Keresés

Részletes keresés

Gaga84! Creative Commons License 2 napja -2 1 21830

Helyette kaptunk darts versenyt… mondjuk a gagyi kő papír ollónàl még

mindig jobb;)

Nielsen és Jörgens mellett azért remélem még minimum egy klasszis balátlövő érkezik (Kosorotovot beáldoznám),illetve kérdés még,higy Rodrival mi lesz.. róla semmit nem hallani. Nedim hosszabbítása lenne a kulcs. A jelenlegi két világklasszisunk közül (Ludo,Remili) ha egyikkel sem tudnànk szerződést hosszabbítani az elég gázos lenne szvsz.

Előzmény: Gabho28 (21829)
Gabho28 Creative Commons License 2 napja 0 0 21829

Gondolom a két dánra, Nielsenre és Jørgensenre gondolt. Továbbá mintha úgy nyilatkozna, hogy továbbra is a csapat tagja marad a jövőben is.

Kiel jelentett be két hosszabbítást, honlapjuk azt írta karácsonyi ajándék a szurkolóknak a klub részéről. Mi ilyet nem kaptunk sajnos. 🙁 Hogy Remili 2029. 

Előzmény: Gaga84! (21828)
Gaga84! Creative Commons License 3 napja 0 2 21828

https://www.mundodeportivo.com/balonmano/20241225/1002376781/exclusiva-md-contrato-larga-duracion-gran-fichaje-barca-2029.html

Fabregas,Cikusa megy,Mem marad. 

Nedim jelentős igazolásokról beszélt.. kívàncsiam várom,végre valahára..

FrancisBade Creative Commons License 5 napja -1 0 21827

Én ezt teljesen adom.

Ha választani kéne hogy 1 BL győzelem de utána nincs Final 4se a következő 10 évben vagy nincs BL győzelem de a következő 10 évben többet vagyunk final 4 bá mint nem, én az utóbbit írnám alá.... Bár tudom sokan nem így vannak ezzel.

Előzmény: Drazen (21826)
Drazen Creative Commons License 6 napja -1 1 21826

Ha a csapat jó kézilabdát játszik, és nincs olyan csapat, aki ellen ne lenne reális esélye, az számomra fontosabb, mint a hosszú évek óta üldözött BL győzelem (még ha ez nevetségesen is hangzik)...

Barcelona10 Creative Commons License 6 napja -6 1 21825

Veszprém sosem nyer bl t…ez a keresztje!

kalinov Creative Commons License 6 napja 0 2 21824

Azt se ártana megszámlálni, hogy  hány bl győzelem született csapategységgel, jó játékosokkal és hány, amikor egy adott csapatban több világklasszis volt... 

Nyert egységes csapatként az elmúlt időszakban a Hamburg, a Flensburg, a Szkopje, a Kielce, a Montpellier és nagy esélyesként(több sztárral)a Barca.

Ellenben kétszer bukott a sztárjaival a Veszprém, egyszer minimum a PSG-nek is illett volna nyernie a nevek alapján... Szóval..

Most a régmúltat, mint a Kiel győzelmeit, a Barcelonáét vagy a Ciudad korszakot nem boncolgatnám. 

Psenior Creative Commons License 6 napja 0 3 21823
Szerintem is van miben bízni. És azért van még Cindricünk és Palmarssonunk is, akik azért mégsem névtelen senkik. Nem hiszem, hogy Ludo bérét (gondolom nem kevés) betennénk a párnacihába.
Előzmény: VP83 (21822)
VP83 Creative Commons License 6 napja 0 0 21822

Nem hiszem, hogy jövőre egy darab igazi világklasszissal lehetne akár Final4-ban is reménykedni. 

Most kettő van Fabregas-szal, szóval lehet!

Előzmény: Psenior (21821)
Psenior Creative Commons License 6 napja 0 2 21821
Én most is optimistább vagyok az átlagnál. Kosorotovnál nálam benne van, hogy akár top 3 ballökő legyen. Senki nem képes nála könnyedebben gólt szerezni, különleges adottságai vannak, olyan képességek, amik nem tanulhatók. A feje lehet a kérdés, de mint látjuk még Dobó is tud ottantájt fejlődni... :)
Hesham pedig abszolút alkalmas a legmagasabb szintén teljesíteni, reméljük alaposan felmérték az orvosok.
Előzmény: Gaga84! (21820)
Gaga84! Creative Commons License 2024.12.23 0 4 21820

Köszi,igen adott franciául egy interviewt:

https://m.youtube.com/watch?v=kCiBCO39xo8

Kb 1 óra 48 tól jövünk mi. Érdekes volt hallgatni,kilecében elege lett az igérgetésből,ezért vàltott. Rólunk valóban nagyon jókat mond, a magyar emberekről is csak pozitívan nyilatkozik,sokkal kedvesebbek mint a lengyelek,pl. Budapest gyönyörű. Szeret itt lenne,erős,stabil a klub és ő is érzi a stabilitást,ami pl parizsban nem volt meg. Pascualrol pedig csak szuperstívuszokban.

valóban erős igazolásokról beszél,nevek és dátum nélkül. Összességében jó volt hallgatni,mint mindig,értelmes,karizmatikus ember, Aki teheti hallgassa végig☺

Előzmény: Dr. Jack (21819)
Dr. Jack Creative Commons License 2024.12.23 0 3 21819

Remili lenyilatkozta 2 napja, hogy "Pascual egy kivételes edző aki egy armadát épít Veszprémben. Vannak jelentős igazolások amiről még nem mondhat többet, de a klubnál nagy a stabilitás és minden megvan". 

Előzmény: Gaga84! (21815)
kalinov Creative Commons License 2024.12.23 0 5 21818

Az én meglátásom szerint egy Hesham-Kosorotov-El Deraa b2 sor igencsak erős lenne, de az kétségtelen, hogy a háromból kettő térdszalagszakadásos, van aki kétszeres.

kalinov Creative Commons License 2024.12.23 0 4 21817

Akkor nagyon nem vagytok képben, ha Kosorotov kapcsán kölcsönadásban, vagy eladásban gondolkodtok. 

De legalábbis a "szakma" jóval többre tartja, mint itt úgy általában. 

VP83 Creative Commons License 2024.12.23 0 1 21816

Ha Kosorotovot kölcsön adjuk, vagy elengedjük, akkor ballövőben jöhet még valaki esetleg. Akár Costa is, de azt remélem, hogy hasonló kaliber. Akkor elbírjuk beállóban az átmeneti évet is, pláne, ha Pechmalbek ugrik egyet az idei - viszonylag - gyengébb évhez képest.

Előzmény: Gaga84! (21815)
Gaga84! Creative Commons License 2024.12.23 0 0 21815

Martim Costa érkezésében és nagyon bíztam eddig…így hogy Hessamot bejelentettük,szerintem így a portugàl felejtős. A poszton ott lesz: Deraa,Hesham,Kosorotov -egyetértek,egyik sem F4 szint.

Ludo távozásával egy igazi vezér esik ki.. az egész csapatot nézve nem csak külön a beállós posztot,amit ha az egyiptomival próbálunk foltozni az ultragáz még ha 1 évre is…

Egyetértek, valaki kell Nedim mellé aki vezér tud lenni a mezőnyben (jelenleg ő és Ludo az).

Bízom mèg,min egy húzónévben a következő szezonra.

Előzmény: VP83 (21814)
VP83 Creative Commons License 2024.12.21 -3 4 21814

Jó pár nyitott kérdés van:

- ki jön Jensen helyett jövőre? Ha ott is egy évre keresünk valakit, akkor talán Palasicsnak kéne lehetőséget adni

- mi lesz a jobb széllel? Mikita és Gasper is kérdőjeles szerintem Pascualnál

- ha a bal lökő megvan Hameddel-Kosorotovval-Palmarsonnal (majd ElDeraval), irányító Cindriccel és az izlandival, is és jó esetben marad a Remili-Sandel duó, akkor...

- beállóban nagy visszalépés lesz egy újabb egyiptomi védekezés nélkül.

És az a problémám, hogy a jövő évi keret nem erősebb lesz, sem szinten tartó, hanem gyengébb. Kell már jövőre is egy nagy név, nem lehet 2026-ra várni, hogy majd csak akkor jön jó kapus, jó beálló Dániából, esetleg egy valódi lövő.

Dr. Jack Creative Commons License 2024.12.21 0 0 21813

Berlinbe beférne majdnem az összes, a Kiel kerete nagyon erős lesz de még nem most hanem majd 1-2 év múlva. Magdeburg kapus poszton nem kifejezetten erős és szerintem balátlövőben sem. 

Előzmény: bahnhof55 (21812)
bahnhof55 Creative Commons License 2024.12.21 -3 3 21812

Heshammal kapcsolatban alapvetően egyetértünk, de továbbra is az a véleményem, hogy a posztján van nála legalább 7-8 jobb játékos. Walliiniust kölcsön adta a Kiel,tehát megszerezhető volt, ő szerintem jobb játékos és még egészséges is.

Nem a Kielcére mondtam, hogy erősebb nálunk, hanem a Kielre (igaz ennek idén nincs jelentősége). A Magdeburgot erősebbnek érzem, különösen kapus és balátlövő poszton.

Azt gondolom, egy bl-t nyerni akaró csapatba kell két extraklasszis, ez megvan Veszprémben. Én azt érzem problémának, hogy vannak olyan játékosaink, akik nem bl top szintűek (el-Deera, Casado, Jensen, Grahovac és általában Kosootov). Nézd végig a Barca. a Magdeburg, a Berlin, a Kiel, a Flensburg keretét, szerinted  melyikbe férnének be?

Az is sokatmondó, hogy idei kapusaink nem férnek be a válogatottjaikba.

Előzmény: Boymadi (21811)
Boymadi Creative Commons License 2024.12.21 0 4 21811

Nekem az a véleményem, hogy ha Hesham egészséges marad, akkor valószínűleg nem kiegészítő játékos lesz. Ha nem marad az, akkor meg az se. Ő szerintem amolyan "high risk, high reward bet". Az átigazolások során sosem lehet biztosra menni, más csapatok is van, hogy befürdenek, ez ilyen. (https://www.handball-planet.com/top-10-handball-missed-targets-2023-2024/)

Van, hogy tényleg csak a szerencse dönt. Úgy emlékszem, mielőtt a Veszprém leigazolta anno Momir Ilicset, a pletykák Lackovicsról szóltak, aki végül nem fogadta el a Veszprém ajánlatát. Így lett aztán Ilics... Utólag könnyű látni, hogy mekkora szerencséje volt anno a Veszprémnek, hogy nem Lackovics lett. Pedig ez akkor közel sem tűnt egyértelműnek.

Szerintem a Veszprém kerete idén erősebb mint az általad említett Kielce vagy épp a Magdeburg kerete. Az én szememben pedig legalább Fabregas és Remili világklasszisnak számít. De a pletykált Nielsen és Jörgensen is az.

Miért gondolod úgy, hogy az idei keret nem BL esélyes? Szerinted milyen megoldás lett volna jobb beállóba? Vagy balátlövőbe?

Előzmény: bahnhof55 (21810)
bahnhof55 Creative Commons License 2024.12.20 -5 5 21810

Közel sem olyan szűkös a játékos piac: Ez mindig csak azok magyarázkodása, akik nem tudnak játékost venni. A Kielnek, a Barcának, a Magdeburgnak miért sikerül mindig, még év közben is.

Engem nem az zavar leginkább (persze az is), hogy nem jönnek világklasszisok, hanem az, hogy hamadrangu játékosok jönnek: el nem hiszem, hogy Adelnél ne lehetne több jó játékost találni, vagy Jensennél. Nálam Hesham is maximum kiegészítő ember egy F4 csapatban. (elDeraa még az sem).

És akkor már 2024 végén arról beszélünk, hogy 2026-ben sem lesz meg a Bl győzelem.

Előzmény: Psenior (21802)
Barcelona10 Creative Commons License 2024.12.20 -2 1 21809

Maradjon csak ott jó helyen van!pukkanófélben az ember!

Előzmény: MotorOlsen (21808)
MotorOlsen Creative Commons License 2024.12.20 0 0 21808

Azt hiszem a Bánhidivel kapcsolatos találgatásokat elvethetjük.Elég biztos forrásból tudom,hogy életfogytig+1 évre aláírt Szegeden.Ha befejezi a pályán,amolyan helyi Nagy Laci lesz belőle az irodában.

Gabho28 Creative Commons License 2024.12.20 0 0 21807

A Pechmalbek, Adel, Grahovac sor azért meredek lenne, még ha 1 évre is!

Drazen Creative Commons License 2024.12.19 0 1 21806

"Most azonban már világos, hogy néz ki Magnus Landin jövője. A balszélső szerződése eredetileg 2025-ig szólt, de most egy évvel meghosszabbították.

Landin 2026-ig marad a THW-nél

"Magnusnak 2026-ig van szerződése velünk. A szerződést automatikusan meghosszabbítottuk" – jelentette be Szilágyi Viktor, a THW ügyvezető igazgatója a VfL Gummersbach elleni DHB-kupa mérkőzés alkalmával."

Előzmény: Bembi86 (21805)
Bembi86 Creative Commons License 2024.12.19 -1 0 21805

csak egy évre?

Előzmény: Drazen (21804)
Drazen Creative Commons License 2024.12.19 0 1 21804

Közben Overby állitólag dániába igazolhat és a Kiel 2026-ig hosszabbított Magnus Landinnal

Handball: Viktor Szilagyi verrät: Dieser THW Kiel-Spieler hat verlängert | Handball-World

Előzmény: kovi1123 (21803)
kovi1123 Creative Commons License 2024.12.19 0 1 21803

Én még várok itt meglepetéseket.

A Kielbe megy Nacinovic ,ott  Overbynek van egyedül nem idén lejáró szerződése.Pekeler vagy Wienczek mozdítható.

Justus Fischer is.

Frade is bejárhat ellentétes utat Fabregassal.

Bànhidi,Rosta párosról sincs konkrétum.Várjunk még a kritikákkal az átigazolásokkal kapcsolatban,amíg nincs konkrétum.Nekem az a megérzésem,hogy Grahovac szerződése nem lesz meghosszabbítva és beállóban 2 fő érkezik.1+1-es opcióval jött anno a horvát.

Psenior Creative Commons License 2024.12.19 0 2 21802
Szűk a játékospiac, bonyolult a helyzet, kevés az információ csak pletykákat olvasni. Hesham nyilatkozata az egyetlen, ami konkrétum. Én azonban most valahogy több optimizmussal vagyok, mert NL és XP személyében két olyan személy van döntéshelyzetben, akik láttak már kézimeccset. Kötve hiszem, hogy durván benézzenek játékosokat együtt.
Boymadi Creative Commons License 2024.12.19 0 2 21801

Ha igazak a pletykák akkor Fabregas idény végén távozhat és a helyére 1 évig Adel érkezhet, majd utána 2026-tól Lukas Jörgensen. Nekem az a véleményem, hogy ha ez a forgatókönyv valósul meg, akkor az a lehetőségekhez képest összességében nagyon jó kármentés.

Nyilván az lett volna a legjobb ha Fabregas marad, de azt el kell fogadni, hogy a játékosok önálló emberek, ha lejár a szerződésük akkor a klub nem tudja őket megtartani akaratuk ellenére. És igaz ez fordított helyzetben is, amikor Emil Nielsent vagy Lukas Jörgensent pletykálják, hisz ha a Barcelonán vagy a Flensburgon múlna, egész biztos vagyok benne, hogy megtartaná őket. De egyértelmű, hogy ez nem csak a klubokon múlik.

Nekem az a véleményem, hogy Lukas Jörgensen esetében mindig is csak kicsi esély volt rá, hogy elengedi a Flensburg a szerződése lejárta előtt olyan összegért amit a Veszprém hajlandó kifizetni. Szóval végülis kalkulálható volt, hogy ha érkezik akkor valószínűleg 2026-tól.

Bár pletyka se volt ilyenről, csak itt a fórumban merült fel, de ugyanez lett volna a helyzet Saugstruppal vagy Gollával is, nekik is 2026-ban járt le a szerződésük, valószínűleg meg kellett volna oldani ezt az egy átmeneti évet az ő esetükben is. Remélem tényleg összejön Jörgensen, az én szememben Jörgensen van olyan jó játékos mint az előbbi kettő, ráadásul róluk már tudjuk, hogy nem jönnek.

Esetleg opció lehetett volna még Karalek vagy Bánhidi 2025-től.

Karalek már rég hosszabbított, szóval ő gyorsan kiesett, bár talán kicsivel jobb lett volna 2025-től ő, mint 2025-től Adel, aztán 2026-tól Jörgensen.

Nekem az a véleményem, hogy ha Bánhidi vagy Jörgensen közül kellett volna választani, akkor még az egy átmenti évvel is jobb választás Jörgensen, mert fiatalabb és kevésbé sérülékeny. Viszont annál, hogy Adel jön egy évre, szerintem Bánhidi jobb opció lett volna 2 évre, úgy, hogy Grahovac helyére jöhetett volna Jörgensen 2026-ban. Bár erről sem volt pletyka se, én jobban örültem volna ennek a forgatókönyvnek, mint az Adelesnek.

Egyébként Adelnél szerintem talán Rosta Miki is jobb megoldás lett volna egy évre. Bár szerintem nem sokkal.

Összességében tehát az látszik, hogy Fabregas távozása esetén nem nagyon létezik az Adel + Jörgensen féle forgatókönyvnél sokkal jobb, legfeljebb olyan ami egy kicsivel jobb.

Érdekesség, hogy van pár elég jó játékos, akiknek 2025-ben lejár a szerződése és mégsincs új bejelentve... Bánhidi, Magnus Landin például. Kíváncsi lennék, hogy mi lehet az oka...

Előzmény: bahnhof55 (21793)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!