ezért senkitől nem fogok elnézést kérni”
A klubnak semmi érdeke nincs a VB-ben. Miért küldték volna haza emiatt? A Tatabánya pedig a 3. legerősebb csapat papíron. Nyílván nem ők az esélyesek, de akkor sem veheti fél vállról a csapat a találkozot.
Szerintem már hazaküldték rápihenni a vb-re. Egész Novemberben egyedül vitte a jobb átlövő szerepét Sandell sérülése miatt, így biztos hogy a teste túl lett terhelve. Ha a klub küldte haza, szerintem jó döntés hiszen itt van egy VB és a tavasz nagyon fontos lesz, így fő az ő sérülésmentessége
Azt, hogy y tv-ben mit mondanak, nem mindig érdemes komolyan venni, Attól, hogy esetleg csak a VB után jelentenek be valakit, nyilvánvalóan korábban zajlanak a a tárgyalások.
Vagy akkor értsük úgy, hogy a játékost nem a tárgyalás zavarja meg, hanem a bejelentés?
Remili hosszabbítása a leges legfontosabb, megnyugtató lenne! Kérdés ő mit akar, a klub szándéka nyilvánvaló (gondolom)… 26 tol Nielsen Rodri páros szerintetek elképzelhetetlen?
Továbbà érdekes a beállós poszt 25 től,illetve,hogy ki fog érkezni még idèn.
az elején nekem nagyon deja vu érzésem volt, GOG ellen ebben a csarnokban hasonlóan kezdtünk, ráadásul a kubai srác ugyanúgy lőtt mint tavaly Mensing és ugyanúgy nem léptünk ki rá 😀
aztan Pasqui belenyúlt, lebaszott mindenkit és szépen helyre állt a rend…
a Remili, Cindric, Palmarsson belső hármas elkepeszto játék intelligenciával rendelkezik, eszméletlen ahogy olvassák a játékot, bazi erős ez így…
Remili ahogy dominálta a játékot az igazi vezérre - vezérbikára emlékezteti az embert
kicsit aggódom miatta, Mem (és Mahe) (és engem tnap Minne se győzött meg) serulese miatt tuti h rommá lesz hajtva januárban, vagy jobbátlövőt vagy iranyitot fog nem is keveset jatszani… reméljük nem hogy megserulni sem fog, de még kraft is marad benne tavaszra…
apropo sérülések: a rengeteg sérülésbe vastagon benne v szét vannak hajtva a játékosok, akik az olimpián voltak kb 1 hetet pihentek, pillanatig sem kell csodálkozni h nem bírják…
ertem én h minél több meccs annál több pénz, de az h kidolnek a legjobb játékosok az erősen a színvonal csökkenéséhez vezet…
szep unnepeket mindenkinek, tavasszal innen folytatjuk !