Amennyiben Nielsen július 1-én aláírja a Veszprémi szerződését, akkor nem fogunk sírni Hallgrímsson miatt. Sokkal érdekesebb lett volna ő mondjuk már Jensen helyett, de (attól függetlenül, hogy most jelentették be) az ő sorsa már jóval korábban eldőlt, hogy a Barcába igazol.
igazából még csak azt se kellene nézni, hogy a szurkoló mit gondol.
lehet jönni itt a szokásos lózunggal, hogy majd az év végén értékeljük a szezont, de az a tény, hogy eddig 2/0 a mérleg, simán adhatna okot valamilyen megnyilvánulásra.
hiszen fordított helyzetben ez már megtörtént volna.
Nyugi,màjus 1 óta van új cipő 30+ èrt meg vigyünk színt a szurkolàsba csillivilli zoknival,pólóval!!!😡
Èrtékelhetetlen xar a klub kommunikàciója!
Lapítanak a bl kiesès óta… eddig egy Mikita távozàst sikerült kiokàdni magukból,ezt is azután,h a fehèrorosz posztolta az instán,szànalmas bagázs!!!
Amúgy meg tudjàk ha bejelentik Zeint meg a szarabbnàp szarabb igazolàsokat jövőre újra telelesz a fb negatív kommentekkel,kivàrnak mert majd begyógyulnak a sebek,ez a taktika…
Például Nagy Benedek is Veszprém játékos még, csak kölcsönben van Németországban ugye? És Mikler Krisztiàn is csak kólcsönben szerepel máshol, ha jól emlêkszem?!
Jensennel mondjuk bárki jobb lenne,de itt èvek óta kapusgondok vannak! Remèlem 26tól jön Nielsen,egy normális vàltótàrssal mellèjük pedig új kapusedzőt!!!
Mem hosszabbítása sincs még bejelentve 2027-től... és róla voltak korábban pletykák is. Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ha mondjuk Mem jönne, akkor megérné Remilit megtartani.
Kérdés, hogy mennyi a realitása Memnek?
Két dolgot tudunk ezzel kapcsolatban:
1. 5 évig XP volt az edzője.
2. A Barcelonánál azt mondták, hogy Nielsennek annyit ajánlottak mint Memnek és Nielsen mégsem maradt.
Az említettek alapján a Veszprém tud olyat ajánlani Memnek is, hogy anyagilag is megérje neki a váltás (ha Nielsennek megérte akkor valószínűleg neki is megérné) és valószínűleg van közöttük olyan nexus XP-vel, hogy Mem igent mondjon neki, ezért szerintem könnyen elképzelhető, hogy Memért is versenyben lehet a Veszprém 27-től.
Az alapján, hogy mikor jöttek a hírek Nielsenről, szerintem valószínűsíthető, hogy Mem sorsa is valamikor mostanában dőlt/dőlhet el.
Nekem az a véleményem, hogy ha Mem amúgy jönne, akkor lehet okosabb lenne nem mindenáron megtartani Remilit, a 26-27-es szezont meg lehozni a Martinoviccsal (ha igazak a pletykák) és még valakivel (Magnusson, Sandell, Röd, Garciandia sincs még bejelentve sehova 26-tól.)
Irányítóban El-Deraa és Martinovic is tud hasonló stílusban irányítót játszani mint Remili. Végképp spekuláció, de akkor már inkább jöhetne Minne 26-tól, mert ő más stílus, jobban kiegészítené a többieket.
Szóval bár Remili szerintem is fantasztikusan jó játékos, de ő is pótolható.