Azt mindenesetre jó lenne tisztáznia a toi-toi propagandának, hogy a bolsik most minden nemtelen eszközzel benyomni akarják szilit a sándor palotába, vagy épp azt pacsizzák le az eszdéesszel, hogy hogyan köll kihátrálni mögüle. Noha ezek a beobachter címlapján és a drukkerkocsma közönségének fejében egymás mellett jól megférő eshetőségek (a lényeg, hogy azemeszpeszdéesz geci), logikailag kissé ütik egymást.
Egyéni képviselő, de hogy halálra ítélték volna, azt nem tudom. Az is elképzelhető, hogy a Fidesz – amilyen firnyákos társaság - szacsmenen keresztül teszteli Kuzma megbízhatóságát.
Mennyire undoritó a maszopos "információ gyűjtés". A két párt gyűlöli egymást, ennek ellenére Szacsmen információt gyűjt...na ja. Ennyire hülyére veszi a választókat? A balosok, igy qncogi, ezt el is hiszi, beveszi a cumit..(:-) Szacsmen már minden volt az életben, csak akasztott ember nem...(:-) Mindenki tudja, hogy egy gátlástalan fazon.
Szacsmen a politikai kupeckedés pozitív eszközét (is) alkalmazta, megsúgta Kuzma Lászlónak, hogy már csak az ő szavazata hiányzik, s ezért a voksért „Kérhetek amit akarok”- hangzott el az imént a barcsi képviselötöl a 16 óra adásában.
horn gyula pentek este 7-kor arrol beszelt az info-ban tobbek kozott, hogy az ilyesmi helyes es jo, neki csak az faj, hogy az mszp nem csinalja hatarozottabban. arrol is beszelt meg horn, hogy ilyen gyalazatosan meg nem volt hatbatamadva az mszp a kolicios partner, mint most.
Suchman megpróbált rábeszélni egy fideszes képviselőt, hogy Szilit támogassa az elnökválasztáson. A fideszes csákó elmesélte a történetet Pokorninak. A történet csomópontja szerintem a rábeszélés, és nem az, hogy Pokorni mit tart célszerűnek nyilvánosságra hozni abból, amit megtudott.
Mindenesetre az MN pénteki értesülésének, miszerint az MSZP aktivisták megpróbálnak fideszes képviselőket rábírni az átszavazásra, van valóságalapja.
pokornyi a szokott jobbos műhisztis hazudozást adja csak elő. Tegnap hallottam a fityecnyik képviselőt is a rádióban, szó se volt zsarolásról - még az ő elmondásában se.
Suchmann Tamás engem bízott meg azzal, hogy Kuzma képviselő úr kedvenc versenylovának a fejét levágjam és azt (amúgy véresen) Kuzma képviselő ágyába csempésszem. Nagyaot fog nézni ha majd felébred. Cserébe Suchmann képviselő megigérte, hogy jövőre indulhatok a San Remo-i Fesztiválon.
Igaz, hogy mind a fideszes képviselő, mind Suchman elismeri, hogy beszéltek erről. De mivel Pokorni nem idézi a beszélgetést, kéremszépen, ennyi.
Egyébként a mai MN szerint fölösleges erőfeszítés volt, mert az MSZP és az SZDSZ megegyeztek. Valószínűleg már zajlanak a hétfő esti rendkívüli kongresszus előkészületei.
Én ezt a tesze-tosza genya bandát is elzavarnám a jó bánatos bús frászba követ törni!!
Ganyék!
Hogy ez a rohadék polityikás banda hogyan tudott ilyen mélyre sűlyedni azt nem értem!
90-ben milyen sokat vártunk oct ez lett!
Rohadékok!
Nem sírom vissza -mint OV - Kádárt, de akkor loptak anyagot, kalákában felépítették a házat, osztottak maguknak prémcsit jutalmat , loptak gk gumit -benzint stb. oct annyi.