Mert csinálunk egy honlapot csak úgy hobbiból, ahová írogatunk ilyesmit, és látom hasonló zenéket (is) hallgatsz, mint amikkel foglalkozunk. Esetleg nem lenne kedved csatlakozni? De szívesebben beszélnék emailben, csak nem láttam sehol a címed...
Hát Kelly néni igencsak mélyen alszik a Nothing-ban,mert nem sokat hallat magáról.A Redlight is csak TBA-ként van kiírva valamikor őszre.Kitudja lesz e belőle valami!
Márcsak a maxit kéne beszerezni valahonnan,mert a b-side-ja a Sound of the Crowd valami eszméletlen jó!Kár,hogy lemaradt az albumról,pedig ráfért volna...
Persze nemcsak a Kelly CD ennyi ott.Ott minden CD ilyen drága.Nem kell vele foglalkozni!A Media Marktban garantálom,hogy 4500-nél nem lesz több!Ma fel is hívom őket,hogy van e nekik már.
hát lehet hogy felraknám,bár csúnya dolog ezt csinálni,nem nagyon szeretnék hasonlót elkövetni mégegyszer,valamikor már holly valance topicba felraktam,de már lejárt.
Ja,én is utáltam eddig a zenéjét teljes szívemből és le néztem eléggé,de ez az album előtt kénytelen vagyok fejet hajtani.
Sajna a lefogyást ne hidd el!Agyon van retusálva a borítókon.Nagyjából ugyanúgy néz ki,mint régen,csak csinosabban van felöltözetve,és szebben van sminkelve,persze már az is sokat számít.