Tetszik a humoruk :) ez az önbizalom a táblán, hogy "mostantól mindig", meg a "Borban az igazság" felirat a sörcsap felett :D De az étlap meg a kajafotók vonzóak.
Múlt héten ültettem át meg raktam ki a balkonra az áttelelt chiliket, de pocsékul néznek ki. Oké, hideg van és a nap se süt, de a hajtásaik kókadnak meg törnek le. Először azt hittem, hogy a benti, relative sötét teleléstől gyenge, nyulánk a száruk a mostani szelekhez, de ma láttam, hogy a mókus felkapta a mogyorót, elásta a cserépbe, aztán két lábra állt és nekiállt rágni a hajtásokat, miközben a többin próbált megtámaszkodni a mancsával. Úgy tűnik, nem értünk egyet abban, hogy mit kéne termeszteni az erkélyen.
Asszem, nekem is ki kéne próbálnom a mókusburgert.
Honnét szerzel amúgy kis birkavért, megterem arrafelé? Nekem a báránymáj a kedvencem, leginkább húsvét meg karácsony előtt. Azon szoktam átvészelni a böjti időszakot. Kb. így csinálom, csak én padlizsán helyett egy fej fokhagymát szelek bele, meg a szegfűbors kimarad.
Mokusbol van a legtobb, aztan jon a mosomedve, goreny, majd oposszum.
Kobor kutyat egyet sem lattam 15 ev alatt. Kobor macskat egyet lattam annak is le volt csippentve a fule vege, az jelzi hogy ivartalanitva van, nem fogjak be meg egyszer.
Ja, es van coyote, vad kutya szeruseg, meg egyszer lattam farkast a varos kozepen.