Keresés

Részletes keresés

bormester Creative Commons License 2005.06.05 0 0 43
Azt mindenesetre jó lenne tisztáznia a toi-toi propagandának, hogy a bolsik most minden nemtelen eszközzel benyomni akarják szilit a sándor palotába, vagy épp azt pacsizzák le az eszdéesszel, hogy hogyan köll kihátrálni mögüle. Noha ezek a beobachter címlapján és a drukkerkocsma közönségének fejében egymás mellett jól megférő eshetőségek (a lényeg, hogy azemeszpeszdéesz geci), logikailag kissé ütik egymást.
PAPEN Creative Commons License 2005.06.05 0 0 42
Nem tartom meglepőnek, hogy Suchman egy barcsi fideszes képviselőt próbált megagitálni, hiszen Szili Katalin is barcsi születésű.
wizes Creative Commons License 2005.06.05 0 0 41

A qtyát meg lehet érteni!

,-)

wizes.

Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.05 0 0 40
Az esetet egy különbizottságnak kellene kivizsgálnia és addig felmentenie a tisztségéből az érintett személyeket,esetleg háziőrizetbe helyezni.
PJ Proby Creative Commons License 2005.06.04 0 0 39
Egyéni képviselő, de hogy halálra ítélték volna, azt nem tudom. Az is elképzelhető, hogy a Fidesz – amilyen firnyákos társaság - szacsmenen keresztül teszteli Kuzma megbízhatóságát.

Előzmény: elemes2 (37)
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 37
Kuzma egyébként rajta van a fidesz halállistáján...? Vagyis egyéniben jutott be, de jövőre nem őt indítaná a párt Barcsont...?
Előzmény: PJ Proby (31)
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 36
Jaj ne túlozzunk, nem undorító.

Inkább érdekes színfolt.
Előzmény: ScanDriver (32)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.04 0 0 35
Tamás Gáspár Miklós véleményére lennék kíváncsi .Egyébként felháborító,hogy még nem volt roma köztársasági elnök!A jelöltem:Horváth Aladár.
ScanDriver Creative Commons License 2005.06.04 0 0 34
(:-)))))))))
Előzmény: PJ Proby (33)
PJ Proby Creative Commons License 2005.06.04 0 0 33

Szacsmen már minden volt az életben, csak akasztott ember nem...(:-)

A kisebbségi lókupecok nem szoktak válogatni az eszközökben.

Előzmény: ScanDriver (32)
ScanDriver Creative Commons License 2005.06.04 0 0 32
Mennyire undoritó a maszopos "információ gyűjtés".
A két párt gyűlöli egymást, ennek ellenére Szacsmen információt gyűjt...na ja.
Ennyire hülyére veszi a választókat?
A balosok, igy qncogi, ezt el is hiszi, beveszi a cumit..(:-)
Szacsmen már minden volt az életben, csak akasztott ember nem...(:-)
Mindenki tudja, hogy egy gátlástalan fazon.
PJ Proby Creative Commons License 2005.06.04 0 0 31
Szacsmen a politikai kupeckedés pozitív eszközét (is) alkalmazta, megsúgta Kuzma Lászlónak, hogy már csak az ő szavazata hiányzik, s ezért a voksért „Kérhetek amit akarok”- hangzott el az imént a barcsi képviselötöl a 16 óra adásában.

Előzmény: elemes2 (25)
netizen Creative Commons License 2005.06.04 0 0 30
horn gyula pentek este 7-kor arrol beszelt az info-ban tobbek kozott, hogy az ilyesmi helyes es jo, neki csak az faj, hogy az mszp nem csinalja hatarozottabban. arrol is beszelt meg horn, hogy ilyen gyalazatosan meg nem volt hatbatamadva az mszp a kolicios partner, mint most.
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.04 0 0 29
Nyugodt vagyok,hogy a bölcs Pokorni leleplezte Suchmann képviselőt:Szerencsére jogállamban élünk ahol mindenkinek felelnie kell tetteiért
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 28
SKing,

Suchman megpróbált rábeszélni egy fideszes képviselőt, hogy Szilit támogassa az elnökválasztáson. A fideszes csákó elmesélte a történetet Pokorninak. A történet csomópontja szerintem a rábeszélés, és nem az, hogy Pokorni mit tart célszerűnek nyilvánosságra hozni abból, amit megtudott.

Mindenesetre az MN pénteki értesülésének, miszerint az MSZP aktivisták megpróbálnak fideszes képviselőket rábírni az átszavazásra, van valóságalapja.
Előzmény: Törölt nick (26)
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 27
Ez nem tűnt igazán őszinte tudásvágynak, de ha mégis az lenne, akkor kellemes további akarást kívánok.
Előzmény: Törölt nick (26)
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 25
qncogi,

tegyük fel, hogy neked van igazad, és szó nem volt zsarolásról.

ez esetben szacsmen vajon mivel kívánta rávenni a fideszes csákót az átszavazásra...?
Előzmény: qncogi (21)
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 24
SKing,

Te el tudod képzelni, hogy szacsmen a bájos mosolyával akarta rávenni a fideszes csákót az átszavazásra...?
Előzmény: Törölt nick (22)
qncogi Creative Commons License 2005.06.04 0 0 21

pokornyi a szokott jobbos műhisztis hazudozást adja csak elő. Tegnap hallottam a fityecnyik képviselőt is a rádióban, szó se volt zsarolásról - még az ő elmondásában se.

pokornyi hozza a fityec formát 

Előzmény: Törölt nick (17)
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 20
ixpici,

ez viccnek jó, de valami biztosan történt, mert suchman és kuzma egyaránt elismeri, hogy volt szó az átszavazásra való rábeszélésről.

a szavazatvásárlás a választási eljárás során bűncselekmény. a parlamenti szavazatvásárlás vajon minek számít...?
Előzmény: ixpici (16)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.04 0 0 19
0 erőszakot vagy fenyegetést látok az ügyben.
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 18
SKing,

de, természetesen hülyének nézik a népet, mert ez megtérül. lásd még 23 millió román, az is bejött.

de ez az eset azért érdekes, mert szacsmen aligha véletlenül botlott a fideszes csákóba. "én parlamenti képviselő vagyok, és ön?"
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.04 0 0 17
Suchman a Keresztapa?
ixpici Creative Commons License 2005.06.04 0 0 16

Most, hogy mindenre fény derült valommást teszek:

Suchmann Tamás engem bízott meg azzal, hogy Kuzma képviselő úr kedvenc versenylovának a fejét levágjam és azt (amúgy véresen) Kuzma képviselő ágyába csempésszem. Nagyaot fog nézni ha majd felébred. Cserébe Suchmann képviselő megigérte, hogy jövőre indulhatok a San Remo-i Fesztiválon.

elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 14
Miért nem idézi?

Látod most megfogtad Pokornit.

Igaz, hogy mind a fideszes képviselő, mind Suchman elismeri, hogy beszéltek erről.
De mivel Pokorni nem idézi a beszélgetést, kéremszépen, ennyi.

Egyébként a mai MN szerint fölösleges erőfeszítés volt, mert az MSZP és az SZDSZ megegyeztek. Valószínűleg már zajlanak a hétfő esti rendkívüli kongresszus előkészületei.
Előzmény: Törölt nick (13)
wizes Creative Commons License 2005.06.04 0 0 12

Én ezt a tesze-tosza genya bandát is elzavarnám a jó bánatos bús frászba követ törni!!

Ganyék!

Hogy ez a rohadék polityikás banda hogyan tudott ilyen mélyre sűlyedni azt nem értem!

90-ben milyen sokat vártunk oct ez lett!

Rohadékok!

Nem sírom vissza -mint OV - Kádárt, de akkor loptak anyagot, kalákában felépítették a házat, osztottak maguknak prémcsit jutalmat , loptak gk gumit -benzint stb. oct annyi.

Ezek az országot lopták-lopják ki alólunk!

Ez a rohadékság!

És megérezte már ennek az ízét jobb-bal!

Na ezé undorodom ettől a takonybandától!

Brrrrrrrrrrrrrrr.

wizes.

Előzmény: elemes2 (11)
elemes2 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 11
látod wizes, ilyenek ezek.

a demokrácia azért jó, mert ha elegünk van belőlük, akkor seggberúgjuk a bandát.

aztán persze megbánjuk, amit ki-ki jelleme szerint beismer vagy letagad.
Előzmény: wizes (10)
wizes Creative Commons License 2005.06.04 0 0 10

Píííííííííííííííístaaaaaaaaaaa!

Az elvtársaid tényleg mindent megtesznek a 6alomért!

Telehazugygyák mélynépnemzeti érzéssel - Csórbánnal az élen - a világot!

Beonám!

wizes.

Előzmény: ScanDriver (9)
ScanDriver Creative Commons License 2005.06.04 0 0 9
Már Gusztos is valami ilyet mondott, csak a szadeszra értette.
Az elvtársak a hatalamért mindent megtesznek, mint annó a munkásőrök.
wizes Creative Commons License 2005.06.04 0 0 8

Eddig bírtad zsidózás nélkül?

Csak tunnám, hogy ekkora tahók mé vannak?

?

rejtély.

:(

wizes.

Előzmény: Törölt nick (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!