Keresés

Részletes keresés

kardszárnyú egér Creative Commons License 2005.06.05 0 0 28
Nos...ez már nekem is eszembe jutott, de KI AZ? A hotel portása - ezt csípőből lefogadom - semmit sem fog mondani, csak elhajt zofort.
Előzmény: Aragorn (26)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.05 0 0 27

"hitler említése potn kezdett hiányozni...köszönöm,olvtárs!"

Érzékeny vagy a Hitleres viccekre? Akkor, hogy máskor ilyen sokk ne érjen, írd be a bemutatkozásodba. :-)))

Előzmény: Törölt nick (13)
Aragorn Creative Commons License 2005.06.05 0 0 26
Attól tartok, ez ügyben kénytelen leszel az alkotókhoz, ill. a megrendelőhöz fordulni...
Előzmény: kardszárnyú egér (25)
kardszárnyú egér Creative Commons License 2005.06.05 0 0 25
A javaslatom: próbáljuk meg együttesen megfejteni, akik ezt az ábrát oda álmodták és nagy álmukat – ellentétben sok egyszerű halandóval, pl. velem – meg is valósították, ezt ugyan milyen céllal tehették? Mielőtt bárki is elkezdené a köpködést, sietek leszögezni: a kérdés őszinte. Valóban nem értem a tábla célját és/vagy értelmét! Terra Kotta magyarázata szellemes és tetszetős, megérdemli az :-)) + :-)) t, de mégiscsak poén. Engem viszont valóban érdekelne az igazi magyarázat.
taltam Creative Commons License 2005.06.04 0 0 24

Te nem állítottál semmit?

Hazudozol, hazudozol?

Mán a topikcímben álltod te nagyon hülye. Mert inkább egy horogkereszthez hasonlít, mint bármely más önkényuralmi jelképhez... de ha még ez se lenne elég valakinek, arra az esetre még egyértelműbbé tetted:

"A helyes megfejtők között vaskereszteket és mein kampf példányokat sorsolunk ki".

Én is jól mulatok - rajtad.

Orbán és Áder Hitlerhez vagy Szálasihoz való hasonlítgatása pedig zsidók, cigányok, melegek millióinak halálát teszi valami kis jelentéktelen eseménnyé...

Előzmény: kardszárnyú egér (20)
Aragorn Creative Commons License 2005.06.04 0 0 23

Eddig ez a legjobb magyarázat.

Én megvettem.

Előzmény: Terra Kotta (22)
Terra Kotta Creative Commons License 2005.06.04 0 0 22

Ez a homlokzati dekoráció a Hotel Mercure tűzriadó-tervéből a menekülési útvonalakat ábrázolja náci bombatámadás esetére. A jobbosoknak jobbra, a balosoknak balra lehet menekülniük, a pártfüggetlenek csak fel ill. lefelé, vagyis a mennybe vagy a pokolba juthatnak, de mindenképpen meg kell dögleniük.

Előzmény: kardszárnyú egér (-)
qnh Creative Commons License 2005.06.04 0 0 21
ÁÁÁÁÁÁ dehogynem, csak más nick néven írtad be.  Lebuktál!!! :))
Előzmény: kardszárnyú egér (20)
kardszárnyú egér Creative Commons License 2005.06.04 0 0 20
Oltári jót mulatok az egészen, én ugyanis SEMMIT sem állítottam, csupán kérdeztem valamit. De örömtől repes a lelkem, hogy erről a semmiről, ilyen sok embernek ennyi minden jutott az eszébe. Szóval – végül is (és ez a lényeg), - tulajdonképpen értjük egymást…fontosnak találom leszögezni: az ábráról NEM ÉN asszociáltam rögtön Kövér és Orbán nemzettestvérekre!!!
pimpa51 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 19
T. Topikindító, remélem ezt az egészet te sem gondolod komolyan. P
Állományjavító Creative Commons License 2005.06.04 0 0 17
csip, ez egy vicc volt.
Előzmény: Törölt nick (13)
összecsórt fontok Creative Commons License 2005.06.04 0 0 15

"melyről én először a vindózra asszociáltam volna, aztán pedig - mert én ilyen csökkent értelmű vagyok - semmire"

Ezt csak mondod, tudjuk hogy tudtad te, mi az; csak nem mered leírni, hogy szalonképes maradhass. 

Előzmény: taltam (10)
összecsórt fontok Creative Commons License 2005.06.04 0 0 14
Burkolt reklámozást csinál? :pp  
Előzmény: Törölt nick (9)
sashimi Creative Commons License 2005.06.04 0 0 12
:-)))

sashimi
Előzmény: Állományjavító (6)
Állományjavító Creative Commons License 2005.06.04 0 0 11

Berija Sztálin elé hurcol egy összevert, megkötözött embert, és azt mondja:

"A legsúlyosabb büntetést neki, Sztálin elvtárs, azt mondta a gazember nyílt színen, hogy "miért nem döglött meg az anyja hasába az a rohadt bajszos tömeggyilkos"...

-"De hát, Sztálin elvtárs, én Hitlerre gondoltam!"

- "Értem. Ön szabad, polgártárs. De mondja csak, Berija elvtárs, ön kire gondolt...?"

Nagy a választék, jól sáfárkodjatok vele.

Előzmény: Törölt nick (7)
taltam Creative Commons License 2005.06.04 0 0 10

Bizony, szomorú, hogy valaki oly nagyon paranoiás legyen, hogy egy olyan ábráról, melyről én először a vindózra asszociáltam volna, aztán pedig - mert én ilyen csökkent értelmű vagyok - semmire, horogkeresztre gondoljon.

Nem baj, nem érthetem, lehet, hogy ha nekem is rokonaimat gyilkolták volna le, én is így működnék.

Előzmény: Állományjavító (6)
összecsórt fontok Creative Commons License 2005.06.04 0 0 8

"Vajjon mit ábrázol az alábbi tábla,

A helyes megfejtők között vaskereszteket és mein kampf példányokat sorsolunk ki"

Ha tudod, hogy mit ábrázol; miért kérdezed?

Állományjavító Creative Commons License 2005.06.04 0 0 6
Bizony, szomorú közállapotok jele és fel kell emelnünk a szavunkat, ha úgy tapasztaljuk, hogy egy stilizált horogkeresztnek is vélhető jelkép mögött társadalmunkban nem kevés ember Kövér Lászlóra, a magyar párttörténeti jobboldal leghitelesebb személyiségére asszociál.
Előzmény: Törölt nick (4)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.06.04 0 0 5

és ez a jelkép miért volna önkormányzati?

ok,randának  ölég randa,dehát ez most egy magánszálló vagy az önkormányzaté?

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.04 0 0 3
Paranoid roham tört rád? Vedd be a Lithiumot.
Gazsibácsi lótetű Creative Commons License 2005.06.04 0 0 2

Emeld fel a telefont és kérdezd meg.

:))

kardszárnyú egér Creative Commons License 2005.06.04 0 0 0
kardszárnyú egér Creative Commons License 2005.06.04 0 0 topiknyitó
E heti rejtvényünk.
Fejtsük meg együtt: Vajjon mit ábrázol az alábbi tábla, melyet a Boráros téren, a hotel Mercure homlokzatán kaptam lencsevégre? A kép minősége gyenge, kocsiból, telefonnal készült, de ami fontos, az jól látható. A helyes megfejtők között vaskereszteket és mein kampf példányokat sorsolunk ki. A – ki tudja mire jó – tábla egyébként ma is látható a fentebb jelzett helyen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!