Keresés

Részletes keresés

Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 9 órája 0 0 27161

Kösz. 

Nem emlékszem rá. 

Mindegy. 

Gaga84! Creative Commons License 9 órája 0 1 27160

Igen,beszéltünk 1-2 hozzászólásban róla. 

Minősèg kell középre,20adrangúból vannak már belül

elegen…,örülök,h nem jön.

Előzmény: Voltegyszeregyépítők (27159)
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 10 órája 0 0 27159
Dr. Jack Creative Commons License 14 órája -4 1 27158

Ja, egy az egybe átvették az eredeti cikket minimális átfogalmazással ami ártott az egésznek. Megnéztem az eredetit. Ahogy mondtam, más a megfogalmazás, kb neveket dobáltak csak be a Párizs esetében hogy kiket ki helyettesíthet - a Barcában meg ki jönne jól a Párizsnak. Amúgy annyira nem szoktak hibázni hogy átvették a 2028-as szerződést is amikor baszott nagy számokkal ki volt írva a hosszabbításos képre meg szövegben is a 2029. Ennyire kell komolyan venni, felesleges erről többet beszélni. 

Előzmény: Gaga84! (27156)
milnár2 Creative Commons License 14 órája -1 2 27157

persze, rakomet szerint már nyáron jönnie kellett volna Memnek és Frade-nak, közben egyik sincs itt. nem olvastam tőlük mostanában egy valós veszprémi vonatkoztatású hírt sem

Előzmény: Gaga84! (27156)
Gaga84! Creative Commons License 15 órája -1 0 27156

A rakomet nem nagyon szokott hibázni, azért lehet aggasztó.

Előzmény: Voltegyszeregyépítők (27155)
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 15 órája -2 1 27155

Meg aztán a költségvetés(játékosokra fordítható) csökkentése után a PSG nemigen ment már bele drága kivásárlásokba...

Remili 2029-es szerződésből való kivásárlása pedig nem 2 fillér lenne.

A másik, amit ti is mondtok, hogy ez a hosszabbítás(Remili-Vp) igencsak átgondoltnak tűnt mindkét féltől... 

milnár2 Creative Commons License 15 órája -1 1 27154

nem fog elmenni, boldog itt, pedig lett volna lehetősége hazamenni. hülyeség az egész cikk...

Előzmény: Dr. Jack (27153)
Dr. Jack Creative Commons License 15 órája -4 1 27153

Ez egy lerágott csont. Most hosszabbított 29-ig és nem akart visszamenni Párizsba, pedig lehetősége lett volna. Komolytalan cikk. 

Előzmény: Gaga84! (27152)
Gaga84! Creative Commons License 15 órája 0 0 27152

Lehető legrosszabb hír... Remélem egy szó sem igaz az egészből

Előzmény: Voltegyszeregyépítők (27151)
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 16 órája -2 0 27151

Eleve 29-ig van Remili hosszabbítása, nem? 

Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 16 órája -2 0 27150
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 19 órája -2 0 27149

*Esbjerg helyett Aalborg... Bocsesz. 

Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 19 órája -2 0 27148

Az lemaradt, hogy pl az Esbjerg gazdasági erősödése is azt mutatja, hogy már az értékeket is tudják tartani és nem úgy néz ki, hogy úgy járnak, mint a Kolstad.

Női vonalon az Győrnek is észnél kell lenni, mert az Odense is belehúzott.. 

(Red Bull) 

Gaga84! Creative Commons License 19 órája 0 0 27147

+1, minden soroddal ;.-)

Igen, a B2/irányító kulcskérdés: leginkábba  minőség, darabból már van elég...

Előzmény: Voltegyszeregyépítők (27146)
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 19 órája -1 1 27146

Az arányok is fontosak, hogy kinek, mi...

Az északi fiatal,( egy része már sztár) hozzácsapja a Bundesligát és már meg is szűrte a kínálatot rendesen. 

A Kielce és a Veszprém pedig próbál ügyeskedni a maradékból.

Most pl mindkettő kapuszsenit igazolt, plusz tudtak hsszabbítani, valmint a mezőnybe is igazolni. 

A Veszprémben azt a b2/irányító kérdést kulcskérdésnek tartom. 

Gaga84! Creative Commons License 19 órája 0 0 27145

Ez a cikk szorosan passzol az előző hozzászólásodhoz Bembi: Nilsson, Lauge, Nedim, Ilic kapcsán. Valakinek a nyugis környezet vonzóbb lehet.

Remélem egy valamire való irányítónak is vonzó lesz, csak hallanánk már valamit...

Előzmény: Bembi86 (27144)
Bembi86 Creative Commons License 20 órája 0 1 27144

Emilke: https://hbold.dk/emil-nielsen-aabner-op-forhandlede-laenge-med-barcelona/?fbclid=IwY2xjawPLChZleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBPRE9SNVBma1hwQjJnMUJSc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHhK2sU5HuFoduCeHdZLeJf7r5Lx32T-45cG5KS-7FaMZTSlPnCkRzkB5DHKP_aem_uHmxNItiEckhTEvHiOvLPw 

"Ahhoz, hogy motivált maradjak, hogy egyre jobb legyek, ki kellett próbálnom valami mást. Most Barcelonában és a válogatottban is játszom, ahol minden meccsen favoritok vagyunk - magyarázza.Éppen ezért szól hozzá a veszprémi kihívás. A magyar nagy klub évek óta Európa legjobbjai közé tartozik, de még mindig hiányzik belőle az az egyetlen cím, amely komolyan bebetonozhatja a klub helyét a történelemkönyvekben.”Ez egy olyan csapat, amely még soha nem nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Azt gondolnám, hogy őrülten menő, ha segíthetnék megtörni. Vad teljesítmény lehet, mondja." A váltás is elhúzódó tárgyalások eredménye. Emil Nielsen azt mondja, hogy a Barcelona megkapta a lehetőséget, hogy megtartsa, de a felek nehezen találták meg egymást, ami után beindult a folyamat.”Sokáig tárgyaltam a Barcelonával, és úgy döntöttem, hogy megadom nekik a lehetőséget. Amikor nem tudtunk megegyezni, viszonylag gyorsan ment, mondja.......Egyelőre Veszprém áll a középpontban, ahol a pályán kívül várja mind a sportkihívást, mind az életet. A nagyvárosokban eltöltött évek után csendesebb hétköznapok várnak –-re házzal, kutyával és új környezettel.”Valami egészen más lesz, mint Barcelona. De más dolgokra is képes, mondja."

Bembi86 Creative Commons License 2 napja 0 3 27143

van akinek bejön a csendes, nyugodt kisvárosi élet (Nilsson, Lauge, Nedim, Ilic), meg van, akinek a nagyobb pezsgés kell

ez az egy dolog, amivel túl sokat nem tudunk kezdeni

Tomasz8801 Creative Commons License 3 napja 0 0 27142

Ez igaz, a családi oldalról valahogy meg is feledkeztem. Végülis tényleg embere válogatja, ki milyen településen szeret élni, foglalkozástól függetlenül.

Előzmény: Dr. Jack (27141)
Dr. Jack Creative Commons License 3 napja -4 2 27141

Van azért némi idejük és nem csak saját magukról, hanem a családjukról is szó van ilyenkor. Fabregas asszonya is kivágta a hisztit, haza is ment pedig a játékosnak semmi problémája nem volt szakmailag nálunk. 

Előzmény: Tomasz8801 (27139)
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 3 napja -2 1 27140

Ha megtalálod még azt a Gidsel interjút, hogy ő miért igazolt Berlinbe, akkor talán egy kicsit másképp tekintenél a témára. 

Handball World.. 

Előzmény: Tomasz8801 (27139)
Tomasz8801 Creative Commons License 3 napja -2 1 27139

Pont erre gondoltam én is, hogy ez a "nem megyek ebbe, meg abba a csapatba, mert kisvárosban van", ezek kicsit kamu dumáknak tűnnek. Nem ismerem a játékosok időbeosztását idény közben, de nem hiszem, hogy nagyok sok idejük lenne a városban lófrálni. Meghát nem is ihatnak, szórakozhatnak, amikor csak kedvük szottyan. Egyébként meg Budapest tényleg nem egy veszett nagy távolság, pláne luxusautókkal...

Előzmény: Boymadi (27136)
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 3 napja -2 2 27138

"Az MD legalább két csapatról tud, amelyek hajlandóak lennének jelentős erőfeszítéseket tenni Dika Mem leigazolásáért: a Füchse Berlinről és a Paris Saint-Germainről , amelyek honfitársuk Barcelonába érkezése óta üldözik A Veszprém is megkereste őt hónapokkal ezelőtt, és bár Xavi Pascualt tartja mentorának, Dika nem szívesen költözne Magyarországra . A nagyvárosok, mint Barcelona , ​​Berlin vagy Párizs , a maga előnyeivel és hátrányaival együtt más tészta ."

Előzmény: Boymadi (27136)
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 3 napja -2 0 27137

Biztos hazudott akkor a Mundo-nak, ami tulajdonképpen a Barca hivatalos lapja... 

Boymadi Creative Commons License 3 napja -1 2 27136

Melyik interjú volt ez? A múltban úgy emlékszem volt rá példa, hogy egy játékos Budapesten lakott. Ha például Berlinbe menne, se hiszem, hogy kevesebbet utazna (a Bundesliga miatt), mint ha Budapest és Veszprém között kellene neki. Szóval ha nem tekinti a Veszprémet lehetséges állomásnak, akkor szerintem más az oka valójában.

A kiszivárgott pletykákat azért nem venném készpénznek, mert a handballbase "done deal"-jei alapján Mittun már Szeged játszana, Lasse Andersson meg Veszprémben. Annyit tudunk biztosan, hogy a Berlin adott neki ajánlatot. De meg lennék lepve, ha a Barcelona, PSG, Veszprém legalább ne tette volna ugyanígy.

Előzmény: Voltegyszeregyépítők (27133)
Boymadi Creative Commons License 3 napja 0 0 27135

Jogos, valami nso hírben láttam, de a klub honlapján tényleg 2029 van. Így valóban még nehezebben elképzelhetőnek tűnik szerintem is, bár ettől még nem lenne rossz. :)

Előzmény: Dr. Jack (27134)
Dr. Jack Creative Commons License 3 napja 0 3 27134

Remili szerződése 29-ig szól, nem 28-ig. 

Előzmény: Boymadi (27132)
Voltegyszeregyépítők Creative Commons License 3 napja -2 2 27133

Ezzel-többek közt-az a bibi, hogy amikor a verseny Memnél leszűkült a Berlin-Párizs kettősre, kérdezték tőle, hogy mi van a Veszprémmel, azt válaszolta, hogy azért az kisváros, ezekhez képest...

Nagyjából szerintem ez ennyi is volt.

Nem sértegetve mondta, de mindenkinek világos volt. 

Boymadi Creative Commons License 4 napja 0 0 27132

Ehhez még egy dolgot tennék hozzá aztán befejezem az álmodozást Memről: Remili szerződése 2028-ig szól jelenleg és akkor 33 éves lesz. Mem szerződése pedig 2027-ben jár le Barcelonában. Szóval a két játékost tulajdonképpen a 2027/2028-as szezonra kellene fizetni Mem érkezése esetén együtt, 28-tól a Veszprémnek így jóval kevésbé lenne kulcskérdés megtartani Remilit, aki aztán ha maradna is, valószínűleg a fizetésén is meglátszana.

Irigylünk más klubokat néha, hogy milyen előre gondolkodnak, pedig ha a Veszprém hozná Memet, akkor szerintem pont csak előre gondolkozás történne itt is. Ellenkező esetben lehet izzadni megint 1 éven belül, hogy mi lesz 28-tól...

Előzmény: Gaga84! (27109)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!