Keresés

Részletes keresés

tfa Creative Commons License 2005.06.20 0 0 15
tótawé írhatna megint egy szösszenet ezekről az 50 fős szeánszokról, fikatíve ...
Előzmény: tfa (14)
tfa Creative Commons License 2005.06.09 0 0 14
tótawé, kivételesen jó: http://index.hu/kultur/media/hazonkivul/

"Kávézzon a kormánnyal. Kormányturné közpénzből, vastagon. Mintha nem is lett volna valaha egy másik száz lépés, amelyek egyike azt ígérte: országimázsközpont márpedig nem lesz többet ebben a hazában."
UtherPendragon Creative Commons License 2005.06.09 0 0 13
Ezért a Fidelitas csepeli szervezete és a csepeli polgári körök a fórum előtt demonstrációt tartanak a Munkásotthon előtt.

Simán viszik őket a Gulagra. Ebben a lendületes igazságos demokráciában....
Előzmény: tfa (12)
tfa Creative Commons License 2005.06.09 0 0 12
Elismerésem, tényleg elindult!

"Budapest "mostohagyermeke" demonstrál


Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ma délután öt órakor fórumot tart a csepeli Munkásotthonban. Teszi ezt a "száz lépés" programjának keretében, és teszi ezt úgy, hogy közben Csepel az elmúlt három évben Budapest "mostohagyermeke" lett, inkább visszafelé fejlődött, mint előre. 2003-ban bezárták a kórházat, egyetlen életmentésre is alkalmas esetkocsija van a csepeli mentőszolgálatnak, a mentőállomás korszerűtlen, beázik, a gerincút mentén lakókat a hatalom megpróbálja kisemmizni. És ez csak alig néhány probléma a sok közül.

Ilyen körülmények között a kerületben álságos a "száz lépés" programjának kormányzati propagandája. Ezért a Fidelitas csepeli szervezete és a csepeli polgári körök a fórum előtt demonstrációt tartanak a Munkásotthon előtt.

A rendezvénnyel a céljnk a figyelemfelkeltés a lakosság problémáinak folyamatos szőnyeg alá söprése ellen. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök fórumát nem kívánják megzavarni, ezért a demonstráció 16:40 perctől a fórum kezdetéig tart, helyszíne a Munkásotthon előtti parkoló - áll az Ábel Attila által jegyzett közleményben. Ő csepeli önkormányzati képviselő, a Fidelitas budapesti alelnöke. "
tfa Creative Commons License 2005.06.07 0 0 11
Na kérem, akkor holnap reggel lehet indulni ródsózni, Ferikém.
tfa Creative Commons License 2005.06.02 0 0 10
Igen, azért valahol már szánalmas, hogy most már a látszatra se adnak az mszpsek, hanem közvetlenül, direktben öntik a közpénzt a pártkasszájukba.
Előzmény: Turulmadár (9)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.02 0 0 9
Az Index úgy tudja, hogy a száz lépést ismertető kormányoffenzíva előkészítésébe bevonták az MSZP helyi szervezőit is azzal a feladattal, hogy szervezzék meg a közönségtalálkozók helyszíneit.

150 milla pártpropagandára? Ajajj...
Előzmény: tfa (-)
tfa Creative Commons License 2005.06.02 0 0 8
A kampány 150 millió forintba kerül ...
tfa Creative Commons License 2005.05.31 0 0 7
Ugyan kérlek, Bégányt ettől kevesebbért is elvitte a Karhatalom, pedig meg se mukkant.

Azok, akik ilyen bátor kérdéseket tennének fel, úgy vélem, még időben le lesznek kapcsolva, és el se jutnak odáig, hogy kérdéseiket feltehessék. Nyilván a rendőrök és werberjugendesek sora fogja őket elszeparálni a fontos elvtársaktól és az előszűrt kérdezőktől. Ha bármelyik is átjutna, akkor van elég rabomobilja a Mónikának, nyugi.
Előzmény: Messire (4)
tfa Creative Commons License 2005.05.31 0 0 6
Az MSZP-SZDSZ mindig azzal vádolja - az esetek többségében (99%) alaptalanul - meg a másik félt, amit ő szándékozik elkövetni.

Egyébként meg gondolom én, azért ródsó, mert így sokkal lazábban könyvelhető az egész, tehát könyebb lopni és többet is lehet. Az Országjáró lapnál fillérre elszámoltatható volt minden, maradt nyoma a kiadásoknak (nyomda stb.) így aztán ellenőrizhető is. De hogy most itt ki mennyi ásványvizet meg virslit fogyaszt kis barna kenyérrel? Hány km-et autókázik el a slepp? Stb. Ellenőrizhetetlen valójában, tehát akár nagyságrendekkel is többet írhatnak be.
Ha meg kiderül, majd jövőre az ÁSZ leszúrja a következő kormányt, ha az magyar lesz, akkor az MSZP-nek dupla a haszon.
Előzmény: összecsórt fontok (5)
összecsórt fontok Creative Commons License 2005.05.31 0 0 5
Mi bajuk volt ezeknek, az Országjáróval? Ugyanazt csinálják, csak két lábon; négy kerékkel.
Előzmény: tfa (-)
Messire Creative Commons License 2005.05.31 0 0 4

és válaszolniuk kell a helyiek által feltett kérdésekre is.

 

Pl.:

 

  1. Hol a pénz?
  2. Miért ekkora az államadósság?
  3. Honnan szerezte magánvagyonát Gyurcsány és Magyar?
  4. Miért tették tönkre a vidéket?
  5. Mikor kerülnek bíróság elé a brókerügyben érintett kormánypárti politikusok és politikus-férjek?
  6. Miért nem képviseli a kormány a nemzeti érdekeket külföldön?
  7. Miért rasszistázik az MSZP, miközben aktivistái a legvadabb cigánygyűlölők? (lásd az orsósviktorozást és a közv. kutatásokat)
  8. Miért egy degenerált törpepárt vezeti az országot? 
  9. Miért élünk megint rendőrállamban?
  10. Miért korlátozzák a sajtószabadságot?

 

Előzmény: tfa (-)
beleszolo Creative Commons License 2005.05.31 0 0 3
Csak nyúlna már hozzá (ha merne, nem a kisemberek kispénzére utazna állandóan)) a bankszférához ehhez az iszonyatosan meggazdagodott "virtuális" gazdasághoz! Akkor talán kezdeném hinni, hogy akar valamit csinálni. De míg a kiemberek zsebében kotorászik hiteltelen minden szava.
Előzmény: tfa (-)
Messire Creative Commons License 2005.05.31 0 0 2
Gondolom lesz langyos sör, meg virsli is. Ha már kormányozni nem tudnak, hát szerepelnek. Magyarország sírásói, szánalmas bohócbanda...
tfa Creative Commons License 2005.05.31 0 0 1
5-6 település jut egy főre. Keveslem. Pedig ettől a fincsitől nem szabad megfosztani a többit se, tehát még Csokoládépuszta-Alsóra is menjenek el tájékoztatni!
Wic Creative Commons License 2005.05.31 0 0 0
100 lépés?
tfa Creative Commons License 2005.05.31 0 0 topiknyitó
A köztársasági elnök megválasztása után elindul az MSZP-SZDSZ kormány Agitprop gépezete. mi a cél? A bölcs Vezér, Fletó Fletonovics Jemeljev talán nem elég meggyőző vagy hiteles? Vagy a nép ilyen buta, hogy külön meg kell győzni erről a sok áldásról, amit annak köszönhetünk, hogy Gyurcsány úr Máriát félrelökve rátette a kezét az országra??

INDEX
Harminc miniszter és államtitkár szállja meg a vidéket

* Spirk József

2005. május 31., kedd 14:14

Harminc miniszter és államtitkár kezd százlépés-ismertető offenzívába a köztársasági elnök megválasztása után. Az Index információi szerint a szocialista és szabad demokrata kormánytagok a teljes programot betanulják, hogy a közönségtalálkozókon részletekbe menően tudják magyarázni a lépéseket. A választókörzetekben az MSZP készíti elő a kabinettagok fellépését.

nformációink szerint június második hetétől példátlan méretű programnépszerűsítésbe kezd a kormány.
Minden csütörtökön, pénteken és szombaton

A külügyminisztériumi vezetőket kivéve a kabinet valamennyi tagja országjárásba kezd az államfő-választást követő napokban. A Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által meghirdetett száz lépés programját népszerűsítő akció során összesen harminc miniszter és államtitkár vág neki a vidéknek júliusig minden csütörtökön, pénteken és szombaton, amikor a parlament és a kormány ülései befejeződnek. A kabinettagok alkalmanként párhuzamosan egy-egy megye, térség választókörzeteire koncentrálva tartanak közönségtalálkozót. A tervek szerint mintegy 160 település lakóit igyekeznek majd tájékoztatni az eddig ismertetett lépésekről.

A minisztereknek is készülni kell
Az Index úgy tudja, hogy a száz lépést ismertető kormányoffenzíva előkészítésébe bevonták az MSZP helyi szervezőit is azzal a feladattal, hogy szervezzék meg a közönségtalálkozók helyszíneit. A monstre akcióra a minisztereknek és az államtitkároknak is készülniük kell, ugyanis a közönség előtt az esetlegesen a tárcájukhoz tartozó részek túl a program minden részletét ismertetniük kell, és válaszolniuk kell a helyiek által feltett kérdésekre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!