Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Elsősorban a Walther P22-es gázpisztolyról szól ez a topic. :)
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Eladó egy Fobus WP-22 / Walther P22 Paddle Holster fegyvertok. Ára 7.500 Ft mely már tartalmazza a postázás díját is. Érdeklődni a publikus email címemen lehet. Köszönöm
Pár alkalommal volt használva csak. Doboza és papírjai megvannak.
- 1200 lumen - 235 m hatótáv - 2db CR123 elemmel / RCR123 akkuval üzemel - Cree XHP35 HI LED - TIR technológia - két oldalról, oldalanként két irányból kapcsolható
- stroboszkóp üzemmód
Ára: 15 000 Ft
Átvehető Budapesten, előre egyeztetett helyszínen.
szlovlasz kukac gmail.com, vagy telefonszámom publikus
Ma beszlltem a Magnum fegyó boltal és minden van a P22 höz.Közben megoldódótt a gond ,de most már tudom hová vigye ha rosszalkodik!!!! Köszönöm szépen a segítséged!!!!!
Igazad van,az egyik ismerősöm a kékről eljött és meg pucolta az ütőszeg fészkét és működött nem törött az ütőszeg!! De minde féleképp átnézetem teljesen!!!
Azért egy próbát megér az importőrnél kopogtatni, mert lehet, hogy pár ezer forintból lesz egy jól működő megkímélt P22-d. Hibásként nehezebb lesz rá vevőt találni és még a funkcióját sem tudja betölteni, ha netán otthon durrantani kell.....
Köszönöm a segítséget,több fajta tölténnyel próbáltam az ütőszeg semmi nyomot nem hagyott a tisztítás után a Titánnal már működött!!!!! Még egy szer köszönöm !!!!!!!!!
Én a helyedben többféle tölténnyel is kipróbálnám!
Akár az is lehet, hogy a próbált tölténytípus picivel rövidebb, vagy a hüvely erősebb szögben van leperemezve, így berugózik a töltényűrben, nem fekszik fel fixen és nem tud eléggé beütni az ütőszeg.
Volt már olyan fegyverem, ami kifejezetten csak egy típusú tölténnyel rakoncátlankodott, több más típust megbízhatóan elműködtetett!:-)
A szánt ha leveszed a szeg a nyomástól ki be jár és rugózik ? Nincs kopva túl hegyesre - tompára dolgozva a vége ? A kakas rugó nincs kiugorva - gyengülve ?