Hát persze,hogy mindegyiket meg kellene menteni.Még nyáron találkoztam(kicsit más ügyben)a Mavite-sekkel,és nem nehéz kitalálni,mit mondtak a restaurálásokról.Nincs rá zseton.
Én azt sajnálnám nagyon,ha valamiért mégis ledózerolnák Őket.
Én tavaly ősszel nekiálltam egy Stuka villamos 1:10-es méretarányú modell készítésének.Az biztos megmarad az utókor számára.Amennyire az időm engedi,itt tartok most:
Tudna valaki válaszolni arra,a régi bp.-i remízekben félreállított retrovillamosokkal mi lesz?Megéri ezeket restaurálni?Sok pénz rámegy,de visszajön valahol a befektetés?Van valahol műhely,ahol ilyennel foglalkoznak?(van egy típus,amit meg kellene menteni!)...
Szerintem Pusztaszabolcson a Stadler bázison is megmutatják neked amit szeretnél tudni. Én fényképeztem ott többször amikor készült a bázis,és emlékszem mindennek külön-külön zárt aknát készítettek!
A Dunakeszi Járműjavítótelepről írok, viszont ők eléggé titkosan kezelik az információkat, nem álltak rendelkezésemre. Nem konkrétan a járműfenntartás műszaki oldaláról szeretnék érdeklődni, hanem ennek a környezetvédelmi vonatkozásaival. PL kocsimosás, szennyvízkezelése, milyen járműfenntartási tevékenységekből származhat talaj, víz, levegőszennyezés. Ha esetleg vki tudná hol nézzek ennek utána azt megköszönném.
A Máv-os mozdonyoknál milyen jellegű vonali hibák szoktak fellépni? És ezeket hogy és hol javitjátok? Van valakinek számomra átküldhető áramköri rajza bármilyen mozdonyról? Megköszönném! Cserébe esetleg HÉV MX áramköri rajzok sokasága....
Megoldható lenne nálad egy üzemlátogatás valamikor (járművek szétfényképezése céljából az aljától a tetejéig)?Cserébe rengeteg szerkezeti képem van mávos témában.
EZT KIKÉREM MAGAMNAK!!!!!!!!!! Nem tudom, hogy ez a Máv-nál hogy van, de mivel az odal nemcsak a MÁV-ról szól, és mivel az én munkehelyemen a BKV Rt.-nél a HÉV Jármüfenntartási Szakszolgálatnál úgy érzem a lehetőségeinkhez képest is kiemelkedő munkát végzünk a reakciód bántó! Gyere el és nézd meg miböl és mit a "alkotunk", miböl kell kiadni a szerelvényeinket. Szivesen vendégül látlak!
Ok! Holnap elküldök párat és ha majd valamire részletesebben is kíváncsi vagy akkor arról is. A képek MÁV fotóengedély felhasználásával készültek, amiben az áll, hogy saját célokra készítettem őket. És nem szeretnék bajba keverni senkit sem ezért.