A rekettyei plébános azóta nem mer templomba menni, inkább kocsmába jár. A tosznádi plébános nem változott: ő előtte is csak a kocsmába járt, a templomtoronyba az afgánok rángatták föl, hogy ledobhassák.
Na, most olvastam a Bázarekettyei Harsonában, hogy a helyi plébánost kidobta az afgán harangozó a templomtoronyból. S ezt állítólag más afgánok a szomszédos Hörcsögtosznádon is megtették a múlt hónapban. Szerintetek nyissak topikot??? Őrlődöm....
azert vannak a jogaszok. a korrekt tajekoztatashoz meg jogunk van. ez nem velemeny hogy ilyet irnak. ez hazugsag. a sajtotorveny (ha van ilyen) blatans megsertese.
ha a szoveg a ciganyokra nezvest inszinualo akkor uszitasnak is felfoghato. es onnantol kezdve mar csak az eshetosegeket kell merlegelni. kelthet e a cikk olyan foku gyuloletet ami attrocitasokhoz vezet/vezethet.
de a kozosseg megsertese polgari perben is ervenyesitheto. a karterites osszege egy ilyen sulyos esetben lehet akkora hogy a lap anyagilag tonkremegy.
de nem tudom hogyha hazudik az ujsag akkor ki nem ert egyet azzal hogy jol meg kell szivatni a hazug ujsagot?
persze lehet hogy igazak az allitasok. VAAROM A TEENYEKET!
(nem teged tamadtalak mert szerintem te hasonlokeppen velekedsz...)
Bár eléggé figyelem a híreket, de ilyen vonatból való kidobálásnak nyomár sem láttam.
Az elkövetők nemzetiségét egyébként sohasem, az áldozatok nemzetiségét pedig csak akkor közlik (ált. indirekten), ha azzal lehet valamit kezdeni (lásd Józsika).
De az ilyen álhírek legalább olyan károsak, mint az elhamarkodott antirasszista tüntetések. HA majd esetleg lesz nyomozati eredmény, HA majd kiderül, ki kit dobott ki a vonatból, AKKOR lesz értelme polemizálni. Addig elfecsérelt idő, felesleges áramfogyasztás. Kár vele foglalkozni.
Fel kell venned, még bandatagokat. Telefont nem kéred el, telefonálni; azonnal csekkolod. Nem viszed el az ajtóig, mert időt veszítesz; egyből az ablakon dobod ki a csávókat, kalauzt stb.
Egyrészt épp azt mondom, hogy hiszi a piszi, hülyeség úgy ahogy van.
Másrészt viszont nézd már meg a rémhírterjesztés törvényi tényállását a Btk-ban, valamint magyarázd mán meg egy lap megszöntetését hogy lehet elővezetni?
en ugy ertelmezem hogy egy csapatot lefogtak akik ciganyok voltak. viszont azota is vannak esetek. az aldozatok jo reesze meghalt igy halvany gozunk nincs hogy ciganyok voltak vagy sem a tettesek.
amugy nyugodtan lehettek ciganyok is es nem ismertek fel oket mert olyan mortimeresek voltak es nem is hasonlitottak a ciganyokra...
de mindenesetre ismeretlen tettesekrol tokre felesleges barmit is allitani.
ugy erzem van itt egy konkret dolog es egy konkret allitas. ha lehetne a szokasos baromkodasokat (ideertve orban viktor idehozatalat) talan azonnal abba kellene hagyni.
a mortimer ugynel a sajto, hirkozles AZONNAL lehozta az esemenyeket es az elso hiradasokban nem szerepelt hogy jozsika cigany lenne. az kesobbi kozles volt.
Nem értem,én még nem hallottam cigány bűnelkövetőkről,biztosan szuahéli vagy szanszkrit turisták voltak.Különben is Horváth Aladárt kell megkérdezni ha ő azt mondja,hogy ilyen nem létezik akkor az úgy van.Tudjátok ,hiszen Aladárnak olyan a szava mint a szentírás.
Igen, ez így igaz. Ismerek egy embert, aki ismer egy embert, aki úgy tisztában van az érdiviszonyokkal, de úgy, na őtőle tudom, hogy a hír igaz, valakit, akit ismer egy másik ember, kidobtak a vonatból valamikor, talán Érd közelében, de erre megesküdni nem mert volna az az ember, akit ismerek közvetve, az egyik ismerősömön keresztül.
'több fiatalt löktek ki a szerelvényekből, s közülük többnek ez az életébe került."'
lehetne errol reszleteket megtudni. tehat minimum szeretnek keet fiatal ilyeten halalarol hallani. ha nincs ilyen akkor meg kell szuntetni a reform nevu ujsagot. remhirterjesztes miatt. egyszeru. es termeszetesen nem osszesen az 1800-as evektol hanem amint irja 'azota'.
Szépen veszi ki ez magát az orbáncigányos és cigányorbános gondolatok mellett. Hiába, az ember nem válogathatja meg a rokonait, még ha ex-miniszterelnük is.
De sötét vagyok. Én azt hittem, hogy a kis cerka jó szokása szerint; offolni akarja a topicot. Igy már minden világos, gondolhattam volna; hogy Orbán keze ebben is benne van.